16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Kotlar.V 5.7.2006 20:37

Re: Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

Volby předsedy sněmovny ,dle ústavy musí být tájné

Opravdu si někdo myslí,že jsou tajné,když poslanci MUSI odevzdat zbylé lístky a prokázat  jak volil?

Tím to činem byla porušená ústava

ajak.

vita 5.7.2006 21:56

Re: Re: Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

Nemusí.

Nikdo nemůže poslance přinutit odevzdat hlasovací lístek. Nikdo ho nemůže za neposlušnost potrestat jinak, než vyloučením ze strany nebo nedáním na příští kandidátku. Zejména mu nikdo nemůže sebrat mandát a požitky z něj vyplývající.

Ústava porušena nebyla.

* 5.7.2006 13:10

Re: Nejste ve formě pane Doležal

Ne, Paroubek je jen takový náš Kim Ir Sen, neskutečně ctižádostivý a zákeřný a záludný

Ladislav N. 5.7.2006 13:35

Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

 ;-DR^ ... !! ... Náš malý "Napoleonek" ;-P

Kantor 5.7.2006 14:53

Re: Re: Nejste ve formě pane Doležal

Jsem netušil, že jste v jeho partaji.:-)

Malý Aston 5.7.2006 8:52

Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

Pan Doležel nemá pravdu. Předvolební kampaň byla nechutná,to ano ale raději nepíše o tom,které strana začala.Jako politolog a já jej za toto označení nepovažuji,by měl hovořit jasně a věci nazývat pravými jmény,abychom  my kteří na to nemáme vzdělání jako on,jsme se mohli lépe v tom současném dění orientovat. ČSSD bez KSČM,volby prohrála. KSČM utrpěla velkou porážku a mohla by,pokud by všechny demokratické strany měli zájem,příště již z parlamentu vypadnout.Ale neutuchající touha Paroubka,moc ke které se dostal díky bojům uvnitř ČSSD,nikým nevolen je vtáhla do rozhodování. Koalice ČSSD+KSČM nemůže sestavit vládu a nemůže sestavit ani vládu tříkolacie. 100 demokratických stran proti 100 nedemokratických stran. Včera večer jsem se díval na koncert z Velehradu. Paní Marta Kubišová zpívala píseň,kterou začaly změny v roce 1989. Až mráz mě přecházel po zádech,když jsem si na tu dobu vzpoměl a na ty,kteří mrzli na Václaváku,že konečně ti komunisté půjdou do pekel dějin. A je rok 2006 a máme je zase v parlamentu,Paroubek je cpe do vlády a Filip a jeho Stb,se jen usmívá,jaký  je ten český volič debil. Ano jsme debilové a pokud tady bude vládnout Paroubek,Rath a Filip,je to naše zásluha. Každý národ má takovou vládu,jakou si zaslouží. Čest Vaší práci soudruzi v ČSSD a KSČM.

Kantor 5.7.2006 9:40

Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

:-DPředseda ODS Mirek Topolánek na úterý svolal jednání zástupců všech pěti sněmovních stran. U jednoho stolu se při něm sejdou ODS, lidovci, zelení, sociální demokraté a komunisté. :-D

jirka.s. 5.7.2006 9:58

Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

O tom přece Malý Aston píše.Každý národ má takovou vládu jakou si zaslouží.

Kantor 5.7.2006 10:37

Re: Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

V ODS se také zdraví Čest práci, soudruzi?;-D

* 5.7.2006 18:19

jo a schůze se zahajuje internacionálou

AlanDandy@seznam.cz 5.7.2006 20:29

Re: Re: Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

Panta rei.

kamil 5.7.2006 10:47

Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů-pane malý astone-to,že polovinu národa obvinujete,že nejsou demokraté,protože nechtějí modrý ráj-to je silná káva-to zavání fašismem-uvědomte si,že lidé co nesouhlasí s ods jsou demokraté jako vy-měl

Malý Aston 5.7.2006 11:15

Byl to podvod na voliče.

