22.5.2024 | Svátek má Emil


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Haf 5.7.2006 22:52

Demokracie

Pane Doležal, vona tady nějaká demokracie je ? (Prosazení 5ti stran pomocí ČT do parlamentu, pat, oposmlouva II, novej volební zákon, dvě strany a nakonec toužebně očekávaná - opět vláda jedný strany !!!) Soudy, policie, st. správa - samá korupce a bejvalej bolševik.....

klema 5.7.2006 22:40

Zlý sen je tu a ne že pokračuje

RvPáni poslanci, pročpak nechcete s těma chudákama komoušema mluvit, vždyť Vám umožnili studovat za státní a podle výzkumů to platí i pro Vaše voliče!!!

 Pokud jste přece jenom své vzdělání platili sami, tak se hluboce klaním a omlouvámRv

!!Kolipak to tehdy stálo pane Topolánku, Klausi, Langere, Tlustý, Sobotko atd???

!!Odpovězte mi na otázku !!

Cinan 6.7.2006 0:07

Re: Zlý sen je tu a ne že pokračuje

Na takový skutečně hloupý otázky ti asi nikdo odpovídat nebude, chudáčku Rv

Kotlar.V 5.7.2006 20:37

Porušená ústava

Marie Dubanová 5.7.2006 19:19

zlý sen?

Ale pane Doležale,jakýpak"zlý sen",stačí si přečíst optimistický článek pana Jičínského s názvem:"ke zneklidnění není žádný důvod" a je po pesimizmu;Občana potěší když pokračuje dále ve čtení toho článku plného optimizmu,kde pokračuje pan Jičínský,v líčení Sněmovní pohody:"je také léto,doba dopvolených,občané nejsou netrpěliví,proto čas tolik nespěchá;Pan Jičínský si zřejmě ani v tom"kalupu" neuvědomuje,že ti co"nespěchají a mají - dle něho,na všechno dost  času",jsou placeni z našich peněz,a když se pan Jičínský"hrdě hlásí" - k tomu.že,Ti které jsme zvolil,aby nás zastupovali - za naše peníze"nespěchají",což v lidštině znamená,že nic nedělají;a panem Jičínským je to považováno za samozřejmost a ještě  předpokládá,že my"lidi"jsme s tím svolni";

ICHOCH 5.7.2006 18:52

Proboha Tunelpapá, nadstranický prezident, předseda ODS a k tomu ještě musí

ten Klaus vést za ručičku toho Shita Tupohlávka. To je na jednoho člověka až dost a Shit svojí nafoukaností, arogancí, obklopen trotlama typu Tlustý a Langer předvádí nedůstojné divadlo při sestavování vlády.

Jaka 5.7.2006 18:26

Autore,

je vám to zapotřetí ta poslední věta? Jste si fakt jist Klausovou posedlostí presidenturou za každou cenu?

Martin 5.7.2006 18:46

Re: Autore,

Z chovani klause to vynika.

Jaka 5.7.2006 19:50

To asi žijeme každý v jiné zemi...

mnohem mohutněji a zavileji tady po moci dychtí Paroubek a Bém..

Bém to docela úspěšně maskuje, ale že to nevidíte u Paroubka...

asi máte jinou optiku..

pařez 5.7.2006 16:16

Jen ať jsou nové volby

aspoň by se "trojkoalice" stala menšinou ve sněmovně.

Pete Brich 5.7.2006 14:43

Naše chytrá horákyně s bradavicí bude podávat/nepodávat demisi,

volit/nevolit předsedu parlamentu, atd., hodně dlouho, protože je zapotřebí pořádně zamést.

Bublan má jen jedny ruce.

PB

Eva D. 5.7.2006 21:32

Re: Naše chytrá horákyně s bradavicí bude podávat/nepodávat demisi,

R^

* 5.7.2006 13:07

Probůh, lidi, tyhle hrátky jsou odporné a Klausovi určitě děsně

nepříjemné. A na pořadu budou asi tyto varianty -

Bez kompromisu -

1.Za jakoukoliv cenu prosadit předsedu sněmovny ČSSD, protože ve třetím kole ON navrhuje premiéra, tj. Paroubka. Všichni společně pak po čase budou prosazovat Zemana presidentem! nebo-

2. Potopení Topolánka, na jeho místo Birgim a Paroubkem protlačený Bém, ten pak premiérem a Paroubek za odměnu presidentem!

Bém, zachránce kotlinky i přilehlého vesmíru..

clay 5.7.2006 12:53

ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

kam proboha na ty svoje pravdy chodíte? Kde berete tu jistotu? Proč by to socky měly dělat? Vy jste spad z višně.

