26.1.2021 | Svátek má Zora


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Salát z fazolových lusků

Já už dlouho pokukovala po nějakém salátu z fazolových lusků, ale vždy jsem skončila u dvou verzí jídla z této suroviny. U konzervovaných lusků na kyselo se smetanou a nebo u mražených lusků na slanině s česnekem.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
O. Joklová 15.7.2016 14:56

fazolky miluju!!!

stejně jako sharka na kyselo, ale klidně jsem schopná zdlábnout otevřenou pikslu sterilovaných jen tak - když je na něco potřebuju, musím se velmi silně přemáhat... dokonce mi chutná i ten lák, on je takovej - no fazolkovej

recept bych mohla zkusit, nejspíše i s těma bramborama, akorát teda vinnej ocet ne-ééé, to asi zababicuju... a fakt celej citron???? myslím jako šťáva z celýho, není už to kyselý moc? a ta kůra se tam nastrouhá nebo jak???

šiš já mám nějak moc otázek, ale fakt bych to zkusila, ale fazolky doma zrovna nemám a teď jsem dorazila z nákupu - ale ony na mě počkají :-)))))))

Š. Matyášová 18.7.2016 6:34

Re: fazolky miluju!!!

bedo, citronu podle chuti-zálivku si přece děláš pro sebe, a kůru nastrouhat, jen to žlutý..to bílý je hořký....