Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
MLSOTNÍK: Na divoko
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Z. Lika 24.11.2017 20:55Re: Jó králík Tak to jsou luxusní recepty, Neli, výborné, děkuji :-) |
Z. Nelina 24.11.2017 20:25Re: Jó králík Ygo, každé maso na kosti jsme odkostily a pak do omáčky. Když už, tak nejlepší je králík s bůčkem na česneku. Ten nemohu, to lečo beru. |
Z. Inka 24.11.2017 7:26jo nadivoko, to Bimbo moc rád hlavně třeba srdce, to je jeho favorit. Mám zrovna dneska objednané vnitřnosti pro Majdu a tak asi bude v neděli k obědu srdíčko, tymián je v truhlíku. Děkuji za inspiraci |
Z. Xerxová 24.11.2017 7:10hezký den hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) ... ńam - dneska se vaří snad přímo pro mě. Mám ráda králíka a chuť "divočiny". A zapečená jablíčka taky můžu (i když já je raději v županu) |
Z. Nelina 24.11.2017 13:36Re: hezký den Také dělám v županu, ale musí být víc než 1 strávník, toto je varianta jen pro mě, najednou bych je nesnědla a já ráda jen v čerstvě upečeném těstíčku. |