Malý Aston 5.7.2006 13:11

Re: ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

Proč pořád někdo radí,co má dělat ODS. ODS volby vyhrála a ČSSD volby prohrála.To je fakt,potvrzený Volební komisí.Za poslední 4 roky vyhrála ODS všechny volby.Do senátu,do Evropského parlamentu,do Krajských i ostatních zastupitelských orgánů. V čem je problém? Paroubek říká že vyhrál. To je ten problém ČSSD. ČSSD je bez KSČM nula ale to nikdo nechce přiznat,protože to neschválil Paroubek. Tříkoalice má 100 hlasující poslanců a dvoukoalice ČSSD+KSČM jen 26 hlasujících poslanců,ostatní zavřeli do skříně. Když uzavře ČSSD+KDU+Zelení trojkoalici nemají 100. Aby měli více jak 100 bude nutná koalice ČSSD+KSČM+KDU+Zelení. Tak si ji vytvořte a vládněte,je to jednoduché a demokratické. Proč pořád chcete,aby Vám strana,která vyhrála pomohla k vedení poslanecké sněmovny a ještě k Paroubkovi. Vy nejste normální. A naopak máte pravdu v tom,že když máte jako dvoukoalice ČSSD+KSČM taky 100 poslanců,proč umožnit Topolánkovi vládnout. Ano máte pravdu.Jen v jednom nemáte pravdu,ČSSD již není samostatná strana ale v touze po prodloužení moci a koryt jste schopni spolupracovat ne tajně ale veřejně s KSČM a ještě se tím chlubíte. Pomohou jen nové volby. Ano chceme návrat vlády komunistů KSČM+ČSSD nebo vládu demokratickou,pravicovou s poslanci,kteří mohou hlasovat i proti nařízení svých stran,když se jim to nelíbí.

Jindřich 5.7.2006 14:51

Re: Re: ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

ODS sice dostala nejvíce hlasů, ale volby nevyhrála. Vítězi voleb jsou společně všichni, kdo jsou schopni sestavit vládu, která získá důvěru ve Sněmovně. Kdyby si ODS dala za úkol českou pravici opravdu sjednotit a nechovala se jako sekta, mohla by k tomu, co dostala, mít ještě hlasy, které dostaly ED a US, plus alespoň polovinu z toho, co dostali zelení a pár procent na úkor lidovců nádavkem. Musela by, pravda, spolknout pár skutečných nebo domnělých křivd z minula. Jako nejsilnější strana na pravici nese také největší odpovědnost za její roztříštěnost.

zoch 5.7.2006 18:00

No ba !

Jindřichu,

tak nějak je třeba se na to dívat.Znovu se vrátit k roku 98 a to kritickým komentářem. Rozloučit se s podobnými praktikami zrady věci za místo nahoře.Omluvit se a znovu se omluvit. Přenastavit trošku priority,upozadit Klause a např. i s Bémem a né "Birgim" vykročit za podmínek,že on sám si bude vytyčovat hranice a né,aby mu je vytyčoval někdo jiný.  Potom lehce vyhraje. Nakonec jednou to přijít musí a je načase,aby se s dílem započalo. Jináč je prohra jistá.

jhf 8.7.2006 23:27

Re: No ba !

:-(;-€;-OVRv:-Dukgjjkhg

Eva D. 5.7.2006 21:30

Re: Re: Re: ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

Už jste se zkoušel "sjednocovat " s někým, kdo se vymezuje proti Vám, kdo má jako hlavní program to, že je podobný jako Vy  až na to, že čistší, lepší, morálnější, zatímco Vy jste pěkná špína? Ti malí se nedokázali sjednotit ani spolu, kdyby se mělo předsedovat padesáti členům, tak se předseduje. Nevšiml jste si?

Navíc, jak jsem tu již psala, u ED SNK jaksi zapomínají u kandidátů jejich předlistopadovou část životopisu. Takže, kandidovat v JČ jako trojku dlouholetou soudružku , profesionální funkcionářku Chumanovou, která  za KSČ bojovala ještě v zastupitelstvu r. 90 a vládne na radnici v koalici s komunisty, to by se to těm členům ODS, kteří nebyli postiženi Alzheimerem, těžko sjednocovalo. Kdoví, kolik takových trojských koní tam je?

PRASÍ DENT 5.7.2006 18:30

Re: Re: ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

 Aston malý provokuje,svoje rejdy pořád kuje.....Jinak je věc přece jasná,pravicová trouba hlásná,podivný to kočkopes, to je naše ODS....

vita 5.7.2006 21:53

Tak znova, prťavý Astone -

volby vyhrál ten, kdo je schopen sestavit funkční vládu. Ne ten, kdo má nejvíc hlasů. To byl na Ukrajině celkem nedávno Janukovyč - ale vládu sestavuje "poražená" Tymošenková. Nebo o něco dřív a o něco blíž - Mečiar měl nejsilnější stranu v Parlamentu, a k čemu mu to bylo, když vládu nesestavil?

