29.4.2024 | Svátek má Robert


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Němec 14.3.2024 10:42

Pane doktore, ale ten tučný polointeligent, který by chtěl nejraději vyhlásit světovou jadernou válku nejlépe už včera, v čele tak významného ministerstva, kam patří opravdu jen vzdělaní, zkušení, rozvážní a moudří lidé, si opravdu nezaslouží jiné pojmenování.

J. Zákola 14.3.2024 14:09

Vždyť je to chudák nedonošený, on za to nemůže.

P. Pavlíček 16.3.2024 10:33

Hezky jste pane Němče vyjádřil svou úroveň uvažování. Pěkně jste ho vyobrazil ve snaze ho účinně urazit. PP

[UA]

B. Bob 14.3.2024 2:31

L. Stejskal a T. Vodvářka je stejný xindl jako je Jan Čimický.

R. Kielbergerová je správně vystihla a má pravdu.

L. Stejskal 14.3.2024 8:55

PRO P. BOBA---Díval jsem se, s kým že to jsem srovnáván, ale žádného Jana Čimického jsem na internetu nenašel. Je to tam samý Cimický, jakýsi psychiatr, ale Čimický žádný. Tak nevím. A že prý ten Cimický někoho snad sexuálně napadl či co. Paměť mi už tak neslouží, ale nevybavuji si, že bych měl na kontě svých hříchů něco takového. Závěr: na odplivnutí máme plivátka, třeba v zubní ordinaci, nikoli internetovou diskusi. P. S. Ocejchovat někoho, koho vůbec neznám, výrazem "xindl", to patrně vyžaduje mimořádnou míru inteligence, že pane Bobe?

J. Zákola 14.3.2024 14:11

Slovo XINDL není vůbec žádná urážka, ale název rockové skupiny. ;-D;-D;-D

P. Pavlíček 16.3.2024 10:24

XINDL - Gesindel - chátra. [UA]

J. Zákola 17.3.2024 19:15

Ano máte pravdu , ta vlajka patří k tomu slovu před ní. :-P

L. Stejskal 13.3.2024 22:58

K diskusi s p. Kielbergerovou níže. Ne všichni znají její texty, ne všichni čtou její blogy. Pro lepší představu citát z úvodu jejího článku publikovaného na blogu iDNES 13. března. Reaguje v něm (pozitivně) na článek jednoho autora (on nemá rád, když o něm píšu) z hlavní strany blogu, který píše, rovněž pozitivně, o režisérce jménem Daria Kashceeva oceněné na sobotních Českých lvech. Madam Kielbergerová píše: "Jednak člověk žasne, kolik dědků zdejší platformy přiběhne proti téhle úspěšné tvůrkyni se svou polívkou - ne, není třeba upozorňovat, že to máte pánové bloggeři a diskutéři biologicky přetěžké též - vaši evidentně uvadající erekci, mindráky z holých zad, co se nastěhovala až nad obočí, a prodřepěný celý den na blogu - to už víme. To se poznat dá." Ona to prostě bez těch osobních útoků, urážek a posměšků neumí. Ale mistrovat jiné, to jí jde náramně, všechna čest. Děkuji za pozornost.

R. Kielbergerová 13.3.2024 23:26

No neměnila bych ani slovo,)). Jestliže v diskuzích kromě její blbé aktivistické ofiny, jejího blbého russáctví a blbé češtiny a veskrze zbytečnosti té ženské úplně, najdete, co všechno hlavně chlapi Vašeho věku plus plus plus dokážou kolem rodidel té ženské komentovat..???.jako by odrodili regiment a byli chůvami z povolání, to jsem fakt žádostiva, co za tim tedy bude...:)) ? Urážky na její osobu úplně na hraně a já mám pentlit obrazy těch pánů, co nedělají nic než své vzácné závěry? Dejte si, milostivý pane, tu práci a rozeberte hlavně to, o jakou velice příjemnou a vzácnou rovnováhu té holce jde. Kdy jindy, než když tam konečně vsichni výrobci filmu sedí....: Byla by škoda, aby se nenarodil zajímavý dobrý film, když se narodit může. A byla by dvakrát škoda, aby se kvůli tomuhle narození nemohly narodit děti. Pojďme si tu na Lvech říct, že to zkusíme vymyslet...škoda je to i to, když se nenarodí...pomáhejte tohle řešit. Já to dělám...

