17.5.2024 | Svátek má Aneta


Diskuse k článku

VAŘENÍ: Něco bez něčeho

Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Mokrý 17.4.2024 10:07

JO,

nejlepší je ten současný trend vegetariánů - vaří bez masa, ale názvy tomu dávají tradiční masové !

Ś. Svobodová 17.4.2024 11:19

Tuhle svíčkovku dělala i moje máma, když se ani netušilo co je vegetarián. Dávala k ní sekanou, což bylo hrozné, ale omáčka byla luxusní.:-)

P. Diviš 17.4.2024 11:33

"Sekaná svíčková", jo, docela dobré.

A. Nový 17.4.2024 15:57

To si dotyčná plete sekanou na smetaně se svíčkovou. Vaření asi moc nedala. :-)

V. Mokrý 17.4.2024 19:28

;-(

V. Mokrý 17.4.2024 15:53

Ten základ dělá asi každá kuchařka, jenomže většina k tomu má i maso.

Svíčková, knedlík + sekaná, to kdysi nabízely i mnohé hospody.