26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Žalobci a Čapí hnízdo

Případ Čapí hnízdo, nad nímž se vznáší podezření z mnohamilionového podvodu, vyšetřuje už nějakou dobu policie ČR. Dozor nad vyšetřováním má městské státní zastupitelství v Praze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kratochvíl 4.4.2017 10:27

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Úspěšnou privatizací rozumíte asi to, že po tzv. privatizaci zmizel majetek za 700miliard a ve státní pokladně dluh cca 1,5 bilionů, ze sanování bank. Tomu neříkám úspěšná privatizace, magore. Doufám, že se dočkám toho, že autor tohoto zločinu bude zlinčován. Všichni víme, kdo to je.

J. Kratochvíl 4.4.2017 9:59

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Každý kdo si dovolí kritizovat Klause je komouš, Hňupe !

Č. Berka 4.4.2017 9:39

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Netahejte sem ANO, když je řeč o Nečasovi. Je pravda, že Nagyová dřela jako kůň. Je pravda, že zadávala úkoly vojenské rozvědce- to je přeci v demokratickém státě normální! Kontakty s všelijakými kmotry jsou taky normální. To, že se od předsedy vlády a předsedy strany odvrátí jeho koaliční strany a i strana vlastní je taky normální... Nagyová nedostávala jen kabelky- seznam darů se dá dohledat- je toho za 9,7 milionu kč- to je přeci normální, byla prostě oblíbená. To, že předsedu vlády řídí vedoucí sekretariátu je úplně normální :-D . Ta bizarní vláda pana Nečase byla úplně normální...Chceme je zpátky- Nečase, Nagyovou, všechny ty ministry vnitra, dopravy, kultury, ...tu elitu národa :-D

I. Schlägel 4.4.2017 7:12

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Jistě, tak že díky panu Vrbovi by se ukázalo, že v u nás zloději nebyli a nejsou. Tak proč nastupující politici z ČSSD po ODS tu zlodějskou verbež nepotrestali? Máte hodně jednoduchý svět.

J. Herejk 3.4.2017 23:56

Další díl

seriálu Prohnaný lump Babiš. Stačí číst titulky. Snad toho Babiše začnu mít rád.

J. Kyselková 3.4.2017 22:12

Re: "Všechny podplatit nemohl."

Souhlasím. Ale to jsou tak odvážné nápady, že si je člověk ani nedovolí připustit.

M. Prokop 3.4.2017 21:35

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Komouši mu neodpustí, že celkem úspěšně privatizoval, což bylo zcela nezbytné.

M. Prokop 3.4.2017 21:34

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Máte pravdu, ovšem komouš to nepochopí.

M. Prokop 3.4.2017 21:32

"Všechny podplatit nemohl."

Ne. Stačilo podplatit policii a justici, ta to pak zařídila.

I. Mertl 3.4.2017 20:08

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Ale ne, Klaus dělal, co považoval za správné. Má to tak od maminky nastavené: "Co děláš, děláš správně", a s tím už umře. Samozřejmě, že spousta z toho bylo špatně, právě proto, že "co děláš, ...". Nikoho neposlouchal, "proč? když cokoli dělám, ...". A všichni ostatní (Vrba, Havel, já, Vy) mu to trpěli. Dostal ho až Zeman, ale to bylo z deště pod okap. Ten doopravdy největší zloduch je tu a čeká, zda mu to budeme trpět. Zatím trpíme, za koblihu, za spoluúčast ve vládě, za lepší výběr daní, za řepku ... .

J. Lepka 3.4.2017 20:04

Re: Co je to za stát,

Jako vtip dobrý, ale Apríla bylo předevčírem!

J. Lepka 3.4.2017 20:01

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Urážkami svou zaslepenost (nebo stranickou disciplínu) neomluvíte. Jo a základní neznalost matematiky taky ne.

