8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

VÝZKUM: Deset procent

Tuto zprávu dnes přinesl Český rozhlas. Současně připojil další výsledek šetření agentury, že více jak polovina našich občanů podporuje Ukrajinu a její boj proti agresi na vlastním území.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
D. Laurencikova 27.2.2023 20:30

Neco jako: "Kdyz tam budou, uteceme! Kdyz tam nebudou, hrrr na ne"! ;-)

D. Laurencikova 27.2.2023 20:25

To jsou ty "zapadni hodnoty" pani Lukesova. Ja mam takovych materialu hodne, leccemu byste ani neverila. A prece je to tak a vsechno je dohledatelne. Me to puvodne dalo take dost prace, teto perverzite uverit.

Je to od jedne spolkove zeme k druhe ruzne. Nekde toho projde vic, jinde mene. Jsou to vetsinou rodicovske iniciativy, ktere zabrani nejhorsimu. Napr. "Demo für alle!" proti predcasne sexualizaci a genderizaci. V Berline to bude asi nejhorsi, tam maji dokonce uz i SKOLKY pro lesby a Schwule, za tim projektem stoji jakysi pedofil.

Berlins erste schwul-lesbische Kita: Pädophilie-Verfechter im Vorstand - YouTube

To je uplne o necem jinem, nez svleknout se pred patnactiletou vyspelou. Ta uz toho vedela jiste vic, nez on.

H. Rybnická 27.2.2023 20:24

Napřed by ovšem měla být nějaká koncepce na které se věichni shodnou, tedy Západ a Zelenskyj , co myslíte. A tato se bude odvíjet od dané skutečnosti.

J. Vintr 27.2.2023 20:22

Myslíte, že už tady budou na věčné časy?

J. Farda 27.2.2023 20:21

Kdo si začal Západ, nebo Putin? Jasno nemá ani propaganda z Moskvy

https://echo24.cz/a/HYQZR/zpravy-svet-rusko-nevi-kdo-muze-za-valku-solovjov-propaganda 8-o

D. Laurencikova 27.2.2023 20:03

Veri nekdo, ze pani Rybnicka je zpusobila k pravnim ukonum?

H. Lukešová 27.2.2023 20:01

No ti Zelení jsou tedy perversní úchylové, jen co je pravda... Teď jsem si četla ještě jednou Vás příspěvek a je mi z něj velmi špatně. A že to ostatním stranám, prý "konzervativní" CDU, socanům, liberálům, levici vůbec nevadí... To už snad jenom AfD je proti těmto sexuálním ohavnostem? Takové sexuální zneužívání malých dětí...

D. Laurencikova 27.2.2023 20:00

Nekteri cesti politici a politicky chteli uz davno hazet atomove momby na Moskvu a nejaka Pekarova hned, jak se jakousi machinaci dostala do funkce, tak vyhlasovala valku Putinovi a sesazovala diktatora Lukasenka, jestli si jeste nekdo vzpomene. Statecne politiky mame, to se musi nechat! S takovym vedenim muze republika jenom vzkvetat!

Kazdy, kdo ma jeste aspon jednu zdravou mozkovou bunku v hlave vi, ze Krym Rusove uz nevydaji. Za zadnou cenu!

D. Laurencikova 27.2.2023 19:53

To video je autenticke a sexualni zivot Scotta Rittera pro me nehraje vubec zadnou roli. Kdyby se chtela pani Rybnicka skutecne pohorsovat nad nejakou nemravnosti, tak muze zacit u pedofilie Zelenych. Byla by verohodnejsi. Ale ji zrejme vyuka jako "Puff für alle" pro desetilete ve skolach vubec nerusi. Ta patnactileta "volavka" uz byla aspon zenska a byla to ciste soukroma vec! Pokud se ja od nekoho distancuji, tak od hlupaku a denunciantu.

