19.6.2024 | Svátek má Leoš


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jhf 8.7.2006 23:27

Re: No ba !

:-(;-€;-OVRv:-Dukgjjkhg

Cinan 6.7.2006 0:07

Re: Zlý sen je tu a ne že pokračuje

Na takový skutečně hloupý otázky ti asi nikdo odpovídat nebude, chudáčku Rv

Haf 5.7.2006 22:52

Demokracie

Pane Doležal, vona tady nějaká demokracie je ? (Prosazení 5ti stran pomocí ČT do parlamentu, pat, oposmlouva II, novej volební zákon, dvě strany a nakonec toužebně očekávaná - opět vláda jedný strany !!!) Soudy, policie, st. správa - samá korupce a bejvalej bolševik.....

klema 5.7.2006 22:40

Zlý sen je tu a ne že pokračuje

RvPáni poslanci, pročpak nechcete s těma chudákama komoušema mluvit, vždyť Vám umožnili studovat za státní a podle výzkumů to platí i pro Vaše voliče!!!

 Pokud jste přece jenom své vzdělání platili sami, tak se hluboce klaním a omlouvámRv

!!Kolipak to tehdy stálo pane Topolánku, Klausi, Langere, Tlustý, Sobotko atd???

!!Odpovězte mi na otázku !!

vita 5.7.2006 22:00

Re: Re: Domněnka?

100 hlasů nestačí, i kdyby je koala měla jisté...

vita 5.7.2006 21:56

Re: Re: Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

Nemusí.

Nikdo nemůže poslance přinutit odevzdat hlasovací lístek. Nikdo ho nemůže za neposlušnost potrestat jinak, než vyloučením ze strany nebo nedáním na příští kandidátku. Zejména mu nikdo nemůže sebrat mandát a požitky z něj vyplývající.

Ústava porušena nebyla.

vita 5.7.2006 21:53

Tak znova, prťavý Astone -

volby vyhrál ten, kdo je schopen sestavit funkční vládu. Ne ten, kdo má nejvíc hlasů. To byl na Ukrajině celkem nedávno Janukovyč - ale vládu sestavuje "poražená" Tymošenková. Nebo o něco dřív a o něco blíž - Mečiar měl nejsilnější stranu v Parlamentu, a k čemu mu to bylo, když vládu nesestavil?

Až (jakákoli) Topolánkova vláda získá důvěru a prosadí rozpočet, PAK se bude moct říct, že Topolánek vyhrál. Až potom!

Eva D. 5.7.2006 21:32

Re: Naše chytrá horákyně s bradavicí bude podávat/nepodávat demisi,

R^

Eva D. 5.7.2006 21:30

Re: Re: Re: ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

Už jste se zkoušel "sjednocovat " s někým, kdo se vymezuje proti Vám, kdo má jako hlavní program to, že je podobný jako Vy  až na to, že čistší, lepší, morálnější, zatímco Vy jste pěkná špína? Ti malí se nedokázali sjednotit ani spolu, kdyby se mělo předsedovat padesáti členům, tak se předseduje. Nevšiml jste si?

Navíc, jak jsem tu již psala, u ED SNK jaksi zapomínají u kandidátů jejich předlistopadovou část životopisu. Takže, kandidovat v JČ jako trojku dlouholetou soudružku , profesionální funkcionářku Chumanovou, která  za KSČ bojovala ještě v zastupitelstvu r. 90 a vládne na radnici v koalici s komunisty, to by se to těm členům ODS, kteří nebyli postiženi Alzheimerem, těžko sjednocovalo. Kdoví, kolik takových trojských koní tam je?

Eva D. 5.7.2006 21:15

Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

8-o8-o8-o

Kotlar.V 5.7.2006 20:37

Porušená ústava

Kotlar.V 5.7.2006 20:37

Re: Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

Volby předsedy sněmovny ,dle ústavy musí být tájné

Opravdu si někdo myslí,že jsou tajné,když poslanci MUSI odevzdat zbylé lístky a prokázat  jak volil?

