28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Diskuse k článku

Veš v kožiše

Bývali jsme zvyklí, že lidovci dělají podrazy pouze koaličním partnerům, ale časy Luxovy „klidné síly“ jsou dávno pryč, a tak už delší dobu můžeme sledovat i jejich nejrůznější vnitrostranické půtky a štěpení na frakce.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jarda 6.1.2009 6:51

Re: INSTITUT NENAHRADITELNÝCH

neprovokuj, nebo jej stáhne Obama a co si pak počneme? :-))

hombre 6.1.2009 6:30

Lidovci,zastoupení nepatrným zlomkem obyvatel,

-mají v ruce Damoklův meč,spolurozhodnou o  tzv. vyrovnání s parazity,vnuci našich vnuků budou platit  církvím,cca 270 miliard,Vlk,kardinál na tom trvá.Toto v praxi znamená prakticky,že lůza církve bude opět na 100 a více let živena zdarma,v přepychu,aniž by hnula brvou.Již mnoho krát pedofílii prokázanou ponechám stranou..Proto,je nutno prokázat  u všech církví,způsob nabytí majetku,event.kolaborace,Benešovy dekrety,atd...

Mistr Jan Hus 6.1.2009 6:21

Jakmile nám sáhne někdo na našeho modrého Kalouska, musíme ho bránit !

Raději se Wagnere zabývej pěnezovody jak za Kalouska, tak i v současné době z MO do kasičky lidovců. :-)

I-Worm 6.1.2009 6:21

Čunek to s Kalouskem myslí dobře

připravuje mu pozici do příští, socialisticko-komunistické vlády. Svoji ochotu do ní vstoupit projevil Kalousek již před dvěma lety.

Realista 6.1.2009 5:32

Nejlepší řešení?

Demise menšinové vlády !

Kačka 6.1.2009 4:14

Radši pište poetické úvahy o smskách, Wagnere

Radši pište poetické úvahy o smskách, Wagnere. Politické komentáře Vám fakt nejdou

Kačka 6.1.2009 4:20

Re: Radši pište poetické úvahy o smskách, Wagnere

Politický komentátor by se měl aspoň trochu v tom, co se děje, orientovat. Převyprávění toho, co kdo řekl, plus pár úšklebků není politický komentář.

fany 6.1.2009 5:55

Chápu, není tam žádná oslava Paroubka a to naštve....

;-)

chosé 6.1.2009 3:54

vládní pracanti

Hloupý JAGu, nechci se zastávat Čunka, ale prozraď nám to sladké tajemství, co udělali druzí v te vládě darebáků? Džamila, Gandalovič, Říman atd.? Langr, kromě divadla s policejními auty, obrněným transporterem na tržnici a co na mě zapůsobilo nejvíc - posvěcení hasičských aut v Olomouci arcibiskupem. To byl zážitek. Světil motory, převodovky, stříkačky i ty hadice. Teď jsou to svaté hadice. Doufám, že při ohni nepůjdou ti pobožní hasiči nejprve na mši? Bože, kdyby debilita nadnášela, tak nám vláda uletí do nebe. Tolik demence v jedné vládě. Parkánová zase světí samopaly naším žoldákům, dokonce i ty obrněnce, které pak nechtějí jet do kopce. Prý teď vláda před zasedáním zpívá nábožné písně pod vedením Topolánka a žehná jim parazit Vlk, který se pořád domáhá 300 miliard za zvolení dědka Klause. ODS ty peníze pořád dluží. Dědek se už válí na Hradě, šaškuje celé Evropě a peníze za volbu nikde.

Frank 6.1.2009 5:01

Re: vládní pracanti

Škoda, že neposvětil soudruh arcibiskup Lopraisovi Tatru. Nemusela se mu pokazit spojka. Je to vláda šašků a grázlů. A ten největší hňup, co to celé stádo vede bude řešit válku mezi Židy a Araby. Přitom není schopen vyřešit svoje rodinné problémy a problémy v naší republice. Topolánek se už zase tváří jako ředitel zeměkoule a není to tak dávno, co chodil jako spráskaný pes. Ale co chtít od lumpů, kteří se dostali podvodem ke korytům? Topolánek dobře ví, že se to už nikdy nebude opakovat, tak se drží koryta jako lejno košile. Zavedli policejní stát,  němž má policie pravomoci jako za bolševiků vniknout do vašeho bytu nebo domu i násilím. Stačí, když nějaký debilní soused nahlásí, že tam bijete manželku nebo děláte hluk.

