28.4.2024 | Svátek má Vlastislav


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
vlado 22.6.2006 7:30

chytrak soudruh Vizek,se po prosranych

volbach uz oklepal a uz zase jede, ze je to vul, vim davno, ale ze podobne hovadiny tvrdi i dalsi, tj. katastrofa, p.Kubice, prece natvrdi, ze Paroubek picha Durickovou, p.Kubice v casti zpravy jen popisuje, co se naslo v poznamkach po Mrazkovi, ale co je dulezite, je to, ze cast techto poznamek, jsou kopie policajtskych spisu. to, ale temto blbum jako je s. Vizek, nikdo nevysvetli, tj. marnost, prestoze Bublan rekne, ze ta zprava je zavazna, tak se resi, jestli Langer, kdyz se sel vychcat, tak rekl novinarum, tady mate tu zpravu a ti si ji pred zraky paroubkovcu a filipovcu, tedy bolseviku, klidne okopcili, tomu muze verit jen s. Vizek a Moravec.

Petr Kohout 22.6.2006 7:18

Pokud jde někdo, jako pan Kubice, do akce "čisté ruce", a má na seznamu mafiánů spousty ministrů, policistů a vysokých státních ředníků

jistě bude nervóní. A oprávněně, na podporu mafie přece hlasovali jako jeden muž i všichni členové bezpečnostního výboru za KSČSSD.

Ještě poznámka: to obvinění za korupci bylo nepodložené a vykonstruované, ovšem vyšetřování inspektorů inspekce ministerstva vnitra "nějak vázne". Možná za Langra váznout přestane.

Douša Josef 22.6.2006 7:08

Vízku

Tu ptákovinu o chování Kubiceho před poslanci zde opakujete již poněkolikáté. Co tím chcete říct? V zemi, prolezlé mafiánskými strukturami Kubice nikdy neví, kdy si řekne o rozsudek. Ať již oficiální s politicky ovládané policie a soudů, nebo neoficiální, když mu třeba nebude brzdit auto, nebo přiletídobře mířená kulka. Mafie se neštítí ničehoa smrti již vůbec ne!

Dlouhá léta zde Kubice odvádí dobrou práci, dlouhá léta se i levice odvolává na šetření jeho útvaru, nikdo proti jeho práci nemá výhrady a najednou je toslaboch, dívající se do papíru, s třessoucíma rukamaa já nevím, cop ještě za bláboly zde uvádíte.

Váš premiér se neovládá zcelazjevně, před celým národem,nestačí uhlídat své zuřivé emoce a přesto byl premiérem a chce být premiérem zas. Památný povolební projev a řada jiných, zcela nesmyslných výroků buď v zuřivé, nebo naopak nadšené euforii, to svědčí o naprostém nezvládnutí sebe sama! Já jsem z vyšší vůle premiér, já jsemta změna,já budu vládnout třeba s Marťany atd.

F.Vízek 22.6.2006 14:43

Re: Vízku

Milý Josefe Doušo, pan Kubice je 11 let v čele útvaru, který bojuje s organizovaným zločinem, proto  otázka je jasná: V Česku se daří, anebo nedaří organizovanému zločinu?

Organizovaný zločinec 22.6.2006 16:08

Re: Re: Vízku

Milý Vízku, moje žena stojí již více než jedenáct let v čele útvaru pro potírání špinavého nádobí, proto  otázka je jasná: V Česku se daří, anebo nedaří špinavému nádobí.

eTony 22.6.2006 6:15

Není důležité kdo

a jak to říká, ale CO říká. I když v tomto případě bych udělal malou výjimku v otázce osoby autora, je přeci jen jedním ze špiček policie, o to víc je tato zpráva alarmující. A že to autor hodnotí až na úroveň drbů z ulice, mne nepřekvapuje. To už je taková šibalská metoda, napadnout a zesměšnit nositele, ale podstatu věci nevyvrátit.

Ladislav N. :-))) 22.6.2006 3:32

Mílý troubo Vízku, to je stejné, jako bych se ptal, proč Kakaový Bob Michal Kraus jednou tvrdil, ...

...že peníze posílané do Ghany z matčina účtu nebyly jeho, a podruhé (později) zase údajně jeho byly...

Vízku, zkuste se vašeho soudruha zeptat, jak to tedy vlastně je a kde leží pravda. Proč Kraus lže veřejnosti? ;-)

Bubik 22.6.2006 0:34

helejťte Vízku,

a Vy jste v tom parlamentu byl? A Kubiceho viděl a slyšel?

Nebo píšete na základě informací z ČT1 a Práva?

Stanislav 22.6.2006 0:31

Mílé Vízku

Bodejď by hodnotili stejně, když jedněm jde o to, aby se zatlouklo maximum z minulosti a druhým o to, vykopat to všechno svinstvo na světlo.

Docela rád bych zrovna vás chtěl v roli Kubiceho vidět, kdo by byl větší Bárbína. Ono vlastně jemu šlo o všechno. Když by mu nikdo z poslanců neuvěřil, tak by mohl už jen čekat, kdy ho "náhodou" přejede nějaké auto ...

A načasování před volbami? Kdy jindy by mohl doufat, že to Bublifuk nezamete pod koberec? Mimochodem - o těch třesoucích se rukách to máte od koho?

No zkrátka, milé Vízku, já vás hrozně rád čtu. Já se vždycky tak báječně pobavím nad tou vaší primitivní prvoplánovou demagogií, že mi to až dělá dobře ... ;-)

StandaT 22.6.2006 0:23

U sokola je tento postoj jasný

U sokola je tento postoj jasný - bojuje za své klienty.

huhu 22.6.2006 0:22

šibalové

mají přece jen strach :-P

nup 22.6.2006 10:30

Re: šibalové

jj, Kubice se celej klepal...;-P

congueror 22.6.2006 0:20

Někdo...

Vízku, Vízku, někdo sem píše že jsi blb a jiný zase že nejsi. Proč to tak je?????

Favorit 22.6.2006 1:08

Vizku, zmen praci, to je fakt trapny :-(

jana.l 22.6.2006 14:40

Re: Někdo...

R^:-D