Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Pečené kuře s pečenými bramborami na kysaném zelí
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Matylda 21.1.2022 8:56To bys mohla! |
Z. Lika 21.1.2022 9:01Já to promyslím, propátrám zvíř a svoje archivy, a že bych udělala nějakou sadičku... |
L. Blaza 21.1.2022 9:20Myslím si, že když namísto vody podliješ černým pivem, nic se tím nepokazí. :) |
Š. Matyášová 21.1.2022 10:04já mám zbytek kreolského koření ještě od HankyW...bude jambalaya.... |
E. Zvolánková 21.1.2022 7:34Také všem přeji krásný pátek a protože se sem o víkendu obvykle nestíhám dívat, tak i klidný a pohodový víkend... Mně se dnešní recept naopak moc líbí. Děláme doma podobnou variantu, jen většinou bez kuřete, ale raději s krůtou, kachnou nebo i vepřovým. Sádlem pekáč nevymazávám, vařím-li já, neb se mi to v zapékací míse nepřipaluje. Pokud vaří manžel, dává ho pro tu chuť. Já se tukům navíc při vaření snažím vyhýbat. Zelí neproplachuji, ale přidávám k němu jablka. Obvzlášť v kombinaci s kachnou je to mňamózní. |
A. Rgova 21.1.2022 16:15Taky dělám podobně. A varianta pro pejsky je, do zelí kuře bez koření. |
Z. Xerxová 21.1.2022 7:15hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům kuřátko já nejraději klasicky pečené a s nádivkou... |