Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Pečené kuře s pečenými bramborami na kysaném zelí
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 21.1.2022 9:01Já to promyslím, propátrám zvíř a svoje archivy, a že bych udělala nějakou sadičku... |
Z. Matylda 21.1.2022 8:56To bys mohla! |
Z. Yga 21.1.2022 8:50To rozhodopádně! Já bych si s dovolením vzal... |
Z. Yga 21.1.2022 8:49No vida - kuře na zelí jsem opravdu hodně dlouho nepekla (původně jsem chtěla říct drahně let, ale to bych zase kecala). Tak díky za připomenutí. Já ho dělávám bez brambor, protože mám k tomu ráda špecle, ale v tvém provedení to vypadá náramně... Takže zítra bude kuře na zelí... |
Z. Lika 21.1.2022 8:43Tak tohle určitě vyzkouším. Kuře na zelí jsem znala jen s černým pivem, a bude to také důvod namíchat si to kreolské koření. Hm, že bych namíchala nějaká koření zase do Akce? Každopádně díky, Blážo |
E. Zvolánková 21.1.2022 7:34Také všem přeji krásný pátek a protože se sem o víkendu obvykle nestíhám dívat, tak i klidný a pohodový víkend... Mně se dnešní recept naopak moc líbí. Děláme doma podobnou variantu, jen většinou bez kuřete, ale raději s krůtou, kachnou nebo i vepřovým. Sádlem pekáč nevymazávám, vařím-li já, neb se mi to v zapékací míse nepřipaluje. Pokud vaří manžel, dává ho pro tu chuť. Já se tukům navíc při vaření snažím vyhýbat. Zelí neproplachuji, ale přidávám k němu jablka. Obvzlášť v kombinaci s kachnou je to mňamózní. |
Z. Xerxová 21.1.2022 7:15hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům kuřátko já nejraději klasicky pečené a s nádivkou... |