Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996Diskuse k článku
Z DRUHÉHO KOPCE: Klukovské vzpomínky 234
Upozornění
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
J. Dvořák 16.7.2013 21:46Čobol Babiš zkurwil na co sáhnul ! Nejen chleba,ale i Kostelecké uzeniny plné kuřecího separátu a rozemletých pařátů,kdo to má žrát ! |
J. Literák 16.7.2013 19:43knedlíky Slyšel jsem, že velkopekaři schválně chleba nepečou, protože by český zákazník při omaku považoval chléb s kůrkou za tuhý (starý) a nekoupil by si jej. Proto se hromadně vyrábějí jakési knedlíky napolovic vařené v páře. Asi na tom něco bude. |
V. Kolman 16.7.2013 19:22Pane Čechu, mluvíte mi z duše. Se slzou v oku vzpomínám na své mládí, když moje babička pekla na venkově v "černé kuchyni" domácí chleba. Krásně voněl, měl poctivou kůrčičku a vydržel dlouho poživatelný. Lepší zkušenost, nežli se "seriově vyráběným" chlebem mám z chleby, příležitostně a nahodile nakoupenými ve vesnických soukromých pekárnách.
|
R. Lukeš 16.7.2013 8:15Kůrčička vypečená dozlatova Přeju Vám, pane Čechu, aby jste se nikdy nedozvěděl, jak se vyrábí chleba ve vaší pekárně za rohem a co do něj dávají. Také mám „svou” pekárničku s výborným chlebem a kamaráda co v ní pracuje... |
E. Pavel 16.7.2013 9:38Re: Kůrčička vypečená dozlatova Ten, kdo miluje klobásy a ctí zákony, by nikdy neměl být při tom, když vznikají :-) Taky kupuju chleba v malé pekárně, protože má křupavou kůrku. Babišovy pochoutky bohužel kůrku nemají. |
E. Pavel 16.7.2013 9:39Re: Kůrčička vypečená dozlatova Co to sakra je, já tam formátování nedával? |
J. Korbel 16.7.2013 7:59chléb náš vezdejší Kde je ta místní pekárna s voňavými bochníčky? Prosím, prosím o adresu. |
R. Kříž 16.7.2013 7:08pekari se nestydi? ale on se nestydi nikdo! lekar, automechanik, stejne jako zednik... protoze oni uz nebojuji o zakaznika, oni bojuji se statem! a zakaznik je zblbly, protoze co statem posvecenost, dobre jest! takze se porovnava jen cena, protoze "vsechno je dobre", ne? |
V. Dolnik 16.7.2013 3:42Chleba z peci vytapene drevem V Rothenburgu jsem minuly mesic narazil na chleba peceny v peci vytapene drevem. Ten snad u nas zcela zmizel, naposledy jsem jej dostal darem v roce 1988. Snad se prastara technologie peceni v drevem vytapene peci vrati i k nam, ostatne pizza se tak leckde taky pece. |