6.5.2024 | Svátek má Radoslav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Žalobci a Čapí hnízdo

Případ Čapí hnízdo, nad nímž se vznáší podezření z mnohamilionového podvodu, vyšetřuje už nějakou dobu policie ČR. Dozor nad vyšetřováním má městské státní zastupitelství v Praze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
F. Navrátil 3.4.2017 8:33

Přání a skutečnost

Čapí hnízdo a dluhopisy jsou propírány v televizi a tisku, omílají je davy politiků, politilogů a analytiků. Jsou přesvědčeni, že aféry musí Babišovi zlomit vaz. Bohužel tomu tak není. Tyto aféry, které nemají přímý dopad na život občanů, jsou pod rozlišovacími schopnostmi průměrného voliče a nebudou mít na volební preference žádný vliv. Problém vidím v tom, že sdělovacím prostředkům málokdo věří a lidem, kteří tyto aféry otevírají, Kalouskovi a Sobotkovi, věří voliči ještě méně.

M. Těhanová 3.4.2017 7:59

Co na tom tak dlouho vyšetřují?

Ten případ je přece jasný, Babiš švindloval, přikrmili se i jiní. Co je ale evidentní, že najednou bojovníci proti korupci a zlodějnám mlčí, vytratili se. Nechápu, co dalšího by na tom chtěli ještě vyšetřovat? To na naše slavné "elity" má Babiš tolik informací, že se nenajde nikdo, kdo by řekl - " král je nahý". Co se musí stát, abychom se vzpamatovali a proti tomu zlodějovi, který tvrdí, že všetci kradnů, ( podle sebe, soudím tebe) se postavili. Lidi mdlého rozumu se mu již přesvědčit podařilo.

K. Vyšata 3.4.2017 11:40

Re: Co na tom tak dlouho vyšetřují?

Jasný je to snad jen vám. Můžete napsat že kauza Čapí hnízdo bylo účelové zneužití platných zákonů a pravidel přidělování dotací. Průšvih je asi v tom, že nebyl porušen ani zákon, ani pravidla. To že se někdy, kdy je příležitost, využije cíleně zákonů není až tak divné, třeba jeden šlechtic v dost vysokém věku se účelově nechal adoptovat za účelem správného zaparkování majetku v dědickém řízení.

E. Vašátko 3.4.2017 7:39

Doporučuji ke čtení

právě vydanou knihu Heiko Schranga s názvem "Lži století". ( Grada Publishing). Možná, že so člověk řadu věcí současného vývoje trochu vyjasní.

D. Polanský 3.4.2017 7:23

Zase jeden z mnoha

Antibabišů. Tím je řečeno vše.

J. Karlík 3.4.2017 8:23

Re: Zase jeden z mnoha

Máte pravdu, když někdo vypadá jako pan Doležal, chodí jako p. Doležal, píše jako p. Doležal, bude to p. Doležal.

J. Lepka 3.4.2017 10:33

Re: Zase jeden z mnoha

Teda pane vachmajstr, vy jste hlava !

R. Tesařík 3.4.2017 8:51

Re: Zase jeden z mnoha

A to je špatně?

J. Karlík 3.4.2017 9:17

Re: Zase jeden z mnoha

Není, už předem víte, co napíše a do koho si kopne.

R. Langer 3.4.2017 9:37

Re: Zase jeden z mnoha

A co myslíte, má pravdu?

J. Kratochvíl 3.4.2017 10:08

Re: Zase jeden z mnoha

Pochopitelně nemá !!!

J. Lepka 3.4.2017 10:37

Re: Zase jeden z mnoha

Další kobližník ?

J. Karlík 3.4.2017 10:15

Re: Zase jeden z mnoha

Pravda nebývá jednobarevná jako pravdy p. Doležala. Čapi Hnízdo by nikdo neřešil, kdyby nebyl p. Babiš ministrem. Srovnání s kabelkami nesedí. Hnízdo bylo účelově vyhledáno v minulosti, kabelky byly žhavou současností. Znáti své klady i zápory, to je v podnebesi vzor, kdo o komkoli říká jen to špatné, není objektivní. Babiš není ani Hitler ani Stalin. Házení blátem mu zjevně neškodí tolik, kolik by si oponenti přáli. Nadávat jeho voličům do primitivu svědčí o slabosti nadávajích.

J. Lepka 3.4.2017 10:36

Re: Zase jeden z mnoha

Ale řešil! Řeší to OLAF a právě náš všehoschopný "ministr financí" se mocí mermo snaží oblbnout EU stejně jako před cca rokem PS. Situace je však horší, na ně nemá "složky".