Tím to činem byla porušená ústava

ajak.

AlanDandy@seznam.cz 5.7.2006 20:29

Re: Re: Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

Panta rei.

AlanDandy@seznam.cz 5.7.2006 20:28

Re: Byl to podvod na voliče.

Jací bolševíci,z KSČM neznám žádného,zatím co senátor Štětina,který vehementně prosazuje zákaz komunistů pil s bolševiky plnými doušky.ČSSD vyčítám,že již dávno nezrušila Bohumínské usnesení a nehlásí se otevřeně ke spolupráci s KSČM.Stejně jí  všichni vyčítají že spolupracuje s komunisty,i když nemohu pochopit,že na pravici jsou takoví tupci a nemohou pochopit,že je-li ČSSD levicová strana,musí spolupracovat s levicovou stranou,tedy s KSČM.Kdyby KSČM tvrdošijně netrvala na svém názvu a přejmenovasla se např.na Stranu demokratické levice,byl by pokoj.Toto jsem zaslal KSČM k úvaze. 

AlanDandy@seznam.cz 5.7.2006 20:12

Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

To zdravíš ty komunisty z KSČ,vždyť ty nám vládnou prostřednictvím všech politických stran.Máš pravdu,že jsme debilové,protože jsme nechali vytunelovat naší republiku bývalými komunisty a papa Klaus si jezdil po světě přednášet o privatizaci,o tom ekonomickém zázraku,který vlastně žádným zázrakem nebyl a využili ho zase jen ti,kteří měli přístup k informacím.Nestrašme lidi komunismem.Kapitalismus i komunismus jsou ideologie,které propadly.Říká ti něco "panta rei",volně přeloženo Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky.Již nikdy tu nebude ani kapitalismus,ani komunismus.Dnes musí vlády usilovat o tržní ekonomiku a sociální smír.Kdo vymyslí lepší program,ten dostane více hlasů.Ekonomický program ODS zvýhodňuje podnikatele,zatím co nejvíce potřební jsou zaměstnanci,kteří nedosahují průměrného platu ČR, i když jejich zaměstnavatelé  vydělávají miliony,ale platy svým zaměstnancům nezvyšují, a druhou ekonomicky nejslabší skupinou jsou ovdovělí důchodci,kteří již nemají partnera a na všechny poplatky jsou sami.Tady má lepší program ČSSD i KSČM.ODS jim právem vyčítá obrovské podpory nezaměstnaným a těm,kterým se nechce dělat.A takových je dost.Tady musí ČSSD svůj program zlepšit i když to není jednoduchá záležitost.

Jaka 5.7.2006 19:50

To asi žijeme každý v jiné zemi...

mnohem mohutněji a zavileji tady po moci dychtí Paroubek a Bém..

Bém to docela úspěšně maskuje, ale že to nevidíte u Paroubka...

asi máte jinou optiku..

Marie Dubanová 5.7.2006 19:19

zlý sen?

Ale pane Doležale,jakýpak"zlý sen",stačí si přečíst optimistický článek pana Jičínského s názvem:"ke zneklidnění není žádný důvod" a je po pesimizmu;Občana potěší když pokračuje dále ve čtení toho článku plného optimizmu,kde pokračuje pan Jičínský,v líčení Sněmovní pohody:"je také léto,doba dopvolených,občané nejsou netrpěliví,proto čas tolik nespěchá;Pan Jičínský si zřejmě ani v tom"kalupu" neuvědomuje,že ti co"nespěchají a mají - dle něho,na všechno dost  času",jsou placeni z našich peněz,a když se pan Jičínský"hrdě hlásí" - k tomu.že,Ti které jsme zvolil,aby nás zastupovali - za naše peníze"nespěchají",což v lidštině znamená,že nic nedělají;a panem Jičínským je to považováno za samozřejmost a ještě  předpokládá,že my"lidi"jsme s tím svolni";

Marta 5.7.2006 18:54

Re: SPÍŠ BYCH DOPORUČOVAL NICK PRASÍ DEMENT. ANEBO JENOM PROSTÉ . DEMENT.

