7.6.2024 | Svátek má Iveta, Slavoj


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Karel H. 25.8.2006 12:52

Re: Re: Re: Paroubek premiérem ? - Poděkuje ODS

zapomněl se napsat: varianta pro ČSSD i pro voliče ČSSD výhodnější.

Karel H. 25.8.2006 12:51

Re: Re: Paroubek premiérem ? - Poděkuje ODS

Podle mě musí politik chtít prosadit co nejvíc ze svého programu. Když Paroubek jednal s ODS a pak zjistil, že existuje i varianta pro ČSSD a tedy pro voliče ČSSD (aspoň tedy pro mně), tak zvolil tu druhou variantu. Myslíte si, že kdyby za Topolánkem přišlo 10 poslanců z ČSSD, že chtějí podpořit trojkoalici, že by okamžitě neposlal Paroubka k šípku nebo ještě dál?!

ARGON 25.8.2006 12:28

Re: Jenom kýbl žluče

Výpotek žluče nám předvedl pan neomylný ve svém památném povolebním projevu  a na ten dlouho nikdo mít nebude.

VLK 25.8.2006 12:25

Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Tak po rade: - ODS sice prohlasovala neco o nulove toleranci, praxe vsak byla jina. Za nulovou toleranci ale nepovazuju jednani, kdy na jednu stranu se dohodnu na nejakem ustupku protivnika, na druhou stranu sam nejsem udelat ustupek zadny a pri dalsim jednani se chovam, jako by protivnik zadne ustupky neudelal, jakoby ta pozice, na ktere stoji po ustupku byla jeho puvodni.

- ODS nikdy nebyla tak stranou jednoho muze, jak to predvadi nyni Paroubek v CSSD. Klaus mel tehdy velkou popularitu a vse kolem neho bylo vybudovano na teto pozitivni emoci. Presto i pro mne bylo tehdy ta jednooblicejova ODS nesympaticka a volil jsem jine. ODS mi prisla prijatelna az s Topolankem, ktery dokaze dat vice prostoru jinym nazorum. Kdezto dnes je Paroubkova popularita dana panickym strachem z protivnika.

- S tim tretim s vami souhlasim. To, ze ziskala ODS nejvetsi pocet hlasu, by nemelo znamenat, ze musi automaticky vest vladu. Problem je v tom, ze Paroubek za sve poklada i hlasy komunistu. A ja jsem sice demokrat respektujici pravo casti populace vybrat si tu nejblbejsi stranu, dokonce povazuji za mozne obcas neco odhlasovat s pomoci jejich hlasu, ale rozhodne po mne nechtejte, abych jasal nad tim, ze vlada bude stat a padat s hlasy zlocinecke organizace.

Mirek Šejna 25.8.2006 12:24

Re: Paroubek premiérem ? - Poděkuje ODS

včerejší rozhodnutí Paroubka a Kalouska se nemělo stát. Paroubek s Kalouskem zcela rozvrátili místní politické zvyklosti. Ačkoli jsem volič ČSSD, považuji včerejší vystoupení Paroubka a Kalouska za neuvěřitelný podraz vůči ODS. Je otázkou, zda si to ODS zasloužila, či nikoli. Odpověď je jednoduchá: nedělej druhým to, co nechceš, aby dělali oni tobě. Paroubek může mít pocit, že má právo na pomstu za aktivní účast ODS v kauze Kubice. Ano, ODS se tehdy zachovala jako prase. Ale tohle je od Paroubka prasárna také. Mohu sice tvrdit, že "na hrubý pytel hrubá záplata", ale všechno má své meze. A ty meze byly včera překročeny.

VLK 25.8.2006 12:06

Re: Re: Re: Kam to spěje

A ti dnes vsichni nalezli do zadku Grossovi a Paroubkovi a Vargovi a Sloufovi a dalsim a dalsim socdemakum. Jen se na to podivejte, kolik tech STBaku se kolem nich mota!

Taraszátaras 25.8.2006 12:05

Re: Jenom kýbl žluče

Chování modrého stáda nabývá paranoidní rysy. Zdá se, že nejsou schopni unést prohru, a upadli do těžkého hysterického záchvatu.

VLK 25.8.2006 12:01

Re: symbolika 24.8.

Sto bodov, zasah! Jak s tim Plutem tak s Bartolomejem!

VLK 25.8.2006 11:51

Re: Re: Re: Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Volte lidovce. Ti se zarucene dostanou jak do snemovny tak i do vlady.

J. Mach 25.8.2006 11:44

Re: Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Jste si tím tak jist, že spolu s několika komouši tvoříte nějakou většinu a to ještě slušných lidí?

