9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Smažený sýr bez smažení

Tento recept ke mně připutoval od LenkyS s doporučením, jelikož recept vyzkoušela. Tak se podívejte, třeba zrovna vás osloví:))

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
LENKA S 18.7.2008 0:38

DEDE, JÁ VĚDĚLA, ŽE SI MÁM NA TEN RADĚJI MLSOTNÍK POČKAT.

PROSILA  JSEM   TOTIŽ, DEDE  ABY  BYLO  UVEDENO,  ŽE  JSEM  RECEPT  SICE  VYZKOUŠELA,   ALE    NENÍ Z MÉ HLAVY.  A  TO  TAM  NAPSANÉ   TEDY  NENÍ, TAKŽE   VŠE   UVÁDÍM NA  PRAVOU  MÍRU  SAMA .DOSTALA  JSEM  RECEPT  MAILEM  OD   JEDNÉ  KAMARÁDKY. PODOTÝKÁM JEN   PRO  TY,  CO  MAJÍ PROBLÉMY  S  CHOLESTEROLEM NEBO  DRŽÍ   JAKOUKOLI DIETU, ŽE  TĚCH VAJEC  ENÍ  NUTNÉ POUŽÍT  TOLIK.  PODLE  TOHO,  CO  JSEM  ZKUSILA   JÁ,  TO  DOCELA  DOBŘE   FUNGUJE, KDYŽ SE  POUŽIJE  JEDNO  VEJCE  NA  DVA  HRNKY. PROTO  JSEM  DOPORUČILA VAJÍČKA  NEJDŘÍVE  ROZŠLEHAT  A VLASTNĚ  TEN   STROUHANÝ   SÝR   A  SEKANOU  ŠUNKU ZALÍVAT  ZHRUBA  POLOVIČNÍM MNOŽSTVÍM., TEDY  JEN   PŮLKOU  VEJCE.  FUNGUJE  TO DOBŘE  TAKY. KDO  NEMÁ   ŽÁDNÉ  PROBLÉMY,  NECHŤ  POUŽIJE  RECEPT V PŮVODNÍM ZNĚNÍ. OMLOUVÁM  SE,  ŽE  REAGOVAT  MOHU  AŽ  ODPOLEDNE, JELIKOŽ  JSEM  OD  RÁNA  PRYČ. NETUŠILA  JSEM , ŽE  DEDE    RECEPT(  KTERÝ  JSEM   POVAŽOVALA  ZA    ZAJÍMAVÉ  VYLEPŠENÍ    KUCHYNĚ,   HNEDLE   A OBRATEM  ZVEŘEJNÍ. PŘEJU  DOBROU  CHUŤ  A  TAKY  KRÁSNÝ,   VÍKEND, I KDYŽ  BUDE  JISTOJISTĚ   PODLE  ROSNIČKÁŘŮ   HODNĚ  UPRŠENÝ.  ZDRAVÍM  VŠECHNY   ZVÍŘETNÍKY  A POSÍLÁM PODRBÁNÍ  VŠEM   JEJICH   CHLUPATCŮM (I NECHLUPATCŮM  KROM  RYBIČEK.  TY  DRBAT  MOC   DOBŘE  NELZE).