6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel 22 4.2.2009 9:27

Re: Přečtěte si na oficiálních stránkách ČSSD : http://www.cssd.cz/s14983/tiskove-zpravy/a21727.html

No jistě - je to bohatá partaj. Jenom Altnerovi dluží těžké prachy - takže mají plnou kasu. ;-D

ladik53 4.2.2009 6:49

Bohužel

Tak čtu v dnešních novinách, že oba hoši, zasažení padajícím stromem, bohužel už zemřeli. Jenom nechápu jednu věc, a totiž jak je to u nás v Brně s těmi traumacentry. Není to dlouho co Julínek s velkou slávou otvíral nové supertraumacentrum (podle něho) ve fakultní nemocnici v Bohunicích a hoši umřeli v dětské v Černých polích. Proč je neléčili v Bohunicích. Pokud vím tak přístroje (ukradené z úrazovky) mají, ale že by chyběli doktoři? Ví to někdo, jak to je?

AndyO 4.2.2009 7:01

Re: Bohužel

já tedy zas nechápu, co do toho montujete dva hochy ? Potřebujete udělat z Julínka vraha malých dětí nebo co? Zeptejte se svých zastupitelů, podejte návrh na prošetření péče v Černých polích nebo třeba vystudujte medicínu a určete, jak to všechno bylo a proč, ale tuhle supí propagandu si laskavě odpusťte. Už jste jak Havel s tím "uštvaným" jednasedmdesátiletým novopečeným otcem Kaplickým.

Petr1 4.2.2009 7:06

Re: Bohužel

Proč byli hoši v dětské nemocnici nevím. Prosím však o vysvětlení, které přístroje byly z Úrazovky ukradeny. Již jste podal trestní oznámení?

ladik53 4.2.2009 7:40

Re: Bohužel

Trestní oznámení podává hejtman. A velmi se mi líbí, jak diskutující vyhmátli to opravdu podstatné. Takže potrefená modrá husa zakejhala. Kdo sledoval to kino kolem staré úrazovky, tak dobře ví o čem píšu. Třeba dosadit nového ředitele z dětské jenom na měsíc, aby podepsal smlouvy o převodu, když už bylo jasné, že nemocnice a s ní špičkové traumacentrum připadne městu, je zločin. Mně zajímá to hlavní, totiž proč ty hochy neléčili v tom špičkovém traumacentru.

Bob 4.2.2009 8:08

Re: Bohužel

Třeba takhle, mají v novém traumacentru helioport? Ze Zlína totiž byl chlapec přepravován vrtulníkem. Jeho stav nedovoloval převoz po silnici.

ladik53 4.2.2009 8:15

Re: Bohužel

Ano máme v Brně u obou traumacenter heliporty. Mohli si vybrat!!! U nového v Bohunicích i  na noční provoz.

AndyO 4.2.2009 8:25

Re: Bohužel

a nefunguje náhodou u vás pořád ještě ta blbárna, co byla za bolševika, tzv. přijímací dny? Pamatuji jak nás honili po Brně se zraněným dítětem, že "dneska přijímá Svatá Anna, musíte jet tam".

ladik53 4.2.2009 8:50

Re: Bohužel

Pokud to tak funguje, tak za to může Julínek!

AndyO 4.2.2009 8:09

Re: Bohužel

máte v tom Brnu bordel. Ať to hejtman vysvětlí, proč.

ladik53 4.2.2009 8:17

Re: Bohužel

Souhlas. A hlavně díky Julínkovi. Nerespektoval ani, že v Kraji vládne ČSSD spolu s jeho ODS!!!

Ladislav N 4.2.2009 8:20

Re: Bohužel

Bóože, zase jeden umanutej socanskej blbec... ;-(

Petr1 4.2.2009 9:09

Re: Bohužel

Jo jo, předvolební dění socanů kolem Úrazovky jsem sledoval velmi dobře. Úrazovka je socanský podnik pod vedením odborářů. Předpokládám životnost tak dva roky. Do doby, kdy nebude na platy doktorů. Jedině, že by to platili socani ze svého.

j 4.2.2009 7:26

Re: Bohužel

Jak můžeš ukradnout něco co je tvoje. Prostě v Brně je víc nemocnit kde se léčí úrazy nevím o co ti jde. Už vím. Nadávat

karin 4.2.2009 8:14

Re: Bohužel

Asi tam ti hoši byli proto, že něco jiného je trauma oddělení pro dospělé a něco jiného pro děti. Dětské úrazy se léčí na dětských pracovištích a mají i svá traumacentra. Dítě není malý dospělý.

Váš příspěvek ovšem nijak nesouvisí s hlavním tématem a souhlasím s odpovědí AndyO.

ladik53 4.2.2009 8:44

Re: Bohužel

V dětské nomocnici žádné specializované traumacentrum není, součástí chirurgické kliniky je oddělení dětské traumatologie.

karin 4.2.2009 9:55

Re: Bohužel

A tam se právě vozí děti po úrazech.

miki 4.2.2009 8:29

Re: Bohužel

vůbec jsem nepochopil, o čem to tady meleš, hledat souvislost Julínka se s tragédií dvou kluků?!! Jsi vůbec normální? 

ladik53 4.2.2009 8:48

Re: Bohužel

Já nic nehledám, do souvislosti jste to dal Vy.

miki 4.2.2009 9:00

Re: Bohužel

aha, nojo no, tak se mějte pěkně pane majore...

