8.7.2024 | Svátek má Nora


Výpis zvoleného vlákna.
Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kuhaj 1.7.2024 15:53

Veřejnoprávní médium zvané Česká televize po právu možno nazvat provládní. Tím na co se ptá, tím jak se na to ptá a tím na co se neptá. A výběrem hostů do "diskusních" pořadů. Vláda se samozřejmě odvděčuje jak umí, tedy penězi a exkluzivitou v reportážích. Tím více, čím více roste význam a sledovanost tzv. alternativních médií, vládnou ovšem označovaných jako antisystémová.

Sisyfos, klub skeptiků, kterého jsem si vážil, si dovolil udělit anticenu Bludný balvan Rádiu universum a konkrétně moderátorce Martině Kociánové za VÝBĚR HOSTŮ do tohoto pořadu(!). Prý nevědecké. Ale každý ví, že M. Kociánová se naopak netají skepsí vůči této, jakož i EU vládě, a že právě to je ten pravý důvod, proč to udělali.

Klub skeptiků tím sestoupil z kritického vědeckého myšlení na úroveň provládní kolaborantské pakáže. Novodobí Pragováci v akci. Tady už jen chybí požadavek na zákaz Rádia universum. Hanba!;-€

P. Diviš 1.7.2024 15:56

A napsali, c͇o͇ jim na tom výběru vadí? Politika, nebo pavědy?

V. Kuhaj 1.7.2024 16:02

Ovšemže napsali pavědy! Je to totéž, jako by někdo udělil České televizi anticenu za zelené bláboly, které jejím prostřednictvím šíří dredatá omladina!

P. Diviš 1.7.2024 16:03

Tak to se jim příliš nedivím, to je konec konců účel toho spolku.

V. Kuhaj 1.7.2024 16:08

Až doposud dávali anticenu konkrétním lidem za nějaké neodborné žvásty typu komunikace s mimozemšťany, uzdravení rakoviny vykaděním atd. Ne za to, že jim někdo umožnil ty věci říkat. Nebo snad máte pocit, že na ČT slyšíte pořád jen ryzí pravdu, ověřenou vědeckými důkazy?

Anticenu dali médiu a ženě, kteří vyjadřují otevřeně protivládní postoje. To je to hlavní kritérium.

V. Čermák 2.7.2024 15:22

Tak Jiří Grygar, pokud to v tom spolku už nezapíchl, se projevoval dlouhodobě jako Havloid a politik...