16.5.2024 | Svátek má Přemysl


Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
V. Kuhaj 13.3.2024 11:25

A jiná je zase mokrá. To víte, to je život.;-D

M. Winklerová 13.3.2024 15:03

Božínku, vy jste tak rozkošně vtipný;-D

V. Petr 13.3.2024 10:54

Já nechci mít v čele stágtu rudozelené magory. Hulvát mi vadí ze všeho nejméně.

Tady bych ocitoval jednu knihu, odehrává se roku 102 před Kristem. "Bylo by krásné vidět Řím vyrácený (Cimbry a Teutony) ale to se nestane. Protože v Římě žije muž. Nemluví vybraně a plive na podlahu. Jeho jméno je Marius."

Tento vojevůdce nevybraných mravů migrující barbary, kteří předtím vítězili porazil a skoro úplně je vybil.

I. Klepáček 13.3.2024 10:59

Píšete přesně.

K. Křivan 13.3.2024 13:25

Píšete moc hezky. Takového Maria by potřebovala celá Evropa.

V. Kolman 13.3.2024 16:03

S říší římskou na věčné časy a nikdy jinak!!;-D;-D;-D

J. Hruška 13.3.2024 10:52

Vážení přispěvatelé, hezký den.

Začněme přiléhavými přívlastky, nálepkami, označeními, jmény a charakteristikami Andreje Babiše: Např: Oligarcha, vykořisťovatel, velký boháč, majitel AGROFERTU, a pod. Odměnou bude úleva.! No nazdar.

T. Hraj 13.3.2024 10:24

Může mě, prosím, někdo osvítit, jakéže strašlivé, čtyřpísmenné zaklínadlo to bylo vyřčeno?

J. Hruška 13.3.2024 10:42

HRAJ.

T. Hraj 13.3.2024 10:49

Au! ;-D

J. Hruška 13.3.2024 10:53

Omlouvám se, Jóžín.

V. Kuhaj 13.3.2024 10:46

Tak jsem ho sem zkoušel napsat, ale neprošlo. Zkusím s hvězdičkou: zm*d. Jestli projde, tak dobrý.

Vtip je v tom, že to slovo nic neznamená. Je to to samé jako dejme tomu "rumbrc". Když to budeme označovat jako hanlivé slovo a častovat s ním lidi, tak za rok, dva, pět let, se prostě stane nadávkou, ale nic neznamená. Zatímco nadávky typu "proruský šváb...ten rozumí jedině síle" atd. jsou konkrétní svým urážlivým obsahem, s daleko větším potenciálem zraňovat. Je smutným paradoxem, že všechno tohle cenzorem Psa projde, ale "zm*d" ne.

T. Hraj 13.3.2024 11:00

Díky. A souhlas.

R. Langer 13.3.2024 11:51

To slovo má naopak velmi jasnou definici:

https://dfens-cz.com/zmr*i-i-zasveceni/

* si přepište ;-)

P. Sura 13.3.2024 13:17

Ale znamená ! To byste se ještě divil !!

R. Kielbergerová 13.3.2024 10:17

Pan Vodvářka má celkem štěstí. Je to zhruba rok, co jeho rodinná příslušnice na jeho platformě vyjevila, jak se to doma s označením pana Babiše v rodině pana Vodvářky má. Taky označení na čtyři písmena - ženský rod se zvučným č..., já se nedivím - ta dotyčná byla tehdy mistrovaná jako děcko panem Stejskalem, jak se nesmějí ženami používat vulgarismy. Tohle bylo cíleně veřejné - s tím ale já nemám nijaký problém, revolty, kdy ukázkoví pozéři mistrují ty okolo a hlavně ženské, dobře chápu... Mám vážný problém s panem Vodvářkou , který co chvíli udílí morality všem okolo a za své scénáře na svatouše by měl dostat Lvů deset. Mimo jiné - rozebírat, jak pan Vodvářka léčí ženy oponentky tu už dělat nebudu - žádné zm.dy tam nemáte, ale orosíte se tím jeho urovnaným jazykem v rozporu s obsahem násobeně víc. A mimo jiné -zadalší - no ano, že je Babiš matla a má návyky putinovského charakteru - o tom žádná... jenže tohle BYLA soukromá korespondence. A já si nedělám iluze, jak se politici všech stran označují stranami napříč někde též soukromě za sloupem. Jinými slovy - nahlédneš už hlavně ty, člověče doktore, jak jsi s tím honěním bodů na morálce u druhých zrovna ty už nevkusný? a ulhaný?

M. Krčmář 13.3.2024 10:36

Je mi se domnívati že o vašich slovech dalo by se s úspěchem pochybovati. Soukromá korespondence,ve které se Bureš shání po kompromitujících materiálech na politického konkurenta, ještě s tím nechutným dotazem na rodinu a děti. Ono je třeba to vidět v kontextu.