Místo toho se dočítáte plivance o blbkyni, co si má nechat vyoperovat dělohu. Nenuťte mne k úctě k blbosti na kvadrát, co si ani nebere servítky. A pana Vodvářku už neřešme. Má starosti ....a já panu Neffovi něco slíbila:)))))) tak asi tak;)))

M. Šejna 13.3.2024 22:47

ANO prý podpoří mimořádnou schůzi sněmovny. Doufám, že to bude vysílat ČT v přímém přenosu a bude potvrzeno hlasováním, že Lipavský je to, co je. ;-D

V. Němec 13.3.2024 21:00

Ten fanatický odpor k míru půlky (?) národa mi připomíná finální scénu Bílé nemoci.

V. Mokrý 13.3.2024 22:29

[>-]

R^

J. Zákola 14.3.2024 14:14

Škoda, že tu dneska neřádí Bílá nemoc, ale Černý kašel. On Dr. Galén by se dneska moc hodil. Ikdyž by byl dneska také ušlapán. Rv

V. Církva 13.3.2024 19:33

Tak na rozdíl od jiných Pirátů, Lipavský skutečně jako ministr příjemně překvapil.

Co se týká sprostých slov Babiše, kdyby někdo řekl že pan Vodvářka je putinofil, taky by vás to naštvalo. A slovník Topolánka s Dalíkem i jiných radši nepřipomínat. Tak jako tak šlo o soukromý email v určitém afektu. Babiš s neslušností mezi politiky nevybočuje.

Co se týká informací na Lipavského ,nemyslím že by chtěl třeba vydírat. Nějak si nedovedu představit že by Babiš posílal osobní strážce do školky. Pokud ano je to na policii či kontrarozvědku. Jinak ale znát informace o politických protivnících za jiných okolností není zas tak divné.

Tak jako tak ANO se mi moc nelíbí, ale je to dnes s SPD jediná opozice. A tu demokracie nějak mít musí.

V. Čermák 13.3.2024 19:48

Lipavský je věrný slouha USA EU Sojuzu. Navíc přidává aktivismus a drzost. Kdyby nebyl, vyměnili by ho...;-D

J. Zákola 13.3.2024 20:37

Kdyby alespoň měl zdravou barvu ve tváři. Má ji takovou bledou jako suchopár.

L. Netolická 13.3.2024 23:12

Nějak jste si nepovšimnul, že USA jsou naši spojenci a EU jsme i my. Vy byste raději, kdyby byl Lipavský sluha Ruska?8-o

J. Zákola 17.3.2024 19:17

Já bych byl raději kdyby byl sluhou ČR!!! [>-]

S. Grabec 13.3.2024 21:05

Lipavský vzděláním pouhý bakalář, je kinderministr nepolíbený diplomatickými zkušenostmi. V zahraničí absolutně nerespektovaný.

P. Pavlíček 16.3.2024 10:30

Moc by mne zajímala vzdělanostní "statistika" našeho parlamentu.

Nejspíš onoho shluku ANO. Největší podporu má v ústeckolabském kraji. To souvisí i s úrovní vzdělání tamějšího lidstva. PP

[UA]

A. Jaroš 13.3.2024 18:54

Nechápu proč se autor nezaměří na to co Lipavský o AB veřejně a na drzovku u Moravce v čtv prohlásil: AB je bezpečnostní riziko pro čr. Nebyl tázán a bez důkazu tam vystřelil tuto bombu asi jako reakci na předvolební průzkum preferencí 40%, co sice nic moc neznamená, ale 5-kolku to vyděsilo. Tak AB je bezp. riziko on, který jako premiér vyčistil ruskou ambasádu je bezp. riziko. Tak když si toto uvědomíme, potom reakce AB je vcelku pochopitelná, byl naštvaný jak brigadýr a potom začal zuřivě mlátit do klávesnice a bylo vymalované!

V. Církva 13.3.2024 19:37

No právě, zrovna pan Vodvářka ví jak je špatné vytrhávat věci z kontextu.

Útoku Izraele na Gazu taky předcházelo mučení lidí, lékařský personál nemocnice vyslíkali do trenek z bezpečnostních důvodů protože tam věznili rukojmí a měli teroristy z Hamasu. Přesto jsou lidé co začínají od nadávek a odsuzováníIzraele.

Stejně tak Babiš reagoval na nařčení Lipavským!

