26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Žalobci a Čapí hnízdo

Případ Čapí hnízdo, nad nímž se vznáší podezření z mnohamilionového podvodu, vyšetřuje už nějakou dobu policie ČR. Dozor nad vyšetřováním má městské státní zastupitelství v Praze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kratochvíl 3.4.2017 13:29

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Mě by zase zajímalo, proč většina voličů v tomto státě se chystá volit "komunistickoestébáckého Bastarda" a ne ty opravdové pravicové politiky, kteří nám tady v již vládli a mají tak úžasnou ideologii chamtivé neviditelné ruky trhu. To by mě opravdu zajímalo.

P. Schon 3.4.2017 13:51

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Velmi jednoduché. 30% primitivů volí Bureše. Ty nikdy pravici nebudou volit.

J. Kratochvíl 3.4.2017 14:05

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Ano, máte pravdu ti opravdu ty pravicové bastardy Kožené, Mrázky, Stehlíky, Charouze, Šrejbry, Pitry, Krejčíře, Junky a další generaci dnešních zástupců stranických "kmotrů" volit nebudou. Proto se Kalouskové a Doležalové mohou pokakat vztekem.

P. Schon 3.4.2017 19:33

Re: Ohavný článek pana Doležala,

A co tito pravicoví bastardi?Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl,

Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vládnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi. Hoteliér Vlastimil Dvořák si zpětně může gratulovat, že se jeho přítel Jiří Paroubek stal premiérem. Na sklonku jeho vlády dosáhl úspěchu, na který marně čekal od počátku devadesátých let. Ministr financí Bohuslav Sobotka mu na daních prominul 26 milionů

M. Prokop 3.4.2017 14:33

Re: Ohavný článek pana Doležala,

To je vidět na vás. Z blbosti.

P. Schon 3.4.2017 12:32

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Nějak jsem si nevšiml, že by hospodařil ve prospěch veřejnosti. Miliardy dotací, ukradených 50 melounů na Čapí hnízdo, korunové dluhopisy......

M. Prokop 3.4.2017 14:32

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Možná ve váš prospěch, rozhodně ne v prospěch veřejnosti.

Kromě komunistů a zelených je lepší snad vše.

Č. Berka 3.4.2017 9:48

Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

"...novináře, kteří mají možnost mj. tuto chybu v našem právním řádu v rámci svých možností napravit." - to myslí pan Doležal vážně, že novináři budou napravovat chybu v právním řádu?

Nečasova vláda padla, protože pan Nečas rezignoval. Rezignoval proto, že se ukázalo, že to byla spíš vláda paní Nagyové, u které se museli politici doprošovat a nosit dárky, když chtěli s premiérem mluvit. Většina občanů je spokojena, že ta vláda padla a po nečasovi se stýská snad jen panu Doležalovi...což je celkem málo...

J. Lepka 3.4.2017 10:17

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Hlavně že v tom máte jasno. A nezáleží ani na tom, jestli jste se k tomu názoru dopracoval sám nebo vám ho někdo podstrčil, že.

Mimochodem, kolik z obvinění vysypaných na hlavu p.Nagyové se potvrdilo? A kolik je to % v porovnání s cunami problémů, které před sebou valí ANO (abych nebyl zas moc konkretní)?

J. Kratochvíl 3.4.2017 10:36

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Nagyová s Nečasem byli diletanti a úchylní ideologové, kteří spolu s Kalouskem přivedli naši ekonomiku do krize.

P. Lenc 3.4.2017 10:51

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Až tak?To bude tím, že Nagyová úchylně a především ideologicky byla Nečasovou milenkou.A přitom stačilo tak málo, být gender lesbou a Nečas mohl vládnout dál.Soudruhu Kratochvíle, jak vy dokážete být tak nadčasový...jo a ta celosvětová ekonomická krize, koho by to napadlo, že to zavinil Nečas a Nagyová.A potom ,že se u nás nevyskytnou "myslitelé" přinejmenším evropského formátu jako jste soudruhu Kratochvíle vy.Závist se mnou cloume, že nedosáhnu výšin vašeho intelektu.Jak vy to jenom děláte?

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:04

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Zajímavé mi na tom připadá hlavně to, že zde byla krize vždy když vládli diletanti z ODS jako Klaus, Topolánek nebo Nečas, Nagyová s Kalouskem atd. a to si představte, že oni nemohli mít vliv na tu globální ekonomiku. Kdo ty krize u nás asi zavinil, co ? Hlavně, že vy v tom máte tak jasno ! A tu závist si laskavě nechte pro sebe a další zbohatlíky a zloděje z ODS. Za ty zloděje se nemusíte stydět, prásknul to na vás již Stráský.

J. Lepka 3.4.2017 19:58

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Tak mi ještě vysvětlete, proč se všude ve světě sypou socialistické režimy krize nekrize jako bábovičky ze suchého písku. Jo a taky byste moh ́připojit, jak by se mohla ekonomika státu velikosti ČR světové krizi vyhnout.

Nebo by stačilo přestat papouškovat nesmysly stranického tisku a zapojit zbytek mozkových buněk.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:20

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Pane Lenci, neoslovujte mi nadávkou, já vám také neříkám, že jste idiot i když byste si to zasloužil.

