Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Kratičká óda na játrový knedlíček
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Matylda 15.10.2021 11:30Já 29.9.1990- takže chápeš |
Z. Lika 15.10.2021 9:15No jo vlastně - šunková rolka, polévka s játrovými knedlíčky a řízek. |
Š. Matyášová 15.10.2021 9:37nebo svíčková na smetaně :-D |
M. Skálová 15.10.2021 9:58svíčková na smetaně a řízek byl spíš druhý chod...... |
Z. Lika 15.10.2021 10:54Marsko, tak jsem dumala, jak to myslíš, až mi to docvaklo: řízek byl spíš další chod. Ano, to taky znám. Řízek jako svačinka. |
Š. Matyášová 15.10.2021 11:22spíš večeře.... po obědě byly dorty..domácí,máslové a hromady cukroví... |
J. Fialová 15.10.2021 10:17Kdysi dávno se vdávala spolužačka, obsluha roznášela svíčkovou, jen se třemi kolečky knedlíku (aby se pak do nás vešlo víc dalšího . Bratr nevěsty si vélmi hlasitě postěžoval: "Ehm ehm, u nás v závodní jídelně dostáváme knedlíky čtyři!!" |
E. Zvolánková 15.10.2021 12:03Když tady tak čtu ty svatební hostiny "na jedno brdo", tak jsem ráda, že jsem se vdávala až 2014. Sice už jsme tehdy měli dceru za družičku, ale aspoň jsme si to menu sestavili, jak jsme chtěli a nikdo nám do toho nekecal. Jen s tou knedlíčkovkou teda manžel nečekal, že to tak podělají...druhý chod - pstruh na másle s americkými bramborami byl totiž super. Dortíky jsme měli objednané "jednohubkové" z jedné vyhlášené cukrárny a taky se povedly. Zbytek hostiny už byl doma na zahradě, ale my měli na svatbě jen 12 lidí, takže jsme se pohodlně vešli |
Z. Lika 15.10.2021 17:03Na zahradě to muselo být moc fajn. Hlavně když vaření a obsluhu (a mytí nádobí) obstaral někdo jiný |
Z. Janaba 15.10.2021 18:30Manžel ano, já jsem též divná, takže se u nás nedělají. Má smůlu, chlapec. |
J. Fialová 15.10.2021 6:39Věru nádherná óda To nemá chybu |
Š. Matyášová 15.10.2021 10:08děkuju |
Z. Xerxová 15.10.2021 6:12hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům jé - Žraločí chvilka poézie Voňavá krása - recept používám stejný - jen výsledný produkt často protlačím stěrkou skrz přes hrnec položené hrubé struhadlo. Trpajzlíci tak nějak od malinka raději "játrové mininočky" |
Š. Matyášová 15.10.2021 10:08prej že, játrová rejže |