28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

MLSOTNÍK: Na divoko

Tzv. na divoko lze upravovat snad všechny druhy masa, každý dává nějakému přednost. V naší kuchyni je tento způsob úpravy masa klasika.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Z. Lika 24.11.2017 20:55

Re: Jó králík

Tak to jsou luxusní recepty, Neli, výborné, děkuji :-)

Z. Nelina 24.11.2017 20:25

Re: Jó králík

Ygo, každé maso na kosti jsme odkostily a pak do omáčky.

Když už, tak nejlepší je králík s bůčkem na česneku. Ten nemohu, to lečo beru.

Z. Inka 24.11.2017 7:26

jo nadivoko, to Bimbo moc rád

hlavně třeba srdce, to je jeho favorit. Mám zrovna dneska objednané vnitřnosti pro Majdu a tak asi bude v neděli k obědu srdíčko, tymián je v truhlíku. Děkuji za inspiraci

Z. Xerxová 24.11.2017 7:10

hezký den

hezký pátek všem Zvířetníkům a zvířátkům :o) ...

ńam - dneska se vaří snad přímo pro mě. Mám ráda králíka a chuť "divočiny". A zapečená jablíčka taky můžu (i když já je raději v županu)

Z. Nelina 24.11.2017 13:36

Re: hezký den

Také dělám v županu, ale musí být víc než 1 strávník, toto je varianta jen pro mě, najednou bych je nesnědla a já ráda jen v čerstvě upečeném těstíčku.