29.6.2024 | Svátek má Petr, Pavel


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Žalobci a Čapí hnízdo

Případ Čapí hnízdo, nad nímž se vznáší podezření z mnohamilionového podvodu, vyšetřuje už nějakou dobu policie ČR. Dozor nad vyšetřováním má městské státní zastupitelství v Praze.

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
J. Kratochvíl 3.4.2017 14:05

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Ano, máte pravdu ti opravdu ty pravicové bastardy Kožené, Mrázky, Stehlíky, Charouze, Šrejbry, Pitry, Krejčíře, Junky a další generaci dnešních zástupců stranických "kmotrů" volit nebudou. Proto se Kalouskové a Doležalové mohou pokakat vztekem.

J. David 3.4.2017 13:59

Re: Bohumile, nakrkl jsi husy...

Ale, no tak... To je jako s koněm a oslem, i malý mendík ví, který řechtá a který hýká. Husa kejhá, kachna káchá, i když každá "hnáty" pláchá. Holt zase novinářská "kachna". Nic ve zlém, jdu si zapálit "podnosnici libočudnou", abych přestal řechtat, byť se koněm zatím necítím.

L. Severa 3.4.2017 13:53

Re: Co je to za stát,

A na co tedy máme soudní moc ?

P. Schon 3.4.2017 13:51

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Velmi jednoduché. 30% primitivů volí Bureše. Ty nikdy pravici nebudou volit.

P. Lenc 3.4.2017 13:51

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Nevšiml jsem si, že bych vám nadával.Ale pravda je sviňa, že?

J. Kratochvíl 3.4.2017 13:34

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

To, že státní rozpočet je opět po několika desetiletích v plusu to také říkal redaktor v televizi a nejen tam. Jaký měla rozpočet paní Nagyová s Nečasem ?

J. Kratochvíl 3.4.2017 13:29

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Mě by zase zajímalo, proč většina voličů v tomto státě se chystá volit "komunistickoestébáckého Bastarda" a ne ty opravdové pravicové politiky, kteří nám tady v již vládli a mají tak úžasnou ideologii chamtivé neviditelné ruky trhu. To by mě opravdu zajímalo.

A. Alda 3.4.2017 13:13

Barbucha Bureš Babiš

Pan Doležal je jeden z těch, kdo svou publicistickou Barbuchu na svět přivedl, a teď je z něj perplex.

P. Schon 3.4.2017 12:34

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Mě by to také zajímalo. Zdraví vás hňup Petr.

P. Schon 3.4.2017 12:32

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Nějak jsem si nevšiml, že by hospodařil ve prospěch veřejnosti. Miliardy dotací, ukradených 50 melounů na Čapí hnízdo, korunové dluhopisy......

K. Vyšata 3.4.2017 11:40

Re: Co na tom tak dlouho vyšetřují?

Jasný je to snad jen vám. Můžete napsat že kauza Čapí hnízdo bylo účelové zneužití platných zákonů a pravidel přidělování dotací. Průšvih je asi v tom, že nebyl porušen ani zákon, ani pravidla. To že se někdy, kdy je příležitost, využije cíleně zákonů není až tak divné, třeba jeden šlechtic v dost vysokém věku se účelově nechal adoptovat za účelem správného zaparkování majetku v dědickém řízení.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:35

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Co je vám do toho, hňupe !

V. Adrak 3.4.2017 11:30

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Soudruhu Kratochvíle nemohl byste nám prozradit kolika sjezdů KSČ jste se zůčastnil ?Vaše agitka o vás vypovídá že mnoha.

K. Vyšata 3.4.2017 11:30

Re: ANO. Demokratické procedury vypadají podezřele,

Pan Doležal je ten správný demokrat, chrání ji od rána do večera. Jen mu je líto, že jako klacek na Babiše demokracie jaksi nefunguje. Na výsledek vyšetřování Čapího hnízda si bude muset počkat, odhaduji asi na dobu, než půjde bručet Ráth a Janoušek se uzdraví. To může znamenat, že nikdy.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:20

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Pane Lenci, neoslovujte mi nadávkou, já vám také neříkám, že jste idiot i když byste si to zasloužil.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:15

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Určitě ! Jestli ten podle vás "komunistickoestébácký bastard Bureš" hospodaří ve prospěch veřejnosti na rozdíl od vašich "čistých" politiků a diletantů.

Bohužel, nic lepšího není k mání.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:11

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Myslím,že Zeman vládl také na konci 90let, nevím co se vám na tom nelíbí. Bylo to ale na základě ideologie a tzv. ekonomické transformace, kterou tady zavedla ODS s Klausem a jeho kamarády. Pochopitelně, že za vlády Klause privatizovali kamarádi ODS a za vlády Zemana kamarádi Zemana. Rozdíl je pouze v tom, že kamarádi ODS se svým majetkem zdrhli někam na Bahamy.

J. Kratochvíl 3.4.2017 11:04

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Zajímavé mi na tom připadá hlavně to, že zde byla krize vždy když vládli diletanti z ODS jako Klaus, Topolánek nebo Nečas, Nagyová s Kalouskem atd. a to si představte, že oni nemohli mít vliv na tu globální ekonomiku. Kdo ty krize u nás asi zavinil, co ? Hlavně, že vy v tom máte tak jasno ! A tu závist si laskavě nechte pro sebe a další zbohatlíky a zloděje z ODS. Za ty zloděje se nemusíte stydět, prásknul to na vás již Stráský.

