8.6.2024 | Svátek má Medard


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Malý Aston 25.8.2006 10:06

Ještě počkejme na revoluci!

Já jsem v klidu. Je trvalým pravidlem v ČSSD,že je tam několik skupin,ovládaných ekonomickými sdruženími,vždy když prohrají udělají převrat a vymění maskota. Tak dopadl Špidla i Standa. Nechce se mi věřit,že tyto skupiny mají najednou stejný zájem,poslouchat Paroubka na slovo.Jen ten blb Sobotka se včera pořád usmíval. Škromach byl přesvědčen,že jedná za ČSSD a nevěděl,že již jednat nemá.A KDU? To se mě nezdá,že by černoprdelníci souhlasili s kolaborací s KSČM. Tady je spojuje jenom  zájem,zavřít pana Kubiceho ano,to může být ten sjednocující prvek.Ale to jim nevyjde.V malé České republice se vždy a navšechny něco najde.Takže klid,zatím žádná revoluce mimo ČSSD a KDU nehrozí.

Malý Aston 25.8.2006 9:59

Re: Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Prosím Vás,napište mi aspoň pět jmen mimo ministry a náměstky a jiné příživníky. Já ve svém okolí nikoho neznám,kdo by měl rád bradavici.:-D

Pohled 25.8.2006 9:53

Re: Ale je to houby platné

Vyvozovat konec demokracie z možnosti, že vládu sestaví Paroubek je poněkud zcestné.

Co tak druhý úhel pohledu: V držení ODS - prezident, senát, kraje (s vyjímkou jižní moravy) a pokud by k tomu přibyla ještě exekutiva tj. premiér spolu se silovými ministerstvy a podpora ve sněmovně tak tu máme opět vládu jedné strany a k tomu již není co dodat.

henry 25.8.2006 9:52

Re: Re: Pane Holásku,

A Vy máte ve svém nicku nuly dvě.To také o něčem svědčí!

henry 25.8.2006 9:48

Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Ale není,má pravdu,napsal přesně to co si myslí většina slušných lidí.

junák 25.8.2006 9:37

Re: Kam to spěje

Máte pravdu a vhodně doplňujete čánek,se kterým plně souhlasím.Pro úplné hlupáky dodávám.Proč Hitlerova strana měla v názvu socialistická?.Z čeho byla financována?Kdo řídil veškeré dění v Německu v 30 tých letech?Jak to dopadlo?

milan007 25.8.2006 9:35

Re: Pane Holásku,

Paroubek byl nula vždy :-)

Taraszátaras 25.8.2006 9:29

Re: Re: Takže budeme nazývat věci pravými jmény

A to jste vypřemýšlel jak?

Petr Boletický 25.8.2006 9:28

Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Příteli, na to že máte nick po tak významné historické osobě, jste trochu mimo mísu.

Petr Boletický 25.8.2006 9:26

Re: Kam to spěje

Dá se s Váma souhlasit, jenom si dovolím dotat, že Zeman není tak čistý, jak ho tok troch hájíte. Ten bordel v ČSSD je výsledkem hlavně jeho personální politiky ve straně a jeho hlavní ambicí bylo stát se presidentem. Z politiky odešel jenom proto, že se hluboce, ješita jeden, urazil, když volby vyhrál Klaus i díky hlasům socanů, což Becherovka považoval za ohromný komplot. Jinak to ve své podstatě není o moc menší diktátor než Paroubek.

Petronius 25.8.2006 9:23

Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

- Když se ODS zaklínala programem "nulové tolerance", bylo vše OK, když tak po volbách činila Soc-Dem, jsou to zločinci, debilové, mameluci a hovada

- Když ODS jako jeden muž a jedna žena neochvějně stála pod praporem velkého Klause, bylo to správné. Když u socanů začal dělat podobného šéfa Paroubek, je duce, diktátor, prase bradavičnaté a veřejný nepřítel číslo jedna

- Když na Slovensku vítěz voleb opakovaně NEsestavoval vládu, zdejší fan club ODS se zalykal štěstím, jak Slováci s tím neschopným Mečiarem krásně vyběhli. Když situace vypadá, že se totéž stane u nás, bylo by snad nejlépe všechny členy ČSSD popravit a paroubka za recitací manter z Modré Šance a Tlusté Peněženky předhodit lvům...