R. Kielbergerová 13.3.2024 10:47

No pílil-li jste o mém názoru pochybovati - ok. A víte, proč tohle píšu? To pan doktor operuje se soukromím, viďte? A ano, je to závažné. v dosahu toho, co skutečně mohl AB shánět na rodinu lipavského?- no jistě. Ale člověče, nechcete ale opravdu.. opravdu trochu lépe pana doktora číst? To on se rozvášňuje o soukromí a vulgaritách. Já nekomentuji kompro... ok;-)?

L. Stejskal 13.3.2024 11:59

PRO P. KILBERGEROVOU---Jistě, Vy nekomentujete kompro, Vy pouze zneužíváte tento prostor k nenávistným útokům na dr. Vodvářku. A nejen zde, také na svém blogu na IDNES. Ta zášť vůči němu z Vás doslova stříká na všechny strany, a to už od té doby, kdy jste skončila na Blogosféře. Začíná to působit jako internetový stalking, vytváříte dojmem - obrazně - zhrzené milenky. Když jste byla na Blogosféře hýčkána, bylo všechno v nejlepším pořádku, jakmile jste začala administrátorovi (dr. Vodvářka, pokud někdo neví) přerůstat přes hlavu (přestávalo být jasné, kdo tam té administraci vlastně šéfuje - v té době jsem obdivoval jeho nebetyčnou trpělivost), což zákonitě vyvrcholilo Vaším odchodem z onoho prostoru, stala se z Vás lítá saň. Přesně tento vývoj jsem očekával, také jsem o tom psal, ale že Vaše nevraživost dosáhne tak obludných rozměrů, to je pro mě vskutku šokující. Také jsem se s Blogosférou po jistých názorových rozepřích rozešel, ale to není důvod k tomu, abych dr. Vodvářku začal nenávidět doslova na život a na smrt, jak to šíleným způsobem předvádíte na internetu Vy. V něčem se s dr. Vodvářkou neshodneme, ale to mi nebrání, abych si ho jako člověka vážil a považoval ho za ctihodného přítele. Vaše žlučovité výpady jsou nehodné inteligentní dámy, za kterou Váš mnozí, včetně mě a dr. Vodvářky, považujeme. To se jimi chcete udusit?

F. De Winter 13.3.2024 12:24

Vodvářka si nenávistné útoky plně zaslouží.

Jak se do lesa volá, tak se z lesa ozývá.

D. Laurencikova 13.3.2024 13:44

Té žluči tam opravdu tolik nebylo, aby stačila aspoň k zakuckani, k udušení už vůbec ne.

L. Stejskal 13.3.2024 17:08

Té žluči je v příspěvcích madam Kielbergerové zde a na blogu na serveru iDNES (račte navštívit) dost na udušení nejen zmíněné dámy.

D. Laurencikova 13.3.2024 17:41

Dekuji, ale asi to studovat nebudu. Reagovala jsem konkretne na prispevek, ktery ta pani napsala, a na to, jak jste na nej reagoval vy. To je vsechno.:-)

R. Kielbergerová 13.3.2024 17:42

Představte si, že jsem vám teď vypisovala otázky pro to..co je pro vás ctihodné a citovala jsem pana doktora:))) nejde:)))))

Zkusme to:)))pro vás je ctihodné tohle.

Vyrábět alkoholika z ženské co nesouhlasí..ctihodné:))) zneuzivat slovník profese k likvidaci pověsti oponenta ...ctihodné...doporučovat soulož nebo znásilnění...tězko ríct černochem, svým pacientkám... Ctihodné.:)) Dopručovat to paní VV..oponentce v diskuzi. Ctihodné.:)) Černocha nazývat jako ngra...ctihodné. Gazané mají Žrát hlínu...ctihodné. to je b.b..tenhle politik a ten z SPD je d.bil...ctihodné.:))) Doma je Babiš...íčou...Ctihodné:)))

Takže pardon. Já jsem jen v reálu a ti, co pana ctihodného doktora čtou, jsou také v reálu. Tak o jaké žluči mluvíte? Že nejsem v ctihodném předkolnu??? Nejde mi to. Vaše ohebnost je tu k potlesku:))

H. Lukešová 13.3.2024 18:06

Ale v článcích a v diskusích pod články pana Vodvářky zde na Neviditelném psu jsem tyhle nepěkné vulgarismy a znevažující urážky, které jste vypsala, nečetla. Pravda, na Blogosféru ani na Váš blog či blog pana Vodvářky nechodím, takže nevím, co píše pan Vodvářka jinde.