H. Lukešová 27.2.2023 19:41

Zelenskému hrozí, že může dostat od Západu ultimátum... Pokud ukrajinská protiofenzíva selže a Ukrajincům se do podzimu nepodaří dobýt zpět okupovaná území, zvýší západní politici tlak na Ukrajinu, aby začala vyjednávat s Ruskem...

https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-zelenskyj-muze-dostat-od-zapadu-ultimatum-pise-bild-40424133

H. Lukešová 27.2.2023 19:34

To máte tak, paní Laurenčíková, když se Vám podaří zdiskreditovat autora článku, videa, knihy....atd., tak jsou i jeho informace nevěrohodné.

Když pošpiníte čest člověka, nějakým způsobem ho znevážíte a zneuctíte, tak pak i jeho fakta lidé neberou vážně. Tak se to holt dělá. Proto je tak oblíbené hledání špíny na nepohodlné lidi.

Tak jak u nás s Vrábelem, který pořádá proti-vládní demonstrace. Média na něho "vyštrachala" že je zadlužený a je v exekucích a je z něj padlý dezolát a "slušní lidé" se od něj distancují, ať už udělá cokoliv.

D. Laurencikova 27.2.2023 19:29

V Nemecku je to dokonce 58% lidi, kteri si preji jednani o miru, misto dalsich smrtonosnych zbrani na Ukrajinu!

D. Laurencikova 27.2.2023 19:27

Ja nevim a ani me to nezajima. O nej prece vubec nejde. Meni to, ze ho kdysi nachytala jakasi policejni volavka neco na valecnych zlocinech Ukrajincu, zdokumentovanych na videu?

V. Čermák 27.2.2023 19:25

„Ukrajina musí zvítězit a dobýt vše, i to, co ztratila před rokem 2014,“ zní od českých politiků. Ovšem na Západě už se uvažuje jinak. Například americký komentátor Fareed Zakaria už položil otázku, zda nechají Ukrajinu zničit, aby ji zachránili. A v Británii, Francii a Německu už prý také připravovali Zelenského na to, že bude muset jednat. Macron prý Zelenskému vysvětloval, že i Frantíci s Němci museli zakopat válečné sekery.

Jak je ale v Česku zvykem, naši budou řváti Nejdéle a Nejhlasitěji.....

V. Čermák 27.2.2023 19:18

To je velká část pravdy a druhá část je ta, že cca 40% obyvatel si přeje, aby válka skončila a začalo se jednat o mír. Závěr tedy není ten, co naznačuje pan autor , že když 10% přeje Rusům, tak 90% Ukrajincům. Je to tak půl na půl . ...;-D

J. Vintr 27.2.2023 19:13

V Rusku je autoritativní vláda mnohem efektivnější, než západní pseudodemokracie. Demokratické země se nemají vůbec čím chlubit. Demokratickými volbami se do čela zemí dostávají vesměs naprostí idioti, kteří to vedou od desíti k pěti. Naše republika je toho názorným příkladem. A v nejdemokratičtější zemi mají teď prezidenta, který byl do funkce dosazen prokazatelným podvodem....

V. Čermák 27.2.2023 19:12

Když se tady oháníte tím okřídleným Zlem, tak je potřeba si uvědomit, že současná Říše Zla se přestěhovala do USA, co do válek i mrtvých...Rv

J. Vintr 27.2.2023 19:07

Rusi neposílají vojáky "na zteč". Ruské ztráty jsou desetkrát menší než ukrajinské. Dnešní válka se vede především dělostřelectvem a Rusi mají k dispozici pořád dost nábojů, zatímco Ukrajincům se jich už delší dobu nedostává.

H. Lukešová 27.2.2023 19:00

Takže se Ritter Scott nedopustil sexuálního obtěžování?

V. Čermák 27.2.2023 18:59

Stačí mu Vnější nepřítel, zjevný. S vnitřním si poradí Pussyny se vypařily, Navalný radí z Lochu a nechají ho. Zřejmě slušnej Loch...

D. Laurencikova 27.2.2023 18:58

O co tady vlastne jde, pani Rybnicka? O zlocin "kazeni" nezletilych, nebo o to, ze to byla policistka a nastrcena? Kdyby to byla patnactileta nepolicistka, a nenastrcena, tak se Ritter Scott zadneho trestneho cinu nedopustil? Vy se uz zase vubec neohlizite po tom, co z vas vypadne. Jak to zviratko, jak nejaky pejsek, ktery udela hromadku, symbolicky hrabne nozkou a bezi dal.... A co rikate na tu sexualni vychovu na nemeckych skolkach a skolach?