Ze strany ČSSD to považuji za podvod. Před volbami platilo Bohumínské usnesení,které zakazovalo jakoukoliv spolupráci a těsně před volbami zákaz přímé spolupráce. To,že se bude Paroubek ohánět dvoukoalicí ČSSD+KSČM při všech jednáních i ve svém projevu,že vyhrál, svědčí o tom,že touží po společné vládě s KSČM. Bez jejich hlasů je nula. Já nejsem proti normálním sociálním demokratům,já zásadně ale není mi to nic platné a zřejmě se s tím vyrovnám,nesouhlasím s jakýmkoliv podílem KSČM ani v parlamentu ani ve vládě.Pokud jste člen komunistické strany,tak jistě učuráváte blahem,kam Vás Paroubek táhne i když jste doslali méně hlasů než při minulých volbách. Pokud jste sociální demokrat a Váš vzor je pan Paroubek a milonář Rath,tak Vám pomáhej Bůh. Naší polovině národa,která nehlasovala pro bolševiky je to jasné a Vaší polovině to začíná být jasné,kam až vede kolaborace s bolševiky. Počkejme,budou nové volby a občané rozhodnou,zda mám pravdu já nebo Vy. Jako demokraté to budeme respektovat.

AlanDandy@seznam.cz 5.7.2006 20:28

Re: Byl to podvod na voliče.

Jací bolševíci,z KSČM neznám žádného,zatím co senátor Štětina,který vehementně prosazuje zákaz komunistů pil s bolševiky plnými doušky.ČSSD vyčítám,že již dávno nezrušila Bohumínské usnesení a nehlásí se otevřeně ke spolupráci s KSČM.Stejně jí  všichni vyčítají že spolupracuje s komunisty,i když nemohu pochopit,že na pravici jsou takoví tupci a nemohou pochopit,že je-li ČSSD levicová strana,musí spolupracovat s levicovou stranou,tedy s KSČM.Kdyby KSČM tvrdošijně netrvala na svém názvu a přejmenovasla se např.na Stranu demokratické levice,byl by pokoj.Toto jsem zaslal KSČM k úvaze. 

Ravo 5.7.2006 15:11

Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů-pane malý astone-to,že polovinu národa obvinujete,že nejsou demokraté,protože nechtějí modrý ráj-to je silná káva-to zavání fašismem-uvědomte si,že lidé co nesouhlasí s ods jsou demokraté jako vy

Že by nám scházela 40 let té rudé demokracie? Asi ano...

AlanDandy@seznam.cz 5.7.2006 20:12

Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

To zdravíš ty komunisty z KSČ,vždyť ty nám vládnou prostřednictvím všech politických stran.Máš pravdu,že jsme debilové,protože jsme nechali vytunelovat naší republiku bývalými komunisty a papa Klaus si jezdil po světě přednášet o privatizaci,o tom ekonomickém zázraku,který vlastně žádným zázrakem nebyl a využili ho zase jen ti,kteří měli přístup k informacím.Nestrašme lidi komunismem.Kapitalismus i komunismus jsou ideologie,které propadly.Říká ti něco "panta rei",volně přeloženo Nevstoupíš dvakrát do stejné řeky.Již nikdy tu nebude ani kapitalismus,ani komunismus.Dnes musí vlády usilovat o tržní ekonomiku a sociální smír.Kdo vymyslí lepší program,ten dostane více hlasů.Ekonomický program ODS zvýhodňuje podnikatele,zatím co nejvíce potřební jsou zaměstnanci,kteří nedosahují průměrného platu ČR, i když jejich zaměstnavatelé  vydělávají miliony,ale platy svým zaměstnancům nezvyšují, a druhou ekonomicky nejslabší skupinou jsou ovdovělí důchodci,kteří již nemají partnera a na všechny poplatky jsou sami.Tady má lepší program ČSSD i KSČM.ODS jim právem vyčítá obrovské podpory nezaměstnaným a těm,kterým se nechce dělat.A takových je dost.Tady musí ČSSD svůj program zlepšit i když to není jednoduchá záležitost.