Až (jakákoli) Topolánkova vláda získá důvěru a prosadí rozpočet, PAK se bude moct říct, že Topolánek vyhrál. Až potom!

J.B.Marconi 5.7.2006 12:53

Němcová prorála o 3 hlasy - DEMOKRACIE 74 : NULA !!!

Nemohu souhlasit s tím, že došlo k prohře ODS při volbě předsedy PS. Paní Němcové ke zvolení chyběly pouze 3 hlasy. Daleko větší prohru utrpěla DEMOKRACIE v Čechách - 74:NULA !!

Neboť nesourodost ČSSD je tak silná, že se pan Paroubek bojí prohry při hlasování tak moc, že zase vymyslel českou šibalskou kulišárnu tím, jak nepostavil svého kandidáta na post předsedy PS a donutil poslance ČSSD odevzdat hlasovací litek místo volební urny jemu do rukou. Tak si zajistil 100% kontrolu nad svými asi nekompetentními poslanci ČSSD. Výsledek - DEMOKRACIE prohrála 74:0.

Na domácím hřišti ČSSD panuje taková hrůza z prohry, že je již bláto na hřišti červené a smrdí jako TOTALITA.

Politologové a novináři to nevidí a totalitní smrad necítí ???

;-O ;-€ ;-O ;-( Rv

592 5.7.2006 11:55

Pane Doležale bude to ouplně jinak, a sice tak jak bylo předpovězeno mnou.

Co ještě přinesly volby roku 2006? :

Autor: 592 IP: 62.193.226.xxx Datum: 04.06.2006 00:15

Mimo obligátní plichty jsme opět viděli pana Klause nervózně povytahovat  vypelichané obočí, Tlustý nás opět přesvědčil, že jeho prognózy stojí za h*vno, a věčně spravedlivý Kalousek s bolševikem Vojtou to budou muset brzy zabalit. Nakonec to skončí tak, že si Topolánek s Paroubkem padnou do náruče a my jim k tomu zazpíváme "Proč bychom se netěšili." 

 

kamil 5.7.2006 10:42

pane doležale-to jsou potíže s tím paroubkem-nechce podpořit vládu trojkoalice-chová se nedemokraticky-nechce podporovat modrou šanci-to jste všichni na hlavu,že takto blábolíte-co nulová tolerance ods-na tahu je ods-od počátku ví,že za předsedu sněm

EKONOM 5.7.2006 10:16

Co si vlastně politici rozdělují

pokud se zblízka podíváme o co těm nejčistším občanům jde, zjistíme že ne ideolodii, ne o občany, ale  o jejich prachy !   A to je  silnější motivace, než  cokoliv jiného.

borda 5.7.2006 10:59

Re: Co si vlastně politici rozdělují

A uz proto bych si nepral dalsi volby, jen znovu budou tahat penize z nasich kapes. Pokud neumi a nemuzou vladnout s tim co maji, tak tedy nove volby, ale uz bez dalsich penez a obdobi mezi tim nedostanou zaplaceno / zadna vlada = zadne penize

Ladislav N. 5.7.2006 13:41

Re: volby jen znovu budou tahat penize z nasich kapes

Miliarda sem, miliarda tam, na letošek Paroubek naplánoval zvýšení vládního dluhu o 100 miliard Kč...

Olina 5.7.2006 9:55

Nejste ve formě pane Doležal

Volby rozhodly,ale Paroubek se chová nedemokraticky a nechce porážku uznat.Ale to není ve Vašem článku podstatné.Podstatné je,že připravovaná vláda nemůže v současné době vůbec nic dělat,  tedy ani žádat o důvěru jak navrhujete .Celá záležitost se zadrhla na tom,že není ustavena sněmovna.A to si Paroubek užívá.Já bych do toho,být Topolánkem,šla natvrdo.Mějte si předsedu parlamentu a to i bez závazku podpory vlády.A Paroubek by byl v hajzlu,promiňte mi ten výraz.Musel by do jednání vstoupit,museli by nominovat kandidáta a hlavně by museli odevzdat  hlasovací lístky.Pokud by to neudělal šly by průtahy jenom na jeho vrub.ODS to dělá blbě,ato říkám jako její volička,nechá se tlačit  zbytečně do defenzivy

Kantor 5.7.2006 12:09

Re: Nejste ve formě pane Doležal

Ještě napište, že Paroubek šlape po Ústavě a je nestátotvorný, prosím, prosím.

Karel 5.7.2006 12:19

Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

R^