Neviditelný pes
První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996
17.5.2024 | Svátek má Aneta
Diskuse k článku
VAŘENÍ: Něco bez něčeho
V. Mokrý 17.4.2024 10:07JO, nejlepší je ten současný trend vegetariánů - vaří bez masa, ale názvy tomu dávají tradiční masové |
Ś. Svobodová 17.4.2024 11:19Tuhle svíčkovku dělala i moje máma, když se ani netušilo co je vegetarián. Dávala k ní sekanou, což bylo hrozné, ale omáčka byla luxusní. |
P. Diviš 17.4.2024 11:33"Sekaná svíčková", jo, docela dobré. |
A. Nový 17.4.2024 15:57To si dotyčná plete sekanou na smetaně se svíčkovou. Vaření asi moc nedala. :-) |
V. Mokrý 17.4.2024 19:28
|
V. Mokrý 17.4.2024 15:53Ten základ dělá asi každá kuchařka, jenomže většina k tomu má i maso. Svíčková, knedlík + sekaná, to kdysi nabízely i mnohé hospody. |