Eva D. 5.7.2006 21:15

Re: Re: Úleva pro pana Doležala a problémy nás občanů!

8-o8-o8-o

lesov 5.7.2006 8:35

To bych rád věděl proč...

"Asi jsem nebyl sám, kdo po vyhlášení definitivních výsledků voleb pocítil jistou úlevu."

Autor zřejmě delší dobu nepobýval v Česku nebo podobnými frázemi začíná všechny svoje nic neříkající články.

Lituji, že jsem to četl. (Y)

BaLu 5.7.2006 9:56

Re: To bych rád věděl proč...

No já jsem cítil něco podobného, směs zklamání a úlevy ..... a následující večerní Paroubkův televizní řev mi dal zapravdu.

Ravo 5.7.2006 15:14

Re: To bych rád věděl proč...

Já zase lituji tebe, když čteš články o kterých víš, že tě přiměji litovat toho, že umíš číst.

Jenda 5.7.2006 17:32

Re: To bych rád věděl proč...

No pro spoustu lidi kteri meli to podeseni sledovat vyrvavani PlnouParoubacka ve chvili kdy to vypadalo, ze bude mit s komancema 101 byly konecne vysledky ulevou. Sice hodne malou ale byly. Ovsem mozna ze vy jste se na rychly navrat  realneho sociku naopak tesil.

PRASÍ DENT 5.7.2006 7:48

TUPOLÁNEK MĚL POZNAT

 Že syčivá mírně přitroublá Němcová se na žádný vyšší post nehodí, ale když prosazuje úskočného kašpara Langera,zastydlého Nečase a hloupě přidrzlého Římana s mičurinem Tlustým,pak netřeba se diviti...

Zoran 5.7.2006 9:27

SPÍŠ BYCH DOPORUČOVAL NICK PRASÍ DEMENT. ANEBO JENOM PROSTÉ . DEMENT.

ucitelas 5.7.2006 10:09

Re: SPÍŠ BYCH DOPORUČOVAL NICK PRASÍ DEMENT. ANEBO JENOM PROSTÉ . DEMENT.

prasečí zub je dobé

Marta 5.7.2006 18:54

Re: SPÍŠ BYCH DOPORUČOVAL NICK PRASÍ DEMENT. ANEBO JENOM PROSTÉ . DEMENT.

 Zorane, souhlas!!!

mil 5.7.2006 6:59

Domněnka?

Paroubek se zjevně domnívá, že má v tuto chvíli jeden až dva hlasy navíc... Jestli on si nekoupil jistotu!

jirka.s. 5.7.2006 9:59

Re: Domněnka?

U firmy Katze und Sohn.

BaLu 5.7.2006 10:01

Re: Domněnka?

Nevěřím tomu, je propastný rozdíl v tajné volbě potopit Němcovou .... bez následků pro toho konkrétního voliče a před plným sálem stoupnout a prohlásit "pro" či "proti". Ten člověk by se totálně odepsal, mělo by to následky pro něj i pro jeho celou rodinu ....v této atmosféře naprostá likvidace ... kdo by do toho šel?

vita 5.7.2006 22:00

Re: Re: Domněnka?

100 hlasů nestačí, i kdyby je koala měla jisté...

Ladislav N. 5.7.2006 2:07

Spoluvládnutí ODS s ČSSD by bylo výhodné pro prezidenta Klause: mohlo by mu zajistit znovuzvolení. Pro ODS by bylo výhodné jen krátkodobě a zdánlivě. A pro českou demokracii by nebylo výhodné vůbec.

Ostatně, zkušenost tohoto druhu (smlouva - kartel na rozdělení moci ČSSD-ODS) už máme za sebou. Opakovat by ji mohl snad jenom hlupák... Rv:-/