Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M. Crossette 8.12.2023 18:52Zajímavé recepty, ještě si je budu muset více pročíst. Zaujaly mě špécle, ty milujeme a dokonce půl velkého pytle čerstvého spenátu mám stále v lednici (v úterý jsem totiž dělala naše oblíbené těstoviny s houbami a špenátem). Tak někdy příští týden recept zkusím, včetně špeclí. špenát jistě vydrží. |
Z. Hanča 8.12.2023 11:31Omlouvám se za smutné OT. Pro vás, kteří jste ho znali - včera nás po 14,5 letech společného života opustil Denis, můj milovaný Blíženec znamením i povahou. Od července u nás řádí strakaté štěně Culek, takže házím míčky a krotím jeho temperament, ale uvnitř nepřestávám plakat. |
T. Zana 8.12.2023 12:31Hančo! To je mi moc líto... |
Z. Asteris 8.12.2023 12:35Hančo, to je mi moc líto, moc dobře to znám. Culek Tě nenechá moc truchlit, ale stejně to bolí. Drrž se. |
L. Lika 8.12.2023 12:48Denisek, ráda jsem se s ním seznámila osobně Smutno je |
Š. Matyášová 8.12.2023 12:54Tak Denis si přeběhl Duhovej most...vím, jak ta bolest uvnitř rve člověka na kusy...i když tam doma už je nový živí štěstí... hodně sil Hančo. |
Z. Jenny 8.12.2023 14:13Hančo !! Objímám a po packách hladím. Denisi, pozdravuj tam ty naše! |
M. Crossette 8.12.2023 18:45Ach Hančo to je mi moc líto, všichni zde jsme si tuhle bolest (i víckrát) prožili a umíme se naprosto přesně vžít do tvého smutku a bolesti vžít . Malý Culek je jistě útěcha, ale pláč po Denisovi si prostě musíš "odplakat". Ale prožít s vámi 14.5 let je jasný důkaz, že se měl s vámi dobře. |
Z. Hanča 8.12.2023 22:40Moc vám všem děkuji. |
Z. Xerxová 9.12.2023 6:30je mi to líto - ale měl u vás parádní život |
A. Rgova 8.12.2023 23:31Hani je mi moc líto. Kéž existuje země za duhou. Ach jo. Poplač i zvenku, Culek to zkousne a Tobě se snáz zahojí díra v srdci. Vím že to potrvá. |
Z. Matylda 9.12.2023 11:25Hančo, je mi to líto, ale tak to je a Denis se měl skvěle. Štěně ti pomůže, znám to. |
L. Blaza 9.12.2023 13:10Hančo objímám! |
T. Zana 8.12.2023 10:29Ten eintopf zní dobře. Vůbec by mi někdo mohl nějakou takovouhle kalorickou bombu uvařit - jsem u našich z Meggie (naši po práci jedou do Jizerek s nadějí, že je obleva nedohoní). Ráno tu bylo -6, sníh hezky křupal. Teď vyšlo sluníčko, tak uvidíme. |
L. Lika 8.12.2023 10:19Zaujal mě recept na radler - sladké pivo já sice nerada, ale je to zajímavá informace |
Š. Matyášová 8.12.2023 12:5611°Kozel a míchej 0,35l malinovky a 0,15l piva....nikdy neměň pořadí,první limonáda, do ní pivo..jinak pěna a pulitříku vař.... |
L. Lika 8.12.2023 15:19Tak možná do někoho naliju! Díky ta recept, co ty všechno nevíš |
Z. Matylda 8.12.2023 10:10Tak něco by asi bylo použitelné :) |
Z. Jenny 8.12.2023 9:56Výživné recepty, my máme rádi takové ty jednohrncové, zvláště já, když vařím, tak si pochvaluji v duchu, že to chvíli vydrží. Občas si něco kalorického uděláme ale fakt jen občas. ještě k té anglické, či špeku. když už, tak ráda dobrý špek, takže si nechám posílat z maďarských specialit,ten je z prasáte mangalica a ty jsou nej. No, jo, jsem mlsná a to jejich sádlo z těchže prasátek,tak to taky můžu, ne často ale na chuť je to mňamka. Díky za připomenutí receptů. Dneska porcujeme krůtu,v poldne přijedou z Tovačova s kaprama a jinými rybkami. Tak si tady bídně a špatně žijeme. |
A. Lex 8.12.2023 9:21Matně si na článek vzpomínám. Ale dnes, po takovém kalorickém nářezu, bych nedokázala ani vstát od stolu. Halt šestnáct je znát . Ale zelenina s masem v troubě mne zaujala neb se takový eintopf dá využít časově kdykoliv. |
L. Lika 8.12.2023 6:40Teprve teď mi došlo, že ty otazníky nejsou X, ale polovina. Musím opravit. |
Z. Xerxová 8.12.2023 6:36hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům je hezky vidět, jak je to z archívu - tyrolský špek se koupí, radler se koupí... Jó Tyroly - to není Itálie... tady je jasný vliv mocnářství - jazykově, jídelníčkem, čistotou... |