Valentina 25.8.2006 11:43

Re: Ale houno, Kalousek se zachoval konečně jako chlap, konečně bude ve vládě, Když ho lanařil Topolánek, tak jste tady hýkali nadšením .

No jo ale když oni bratří a sestry říkali, že s komoušema né. O ODS neříkali nic...

Jindřich 25.8.2006 11:42

Re: Re: Takže budeme nazývat věci pravými jmény

ad Inžinier Buľa: poté co po bolševicku zatočí se svými odpůrci, zatočí stejně konsekventně po bolševicku se svými dosavadními spojenci. Jestlipak to dojde Kalouskovi včas?

WorryJohn 25.8.2006 11:38

Re: Paroubek premiérem ? - Poděkuje ODS

První odstavec jste projevil velký postřeh. Gratuluji.

J. Mach 25.8.2006 11:38

Re: Re: Kam to spěje

Herakleita, ani vaše zapřísahání se nevolením sockomoušů  nezmenší blbost vašeho komentáře. Tak proč to?

Jindřich 25.8.2006 11:36

Re: Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Tak to já asi budu hulvát a sprosťák

WorryJohn 25.8.2006 11:36

Jenom kýbl žluče

No, já nevím, ale nazvat tento výpotek úvahou ... Viděli jsme jenom, jak vypadá takový kýbl žluče. :-(

Jindřich 25.8.2006 11:35

Re: Re: Re: Re: Pane Holásku,

Paroubek, bohužel, nula není. Bohužel, není ani mesiášstvím zaslepený pošuk. Je to naprosto chladnokrevný technolog moci, který jde konsekventně za svým (a jen svým) cílem. Je připraven se spojit třeba s Marťany a vzápětí je zase hodit přes palubu. Stejně to dělal Lenin. 

Jeho dosud nečitelné tříměsíční prudění získalo náhle logiku: 1. Rozvrátit koalici, prý aby mohl jednat jen s ODS. 2. Po jejím rozkladu pak zjistit, že se s ODS jednat nedá, a nabídnout  tučné soudsto KDU.

Jiří Paroubek osobně je větší hrozbou pro demokracii než Filip, Gerebeníček, kapitán Minařík a student Zifčák dohromady.

Ale Holásek má pravdu v tom, hodně těch nejhorších hrůzovládců se dostalo k moci jen proto, že zrovna nebyl po ruce nikdo jiný (Stalin, Brežněv) a pak už je od ní nikdo nedostal.

Janek 25.8.2006 11:28

Do blázince

Paroubek patří nejméně do blázince a více do vězení. Slyšel jsem také názor, že by se měl najít nějaký odvaha a dát mu co proto. Nevím. Ale nelitoval bych ho.

Edrik 25.8.2006 11:23

Re: Pane Holásku,

Bohuzel jsou i ti  co o nem slyseli, napriklad na prazske radnici se obzvlaste vyznamenal.

jirka.s. 25.8.2006 11:22

Re: Re: Takže budeme nazývat věci pravými jmény

R^R^R^;-D

vládík 25.8.2006 11:15

Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Jaký z argumentů není pravdivý?

vládík 25.8.2006 11:08

Paroubek premiérem ? - Poděkuje ODS

Teď se bude dlouho přetřásat, co si to politici dovolují. Dovolují si to, co jim umožní soupeř. V některých případech jsou i soupeřem (dřívějšími kolegy) ke svým rozhodnutím dotlačeni.  Současná situace je způsobena zejména a především totální neschopností současných špiček ODS (a Topolánka  jmenovitě).  Tito rádoby politici nedovedli odhadnou možnosti své i druhých. Především nebyli schopni posoudit pnutí v KDU-ČSL (a obdobně ve SZ), kde významná část vedení byla vždy pro spolupráci s ČSSD – za jakýchkoliv podmínek. Co za této situace udělá ODS (Topolánek).  Již na začátku jednání o tříbarevné vládě prohlásí, že tento projekt je mrtvý (??!!)  /Jen na okraj: takovou chybu by neudělal ani vyjednávač malovesnického formátu./. Místo, aby hájila pro ni jedinou možnou variantu – 3x hlasujeme na plichtu, každým krokem se snaží odradit své partnery: nejprve bez výstrahy začne vyjednávat s ČSSD sama, pak odtroubí koaliční projekt a nakonec prohlásí, že své partnery k ničemu nepotřebuje. A to v situaci, kdy s ČSSD nemá prakticky nic dohodnuto. Jaký rozdíl od Paroubka, který rozhovory s ODS přerušil až v okamžiku, kdy byl s KDU dohodnut !!!