Pánové, trochu soudnosti, bitte :-/:-/:-/

Inžinier Buľa 25.8.2006 9:21

Re: Pane Holásku,

Pravda, a kandidoval nejen proti Zemanovi. Paroubkovo konečné zvolení do čela ČSSD po tolika neúspěšných pokusech je však důkazem toho, jak hluboko tato obskurní strana zlodějů a tunelářů (abych použil Zemanovy charakteristiky) mezitím dokázala klesnout.

Petr Boletický 25.8.2006 9:21

Re: Re: Kam to spěje

Příteli, podívejte se na vývoj státního dluhu.

Arab 25.8.2006 9:18

Re: Re: Ale houno, Kalousek se zachoval konečně jako chlap, konečně bude ve vládě, Když ho lanařil Topolánek, tak jste tady hýkali nadšením .

Máte svatou pravdu,ale kdo nechce tak oči neotevře.

Inžinier Buľa 25.8.2006 9:18

Re: Takže budeme nazývat věci pravými jmény

Topolánek usiluje pouze o to, aby  získal důvěru pro svou vládu. Chápu, že se snaží za každou cenu znemožnit návrat Pablbovi. Protože pokud ten se znovu stane předsedou vlády, obávám se, že se svými odpůrci (a že nás není málo) rázně, po bolševicku zatočí!

Petr Boletický 25.8.2006 9:16

Re: Takže budeme nazývat věci pravými jmény

Autor na rozdíl od Vás  není zabedněný hlupák a právě naopak je schopen velmi realistického pohledu.

Váš příspěvek je ošem projevem vrlmi těžké diagnózy a rétoriky 50-tých let.

di-barbora 25.8.2006 9:14

Re: Re: Kam to spěje

A kdo kradl? Ti. co byli u toho, komunisti, STBaci!

Inžinier Buľa 25.8.2006 9:14

Re: tento článek připomíná

Pablbek má ochranku, proto psům nezbývá, než štěkat (mnozí by si jistě s chutí kousli). Nic to však nezmění na tom, že k současnému tristnímu stavu vlády, politiky a demokracie u nás nelze mlčet. A že tento čl¨ánek má naprsostou, ale naprostou pravdu!

Mirek Šejna 25.8.2006 9:13

Pane Holásku,

to, že jste nikdy o Paroubkovi neslyšel předtím, než byl vytažen na ministra, je Váš problém. Paroubek byl spoluzakládajícím členem obnovené ČSSD. Počátkem 90.let kandidoval na předsedu ČSSD proti Zemanovi, ale prohrál. Nikdy nebyl v CSSD nula.

Taraszátaras 25.8.2006 9:08

Takže budeme nazývat věci pravými jmény

autor je ideologicky zabedněný hlupák, jako většina zde exkrementujících příznivců pravice, neschopný i jenom trochu realističtějšího pohledu. Štvát a nadávat, to je dnešní program pravice. Kdyby se svým komentářem počkal dvacet čtyři hodin, dozvěděl by se, že se o přízeň komunistů uchází už i ODS. Krindy pindy, to bude Národní fronta jak vymalovaná, Tlustý se v kruhu vrací tam, odkud vyšel.

Gruntorád 25.8.2006 9:07

Re: Re: Kam to spěje

KDYBY všechno CHYBY, nemělo se jen "zhasnout" , měla se zakázat KSČM a měla být MELA

Gruntorád 25.8.2006 9:03

Re: Věrolomnost

Až zase budeme všichni "tvrdě pracovat" a živit rodiny za "skutečně průměrný plat", tak budeme zase mít ono průmerné velké HO.NO! Máme přeci stejné žaludky ne? Na pomeranče, banány a toaleťák bedeme svorně s levicí jen vspomínat! gott mit uns a komanč u vlády!

