21.5.2024 | Svátek má Monika


Diskuse k článku

VOLBY: Směšné komunistobijectví

O stycích kágébáka Putina z teroristickou organizací Frakce Rudé armády píšou mimo jiné i Konzervativní noviny. Ten jí měl i podporovat. To by nebylo nic divného, je známo, že komunisté ze všech zemí samozřejmě včetně té největší SSSR podporovali teroristické skupiny po celém světě s cílem škodit Západu.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
H. Rybnická 19.1.2023 0:54

Paní Novotny, co tak si dát pár sekund práci a nastavit českou klávesnici? Myslím že by to byl hodnotnější příspěvek k diskuzi než mnohá Vaše slova.

E. Novotny 19.1.2023 0:39

Ja predesle clanky autora neznam, Vy myslite, ze jede na tendencni note, zatimco drive bil komunisty stejne jako ti soucasni kritici PP? A jeho prozreni, jak tomu rikste, pricitate tomu, ze chce byt in? :-)

B. Liborek 19.1.2023 0:35

Je fajn, že má tak zapamatovatelné příjmení, že je lehké jeho bláboly přeskakovat...;-D

M. Šejna 19.1.2023 0:32

Dlouholetý komunistobijec Ziegler nám prozřel. ;-D

Letos dokonce jednoho z komunistů propaguje.

Každopádně chválím komunistobijce Zieglera za mimořádný projev sebekritiky. ;-D

E. Novotny 19.1.2023 0:29

No tak uprimneho pohorseni v tom neni ani za mak. Pouzivaji t to jako tool. Jako zbran, kteou obraci ve svem zajmu proti tem,kteri zavrhuji jejich Babise a voli cloveka, ktery ma taky jakesi skraloupy v minulosti. Jinak je jim to fuk, to by nemohli preferovat a volit Babise. Proste se jim hodi do kramu fakt, ze preferovany kandidat ty skraloupy ma. A pravidelnym opakovanim a zduraznovanim tech si mysli, ze ziskavaji body navic pro sveho estebackeho knourala. A smutne je, ze mozna nejake skutecne ziskavaji.

V tomto zadne eticke principy nehledejte a jak vidim, dari se vam to. Je to politicky boj a prosazovani vlastnich zajmu.