J. Lepka 3.4.2017 19:58

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Tak mi ještě vysvětlete, proč se všude ve světě sypou socialistické režimy krize nekrize jako bábovičky ze suchého písku. Jo a taky byste moh ́připojit, jak by se mohla ekonomika státu velikosti ČR světové krizi vyhnout.

Nebo by stačilo přestat papouškovat nesmysly stranického tisku a zapojit zbytek mozkových buněk.

J. Kyselková 3.4.2017 19:55

Re: Kariera pana Babiše

Oprava - ne krysařík, ale krysa.

J. Kyselková 3.4.2017 19:53

Re: Kariera pana Babiše

Souhlasím. Velký problém je, že každému je měřeno jiným metrem a veřejnosti to nevadí. ODSce nikdo nepřizná kolik dobré práce bylo vykonáno, vše přikryla do absurdnosti vylhaná osočení o krádežích - léta nedokázaná trestní stíhání do ztracena. Bez omluvy.

Zato pravolevý Babiš je s podvodem na dotacích pro Čapí hnízdo souzen přímo OLAVem EU a kličkuje v pohodě jako krysařík. Dovede soupeře zlikvidovat a zároveň sebe lživě vychválit.

J. Kratochvíl 3.4.2017 19:38

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Dámo, tady se diskutuje o vážných věcech, tak tady nezaclánějte. Vy rado by vtipná. Jste hloupá i na ty vtipy.

P. Schon 3.4.2017 19:33

Re: Ohavný článek pana Doležala,

A co tito pravicoví bastardi?Biolíh, Kakaová aféra, komunista Kraus, Unipetrol, Pět na stole v českých, Byt StanislavaGrosse , Podnikání Šárky Grossové, Tajný policejní tým Mlýn, Podezřelé zakázky na policejním prezidiu, Mlátička Pavel Přibyl,

Lidový dům, Střet zájmů ministra Zgarby, Spekulace s pozemky za ministra Zgarby, Fencl pozemky pod dálnice, Mlékárny Madeta, Skandál kolem soudce, Jiřího Berky, Diag Human, Dálnice D47, Grippeny, Zpronevěra fondu z EU,Čepro, IPB,Arbitráž s CME, Skandály Karla Srby, Internet do škol, Tunelování podniku Liberta, Kavan agent StB, Přikryl agent StB, úroky z rozpočtových deficitů, Peťu z Budišova,Mrázka,který exceloval za 8 let vládnutí ČSSD,Krejčíře,který podporoval Grosse směnkami,stejně jako Babiš,který měl linku i v noci,Pitra se ziskem Setuzy za hubičku od Palase,Onderku studujícího na mezinárodní VŠ,aniž by splňoval dvě podmínky-domácí VŠ a 2 leta vysokého manažerství,o Rátha s Kralovičovou,kteří dodnes nevysvětlili,proč jim farmac.firmy platily miliony za setkání s nimi. Hoteliér Vlastimil Dvořák si zpětně může gratulovat, že se jeho přítel Jiří Paroubek stal premiérem. Na sklonku jeho vlády dosáhl úspěchu, na který marně čekal od počátku devadesátých let. Ministr financí Bohuslav Sobotka mu na daních prominul 26 milionů

J. Kratochvíl 3.4.2017 19:31

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Ano, jedním z těch bolševiků je Klaus, jak ho nazývají západní ekonomové "bolševik tržní ekonomiky".

J. Kratochvíl 3.4.2017 19:28

Re: Ohavný článek pana Doležala,

To není pravda, že kdokoliv by dělal transformaci, tak by dopadla stejně. Zloději kradou když mají podmínky a nejsou potrestáni. A toto přesně tady zavedl Klausův systém, který toto umožňoval (kuponová privatizace) a pomocí něho nechal rozkrást státní majetek svými komplici. Ke Klausově transformaci zde byla alternativa reformy Jana Vrby, kterou Klaus smetl ze stolu po vyhraných volbách. Klaus je největší zloduch v Českých dějinách naroveň Gottwaldovi.!!!

