17.5.2024 | Svátek má Aneta


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
M. Šejna 13.3.2024 14:58

Ten Váš ctihodný přítel Dr.Vorvářka mě tu označil za dementniho homosexuála. Předtím nás, nevoliče Péti-koalice, označil za mentálně retardované.

Hulvátem není jen ten, kdo používá sprostá slova.

R. Kielbergerová 13.3.2024 15:56

já Vás , pane Šejno, opravdu nemusím - ať v tomhle máme jasno. Ale jen tak pro pana doktora pro ty jemu odevzdané...- měl by tušit, jak na něj nahlížejí kdysi v obdivu virtuální přátelé. Doktor neurolog, co zneužívá cech svého oboru - vytvářet silná připodobnění pojmů svého oboru na oponenty je totálním selháním slušnosti doktora, když sem nebudeme tahat ty dva prsty v Karolinu na takový tyči...Jesltiže u toho figuruje navíc vytváření někoho jako alkoholika a panu doktorovi se to vlastně líbí, nejsme daleko od metod , kdy tenhle hnus provozovali sami komunisti, když už nevěděli co by...No tak jsem zvědavá na přijetí svých omylů panem Vodvářkou. Velmi...

L. Stejskal 13.3.2024 17:39

PRO P. ŠEJNU---Jen k první větě: to je mezi Vámi a dr. Vodvářkou a já se k tomu bez znalosti souvislostí nemohu a ani nechci vyjadřovat. Mě tady taky jeden "fanoušek" označil jako pedofila, a to jenom proto, že mám na jednom fotu růžovou košili (podotýkám že pánskou z jednoho pražského butiku, mnou oblíbeného kvůli materiálu a střihu; mám jich odtamtud víc různých barev) - a to je zase mezi oním "fanouškem" a mnou. Dr. Vodvářku nehodnotím na základě nějaké jednotlivosti, ale v celkovém kontextu a stejně tak madam Kielbergerovou- a proto jsem na její adresu napsal výše to, co jsem napsal. Kdybyste se znalostí souvislostí analyzoval její texty (články i diskusní příspěvky), nejen zde, ale na iDNES a zejména na Blogosféře před jejím odchodem, a byl alespoň trochu objektivní, musel byste mi dát za pravdu. V jejím případě nejde o nějaké jednotlivosti, ale o nechutnou protivodvářskovskou kampaň.

M. Krčmář 13.3.2024 12:07

Četl jsem pana doktora pozorně a žádnou vášeň v jeho textu nenalézám. Nechtějte slyšet,jak ty exoty v soukromí nazývám já,to je ovšem něco jiného,než když někdo esemeskou (hromadnou) shání, řekněme informace,o komkoliv. Koneckonců když je Bureš,jak o sobě rád sám říká,tak pracovitý,a jde mu pouze o veřejně dostupné informace,si je nevyhledá sám. Musím se přiznat, že dle mého názoru je Bureš prolhaný a nečestný šmejd.

R. Kielbergerová 13.3.2024 15:23

Asi to máme stejně. A teď, po tom, co jste tu vyčetl a co je ale prostě pravda, v chování p.lékaře mimo hlavní záběr...mi vážně dejte lekci, v čem vidíte pravdomluvnost a pokoru a čest, pokud někdo vede dialog o učitelce z idnesu ve svém prostoru, kam ona ani nemůže, že by jí předepsal dvakrát denně negra a ten druhý mu přitakává s tím, že je to alkoholička!!! A společně se tito hoši..Vodvářka s Červenkou radují, jak jí to nandali. Ani nemluvím o tom, že mu to velmi dlouho ta ženská včera nepřipomínala a když, odsoudili jí všichni, co mají z pana doktora orgasmus, že se jako hloupá připomněla.... V životě bych Babiše nevolila. Ale použiju slova chlapa z Ameriky, co na tohle řekl: Byť i dotyční stojí na správne straně barikády...použivají tak Smrduté prostředky, že s nimi na jedný lodi člověk bejt fakt nemúze... Mimojiné kdysi velký příznivec pana doktora...matematik z univerzity v USA...Řeháček. Čili jde o obsah, který je za formou baletní seance doslova strašný. Ale prst je v pohotovosti ukázat na Babiše. No Vaše věc:) fajn den, pane Krčmári.