V. Čermák 27.2.2023 18:56

Statisíce Rusů oproti 145 milionům to je asi 0,1% . A kolik % Ukrajinců zůstává kvůli válce v zahraničí? To nám nesdělíte? Jen v ČR to je to opravdu hodně...

D. Laurencikova 27.2.2023 18:54

Kde by musel ten tank stat, aby si bylo tezsi predstavit, kdo tam asi ty kvetiny polozil?

D. Laurencikova 27.2.2023 18:52

To mel jeste stesti, pani Rybnicka, protoze v dnesni fajnove dobe jsou nazyvani ti, kteri se snazi o objektivitu daleko a daleko hur!

D. Laurencikova 27.2.2023 18:50

No a? Mate vy i vlastni hlavu? Anscheinend nicht.

D. Laurencikova 27.2.2023 18:49

"Socialistickych prupovidek", neco jako: "Völker hört die Signale?" Sahra Wagenknecht jeste nikdy nemela u takove prilezitosti plnou pusu socialistickych prupovidek, ona mluvi naprosto precizne vecne k atualni situaci. A jestli se neda prekriknout, jak se bezne deje kazdemu, kdo nema "mainstreamovy" nazor, tak je to jenom dobre! Ale ani v tom nemate pravdu. Sahra Wagenknecht necha kazdeho v klidu, za klidneho usmevu, se vymluvit, nez zacne mluvit sama a nez ji zacnou skakat do reci.

H. Rybnická 27.2.2023 18:44

Nějak jste nepochopila, ale to už často. To nebyla patnáctiletá, ale "nastrčená" policistka. V české verzi jasně píší o "volavce".

H. Rybnická 27.2.2023 18:42

Paní Lukešová nikdy se nemí říkat nikdy. A zlo je zlo, ale může za tím být i strategie. A u Stalina byla. Evropu až po Atlantik. A nemám dojem že by tuto strategii nesledovali i nadále. NATO jim nebude překážkou.

D. Laurencikova 27.2.2023 18:42

Patnactileta slecna, ktere neveril jejich patnacr let? Pani Rybnicka, dnes jsou mnohem a mnohem mladsi deti zkusenejsi nez vy, diky brzke sexualni vychove v nasi liberalni demokracii, zvane "gender mainstreaming. Ocituji vam jaky standard doporucuje "Bundeszentrale für gesundheitliche Aufklärung" k prohloubeni sexualni vychovy:

0 - 4 Jahre Frühkindliche Masturbation, 4 - 6 Jahre Selbstbefriedigung, Homosexualität, 6 -9 Jahre Geschlechtsverkehr, Verhütung, Lust, 9 - 12 Jahre Gender-Orientierung a konecne 12 -15 Jahre Alles über das Thema "Sex".

Take bych Vam mohla doporucit brozuru od Petra Helmese: "Sex mit sechs". Tam se dozvite, jak se na nemeckych skolach bojuje o "duse nasich deti", pomoci brzke sexualizace, jak pise autor. Kdo to vymysli? Hlavne Zeleni, pani Rybnicka. Jedna z vladnich nemeckych stran. Tak se drzte se svym moralismem ponekud zpatky, je to smesne. Obzvlast vy, ktera nadsene tleskala divadelni "hre", kde byla narodni vlajka, narodni symbol Ceske republiky, vytahovan z vaginy jedne z predstavitelek!

H. Rybnická 27.2.2023 18:39

Paní Osjanikova a paní Melnik, obě novinářky, se chovaly velice skromně, slušně a nevtíravě u minulé televizní debaty, kdežto paní Wagenknecht nepustila skoro nikoho k řeči jak měla plnou pusu socialistických průpovídek. I moderátor měl co dělat, aby se proti ní prosadil a debatu řídil. Mal sehen, jak to bude vypadat dnes.