8.6.2024 | Svátek má Medard


Diskuse k článku

VOLBY: Budeme mít (ne)morálního prezidenta?

Vyšetřovatelé byli znevěrohodňováni, státní zástupce to nějak protahoval, obžalovaný mlžil a čápi léta létali jakoby nic. Pak k tomu soudu přeci jen došlo a máme těsně před volbami, mohlo být už dávno hotovo, kdyby …

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Valenta 4.1.2023 6:15

Tak Babiš je amorální díky EU. Ještě, že ji máme, viďte autore.

M. Valenta 4.1.2023 6:15

Tak Babiš je amorální díky EU. Ještě, že ji máme, viďte autore.

J. Strakoš 4.1.2023 5:51

Pokud budou dotace, budou existovat dotační podvody (nebo aktivity, které jako podvody vypadají ze zpětného pohledu).

A dotace budou, dokud bude EU, protože si je EU volilo jako způsob řízení. Takže dokud bude EU, budou dotační podvody. Škoda, že se to v článcích o Čapím hnízdě nijak nezdůrazňuje.

R. Langer 4.1.2023 5:36

Já nevím, kterého prezidenta budete volit. Jestli nemorálního, tak možná jo, autore. :-P

V. Loula 4.1.2023 4:27

A mimo to ten Podpis je starý snad deset let, takže znalec by snad měl shánět staré podpisy AB sen, a ne podpisy aktuální. I podpis se vyvíjí.

P. Boublíková 4.1.2023 4:16

S tím podpisem ABjun jsem to dle vyjádření znalce pochopila naopak - že pravděpodobnost nepravosti podpisu je nízká.

Ale možná se pletu. Každopádně, ABsen během své kariéry ministra a premiéra podepsal tisíce dokumentů - jak je tedy možné, že písmoznalec nemá s čím porovnávat? 8-o

V. Loula 4.1.2023 3:59

Ještě jednu poznámku:Pokud rozsudek pro Babiše dopadne dobře, tak se dva tři dny před volbami vynoří Kubiceho zpráva II, sice plná lží jako originál Kubiceho zprávy, ale vzhledem k času to už nepůjde před volbami vyvrátit. A v nejhorším si den před volbami zajde Babiš junior na polívku a při té příležitosti vydá třeskutý rozhovor, který okamžitě zveřejnjí novinář, který se čirou náhodou bude nacházet v blízkosti Babiše jun.

V. Loula 4.1.2023 3:51

Vzpomínáte, pár let zpátky byl Babiš obviněn z podvodů s tzv. jednokorunovými dluhopisy (zavedl je Kalousek). Když se ukázalo, že naprosto stejný postup zvolilo na 1700 dalších podnikatelů a firem, tak celá aféra utichla.

K. Filip 4.1.2023 1:47

Koho nechce za prezidenta Flaška kadet Ziegler, Aston, nebo Vodvářka nikoho nezajímá. Těmto lidem by se nezavděčila ani Panna Orleánská.

P. Hatina 4.1.2023 0:59

No jo, v tom závěru si prosím ještě doplňte že Babiš se toho nemorálního jednání dopustil před 15 lety. Pokud ho kvůli tomu nechcete dneska za prezidenta, tak se obávám že jiného tak čistého kandidáta ani nenajdete. Za těch 15 let se určitě podobné škraloubky najdou i u těch ostatních, jen kdyby se média trochu snažila, jak u pana Babiše.

Ovšem na druhou stranu, pokud jde o trestní řízení, tak si prosím uvědomte že nejde o jakýsi "čestný soud", který by pouze konstatoval Babišovu vinu a šmitec, ale že Babišovi hrozí "až osm let natvrdo"..A člověk, který by se v případě takového obvinění nebránil se svými obhájci všemi možnými právními prostředky, by nebyl "čestný morální a poctivý", ale naivní cvok..

Nicméně na závěr, pochopitelně Vás tímto nepřesvědčuju ať volíte pana Babiše, volte si koho sám uznáváte za nejlepšího kandidáta.

Z. Jemelík 4.1.2023 0:21

Andrej Babiš je v procesu vedlejší figurou. Hlavní obžalovanou je Jana Nagyová (dř. Meyerová).