M. Krčmář 13.3.2024 17:07

I vám paní Kielbergerová.

L. Stejskal 13.3.2024 18:40

PRO P. KIELBERGEROVOU---Když už tady vytahujete jednotlivosti z Blogosféry, je fér připomenout, že jste to byla především Vy, kdo z tamní kultivované diskuse udělal smrdutou žumpu cejchováním každého, s nímž jste názorově nesouzněla, nejen neslušným, ale zhusta nechutným výrazivem, někdy i vulgárním, naprosto se nehodícím do slovního arzenálu ženy, dámy, nota bene učitelky. Legendární je Vaše hláška v diskusi: "Držte už hubu!" A Vy chcete někomu něco vyčítat? Musím připomenout Vaše kádrování oponentů, včetně mé maličkosti (viz Váš blog na iDNES z 11. 2. 2024), v němž si plete pojmy s dojmy, ba ani lží se neštítíte. Upraveným názvem jednoho kdysi žádaného italského filmu ("Mio Dio come sono caduta in basso!"): Jak hluboko jste klesla!

H. Lukešová 13.3.2024 18:50

No myslím si, že by bylo dobré, aby se pan doktor Vodvářka vyjádřil ke všem nařčením vzneseným paní Kielbergerovou. Když už se zde, jak se říká, "pere špinavé prádlo".

Vím, že pan Vodvářka není obžalovaný u soudu, že nemusí nic, ale když zde zní pouze verze paní Kielbergerové, tak ať se zde objeví i verze pana doktora Vodvářky. Já nechodím na ničí blogy na Idnesu, takže opět nemůžu posuzovat, jak moc Vás paní Kielbergerová znevážila, či ne. A nehodlám tak ani činit.

R. Kielbergerová 13.3.2024 19:26

Píšu to panu Stejskalovi. Paní Lukešová, pan doktor má jedno štěstí. Že je obklopen lidmi, co je pro ně neslušnost slovo sedmé cenové. A to podle čeho se soudí pisatel. Víte...mně o tohle tolik nejde. Fakt ne. A vím, jaka jsem. Ne že ne...tedy i pro něj... Svoboda..je to jeho prostor..ať tam píše cokoli a jazykem cenové desáté. Jeho věc. Ale vždycky se mi zježí chlupy, když se vytancuje na všech platformách s morálním poselstvím a nabádáním ku slušnosti a pokoře. A tohle tedy pan doktor umí na jedničku. Hra na dobrého svatého pak ovšem sakra smrdí. A ne ani tak těmi výrazy...tohle ve vzteku se děje vetsině z nás. Ale řekněme si tu vsichni, kam se dostáváme, když pouzíváme i my nebabišovní metody, které jsem tu zjevila? Tohle je styl vůči nepohodlným. A to je to pan doktor, o němž víme, že vždycky stál na té Havlově straně. Tohle je cesta? Pan doktor ty věci komentoval a přiznal. To je fér říct. Ale co tak čtu...nějaká pokora k diskutérům se tedy v usebrání nekoná. Nedávno zesměšnil a ponížil mou hypervzdělanou kamarádku jen kvúli tomu, že jí jeho výrok a článek přišel s xenofobními apely...zesměšnil ji tak nechutným zpúsobem...holku, co vyvažuje, pořád ho vidí líp než já, ctí ho...ta holka tohle vůbec nečekala!!!. Grilování nechutného rázu. A pan doktor na koni...

Hezký večer. Své jsem řekla. Klidně šrapnel. Ale odpouštét si pak kázání Babišovým davům. To mi prijde fér. Mějte se.

H. Lukešová 13.3.2024 19:31

Vy také,

J. Černý 13.3.2024 10:13

Kdo nám tu před volbami dělal divadlo s nemocným Babíšových synem? Kdo dělal sprostá nacistická shromáždění před Babišovým domem..kdo lživé udával v Evropském Parlamentu..

V. Kuhaj 13.3.2024 10:24

Jestli se smějí používat nadávky jako dezolát, prokremelský šváb, tak nemusí vadit ani - dle mého celkem výstižné - označení Lipavského. Označit někoho za člověka, který rozumí jedině síle, je dle mého ta nejhorší možná nadávka, a s tou naši vládci nijak nešetří. Tak aby se Lipánek, jakož pan Vodvářka, hrůzou nezhroutili!