 Zorane, souhlas!!!

ICHOCH 5.7.2006 18:52

Proboha Tunelpapá, nadstranický prezident, předseda ODS a k tomu ještě musí

ten Klaus vést za ručičku toho Shita Tupohlávka. To je na jednoho člověka až dost a Shit svojí nafoukaností, arogancí, obklopen trotlama typu Tlustý a Langer předvádí nedůstojné divadlo při sestavování vlády.

Martin 5.7.2006 18:46

Re: Autore,

Z chovani klause to vynika.

PRASÍ DENT 5.7.2006 18:30

Re: Re: ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

 Aston malý provokuje,svoje rejdy pořád kuje.....Jinak je věc přece jasná,pravicová trouba hlásná,podivný to kočkopes, to je naše ODS....

Jaka 5.7.2006 18:26

Autore,

je vám to zapotřetí ta poslední věta? Jste si fakt jist Klausovou posedlostí presidenturou za každou cenu?

* 5.7.2006 18:19

jo a schůze se zahajuje internacionálou

zoch 5.7.2006 18:00

No ba !

Jindřichu,

tak nějak je třeba se na to dívat.Znovu se vrátit k roku 98 a to kritickým komentářem. Rozloučit se s podobnými praktikami zrady věci za místo nahoře.Omluvit se a znovu se omluvit. Přenastavit trošku priority,upozadit Klause a např. i s Bémem a né "Birgim" vykročit za podmínek,že on sám si bude vytyčovat hranice a né,aby mu je vytyčoval někdo jiný.  Potom lehce vyhraje. Nakonec jednou to přijít musí a je načase,aby se s dílem započalo. Jináč je prohra jistá.

Jenda 5.7.2006 17:32

Re: To bych rád věděl proč...

No pro spoustu lidi kteri meli to podeseni sledovat vyrvavani PlnouParoubacka ve chvili kdy to vypadalo, ze bude mit s komancema 101 byly konecne vysledky ulevou. Sice hodne malou ale byly. Ovsem mozna ze vy jste se na rychly navrat  realneho sociku naopak tesil.

pařez 5.7.2006 16:16

Jen ať jsou nové volby

aspoň by se "trojkoalice" stala menšinou ve sněmovně.

Ravo 5.7.2006 15:14

Re: To bych rád věděl proč...

Já zase lituji tebe, když čteš články o kterých víš, že tě přiměji litovat toho, že umíš číst.

Ravo 5.7.2006 15:11

Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů-pane malý astone-to,že polovinu národa obvinujete,že nejsou demokraté,protože nechtějí modrý ráj-to je silná káva-to zavání fašismem-uvědomte si,že lidé co nesouhlasí s ods jsou demokraté jako vy

Že by nám scházela 40 let té rudé demokracie? Asi ano...

Kantor 5.7.2006 14:53

Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

Jsem netušil, že jste v jeho partaji.:-)

Jindřich 5.7.2006 14:51

Re: Re: ad: "Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení."

ODS sice dostala nejvíce hlasů, ale volby nevyhrála. Vítězi voleb jsou společně všichni, kdo jsou schopni sestavit vládu, která získá důvěru ve Sněmovně. Kdyby si ODS dala za úkol českou pravici opravdu sjednotit a nechovala se jako sekta, mohla by k tomu, co dostala, mít ještě hlasy, které dostaly ED a US, plus alespoň polovinu z toho, co dostali zelení a pár procent na úkor lidovců nádavkem. Musela by, pravda, spolknout pár skutečných nebo domnělých křivd z minula. Jako nejsilnější strana na pravici nese také největší odpovědnost za její roztříštěnost.