Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Houbičky
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
alimo 9.10.2007 11:26teda lidi já mám takovej hlad... a už si sumíruju, co bude o víkend k jídlu...já na ty houby asi zase půjdu Jo a tyk je moc dobrý rizoto s houbama- MŇAM...postrouhat nivou...- chybí mi mlaskací smajlík |
PetraK 9.10.2007 10:23šmankote Hurvajz!! já mám hlad!! to se dělá??? todleto??? Když jsem si nechala obalovaný hříbky doma v lednici??? a teď tady můžu tak akurát slinit jak Ešus na buřtem???? Hambáááá Jinak v krátkosti zdravím FŠECKNYYY a gratuluju dodatečně FŠEM. |
LFSH 9.10.2007 10:56Re: šmankote Hurvajz!! já mám hlad!! Souhlasím, není slušné někomu dělat chutě mezi snídaní a obědem, příp. mezi obědem a večeří. Kdo to má pak vydržet? |
RenataE 9.10.2007 12:46Re: Re: šmankote Hurvajz!! já mám hlad!! To ale nemá žádné schůdné řešení, protože i kdyby Mlsotník vycházel až večer, tak to zas bude mezi večeří a snídaní a stejně se všichni vrhneme do spíže pro nějaké dobrůtky, jak už se mi mockrát stalo u nějaké plodné půlnoční diskuse - a ani to nemuselo být o jídle |
P i t r ý s e k 9.10.2007 12:49Re: Re: Re: šmankote Hurvajz!! já mám hlad!! |
Jakub S. 9.10.2007 11:46Jezuskote - já jak mám terazky zas jakési mžitky před očima, tak čtu: - a teď můžu tak akorát Ešusa s buřtem... hambáááá. Ceľkom som sa zľakol - ona se dala na kanibalismus?! |
Zdena b.p. 9.10.2007 10:10Teda lidi, je ze mne úúúúúplný bernardýn v slintací akci. Na hoby mne utáhne každý. Pro mne je toto pořadí: 1)řízečky obalované 2) v kulajdě 3) míchané 4) kuba MŇAM slint |
Xerxová 9.10.2007 8:25ještě jsem zapomněla... Dneska dělá Terra-san zkoušku. Tak jí držím palce, ať to v pohodě a s úsměvem zvládne a večer si za odměnu může jet pro ty nové dvě chlupatice kočičí |
Fallowa 9.10.2007 9:41Re: ještě jsem zapomněla... Připojuju se! |
Vave 9.10.2007 9:48Re: ještě jsem zapomněla... Pro Terru-san palce do pohotovosti teď! |
Zdena b.p. 9.10.2007 10:07Re: Re: ještě jsem zapomněla... Jasně, je u mne v seznamu, myslím na ni. |
YGA 9.10.2007 10:12Re: ještě jsem zapomněla... Terra-san je šikovná holka, ta tu zkoušecí komisí sfoukne jedním dechem. Té držím palce jen tak mimochodem, aby se neřeklo - a taky pro jistotu . A už se moc těším na zpravodajství o kočce a kocourovi - to bude počteníčko. |
alimo 9.10.2007 11:16Re: Re: ještě jsem zapomněla... přílípnu se s dovolením sem, protože zrovinka tak bych to viděla i já |
baty 9.10.2007 13:32Re: Re: Re: ještě jsem zapomněla... tak nějak |
P i t r ý s e k 9.10.2007 12:51Re: Re: ještě jsem zapomněla... Jasná zpráva.. |
PetraK 9.10.2007 10:24Re: ještě jsem zapomněla... už jsem tu |
Vave 9.10.2007 10:52Re: Re: ještě jsem zapomněla... Ahóóój!, Petro! Jak se Ti prezidentuje? |
Jakub S. 9.10.2007 11:47Jak to - ? Ona pude proti Klausovi - či co?! |
MaRi 9.10.2007 14:19Re: Jak to - ? Ona pude proti Klausovi - či co?! po přípravě s Ešuskem a Kostičíkem pro ni bude hračka zvládnout stát |
Štětinka 9.10.2007 11:47Re: ještě jsem zapomněla... |
Fallowa 9.10.2007 8:14Díky za skvělý Mlsotník - houby,to můžu mít každý den!Jinak my máme bedly nejradši obalené a usmažené jako řízek,s bramborami nebo brkaší to je fakt mňamka - prostě kouzlus mňamózus! |
Li 9.10.2007 9:01Re: Díky za Přesně tak mňam mňam U nás tato příprava má jeden vážný problém, udělané bedličky se sežerou dřív než se uvaří brambory |
YGA 9.10.2007 9:45Re: Díky za U nás taky bedle jako řízek - zkoušela jsem i ty pokmínované, ale strašně natáhly omastek (možná špatný technologický postup?). Jo, a k nim už nic - prostě jak je tahám z horkého oleje a dávám okapat na ubrousek, tak se mi tratí zpod rukou. Ještě tak kyselou okurku (nebo kvašák by byl dobrý, ale ty už nejsou ). |
YGA 9.10.2007 9:50Re: Re: Díky za Jo, a ještě bych dodala, že můj kolega tvrdí, že na smažení jsou nejlepší ryzci - že se bedle můžou jít klouzat - tak nevím, já to nezkoušela. A z bedlí dělá výbornou polívku "ála držková", jenom místo držtěk do ní nakrájí ty bedlové klobouky - taky ji dělávám a je fakt dobrá. A mamka bedle suší, rozemne je na prášek (konzistence sypkého pudru) a ten pak přidávám do všech možných omáček, polévek, pod masa atp. - ta vůně je úžasná. |
alimo 9.10.2007 11:20Re: Re: Re: Díky za Bedly na držkovku jdou, ale taky je moooc dobrá z václavek |
RenataE 9.10.2007 13:02Re: Re: Re: Díky za Bedly jsou opravdu mastné hodně, i když se tuk odsaje. Řešení - aspoň částečné spočívá v tom, že na pánev se dá jen málo sádla a hodně se rozpálí. Ale když je to taaak dobré |
P i t r ý s e k 9.10.2007 13:04Re: Re: Díky za To znám. Tak jsme si bedličky dělali, když jsme byli s pesama pod Janohradem na táboře. Bedličky chlastají (sádlíčko nebo olejík) jako pořádní ochlasti. No a také se mě zráceli z ubrousku. Je to přímá úměra (matematici) ztrácející se smažené houby a mastné huby přátel okolo |
RenataE 9.10.2007 13:06Re: Re: Re: Díky za Taky by to mohla být nepřímá úměra - čím míň hub, tím víc hladovců |
Pitrýsek 10.10.2007 0:05Re: Re: Re: Díky za Ježkovy oči, tak to dopadá, když jedna myslí (už to je div) rychleji.. ne když jedna píše rychleji, než myslí. Určitě je tam toho víc, ale ty bedličky se ztráceli, to je tady horor. Soráč! Jak říkáme my, latiníci. |
LFSH 9.10.2007 10:54Re: Díky za Nejlepší bedly jsou plněné salámem a sýrem, obalené v těstíčku nebo jako řízek. Sakra, já mám hlad. |