J. Ptáček 13.3.2024 10:09

ANO, přesně takový Babiš je. První to pochopila parta kolem Teličky a Zlatušky, pak "ostravští normální kluci", následovali Babišovi europoslanci a europoslankyně. Myslím si, že ani Schillerová, Havlíček, Juchelka, Bžoch a mnozí další a další nejsou slepí. A co těch 38% těm to nevadí? Stali se Babišovou obětí? Kdepak! Jsou zčásti obětí vlastní vypočítavosti něco urvat, zbytek je obětí vlastní hlouposti.

J. Černý 13.3.2024 10:15

Telička kádrová rezerva ÚV KSČ na post ministra zahraničí ČSSR. Pochopil jako předseda ZO KSČ Pavel ? A má krásný doživotní důchod.250 000 měsíčně. To se přeci vyplatí !!

F. De Winter 13.3.2024 10:27

R^R^R^

J. Ptáček 13.3.2024 11:05

Jenže Vy píšete o něčem úplně jiném, než je téma. A navíc vybíráte přesně. Zrádci ANO berou šílené důchody, o důchodech Schillerové, Havlíčka a dalších zatím věrných ani slovo. A téma urážky a hanebnosti Babišově vůči ministru zahraničí a jeho rodině? To už vůbec nic. To pak není diskuze, ale bohapusté primitivní žvanění. Ale nakonec proč ne, aspoň vidí nezaujatí čtenáři Vaše zásadní argumenty a způsobilost k diskuzi.

D. Laurencikova 13.3.2024 13:57

Vy jste už dosáhl úctyhodného věku, jak sám přiznáváte, nějakou přemírou chytrosti jste se tady ale zatím neblýskl.

J. Ptáček 13.3.2024 18:41

Díky, od Vás pochvala. Cením si toho.

D. Laurencikova 13.3.2024 18:49

Mohlo to být horší, já vím. Prosim, rádo se stalo.😏

J. Zákola 13.3.2024 9:47

Pan Babiš má špatnou povahu, a to je jeho vyjadřování. A tím si vytváří zbytečně nepřátele. Tedy je to špatný politik. Bohužel (nebo bohudík) jeho hnutí ANO je pravá opozice, proti dnešnímu pětislepenci, kteří zkazili co mohli, a proto má hnutí ANO tolik procent preferencí. No a je pochopitelné, že v tom boji proti Babišovi využívají všechny jeho slabiny, ikdyž jsou neférové. Pan Baiš by potřeboval nějakého poradce, který by ho učil slušnému vystupování.

M. Krčmář 13.3.2024 9:53

Měl Marka Prchala, ale i ten pochopil že Babiš je balvan neopracovatelný.

M. Krčmář 13.3.2024 9:53

Měl Marka Prchala, ale i ten pochopil že Babiš je balvan neopracovatelný.

J. Zákola 13.3.2024 20:34

No tak to jsem nevěděl. Škoda, že je pan Babiš tak buransky neomalený, ale zase je tvrdohlavě cílevědomý, což je pro politika dobré. Napadá mně vtip, který prohlásil Švejk: Byl tak snaživej, že se z něho moh stát ministr.;-D;-D

M. Krčmář 13.3.2024 22:24

To mi připomnělo jednu hlášku z "Yes minister" : Vy by jste mohl být z fleku druhým náměstkem. No to bych nemohl. Jak to? No,já tomu totiž rozumím.

M. Krčmář 13.3.2024 22:24

To mi připomnělo jednu hlášku z "Yes minister" : Vy by jste mohl být z fleku druhým náměstkem. No to bych nemohl. Jak to? No,já tomu totiž rozumím.

J. Zákola 14.3.2024 14:08

No tak to je ještě lepší. ;-D;-D;-D

P. Kmoníček 13.3.2024 9:43

Pane Vodvářko-BECHYBNÉ ! Děkuji

P. Kmoníček 13.3.2024 9:46

Udělal jsem ze sebe pitomce. Samozřejmě - BEZCHYBNÉ ! Omlouvám se za chybu a vypuštění jednoho písmena.

V. Kuhaj 13.3.2024 10:16

Pitomce jste ze sebe udělal tím, co jste napsal, pane Kmoníčku, ne písařskou chybou.

P. Kmoníček 13.3.2024 13:29

Jak u koho, jak u koho, Kuhaji.