P. Schon 3.4.2017 10:54

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Nejlepší je volit komunistickoestébáckého bastarda Bureše.

P. Lenc 3.4.2017 10:51

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Až tak?To bude tím, že Nagyová úchylně a především ideologicky byla Nečasovou milenkou.A přitom stačilo tak málo, být gender lesbou a Nečas mohl vládnout dál.Soudruhu Kratochvíle, jak vy dokážete být tak nadčasový...jo a ta celosvětová ekonomická krize, koho by to napadlo, že to zavinil Nečas a Nagyová.A potom ,že se u nás nevyskytnou "myslitelé" přinejmenším evropského formátu jako jste soudruhu Kratochvíle vy.Závist se mnou cloume, že nedosáhnu výšin vašeho intelektu.Jak vy to jenom děláte?

M. Těhanová 3.4.2017 10:42

Re: Ohavný článek pana Doležala,

Zkuste si dohledat, ve které době začal Babiš majetek kupovat. Za vlády Zemana a socdem, do té doby byl jen manažerem.Pak to šlo vše ráz na ráz, všechno co získal, získal hluboce pod cenou. Tam, kde to ovládl šly jeho zisky nahoru, kvalita výrobků prudce dolů. To vypovídá o dobrém hospodaření, nebo o kšeftmanství? Dotacema si to jen vylepšil.

P. Lenc 3.4.2017 10:41

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Je to pane Lepko naprosto zbytečné , různé Berky nepřesvědčíte, vždyť "to říkal pan redaktor v televizi".Svého času jsem napsal, že kabelky, na které se scvrklo "obvinění" by bylo potřeba skladiště, aspoň dle vyjádření hodnoty "zabavených"kabelek podle soudruha prokurátora,čo to tárám státního zástupce, kupodivu nikdo nereagoval.Ale účel byl splněn, vláda Nečase padla.

J. Lepka 3.4.2017 10:37

Re: Zase jeden z mnoha

Další kobližník ?

J. Lepka 3.4.2017 10:36

Re: Zase jeden z mnoha

Ale řešil! Řeší to OLAF a právě náš všehoschopný "ministr financí" se mocí mermo snaží oblbnout EU stejně jako před cca rokem PS. Situace je však horší, na ně nemá "složky".

V. Klepetko 3.4.2017 10:36

ANO. Demokratické procedury vypadají podezřele,

takže je nahradíme nějakou "mimořádnou trojkou KOD" z "vyšetřujících novinářů"? :-)

Autorovi by se určitě líbil nějaký "Poslanecký tribunál" v podobě parlamentního "Výbor pro veřejné blaho" dle jakobínského vzoru, který by ve jménu revoluční obnovy "starých pořádků" vedl veřejné žaloby, soudy i popravy.

Ještě že tu máme tu demokracii... Teď ještě nějaké ty demokraty v KODu... :-)))))))

J. Kratochvíl 3.4.2017 10:36

Re: Doležalovi chybí vláda paní Nagyové?

Nagyová s Nečasem byli diletanti a úchylní ideologové, kteří spolu s Kalouskem přivedli naši ekonomiku do krize.

J. Lepka 3.4.2017 10:33

Re: Zase jeden z mnoha

Teda pane vachmajstr, vy jste hlava !

J. Kratochvíl 3.4.2017 10:32

Ohavný článek pana Doležala,

"navazujíc na úspěšně na tradice komunistického tisku." Pane Doležale, vy nejste demokratický novinář ani komentátor.

Panu Babišovi děláte medvědí službu, to jste ještě nepochopil? Pan Babiš také ke svému majetku přišel podle ideologie privatizace vašich politiků tzv. "ekonomů" z devadesátých let. Co vám na tom vadí? Na rozdíl od nich jeho majetek opravdu slouží společnosti tím, že zde produkuje materiální hodnoty a zaměstnává tisíce občanů. Na rozdíl od vašich sympatizantů, kteří takto ukradený majetek zašantročili někde v zahraničí. Pan Babiš je dobrý hospodář a stará se nejen o svůj majetek, ale také o majetek veřejný což dokázal v posledním volebním období. Hospodařil bez ideologie a řídil se pouze selským rozumem. Vaši sympatizanti jsou navíc diletanti a žádní odborníci. Já a také jeho voliči to tak vidí a vaše ohavné články na tom nic nezmění.

Můžete takto pokračovat více a větší kapky.

J. Lepka 3.4.2017 10:30

Re: Co je to za stát,

A kdo jiný než novinář???

J. Lepka 3.4.2017 10:29

Re: Bohumile, nakrkl jsi husy...

Licentia poetica (Seneca), řekl bych, ovšem srovnávat starého novinářského barda s nedovzdělanou novinářskou elévko, co si ani neumí ověřit fakta ZŠ je stejně zhůvěřilé, jako generalizovat termíny lesácké a myslivecké hantýrky.