K01 25.8.2006 9:01

Re: Ale je to houby platné

Pan Paroubek před volbami prohlásil, že nejtěžší bude vyhrát tyto volby.  Vyhrát pak ty následující (myšleno v množném čísle) už prý bude hračka. Jestli tedy skutečně bude Paroubek dál vládnout za podpory komunistů, můžeme očekávat snahu o postupný návrat k volební praxi uplatňované před rokem 1989. A lidovci mu v tom zřejmě hodlají pomáhat. Stále však doufám, že nejsme jenom stádo bez paměti a že se včas probudíme a nedopustíme obdobu Února 1948.

Herakleitos 25.8.2006 9:00

Re: Kam to spěje

Jestlipak víte kolik nás ty nesmělé krůčky stály peněz? Možná, že kdyby se tenkrát nezhaslo, měli bychom dnes po starosti kdo zaplatí dluhy. Zbylo by i na důchodovou reformu. Nemějte nás za blbce bez paměti. Pozor - nevolil jsem ČSSD ani KSČM.

Herakleitos 25.8.2006 8:53

Věrolomnost

Tak já tomu asi nerozumím, doufám, že mi to někdo z ultrapravicových diskutérů vysvětlí. Prosil bych ale vulgárně jak to máte ve zvyku. Když dojdou argumenty, tak kyblík špíny. Všichni jste se zaklínali, že s komunisty ne a teď lezete po kolenou a doufáte, že ulovíte nějaké hlasy pro svoje záměry.Platí to pro všechny bez výjimky napříč tkzv. politickým spektrem. Co si volič má o tom myslet? V případě předčasných voleb sejiž "těším" na tu velkou účast. Vemte na to jed, že přijdou jen skalní. Máte všichni v ústech boj s korupcí, ale zapomínáte a podceňujete obyčejného člověka, který musí tvrdě makat, aby uživil rodinu a to ne za průměrný plat. Tento člověk má paměť a orientuje se velmi dobře kdo a co zašantročil. Má za to, že všichni politici jsou stejní, jak na levici tak na pravici. Všichni se vymezujete,že s tím ne za žádnou cenu a druhý den obrátíte. To nepůsobí na veřejnost dobře a určitě vám to sečte. Trochu diplomacie a slušnosti by neškodilo.

Gruntorád 25.8.2006 8:53

Re: Re: Kam to spěje

PŘECHDEM NA EURO

František 25.8.2006 8:51

Re: Kam to spěje

Přesné a výstižné. Aby to fungovalo trvale, musí být nějaký zdroj financování, neboť systém sám je minusový. Hitler to řešil agresí, náš bolševik měnovou reformou. Kde sebere peníze puchejř?

baci 25.8.2006 8:49

symbolika 24.8.

jakoby ten včerejšek nesl v sobě symboliku a archetypální sílu tak bylo sv.Bartoloměje 1572  jen pro zajímavost , Řehoř XIII oslavil štastnou událost v Paříži slavnostní iluminací Říma

-dále na Astronomickém kongresu vymizel Pluto jako planeta tedy jen podle definice,která by mohla býti pro pana Kalouska jakýmsi mementem /ta definice zní nějak tak, že planeta musí býti dostatečně veliká a nesmí býti souputníkem jiného většího tělesa/-jednak bylo vše ve znamení veletoče předsedy Kalouska - mohl by vzpomenout,že v roce 1945 získala strana lidová asi 16% hlasů a byla v opozici proti komunistům do roku 1948 /pak vyhodili předsedu msgr.Šrámka a jeho zástupce msgr.Hálu/oba později až do své smrti internováni komunisty/ do roku 1989 spolupracovala s režimem. Takže by časem mohlo pro stranu vzniknout rovnítko 25.únor-24.srpen

Gruntorád 25.8.2006 8:46

Re: Kam to spěje

Na dučeho jsme krátký, máne malé topolánky. Jak jsem již jednou nahodil: a což takhle občanskou válku? Nebute lepší než další totalita? Není daleko doba , že se ani neu .... bez povolení KSČSSD, rozhlédněte se kolem, začíná to pěkně páchnout, kdo to necítí-nemá nos.

Standa 25.8.2006 8:43

Re: Mesiaš

Navrhovala bych zkusit to u australských břehů. Snad se najde žralok, který by jej nevyvrhnul.