R. Kielbergerová 13.3.2024 18:22

A to je přesně ono. Pan doktor je ctihodným přece...Já nikdy nešla pro výraz daleko. A vsichni tohle vědí. Ale taky nevystupuju s články, kde se pohoršuju a nabádám ke slušnosti.... Pan doktor v dialogu svého prostoru do veřejné diskuze nešetří výrazivem...no ale budiž, to se stane... ale co horší...docela stejně zmetkovsky jako Babiš má snahu spoluvytvářet obraz..kompro, že je jedna paní závislačka na chlastu.. Tedy přesně to, co dělala STB...to dalsí opakovat nebudu . Pan doktor, aby si to dotyčná užila, diskuzi nechal viset ..a nyní ji nenajdete...což nevadí. Dohoda...ok. vlastně dobře. Vůči té paní to bylo přes čáru a unfér. A poctivě řeceno..pan doktor to i uznal...Jenže někde jsou poučení a stopka...že? A ne že vytvářím další retardy atd... Zkusme si představit, že alkoholem postiženou vyrobí někdo ze zdejších Vás. Ok pocit, že? Takže mlčet by se slušelo, a ne vytvářet morality kam.pan lékař vleze. Az to bude psát Karel Čapek...nebo Anastáz Opasek, kardinál Vlk, Jirka Černý...věci jsou v pořádku. Ne tady. Promiňte...

H. Lukešová 13.3.2024 18:33

To by se mi samozřejmě nelíbilo, kdyby ze mě někdo udělal alkoholičku nebo mě nějak jinak znevážil, pravda. Ale neznám celou historii Vašeho sporu s panem Vodvářkou. Jenom jsem se zde v diskusi dočetla, že jste publikovala na Blogosféře a že Vás pan Vodvářka vyhodil. Avšak jaké články jste psala či kvůli čemu Vás pan Vdovářka vyhodil, nemůžu jakkoliv posuzovat.

L. Stejskal 13.3.2024 18:49

PRO P. KIELBERGEROVOU---A teď ještě vytáhněte z archivu Vaše perly a bude to fifty fifty. (Jinak celý výše uvedený příspěvek je účelová demagogie.)

R. Kielbergerová 13.3.2024 19:07

Písete fifty fifty:))). Ne..já nebyla nikdy etal9n slušnosti..Ale za vaše fifty fifty díky. Dávate mi tím razítko. R^ A zároveň je to demagogie? ;-D tak jak? Chlape:)))) Pochopte, že je uplně jedmo, co kde TV řekne..napíše. klidně ješté houšť. Svoboda. Svoboda. Ja nikdy nevyletím kvůli vulgarizmu...Ale opravdu se ozvu, když pan lékař vytančí v bílých piškotech s nabádáním k pokoře a slusnosti. O tohle jde. Víme?

R. Kielbergerová 13.3.2024 14:27

Jediný, komu odpouštím patetismus nenávistný, je Havel a i tam si říkám : Vašku budiž, říkáš to v dobách kdy se to jako pojem na ty čistky použít dá. Ale nemávat s tím všude = zhysterčelé výkřiky, to promiňte. Jako když jen třeba vysvětlíme, že vidíme, jak někdo ustavičně dává lekce z etikety, sám tomu vzdálen tísíc světelných let. No tak já Vás až tak inteligentního neberu, když nerozeznáte, že celé působení ve fiží je to tam, kdy se o politicích napříč BS baví pan doktor jako o debilech, oponentkám připisuje do postele macaté negry a k těm, co jsou ocertifikovaní od hlavy až k patě ze dvou kontinentů, přistupuje jako shovívavý strýc k retardovaným, jimž pomáhá, když mu oponují. Arogance především. To není žádná nenávist. To je jen jemné upozornění, že si ho někdo takříkajíc kaká a ještě se u toho považuje za morální maják. Za to, že s tím uvadajícím prostorem dneska nemám nic do činění, jsem ráda.. Je to prostor nadutých arogantních pánů bez empatie a rétorů třetí říše. Jestli máte dojem, že je to jinak, bahopřeju k 38 čtenářům, které ten prostor má dneska, vím od mnoha známých, že tohle už číst fakt nepotřebují a vracet se tam, kde se spolu baví pánové Vodvářka s Faškou, už nikdy nebudou. Chci vás poprosit, abyste u mne vynechal nabádání pánů řídících škol z pera Jaroslava Žáka. Nemanipulujte a vstrčte si za klobouk pojmy jako ctihodný, z kterých si dělal srandu už Dyk před 120 lety. A netvrďte, že si mě vážíte proboha! Nevtahujte mě do her, když něco dávno není pravda a kdy hlavně mně je to vzhledem k jmenovaným personám ukradené. Díky. Pan Vodvářka by si měl rozmyslet pár věcí a doslova si dávat pozor, chce.li vystupovat jako ten nad všechny lepší; on to potřebuje, já ne... Mějte fajn den. A nebojujte za někoho, komu se občas hodíte pro potvrzení svých pravd a pak jste mu zas dlouho zcela u zadnice, pane Stejskale. Dobrá rada...nemusela bych. nemusela... to je celé.