Pavla B. 4.2.2009 9:31

Re: Bohužel

Pokud vím, tak Bohunice pacienty do 18ti let nepřijímají - jak prosté, milý Watsone. Musí do dětské nemocnice.

Přístroje z úrazovky ukradené nejsou, na ně se totiž převod majetku na město nevztahoval (vztahoval se jen na pozemky a na budovu). Ostatně většina přístrojů v úrazovce zůlstala a město si je (od ministerstva zdravotnictví, které je obhospodařuje)  pronajímá.

Tento váš příspěvek mi připadá trošku hyenistický - že na chlapce spadl strom, za to asi Julínek (if anybody) opravdu nemůže).

ladik53 4.2.2009 9:56

Re: Bohužel

Paní kolegyně! Já jsem se jenom ptal, jestli někdo neví, proč ty hochy neléčili na specializovaném traumacentru, které bylo s velkou pompou v Brně otevřeno, a byli léčeni jenom na trauma oddělení v Dětské nemocnici. Bylo mi odpovězeno a rozumím. Do souvislosti s Julínkem to dali někteří  diskutující. Já Julínka ze smrti těch dvou chlapců neobviňuji. Obviňuji ho z něčeho úplně jiného.

Jirka 4.2.2009 6:46

Poplatky

Jak je možné, aby v právním státě politická elita nabádala k obcházení zákona? Viz názor p. bývalé ministryně - "Tento systém je podle hejtmanky Emmerové právně nejčistší a nejhůře napadnutelný."  Co je to za uvažování, co za morálku? Co opozice - vlastně vláda? To neumí

své zákony důsledně bránit?

Nomen 4.2.2009 6:02

Titulek z dnešních novin: soukromých lékáren, kdše se neplatí poplatek, přibývá....

Ach jo.....

Petr Vileta, balík z Plzně :-) 4.2.2009 4:08

pekna blbost

Emmerova je schopna jedine jako lekarka, jako politik nebo nedej boze manazer, je naprosto neschopna. Jo jeste je schopna vybrat ze vsech moznych reseni to nejslozitejsi a nejdrazsi, to ji jde dobre. Fandit ji samozrejme muzete, protoze cim vic blb.cu v CSSD, tim lepe pro ostatni nekomunisticke strany. A dodavam s Janem Werichem: "Vsimnete si, jak jsem tolerantni..."

Věra 4.2.2009 12:27

Re: pekna blbost

Souhlas, Emmerová to dokázala ve funkci ministryně zdravotnictví. Památná je její kresba sovy na tabuli a její komentář: "Ta moudrá sova, to jsem jako já a budu nad tím bdít". Nejvíc mi vadilo, když ji lidi omlouvali a vychvalovali, že jako lékařka přes hyperbarickou komoru je skvělá. To sice je, ale práce na ministerstvu a politika je něco úplně jiného. No nic, my tu zase máme Ratha, to je taky lékař a myslím, že jsme na tom ještě hůř než vy. Středočeši zdraví Plzeň a přejí upřímnou soustrast!;-D

O´Hafra 4.2.2009 2:21

Plzeň

Tak nevím. Už jsem zde kdysi psala, že posílat peníze dodatečně - v tisku se hovořilo o složenkách - je nesmírně nehospodárné, protože ke třiceti korunám naskakuje 22 Kč jako poplatek poště. Tady se píše o převodu na účet. Geniální, geniální. Nejpotřebnější skupinou jsou důchodci. A kolik babek má vlastní konto a platí za něj poplatky? Vlastní účty mají většinou lidé v pracovním poměru, ne? Babka z venkova nedostane nïc?

důchodce30 4.2.2009 1:59

No nevím

Jen mi je divné, že poté, co na krajském zastupitelstvu hejtmanka Emmerová, známá knížkařka, dala svůj vychytralý návrh k projednání, opustili zastupitelé ODS jednací síň. Podle toho, co píšete, by jí měli spíše zatleskat.

Napadá mě tedy, že odešli, aby dali najevo, jak absurní a stupidní celá záležitost s poplatky je. A to si myslí nyní již hodně lidí, zajisté ti, kdo dbají o to, aby neutrpěla jejich sebeúcta.

Mimochodem, Dr. Rath byl taktéž ministrem, nestřídal snad dokonce Dr. Emmerovou? Ten neví, co resort vyžaduje?

PetrH 4.2.2009 2:27

Re: No nevím

Dr. Rath to ví velmi dobře. Dokonce kdysi poplatky, a vyšší, sám navrhoval. Právě proto, když je ČSSD v opozici, nepřipustí cokoliv, co by mohlo zdravotnictví pomoci. Jejich heslem je Čím hůře pro republiku,tím lépe pro nás.:-/

nadar 4.2.2009 7:26

Re: No nevím

A dokonce si myslím, že většina těch, kterým byla slíbena třicetikoruna, je natolik hloupá, že důsledky tohoto, že vlastně budou platit ve svém důsledku víc, není schopna vůbec rozklíčovat. Zase na druhou stranu, socani jsou šikovní, když dokážou z chuďasů vytáhnout jejich poslední love. Socky jsou mimořádně naivní a v podstatě hloupí.