Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Mlsotník: Kantonská kachna
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Fallowa 18.1.2008 14:25Re: Prosím Vavísku,budu večer držet palce,co to dá,aby všechno proběhlo dobře! |
Beda 18.1.2008 14:37Re: Prosím |
veram 18.1.2008 14:55Re: Re: Prosím |
Heduš 18.1.2008 15:06Re: Re: Re: Prosím |
Kačer 18.1.2008 15:16Re: Prosím Držíííííííím a Růženka drží Bobešovi takyyyyyyyyyyyyyyyy |
Hanča 18.1.2008 15:33Re: Prosím Nebóóój, dobře to dopadne! Znám několik lidí po tomto zákroku a jediné, čeho litují, je to, že nešli dřív! |
zkumabka 18.1.2008 15:39Re: Prosím Vavísku,to bude určitě dobrý.Podle mého soudu by se nedali do operace obou očí najednou. Mě dělali šedej zákal,je to už 9 let,ale myslím,že stále dělají jedno oko a za nějaký čas teprve druhé.Palce ale držím,bude dobře. |
zana 18.1.2008 15:40Re: Prosím Vave, to víš, že jo. Určitě to bude fajn. Kamarádka to má už asi 15 let a zrovna nedávno jsem se ptala a říkal, že je spokojená. Koneckonců je to myslím velmi podobný operaci šedého zákalu, kterou teď už má za sebou tatínek a dobrý taky. Tak aby tvůj mladej neměl parádní výsledky |
radanova 18.1.2008 16:13Re: Prosím |
Jakub S. 18.1.2008 16:54Vavi, tak se nebudu moct dočkat, až nám to sdělíš! Aby viděl krásně realisticky a mohl si teprv potom v tom kontrastu vychutnat impresionisty - "dojmaře" na obrázkách v Louvru či Ermitáži! Zlín je v očním lékařství na jednom z předních míst u nás, jak ve špitále, tak na jedné renomované soukromé klinice. A jezdí sem lidi úplně odevšad. Tyhle věci, když odečtem psychickou stránku, jsou už téměř rutinní. Nevím, že by vůec měli nějaký malér. A že by se to dneska vědělo, jéjej... |
Hana W 18.1.2008 21:37Re: Vavi, tak se nebudu moct dočkat, Je, vis co, jakube?Ten doktor, co vede tu soukromou ocni kliniku ve Zline je muj (a Hanci) spoluzak z gymplu - Zdenek Smecka. |
Hanča 18.1.2008 23:15Re: Re: Vavi, tak se nebudu moct dočkat, No jo, Zdeněk Smečka - tak to je hezký, že má tak výbornou reputaci. On to byl už na gymplu takový solidní hoch. |
Jakub S. 18.1.2008 23:55Tchý brďo! No toto. No Olomoučák všude bratry má, že. Dobrý mužstvo... a ženstvo, jasně! |
Jovovi 18.1.2008 18:58Re: Prosím Držíme všechny palce a drápky. Určitě to dopadne dobře. |
P i t r ý s e k 18.1.2008 21:00Re: Prosím Vaví, promiň, já to našla až teď. A nechci pověsit smutňanského smajlíka, aby nepřinesl smůlu. |
Alča 18.1.2008 13:11Už jsem po obědě, takže jen konstatuji, že to vypadá velmi zajímavě. Bohužel v naší domácnosti nezrealizovatelné - můj přednosta má na sóju čich, kdykoliv jsem kamkoliv propašovala byť jen nepatrné množství, poznal, prohlásil za ostudné a odebral se ke chlebu se sádlem. Takže bez sóji - určitě to taky bude dobrůtkové! |
Beda 18.1.2008 9:54Dede!! šel ti mailik ... konečně... kaju se kaj kaj... |
Dede 18.1.2008 10:25Re: Dede!! Mám! Konečně... |
YGA 18.1.2008 8:43Kantonská kachna bez kachny - to mi silně připomíná mejlík, který mi toťkaj došel - byl tam fotografický seriál výroby pekingské kachny za 65 Kč - po zpátku. Na začátku na talířku dílky pečené kačeny, na konci původní surovina - a světe div se, měla čtyři nožky a dlouuuuuhatánský ocásek - přeji dobrou chuť |
Vave 18.1.2008 8:47Re: Kantonská kachna Fuj! ten popis padne jako ulitý na našeho Bertíčka! |
YGA 18.1.2008 9:24Re: Re: Kantonská kachna Nene - to není kocourek Bertíček, protože ten ocásek nebyl jenom dlouhý, on byl taky lysýýýýý. |
Vave 18.1.2008 10:29Re: Re: Re: Kantonská kachna Moc děkuju, milá YGO! Ale i tak, bleeeeeéééééééééé! |
Fallowa 18.1.2008 14:31Re: Re: Re: Kantonská kachna Doufám,že to byla aspoň nutrie a ne jiný hlodavec - já nejím ani nutrii a když kupuju králíka,tak chci vidět hlavu - bez hlavy mám pocit,že mi dávají úplně jiné zvíře! |
Jakub S. 18.1.2008 8:52Re: Kantonská kachna Tož Yví! Já zrovna snídám!! To máte móresy, vy Jižani... |
YGA 18.1.2008 9:25Re: Re: Kantonská kachna Snídáš - a coo - kačenku, kačenku? |
Jakub S. 18.1.2008 9:38Re: Re: Re: Kantonská kachna Bohudík sýry. Ty snáď aspoň zatím tohoto původu byt nemožou... |
LFSHA 18.1.2008 10:25Re: Re: Re: Re: Kantonská kachna Já bych na to nespoléhala. |
Zdena 18.1.2008 8:32Dnes vařím ze ŠMAKOUNA, poprvé... a právě nějakou čínskou variaci, prostě nějakou tu alegorii na čínskou kuchyni, když místo masa použiji POPRVÉ náhražku masa zvanou ŠMAKOUN. Prý jsou to vaječné bílky... No uvidíme. Jo a čuba byla náramně zvědavá, když jsem to ráno krájena a namáčela do koření a sójovky, Tak jsem jí kousek dala - no ještě teď to zřejmě leží na zemi v předsíni... Máte s tím, prosím, někdo nějakou zkušenost? |
YGA 18.1.2008 8:40Re: Dnes vařím ze ŠMAKOUNA, poprvé... Zdeno - nechci tě zrazovat, ale když to ani pes nežere ....! |
Jakub S. 18.1.2008 8:53Re: Re: Dnes vařím ze ŠMAKOUNA, poprvé... Ale ona je to fakt samá bílkovina a já sem to předloni docela s úspěchem dal do salátu tuším. |