Anubis 6.1.2009 5:25

Re: vládní pracanti

Pánové chosé a Franku, spletli jste si diskusi. Pokud máte mindráky, doporučuji Vám Novinky.cz. Jinak z Vašeho slovníku a myšlenek odrážející Vaše duševních pochody jen ukazujete, že i ten nešťastný předseda Čunek je proti Vám duševní gigant...... a to ty lidovce nemusím.;-P.

fany 6.1.2009 6:02

Cosé a Frank jsou jen protagonisté tupé části obyvatelstva, jenž žije z marasmu a morálního bahna infikovaného bolševismem...

Je to husté, ale je to realita. Takto se na současnou politickou scénu dívá čím dál více obyčejných lidí. Pro ně je estébák a podrazák Paroubek polobohem a vzorem čestnosti a spravedlnosti.

jarda 6.1.2009 7:42

Re: Cosé a Frank jsou jen protagonisté tupé části obyvatelstva, jenž žije z marasmu a morálního bahna infikovaného bolševismem...

jsem obyčejný člověk ... v podstatě mají pravdu ... konečně jste propašoval Paroubka :-)) ... zkuste doložit jeho estébáctví a podrazáctví - a posuňte to prosím nahoru - díky :-))

Anubis 6.1.2009 8:37

Re: Cosé a Frank jsou jen protagonisté tupé části obyvatelstva, jenž žije z marasmu a morálního bahna infikovaného bolševismem...

Jsem pane taky obyčejný člověk, živím se rukama ale k tomu musím používat hlavu. Vůbec nejde o pana Paroubka. Jde o to být k sobě slušní. Nemusíme spolu souhlasit ale k vůli tomu nemusi někteří diskutující dokladovat, že ze vdělání v nich zanechala stopu hlavně první třída prvouka - hospodářská zvířata. Asi je to marný boj, ale nelze čekat, že při vzájemném hulvátském chování právě obyčejných lidí, budou naši představitelé vzdělaní a kultivovaní.

Eva D. 6.1.2009 19:49

Re: vládní pracanti

Anubisi, díky. R^R^R^

hombre 6.1.2009 2:31

Ciril Svoboda,

-oh,lidovec,pětník by mu do ři//ti nevlez,boj o děditství,čest ,prasečí rouno by ti slušelo,úzkoprsý estéte,-ponožku máš děravou a kuří oka ti lezou,patriarcho slizský ?

Mistr Jan Hus 6.1.2009 6:22

Re: Ciril Svoboda,

R^R^R^;-D;-D

hombre 6.1.2009 2:19

Dalším vlezhovnem pokryteckého homoroidu,/letitého/,

Kasal,jeho existence je trvalá,co by lidovci klesnou pod 5 procent,pak ultrum.Olomoucký církevní zloděj Fúšará,nepolkne.

vlk 6.1.2009 2:02

A není to jedno?

Mám pocit, že Kalousek má jedinou výhodu - už jsme si na něj zvykli. Vlastně ještě jednu - už má nalovíno (padáky, byt , sebevražda švagra...) a může hrát slušňáka. Tak by ho tam tedy mohli nechat...