P. Lenc 3.4.2017 13:51

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Nevšiml jsem si, že bych vám nadával.Ale pravda je sviňa, že?

J. Pospíšil 3.4.2017 14:20

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

"A přitom stačilo tak málo, být gender lesbou a Nečas mohl vládnout dál."

A copak on Nečas nebyl lesbou?

P. Lenc 3.4.2017 10:41

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Je to pane Lepko naprosto zbytečné , různé Berky nepřesvědčíte, vždyť "to říkal pan redaktor v televizi".Svého času jsem napsal, že kabelky, na které se scvrklo "obvinění" by bylo potřeba skladiště, aspoň dle vyjádření hodnoty "zabavených"kabelek podle soudruha prokurátora,čo to tárám státního zástupce, kupodivu nikdo nereagoval.Ale účel byl splněn, vláda Nečase padla.

J. Kratochvíl 3.4.2017 13:34

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

To, že státní rozpočet je opět po několika desetiletích v plusu to také říkal redaktor v televizi a nejen tam. Jaký měla rozpočet paní Nagyová s Nečasem ?

M. Moravcová 3.4.2017 15:53

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

jak jste proboha přišel na to, že státní rozpočet je v plusu? Vy už to nepijte ani zředěný.

J. Kratochvíl 3.4.2017 19:38

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Dámo, tady se diskutuje o vážných věcech, tak tady nezaclánějte. Vy rado by vtipná. Jste hloupá i na ty vtipy.

J. Lepka 3.4.2017 20:01

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Urážkami svou zaslepenost (nebo stranickou disciplínu) neomluvíte. Jo a základní neznalost matematiky taky ne.

Č. Berka 4.4.2017 9:39

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Netahejte sem ANO, když je řeč o Nečasovi. Je pravda, že Nagyová dřela jako kůň. Je pravda, že zadávala úkoly vojenské rozvědce- to je přeci v demokratickém státě normální! Kontakty s všelijakými kmotry jsou taky normální. To, že se od předsedy vlády a předsedy strany odvrátí jeho koaliční strany a i strana vlastní je taky normální... Nagyová nedostávala jen kabelky- seznam darů se dá dohledat- je toho za 9,7 milionu kč- to je přeci normální, byla prostě oblíbená. To, že předsedu vlády řídí vedoucí sekretariátu je úplně normální :-D . Ta bizarní vláda pana Nečase byla úplně normální...Chceme je zpátky- Nečase, Nagyovou, všechny ty ministry vnitra, dopravy, kultury, ...tu elitu národa :-D

J. David 3.4.2017 9:42

Bohumile, nakrkl jsi husy...

"Když něco vypadá jako kachna, lítá jako kachna, chodí jako kachna a KEJHÁ jako kachna, je to s největší pravděpodobností kachna". Kachna nekejhá, ale káchá... Maličkost, vím, že to tak v novinařině chodí, presentovat bláboly. Onehdá jsem se od nějaké redaktorky "přírodního koutku" dozvěděl, že zajíc (Lepus europaeus) je hlodavec. Říci toto u "průby" na Lesárně, vylétnete z chaloupky, jak čert bez hříšné duše (další termín na zápis v indexu).

PS. Rozdíly případným zájemcům rád vysvětlím pomocí uznávané taxonomie (starý haluzák na penzi).

J. Lepka 3.4.2017 10:29

Re: Bohumile, nakrkl jsi husy...

Licentia poetica (Seneca), řekl bych, ovšem srovnávat starého novinářského barda s nedovzdělanou novinářskou elévko, co si ani neumí ověřit fakta ZŠ je stejně zhůvěřilé, jako generalizovat termíny lesácké a myslivecké hantýrky.

J. David 3.4.2017 13:59

Re: Bohumile, nakrkl jsi husy...

Ale, no tak... To je jako s koněm a oslem, i malý mendík ví, který řechtá a který hýká. Husa kejhá, kachna káchá, i když každá "hnáty" pláchá. Holt zase novinářská "kachna". Nic ve zlém, jdu si zapálit "podnosnici libočudnou", abych přestal řechtat, byť se koněm zatím necítím.

S. Rehulka 3.4.2017 15:06

Re: Bohumile, nakrkl jsi husy...

Díky pane Davide, čtu tyhle "knoflíkové války" a je mi z nich trapno, jak se skoro vždycky zvrhnou v osobní nadávky, které nemají nic společného s fakty.

Sám se do těchto soubojů nepletu, protože už dlouhá léta žiji v Austrálii, ale přesto mi na dění v mé "staré zemi" záleží.

Každopádně, ty boje nemají šmrnc, ale kdykoliv čtu Váš příspšěvek, má vtipnost ! Zdraví SFR

L. Severa 3.4.2017 9:23

Co je to za stát,

ve kterém komentátor zpochybňuje, a zřejmě právem, spravedlnost.

J. Lepka 3.4.2017 10:30

Re: Co je to za stát,

A kdo jiný než novinář???

L. Severa 3.4.2017 13:53

Re: Co je to za stát,

A na co tedy máme soudní moc ?

J. Lepka 3.4.2017 20:04

Re: Co je to za stát,

Jako vtip dobrý, ale Apríla bylo předevčírem!