ODS Kalouska (tváří tvář konkurenci ve vlastní straně) ke kroku tolik kritizovanému přinutila.  Nevadí mě, že ti neschopní „důležáci“ (Topolánek, Nečas, Tlustý, Němcová, Langer a spol.) budou dále sedět v opozičních lavicích.. Nic se nestane. Tragedií je, že tento stát povede díky jejich neschopnosti nadále všehoschopný Paroubek. To snad je ještě větší neštěstí než fakt, že pod kuratelou KSČ(M).

jeff 25.8.2006 10:55

Re: Takže budeme nazývat věci pravými jmény

a není to tím, že Filip a jeho parta jsou jen jemným odvarem bolševizmu ve srovnání s Paroubkovou mafií. Chudák Filip by mohl u Paroubka zavádění bolševizmu do praxe přímo studovat a měl by znamenitého školitele. I takový Grebeníček by se v Lidovém domě ještě mnohému přiučil.

Petronius 25.8.2006 10:50

Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Petře, v čem jsem prosím mimo mísu? Pokud jste snad někde "mezi řádky" vyčetl mou lásku k Paroubkovi, četl jste špatně. Přijde mi ovšem "poněkud zvláštní" diametrální odlišnost názorů zdejšího Blue Hadr Core (hadr jest záměr, nikoliv překlep) na téměř identické jednání, pokud se ho dopustí vaši milovaní či vámi nenávidění. Opakuji znovu - trochu soudnosti a uměřenosti, pánové :-/:-/Faktem jest, že Topolánkovi se v poslední době nijak zvlášť dobře nedaří. Dosáhl nejlepšího výsledku v parlamentních volbách, a ani přes neskutečné paroubkovo faux-pas (onen slavný "zrádcovsko-přisluhovačský" čerstvě povolební projev) není schopen sestavit vládu, ba ani dohodnout se na ustavení sněmovny, respektive jejího vedení. Klaus, coby otec-zakladatel ODS jej příliš v lásce nemá. S lidovci a zelenými, které již PŘED VOLBAMI deklaroval jako své partnery v takzvaně pravicové vládě, se taktéž nedokázal shodnout. Ať se nám to líbí nebo ne, dnes je Paroubek nejsilnějším a patrně i nejschopnějším hráčem v našem vnitropolitickém rybníčku.

jeff 25.8.2006 10:43

Re: O Paroubkovi jsme prý než se stal ministrem neslyšeli...

to ano. ale stále to byl bezvýznamný bývalý mládežnický funkcionář ČSS. A v rámci Prahy se proslavil pouze svým neumětelstvím(?) v oblasti devizového financování a zašantročením dikladů v PAKULU.  

LisakFOX 25.8.2006 10:29

Re: Re: Kam to spěje

Kde sebere peníze puchejř? No přece nám - lidem. Jinde nejsou.

jirka.s. 25.8.2006 10:25

Re: Re: Pane Holásku,

Milý inženýre! Již jsem se jednou zmiňoval zde naPsu o flotačním procesu. Vám jako inženýrovi ho asi nemusím vysvětlovat, tak znovu pro zabedněnce. Je to proces používaný při úpravě rud, kdy se ruda proudem vody, do které je přidáno flotační činidlo, vesměs saponáty, žene korytem. Pěna na sebe váže hlušinu a těžší ruda zůstává u dna.  Podobnost s politikou není vůbec náhodná. Ten nejhorší sajrajt vždycky vyplave až nahoru.

Vocílka 25.8.2006 10:23

Re: Re: Re: Re: Nějak zdejšímu tvrdému jádru zastánců ODS nerozumím

Petronius má pravdu. Porovnává pouze postupy ODS a ČSSD. Jsou obě stejné. Kdyby vedl ODS Klaus bylo by vše jinak. Petronius ani v náznaku neříká,že má rád Paroubka. Jen říká, že obě dvě strany jsou skoro stejné, což fanklub ODS nechce připustit. Nezbývá nic jiného než v příštích volbách volit Pravý blok.

jirka.s. 25.8.2006 10:19

Re: Re: Re: Pane Holásku,

Argument jak sviňa!

jirka.s. 25.8.2006 10:17

Re: Re: Takže budeme nazývat věci pravými jmény

Ano, velmi správně! Stačí si přečíst některý z nenávistných, nechutných a sprostých příspěvků "zátarase na myšlenky" a musí nám být jasné, že trojjedinému stačí kývnout prstem a okamžitě budou on a jemu podobní šešikováni v Oranžových milicích, jejichž pěst tvrdě dopadne na každého, kdo by byť jen myšlenkou pomyslel třeba na rovnou daň. Toho, kdo by se nechtěl mít lépe podle osnov našeho nejvyššího,  převychovají třeba v opět otevřené Vojně II.

S ORANŽOVOU NA VĚČNÉ ČASY A NIKDY JINAK!!!!