hombre 6.1.2009 1:35

shojdrová,dáma,která se obětuje

-počkám,až jaký bude názor na čunka,pak se ..už vidím, Džamila neměla ráda cikány

hombre 6.1.2009 1:30

Severa,fujara lidovecké farizeje,onanovat nad kuřáky mohu,

-každý den,já nepotratím,moje rodina mně má ráda

kirast 6.1.2009 1:07

Sice mi je ze všech lidovců nejméně nesympatický právě ministr Kalousek,

ale musím uznat, že takto (blbě) jsme, my voliči, rozdali karty. Už těm trapným komediím mohl být dávno, dávno konec, ale osud dopustil, jeden vládní poslanec zemřel a my, voliči, jsme dovolili na uprázdněné místo cestovního kancelářníka Fischera, který splnil svou občanskou povinnost a uvrhl celou společnost zpět do tohoto marastu. Tak holt máme, co jsme chtěli. Tedy alespoň většina z těch, co přišli k volbám. Já jsem to nechtěl a ani se tehdy v mém obvodu nevolilo.

norbert clai 6.1.2009 7:23

Re: Sice mi je ze všech lidovců nejméně nesympatický právě ministr Kalousek,

Copak tímto blábolem chtěl kirast říci ...,,,,,,,:-/

MGM 6.1.2009 9:15

Re: Sice mi je ze všech lidovců nejméně nesympatický právě ministr Kalousek,

To asi nebylo pro vás. Mě je to jasné.

hombre 6.1.2009 1:04

Moje libá averze na pokrytectví lidoveckých,

klérů,cílovou misí Lidovců je rodina,násled.šašek určuje,za jakých okolností má žena porodit.On je mesiáš,zastupující i doktory.Jak dlouho

hombre 6.1.2009 0:38

Volební systém je příjící Lidových potratů

hombre 6.1.2009 0:45

Re: Volební systém je příjící Lidových potratů

Re,opr.:syfilisem

Tomas Pansky 6.1.2009 0:25

JAG nam tu predhazuje "problem" u Lidovcu s vymenou ...

... ministru.  Nemeli bychom se ptat: proc je vlastne nutna vymena ministru?  A paklize je nutna vymena ministru, potom nemel by predevsim predseda vlady vedet, kde jsou slaba mista?  Nemel by tedy predevsim pan Topolanek tlacit na koalicni partnery ke zmenam na specifickych mistech?  Zda se, ze mame nejslabsi misto prave na postu predsedy vlady.  Tomu cloveku je zrejme jedno, kdo bude ve vlade sedet a na jakych mistech, hlavne ze on sam je predsedou.  Tohle ale neni prvni slaba chvile pana Topolanka.  Kdyz byl Cunek zprosten obzaloby, pan Topolanek prohlasil, ze pred jeho prijetim zpet do vlady se musi pan Cunek ocistit pred verejnosti.  To byl nesplnitelny ukol majici za cil predevsim srazit k zemi koalicniho partnera.  Jenze vrhl na obeznou drahu bumerang, ktery se mu vratil zpet a to hned nekolikrat a poskodil celou vladu.  Jinymi slovy: nehajim tu Lidovce (v tomto pripade pana Kalouska), ale nechapu smysl obmen a uz vubec nesouhlasim s formou jejich provadeni.  Jeste k ODS: tusim, ze po odchodu V. Klause se jaksi stava ODS nedefinovatelnou modrou louzi bez pevnych hranic.  top0625top@hotmail.com

hleena 6.1.2009 0:40

Kde se tu pořád berete "zahraniční" komunisti ? :-)

Jirka13 6.1.2009 0:54

Re: Kde se tu pořád berete "zahraniční" komunisti ? :-)

Má samozřejmě pravdu. Ty změny jsou nesmysl. Celá akce je dělána aby se vlk nažral a koza zůstala celá. Buď to někdo dělá blbě a má jít od válu, anebo je to fuk. Jejich koaliční hrátky jsou na houby. Když odvolá Čunka natvrdo, bratři Moravané ho podrží a než vystoupí z koalice budou dohodnutí s Paroubkem. Topolánek tím vlastně potvrzuje, že je v podstatě jedno, kdo na ministerském postu sedí. A s tou erudicí se Kalousek taky nemůže moc ohánět. Sice je pravda že Čunek byl bezpečák počítající hasičáky, ale on vystudoval za socíku ekonomiku, kde se učily jenom ty věci, na které by správně teď nesměl ani pomyslet.