M. Těhanová 3.4.2017 17:38

Re: Ohavný článek pana Doležala,

No jo, ono se to mělo nechat soudruhům. Urvali si snad málo? Vzdali se moci politické a převzali ekonomickou.

M. Těhanová 3.4.2017 17:35

Re: Kariera pana Babiše

A ODS je pro mnohé nyní nevolitelná i když za ty 4 roky se úplně proměnila, ale nš=ěkteří stále melou o těch, kteří už tam dávno nejsou, jakože kvůli nim se ODS nedá volit. Je vidět, takoví lidé politiku nesledují, nezajímá je, ale vědí, že ODS je špatná. Co takhle si chronologicky seřadit největší prů..sery a zjistit si, kdo u toho asistoval. Ale na to jsou příliš líní.

I. Schlägel 3.4.2017 17:25

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Pane Kratochvíle, KDOKOLIV by zaváděl po sametu transformaci, měl by k dispozici tu samou morálku našich spoluobčanů, která tu po vládě komunistů reálně byla k mání. Po zlodějské ODS nastoupila pouze jiná sorta zlodějů v jiných dresech. Na některá pravidla navázala, některá vymyslela sama. A kradlo se vesele dál, A ještě bude, to mi věřte. Divím se, že po tolika letech svobodného přístupu k informacím ještě hrajete na stranické zásluhy za zlodějny. "Šikovní" lidé si vždycky umí poradit, když jdou k zemi totalitní režimy a slavné státostrany se "transformují" ve strany "demokratické".

J. Kyselková 3.4.2017 16:06

Kariera pana Babiše

má pevnou konstrukci. Všechny podplatit nemohl. Ale jsme krátcí (a příliš počestní) na to rozklíčovat jednotlivé složky "zázraku Bureš". Já myslím, že dobrý nápad Andrej měl, když si koupil media - sice ho nemusí pouťově uctívat - stačí, když selektují skutečnost a uctivě pomlčí jeho zlodějny. Pěkné je též hodit mnohé na Kalouska. ODS se zadařilo diskvalifikovat útoky tak tvrdými a podlými, že zdravý rozum jen těžko oponuje.

M. Moravcová 3.4.2017 15:53

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

jak jste proboha přišel na to, že státní rozpočet je v plusu? Vy už to nepijte ani zředěný.

J. Kratochvíl 3.4.2017 15:45

Re: Ohavný článek pana Doležala,

To že zlodějskou transformaci zavedla hlavně ODS je její zásluha a, že se k ní ČSSD přidala jsem nikdy nepopíral.

Měli byste si hlavně vy pravičáci přiznat své zásluhy, vašich diletantů politiků. Místo nadávek.

S. Rehulka 3.4.2017 15:06

Re: Bohumile, nakrkl jsi husy...

Díky pane Davide, čtu tyhle "knoflíkové války" a je mi z nich trapno, jak se skoro vždycky zvrhnou v osobní nadávky, které nemají nic společného s fakty.

Sám se do těchto soubojů nepletu, protože už dlouhá léta žiji v Austrálii, ale přesto mi na dění v mé "staré zemi" záleží.

Každopádně, ty boje nemají šmrnc, ale kdykoliv čtu Váš příspšěvek, má vtipnost ! Zdraví SFR

M. Prokop 3.4.2017 14:33

Re: Ohavný článek pana Doležala,

To je vidět na vás. Z blbosti.

M. Prokop 3.4.2017 14:32

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Možná ve váš prospěch, rozhodně ne v prospěch veřejnosti.

Kromě komunistů a zelených je lepší snad vše.

M. Prokop 3.4.2017 14:31

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Myslíte třeba Grosse nebo Palase?

Myslíte vůbec?

J. Pospíšil 3.4.2017 14:20

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

"A přitom stačilo tak málo, být gender lesbou a Nečas mohl vládnout dál."

A copak on Nečas nebyl lesbou?