H. Lukešová 13.3.2024 19:54

Přesně tak, pane Církvo. Díky za Váš komentář. Upřímně když čtu soucitné články o Gaze ze Seznamu, tak je mi to jedno, nedojímají mě ty články.

Palestinští Arabové z Gazy spáchali tak krutý masakr, a nebyli to pouze teroristé z Hamásu, ale obyčejní Gazané, tzv. "nevinní civilisté", kteří masově vyvražďovali Izraelce, včetně žen a dětí, znásilnili bezpočet izraelských žen a kradli a navíc 76% Gazanů tato odporná Hamás/ISIS zvěrstva schvaluje.

Takže v Gaze jsou nevinnými civilisty zejména izraelští rukojmí, jinak drtivá většina Gazanů jsou teroristé nebo zastánci teroru. Za svůj osud si můžou tzv. Palestinci z Gazy jen a jen sami.

J. Zákola 13.3.2024 20:43

Milý pane vy asi neznáte historii Gazy. Tak ta vznikla jako koncentrák pro násilně vysídlené Palestince z jejich vesnic, kam se nastěhovali Izraelci. Takže já chápu nenávist Gazanů k Izraelcům. Ale to neznamená, že schvaluji jejich teroristické činy. Ale zrovna tak neschvaluji zabíjení dětí, ať už jsou jakékoliv národnosti.

H. Lukešová 13.3.2024 20:56

Gaza nebyla koncentrační tábor. Do Gazy plynulo tolik pomoci z celého světa, že mohla být Singapurem Blízkého východu, ale teroristé z Hamásu tu pomoc zneužili k nákupu zbraní a stavbě tunelů, proč? Měli ji využít ke kultivaci svého území.

Jinak palestinské Araby nikdo nevyhánel, odešli dobrovolně na výzvy arabských vůdců, velícím armádám, které napadly Izrael, který chtěli zničit ihned po jeho vzniku. Mnozí Izraelci přemlouvali palestinské arabské obyvatelstvo, aby zůstalo, leč odešlo. Jinak na druhé straně bylo vyhnáno z arabských zemí a Íránu téměř 900 tisíc Židů.

Litujete Gazany, ale že povraždili bezpočet židovských dětí, je Vám jedno. Začali válku, chtěli válku, tak ji mají.

J. Dlouhy 13.3.2024 21:52

Do Gazy take prislo hodne Arabu z Egypta, v dobe, kdy Egypt okupoval Gazu... A za par generaci z tech puvodnich 700 000 jsou dnes vic nez 2 miliony...

J. Zákola 14.3.2024 14:07

Pásmo Gazy bylo vytvořeno v roce 1948 a v roce 1967 se dostalo pod Izraelskou okupaci s kompletní blokádou hranic, jak na souši, tak na moři. Tedy je to KONCENTRÁK se vším všudy. A já se ptám: JAK TO !! že když tady byla kompletní blokáda hranic tohoto KONCENTRÁKU, tak jak se tam mohly dostat hromady zbraní a raket na zabíjení. Jak to, že Izrael vlastnící nejlepší šmírovací zařízení na světě, že o tom nevěděl, nebo to toleroval? A myslíte si, že když Izraelští vojáci kompletně vyplení Gazu, zbourají všechny obytné domy, a naženou 2 milony lidí na malé místo na jihu Gazy do provizorních stanových táborů, že se to vyřeší? Co si myslíte, že se děje v hlavách těchto zubožených lidí? No budí se přeci NENÁVIST vůči Izraelcům. Tak to je výsledek této odvetné trestní výpravy do KONCENTRÁKU zvaný Pásmo Gazy. Podle mně je řešení odsunout tyto lidi do ostatních arabských zemí, a zrušit toto ostudné Pásmo Gazy, a osídlit je Izraelci, kteří tam vybudují rekreační území s hotely na plážích pro cizince z celého světa. Tak jako je to kousek na sever ve městě Tel Aviv. Jenomže, bohužel rozum dnešní lidi už dávno opustil.

J. Novák 13.3.2024 18:10

Autor by se mohl zaměřit i na někoho jiného, než pouze na Babiše. Na to už snad musí být i nějaká psychiatrická diagnoza.

R. Walker 13.3.2024 18:23

Třeba na Koláře juniora. Docela by mne zajímalo, jak by ho pan Vodvářka hodnotil.