Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VŠE: Co odhaluje kauza docenta Ševčíka

Určitě jste zaregistrovali mediálně vděčnou kauzu odvolání pana docenta Ševčíka z funkce děkana Národohospodářské fakulty na Vysoké škole ekonomické.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J80a88n 27Č56e30r85n70ý

16. 3. 2023 10:52

Lesba z Mostu Karolína Nodesová a pomocnice prof.Nerudové byla jednou z hlavních organizázotek protestu.

0 0
možnosti
VP

V76a64ň68u16r87a 71P45e33t21r

16. 3. 2023 10:55

Však, až v rámci "multi kulti" převládne islám, oni jí to vysvětlí...

0 0
možnosti
ŚS

Děkan Ševčík k demonstrantům u Muzea nepatřil, odpoledne kolem 3 hod. se na demonstraci objevil cestou na rodinné setkání. Při cestě zpět kolem 6 se vracel kolem Muzea, kde potkal zmláceného právníka a nějakou zmlácenou lékařku. Domluvil se s nimi a šli k ozbrojencům, aby oslovili velitele zásahu a identifikovali policistu, který je zřezal. Vše je zdokumentováno redaktorem ČR, viz zde:

https://www.irozhlas.cz/zpravy-domov/vinohradska-12-sevcik-demonstrace-kubant_2303150600_pj

0 0
možnosti
VC

Ty jo. Tak já už se chystal napsat, že má pan Troška vlastně pravdu a ty mu to takhle zboříš!

Ševčíka vyrazit! Lže a blbne hloupé stádovité lidi!

0 0
možnosti
PA

P74e32t84r 20A13d42á82m19e44k

16. 3. 2023 10:36

Domníval jsem se, že požadavek odvolat doc. Ševčíka nesouvisí s jeho názory, ale s tím, že byl údajně (!) mezi těmi, kdo chtěli násilím vtrhnout do budovy Národního muzea a strhnout z její fasády vyvěšenou ukrajinskou vlajku. Ano, pokud je to pravda, je to i podle mého názoru za hranou jednání akademického funkcionáře.

0 0
možnosti
DL

Jde o to, jaka to byla vlajka, nebo o cin samotny?

0 0
možnosti
VM

Tak on toho má pan Ševčík víc

na svědomí - například protest proti amnestii Václava Havla, pro syna/zabití otce, Věry Čáslavské, že.

To havlisté, pražská kavárna - nezapomíná !!

0 0
možnosti
JK

J95i33ř15í 74K82o58u63k

16. 3. 2023 9:55

Nikdy na žádnou demonstraci, slinivkari vyhráli kde co, tak ještě přijít o živobytí? Klidně, vyvesim Ukrajinskou vlajku a hned vedle tureckou a líbivé řeči o demokracii si můžou nechat, vím jak vypadala socialistická demokracie... Pokud bude třeba , budu volit novodobou Národní frontu, nedostali mě komunisti, nedostanou me ani aktivistů.. zvláště když po tvrdém opatření bez obalu vola minisTR vnitra ...

0 0
možnosti
JK

J95i89ř32í 47K34o59u98k

16. 3. 2023 9:56

Slunickari a Tibetskou snad jste moje znechucení nad dneškem pochopili.

0 0
možnosti
MA

Ševčík je odborně naprostá nula. Před měsícem či dvěma jsem se díval na Web of Science. Za celou jeho vědeckou kariéru jeho práce citovaly ČTYŘI odborné články. To i Klause (odborně též skoro nulu) citovalo přes 40 článků. BTW nejcitovanější článek (13 citací), kde je Klaus autorem či spoluautorem napsal V. Havel a Klause ze slušnosti za nějakou drobnou spolupráci připsal jako spoluautora. Tož jako o těch našich ekonomických velikánech z té žižkovské Sorbonny jménem VŠE...

0 0
možnosti
FK

Jenže ta jeho causa jaksi s odborností nesouvisí, a do funkce děkana byl řádně zvolen, a dvakrát, Vážený pane. Jeho odborné kvality v tom jistě také hrály nějakou roli. Pokud má být odvolán, musí to být v souladu s nějakým legálním postupem a nikoliv, že si to někdo přeje.

0 0
možnosti
JK

a ještě nezapomeňme, že se pár lidí třese na uvolněnou funkci děkana... Ti budou mít také ten správný názor. Jinak nic nového pod sluncem: po únoru 48 rudí studenti dělali čistky na VŠ a o mnoho let později Rudé gardy a studenti své učitele posílali na "převýchovu", tedy pokud ještě bylo koho poslat. A já si blbec myslel, že děkan řídí fakultu ve smyslu organizačním a vedle toho má i nějaké přednášky a že vůbec není na škodu, když se zvláště v ekonomii přednášejí různé "školy" - pohledy na věc, aby studenti měli celkový přehled a měli o čem přemýšlet.

Jinak by to spíše připomínalo učení se nějaké básničky z paměti s následujícím dotazem: co tím básník myslel?

0 0
možnosti
JS

JJ, přesně jak je tam psáno. "PRÝ", teď ještě ty důkazy o které není nouze.;-)

0 0
možnosti
PV

vzhledem k rychlosti, s jakou studenti vyrazili do boje proti Ševčíkovi, bych odhadoval, že tam "studuje" a ideologicky působí pár studentů Šmídů...možná jim radí dokonce hradní plukovnice...:-)

0 0
možnosti
JS

Svolavatelka demenstruace: https://1url.cz/9r9bd nebo https://mostpride.cz a tady alma mater https://kmsd.vse.cz/lide/odborne-zivotopisy/ a její "práce" https://insis.vse.cz/zp/77245

Toho času je zaměstnána na úřadu vládi jako stážistka pro rovnost fšech dvou pohlaví (Intern at Gender Equality Dept. at the Office of the Govt. of Czech Republic,)

Určitě si po zádech pana docenta hodla vyšlapat hvěznou kariéru do aktivistického a neziskového sektoru. Svůj projekt už má založený, teď eště nějakou prima dotačku a je to.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz