Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

První český ryze internetový deník. Založeno 23. dubna 1996

Diskuze

VŠE: Co odhaluje kauza docenta Ševčíka

Určitě jste zaregistrovali mediálně vděčnou kauzu odvolání pana docenta Ševčíka z funkce děkana Národohospodářské fakulty na Vysoké škole ekonomické.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdo nezažil normalizaci po roce 1968, tak dnes ji vidí v přímém přenosu.

0 0
možnosti
VC

Tak aby to bylo panu Troškovi jasné, Ševčíka nechtějí sesadit z funkce proto, že náhodou prošel kolem zraněných pročeských demonstrantů, právníka a lékařky.

Chtějí ho vyhodit za to, že mele o zrušení sankcí proti Rusku. Přitom žádné protiruské sankce nejsou.

To by měl děkan ekonomické fakulty vědět. Ševčík má tedy odstoupit pro zásadní neznalosti ve svém oboru,

0 0
možnosti
Foto

eee?

A proti komu jsou ty sankce, jejichž cca 10 balíčků již stihli USA a EU uvalit? Proti Ekvádoru či Burkině-Faso?

0 0
možnosti

J16a39n 72Č10e44r12n67ý

16. 3. 2023 12:40

Většinu studentů našich vysokých škol tvoří děvčata na různých humanitárních fakultách.

A je známé, že vždy se zahájením akademického roku vzroste podstatně počet prostitutek, které jsou mezi zákazníky oblíbený kvůli znalostem cizím jazyků, relativní čistotě a zajímavou výřečnosti :-)

0 0
možnosti
VC

Tak tobě jako Putinosexuálovi to snad je jedno ne?

0 0
možnosti
Foto

P15a67v86e79l 73M15o66l54í90k

16. 3. 2023 12:35

Soustavně probíhající eurohujersko-ideologický brainwashing hlaviček studentíků s nulovými životními a existenciálními zkušenostmi nemůže být neúspěšný. Hlupák se stádním pudem poslušně následuje zlého našeptávače. Studenty ani tak neviním z nepřístojných a zejména amorálních excesů, jako spíš viním rektora VŠE, který se tak díky poslední kauze se Ševčíkem nechtěně naplno odkopal a odhalil své prohnilé nitro, v němž sídlí prodejná lokajská duše s mnoha tmavými zákoutími. Konformně šaškující pokračovatelé praktik příslušníků pomocné stráže esenbáků, tedy PS VB, získali na půdě VŠE většinu ve vedoucích funkcích. Škola je zřejmě prolezlá morálně-prohnilým osazenstvem, které si uzurpuje nárok posuzovat co je či není správné, co je či není spravedlivé atd. podle gottwaldovského hesla KDO NEJDE S NÁMI, JDE PROTI NÁM ! Ševčík v roli děkana prosvětluje kolem sebe tmu plnou tmářských idejí, což je pochopitelně nepříjemné nepřátelům Ševčíka a dalším podobným nepřátelům demokracie. Doc. Ševčík se stává obětí perzekuce a zvlčilosti lokajů ve službách vlády Fialy.

0 0
možnosti
JK

To k nám jen doputoval "dlouhý pochod institucemi", který na Západě probíhá již několik desetiletí. Takže události u nás jsou pouhým začátkem nechutného procesu.

0 0
možnosti
JS

Jeste to neni tak zle. Na americke vysoke skole ( na pr. Berkeley) by ucitel s nazory, ktere se nelibi woke studentum celil fyzickemu napadeni.

0 0
možnosti
Foto

P48a83v82e49l 18M39o40l20í81k

16. 3. 2023 12:43

Ano, na některých amerických universitách je velmi špatná až kritická společenská situace. Proto je nabíledni reálný předpoklad, že se tam bude dál občas střílet. Fanatismus nikdy nemívá dobré důsledky.

0 0
možnosti
Foto

J76o83s68e64f 52B22á11r31t35a

16. 3. 2023 11:47

Odstranit cizí vlaku z Národního muzea, co je na tom špatně?

0 0
možnosti
VC

V porovnání s prezidentskou vlajkou skoro nic. V reálu je ničení cizího majetku trestné. Hlavně ale, stádovitost a tupý dav může udělat cokoliv. Stačí se podívat na diskuse.

No a je to ostuda. Demonstraci bych Ševčíkovi nechal. To u muzea? Ať teda neodstupuje, ale zase abych se jako student musel dívat jak děkan mluví u Vrábela. To je nechutné. Ale dobrá taky jme měli docenty podivíny ale odborně zdatné.

Nechme tedy Ševčíka Ševcovat.

0 0
možnosti
ŚS

Etický kodex VŠE: Obhajuje svobodu myšlení, bádání, vyjadřování, výměnu názorů a informací a ctí různorodost názorů uvnitř akademické obce.

Dbá na upevňování vážnosti a dobrého jména VŠE a svou činností i chováním se snaží k němu přispívat.

A teď babo raď.8-o

0 0
možnosti

J79a97n 28Č67e34r35n48ý

16. 3. 2023 12:44

Že rektor je pěkný kousek.

0 0
možnosti
VC

Tak Zeman byl v roce 1988/9 skvělý. Pak už byl trochu senilní a natahal si do týmu Mináře a Nejedlé.

Autor má asi pravdu, dřív mohl mít Ševčík zajímavé přednášky. Možná i dnes každá protiprogresívní huba dobrá. Ale zdá se že je to i arogantní cvok co se mstí studentům i mladším kolegům. Za to měl letět dávno.

Abychom nebyli jako za komoušů. Teď bych ho za ošetřování lékařky a právníka který se nepodělá nevyhazoval když šel kolem neperzekvoval.

Katedra si ale zaslouží hloubkový audit.

0 0
možnosti
Foto

Vážený pane Troška, v zásadě máte pravdu. Tak jen malá poznámka k Vašemu článku a proč si já myslím, že pan Ševčík na svou funkci nepatří. Píšete: Při zvažování o setrvání ve funkci má být nejdůležitějším hlediskem odbornost a erudovanost dotyčné osoby. Proč zapomínáte na morálku, opravdu si myslíte, že bývalý komunista je tím správným člověkem na funkci děkana? Já si to nemyslím a o lidech, kteří ho do funkce zvolili velké mínění nemám. Krešňák

0 0
možnosti
FK

Co si myslíte Vy nebo pan Troška či já, není vůbec důležité. Děkan je volen i odvoláván určitým předem schváleným systémem. A to je nutné respektovat.

0 0
možnosti

J39a18n 10Č10e76r65n72ý

16. 3. 2023 10:57

Jako příklad dnešních studentů vysokých škol bych uvedl třeba Natalii Halouzkovou, seriálová, filmová,divadelní herečka a tanečnice 22 let.

V současnosti studuje mediální studia na Universitě Karlově. Co chcete víc.

0 0
možnosti

Vyhledávání

TIRÁŽ NEVIDITELNÉHO PSA

Toto je DENÍK. Do sítě jde obvykle nejpozději do 8.00 hod. aktuálního dne. Pokud zaspím, opiji se, zešílím nebo se zastřelím, patřičně na to upozorním - neboť jen v takovém případě vyjde Pes jindy, eventuálně nikdy. Šéfredaktor Ondřej Neff (nickname Aston). Příspěvky laskavě posílejte na adresu redakce.

ondrejneff@gmail.com

Rubriku Zvířetník vede Lika.

zviretnik.lika@gmail.com

HYENA

Tradiční verze Neviditelného psa. Sestává ze sekce Stručně a z článků Ondřeje Neffa - Politický cirkus a Jak život jde. Vychází od pondělka do pátku.

https://www.hyena.cz