Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VŠE: Co odhaluje kauza docenta Ševčíka

Určitě jste zaregistrovali mediálně vděčnou kauzu odvolání pana docenta Ševčíka z funkce děkana Národohospodářské fakulty na Vysoké škole ekonomické.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RV

Na školách mají učit jen ideologicky správně kovaní soudruzi u kterých je naprosto vyloučené, aby i jen pomysleli na kritiku vlády.

Ti, co pochybují o naší správné cestě vpřed, nemohou s naší mládeží pracovat.

Rakušane, konej!

0 0
možnosti
JK

něco jiného je vyjadřovat svůj názor a něco jiného naprosto překroutit fakta, a to právě p.Ševčík dělá.

0 0
možnosti
DS

Je-li Ševčík takový odborník, měl už dávno zpracovat fundovanou analýzu našich financí, navrhnout řešení a sepsat petici. Byla-li by rozumná, bez invektiv a urážek, klidně bych ji podepsal. Bohužel, zatím je spojován spíš s kravály a agresí.

0 0
možnosti
RL

On někdo z vlády řekl, že má o něco takového zájem? Opravdu? ;-D

0 0
možnosti
JP

J48i35r89i 94P91i53l10n24y

16. 3. 2023 5:37

Jsem již starší ročník a někdy si říkám, jestli ten bolševický způsob vládnutí není nějaký společenský zákon. Každá společnost si tím marastem asi musí projít, než si uvědomí, že tudy cesta nevede. My jsme si tím prošli, ale ten vyspělý Západ ne. A nyní se ukazuje, že vstupujme znovu do stejné řeky. K naší škodě si to tak musíme asi prožít podruhé.

0 0
možnosti

Nevím, co hlásá pan Ševčík, ale politika nemůže být JEDNOSTRANNÁ. "Bude jen ZÁPAD a nebude VÝCHOD". Přátelé... to nejde... "Buď pochválen Ježíš Kristus!"

0 0
možnosti
SS

Asi by to chtělo, autore, abyste ty přednášky navšívil dnes. Podle studentů je významná část přednášek zaměřena na hlásání pochybných politických názorů, které jste sám popsal.

Pokud má být škola apolitická, tak by děkan fakulty mohl stát mimo ni a neangažovat se v její okrajovém politickém proudu a na veřejnosti nepoužívat ve vztahu k ústavním činitelům osnačení, za které by si nejen tady vykoledoval doživotní ban. Bylo by pěkné, kdyby děkan fakulty volil jiný slovník, než dlaždič nebo japonský popelář.

0 0
možnosti
SS

Ještě bych měl připomínku k tomu, co se líbilo komunistickým mocipánům. Kdyby hlásal někdo v polovině osmdesátých let něco, co by se jim nelíbilo, tak by byl stěží přijat do komunistické strany. V dobách, kdy naháněli každého dělníka, aby udrželi třídní charakter strany, se musel inženýrek pěkně snažit, aby se stal kandidátem a po dvou letech členem strany.

0 0
možnosti
TV
JH
PH

Ze ale taky nutno připomenout, zrovna nyní během energetické i ekonomické krize se obracejí vedení univerzit na vládu s mnoha požadavky na navýšení příjmů univerzit ze státní kasy - ty poslední jsou přímo pro navýšení platů univerzitních akademiků. A to asi není příliš vhodná doba na obhajování akademické svobody při kritice vlády..

A že o tom mluvíme. asi se ani nedá čekat opačný liberalismus ze strany téhle vlády "oni nás (někteří?) akademici kritizují, ale stejně jim ty prachy přidáme :-)

0 0
možnosti
PS

P54a21v60e50l 76S66u67r89a

16. 3. 2023 7:49

NENÍ energetická krize !! Jen vylitly ceny energií nad únosné meze, protože se do nich schovávají poplatky na nejrůznější pochybné organizace a projekty. A to s sebou nese krizi ekonomickou.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz