5.5.2024 | Svátek má Klaudie


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Gaston 2.4.2008 23:32

Jde to do pr....

...nese nechuť vykonávat některé nepohodlné práce a

pracovitost platí jen odtud potud, v hranicích vymezených „sociálním

státem“.

Tak tady si opravdu myslím,že Evropa osudově chybuje. Vsadila na "socialismus", který je vesměs zneužíván. Kdyby tu ta sociální síť nebyla, ta nechuť k práci by samozřejmě zmizela. Jenže "hlavouni" jsou nepoučitelní a jejich myšlení či ideje nepřesáhne volební období. A tak Evropané a transatlantická civilizace bude postupně vytlačena jinou agresivnější a schopnější kulturou a vymře. Už se to děje a to za nečinného přihlížení zodpovědných. Koukám vedle na LN - Vláda otevřela trh cizincům - další hřebíček do rakve. Amen!

Honza 31.3.2008 23:08

Politici a ostatní veřejní činitelé

kteří kritizují "provokace" namířené proti mírumilovným vyznavačům Islámu dokazují svou víru v to, že je Islám skutečně zcela neškodné a mírumilovné náboženství, svou neskrývanou podělaností z představy, co by mohli ti mírní a tolerantní muslimové udělat v odvetu za to, že o nich řekne někdo pravdu. Přitom by jediným racionálním činem bylo postavit Islám jako ideologii vyzývající k násilí, nesnášenlivosti a k omezování osobní svobody člověka mimo zákon a netrpět v civilizovaných zemích jeho šíření. Proti pomateným hlupákům, obdivujícím Hiltlera a nacismus pořádají policajti manévry, přestože je jich hrstka a nehrozí, že by se jejich prostřednictvím tato ideologie ve své zhoubné podobě mohla někdy vzkřísit. Zato soupenci ideologie, která je v míře vymývání mozků a ovládání těch kteří jí věří, mnohem důslednější a ani se moc netají svými cíli ovládnout za použití jakýchkoliv prostředků celý svět, jsou ještě pod ochranou všech evropských vlád a mohou si dovolit, co se jim zlíbí.

Pája45 31.3.2008 23:59

Re: Politici a ostatní veřejní činitelé

Četl jsi korán "honzo", že víš jak je "škodlivý"?  Celá situace vznikla, že si takzvaná "západní křesťanská Evropa" přisvojuje urážet i islám a nazývá to "svobodou slova, projevu a právem nás Nadlidí z Evropy".   Protože nejsem odborník, ani na křesťanství (zvláště v podobě "katolické církve"), nemohu asi ani urazit katolíky. Podle autora videoklipu mám přece na to právo.

Dovedeš si "honzo", ale i vy ostatní představit, že zde hrubě urazím katolickou církev. Co se stane? Pošle mi papež, p. Vlk a další děkovné dopisy. A co kdybych ty urážky zveřejnil v novinách arabských států, co by se stalo? Ač nerad, musím tu větu napsat vulgárně. Celá Evropa včele s katolíky by se POSRALA. Ale vždyť je ta svoboda slova, ale to bych si mohl říkat pro svoji útěchu jen v base (nebo i v hrobě).

Honza 1.4.2008 9:50

Re: Re: Politici a ostatní veřejní činitelé

Vy už jste někdy zaregistroval, že by křesťané kdekoliv na světě demonstrovali s transparenty "smrt těm kdo uráží křesťanství" nebo že by křesťanští duchovní vyhlašovali v kostelích trest smrti nad tím, kdo urazil křesťanství a slibovali věčnou blaženost těm, kteří ho zavraždí?

Strašně se pletete v tom, že považujete Islám za náboženství - Islám je militantní ideologie, zaměřená na vymývání mozků a totální ovládání "věřících", která si jen vypůjčila náboženské prvky k dosažení tohoto cíle. Všimněte si, že kromě neustálého opakování Alláhova jména není na Islámu ani stopa nějaké spirituality - je celý zaměřen výhradně světsky a takzvané náboženské úkony, obřady a modlitby nejsou ničím jiným než drilem, určeným na utvrzování "věřícich" v absolutní poslušnosti vůči "náboženským" autoritám (stejně jako přadová cvičení na vojně). I když jsou mezi muslimy zajisté i (relativně) normální lidé, moc bych nesázel na to, jak by se zachovali, kdyby jim nějaký imám nebo ajatoláh vydal přímý rozkaz "jděte a zabijte tolik nevěřících psů, kolik bude možné".

A to, že je cílem Islámu ovládnout celý svět, muslimové ani moc neskrývají. Například v jednom televizním rozhovoru jeden mírumilovný muslim, žijící u nás, řekl že vítězství Islámu v naší zemi není Z A T Í M ! ! ! jejich cílem.

ceskej Honza 1.4.2008 9:53

Re: Re: Politici a ostatní veřejní činitelé

Problém Koránu je ve výkladu. Kazdej si ho muze vylozit jak chce!  A ono to s biblí nebude o nic lepsí. Proto doporucuji vúbec takovéto bludy necíst. Urázet se pravda nemá. Ale ríci popravde, ze krestané vedli nespravedlivé a krvavé války, ze jejich misionárství byl peknej sajrajt a ze procesy s carodejnicemi byl hnus, se múze,  a nikdo Vám za to nic neudelá!  Kdo by si ale podobne dovolil kritizovat Islám, zle by pochodil. Nesrovnávejte nesrovnatelné. Az se prestanou islamisté ovesovat granátama a páchat atentáty na nevinných lidech, potom je zacne civilisovaný a slusný svet vnímat jako sobe rovné a vést dialog. Zatím dialogu nejsou hodni, je treba se jich bát a stranit, je treba se proti nim bránit a cím dríve tím lépe.

Honza 1.4.2008 21:48

Re: Re: Re: Politici a ostatní veřejní činitelé

Asi neznáte mapu příteli - Korán si nemůže (na rozdíl od Bible) vyložit každý jak chce. Pro muslimy na to má monopol pár fousatých pošuků s turbanama v Mekce. Zkuste se někdy podívat na stránky českých muslimů a budete se divit, co všechno v životě lidí v jednadvacátém století můžou určovat nějaké pomatené zápisky výroků primitivního kočovníka ze sedmého století našeho letopočtu. A ta historie křesťanství v podání bolševických ideologů, kterou se tady oháníte, je hodně mimo realitu.

sláva 2.4.2008 23:03

Re: Re: Politici a ostatní veřejní činitelé

ale ne, kamaráde, neseděl bys. navrhuju nějakému kreslíři, sám to neumím, namalovat panenku (sic!) Marii souložící s jakýmsi JOsefem a Marii z Magdaly, jak si to rozdává s jakýmsi Jošuou z Nazaretu, tesařem. Vsadim se, že stát nezakročí, necenzuruje, jen pan Vlk, takto jakýsi kardinál (co to je?, já jsem zase pardinál) bue protestovat. A to je vše. Zato kvůli jedné kresbičce jistého Mohameda s granátem na hlavě byl celosvětový pokřik... kupodivu 3000 mrtvých a zničená Dvojčata je nevzrušovala- totiž ano, oslavovali to.

takže, nebát se a nekrást, radíval TGM, ale obě přikázání nedodržujeme, že?

mik 31.3.2008 22:42

Evropa se toho islamofašounského do.ytku

moc bojí, to se jí nevyplatí Rv

Cato 31.3.2008 22:32

Ptnáctiminutový film, a takovéhle kino

Co čekáte, že bude až u nás postaví Američani radar s tím, že je proti teroristům? Budou jím amíci navádět rakety do davu řvoucích přistěhovalců až začnou demolovat Prahu?

K 31.3.2008 21:07

V koranu jsou opravdu dosti agresivni sury........

...a nejucinnejsi mezinabozensky dialog je evidentne tyto sury neustale dokola propirat a opakovat vysvet6lovat a to tak dlouho, az k nim lide zaujmou nejaky postoj - zaporny nebo kladny.   Tento postoj zasadne a specielne vyzadovat pred udelenim  povoleni k pobytu, nerkuli obcanstvi.  Valna cast obycejnych muslimu tyto sury vubec nezna.  Zato je znaji velmi dobre ruzni "mirumilovni" studenti nabozenskych medres, ze kterych se rekrutuji sebevrazedni atentatnici.    

Ti kteri k temto suram zaujmou postoj zaporny, jsou pro obcanskou spolecnost zrali.  Pokud k temto suram  budou mit positivni postoj, jsou pak pro obcanskopu spolecnost nezrali a jejich prava budiz adekvatne omezena.  Ostatne obcanska prava popiracu holokaustu jsou ve vetsine evropskych statu tez omezena - z celkem dobrych duvodu.

Dosti rozsireny pocit urazenosti mezi muslimy prameni ze sebelistostiveho bludu  ze muslimove jsou prakticky mirumilovni a ze se jen msti za ruzna (z velke casti smyslena)  kruta prikori pachana na nich zidy a krestany od sameho pocatku islamu.    Film je zapotrebi  prelozit do arabstiny a vysilat celodenne do arabskych zemi ze satelitu. 

Pája45 1.4.2008 0:13

Re: V koranu jsou opravdu dosti agresivni sury........

Jseš si jistý "K IP", že v bibli jsou jen návody, jak pomoci bližnímu? Já ji neznám, znám však  praktické kroky círve katolické, např. jak "pomáhala" indiánům, černochům, a dalším, když hordy Evropanů rabovali pro jejich "katolická veličenstva" (např. výpravy Kolumba, Cortéze a dalších).

A něco z bližších dějin - co měli napsáno na opasku němci za 2. sv. války - Bůh s námi.

Oráj 31.3.2008 19:19

asi měl bohouš světlou chvilku

Asi měl Bohouš světlou chvilku, dnes nepsal o Paroubovi:-D

mik 31.3.2008 22:44

Re: asi měl bohouš světlou chvilku

Islamokomfašisti a Jyrka - to jsou jen spojené nádoby ...

re 31.3.2008 23:04

Re: Re: asi měl bohouš světlou chvilku

Nejsou to spojené nádoby. Když v jedné přibude, v druhé ubude.

Jsou to jedna nádoba.

Ujo 31.3.2008 18:27

V islamskej krajine obycajny film,

akurat nasi prihriati politici sa vzrusuju.

ceskej Honza 31.3.2008 17:02

hm

az na odstavec, kde pan Dolezal pochybuje o uzavrení hranic pro muslimy, je jeho clánek dobrý. Samozrejme, ze názor holandského politika je zcela správný a neco by resil. Takze nejenom zákaz a kontrola vstupu muslimúm do Evropy, ale i podpis pod prohlásení, ze se naprosto vzdávalí násilí motivovaného islámem by bylo  správné. Argumentace, ze muslimové jsou pro Evropu nezbytná a levná pracovní síla je opravdu chabá a neobstojí. Tím spís, ze na úklid a pomocné práce se trese celá východní Evropa a napríklad v nemecku momentálne chodejí uklízet a mýt nádobí i nemectí  maturanti, stací jen trochu znát situaci.

Ujo 31.3.2008 18:33

Re: hm

Naco uzavierat hranice? Postrielat. Dajte mi samopaaaaaal!

Pametnik starejch dob 31.3.2008 20:43

Hranice směrem dovnitř se uzavírají normálně

Jen teroristické režimy uzavírají hranice směrem ven. Dnes máme navíc ten unikát, že nás vlády nutí ty přivandrovalé bandy živit z našich daní. Pokud by tomu tak nebylo, řady přivandrovalých by prořídly.

Skot 31.3.2008 15:29

Islám vítězí...

Myslím si, že islám už vítězí. Zasil do našich duší strach. Jak jinak si vysvětlit ustrašené, pokrytecké a podlézavé reakce polických reprezentací Evropy. Ani jeden z politiků neřekl "něco na tom je" a při tom - ruku na srdce - když po shlédnutí filmu opadnou emoce - v čem proboha nemá pravdu? Pokrytectví, to je to, co ovládá naši civilizaci a co ji, pokud se nezměníme, zničí.

Ujo 31.3.2008 18:31

Re: Islám vítězí...

Pre nasich politikov si otrok, ktory musi platit dane, zboznovat ich ako deda mraza, drzat hubu a driet ako osol.

zk 31.3.2008 20:45

Re: Islám vítězí...

Přesně tak, chovají se jako ustrašené děti, hlavně nikoho nedráždit. I kdyby si stokrát mysleli, že na tom může být něco pravdy, a spousta obyčejných lidí si to po celé Evropě myslí. Oni strkají hlavu do písku a vyjadřují odsudky a soudy, aniž by ten "filmeček" viděli. Viděl jsem ho a není tam nic, co bychom už nevěděli. Islámské "propagační" filmy, to je jiný kafe!!! 

re 31.3.2008 22:06

Re: Islám vítězí...

Naši civilizaci neničí pokrytectví, ale zbabělost (appeasment) politických elit. Těch samých, které dovolily Hitlerovi obsadit Alsasko, Rakousko, Československo, Polsko, poté Benelux, Francii apod.

Namísto toho se pozornost veřejnosti přesměrovává na boj proti globálnímu oteplování a na multi kulti.

Buvol 31.3.2008 15:12

Na sebevražedné islámské teroristy prý čeká v ráji 72 panen ...

Nevíte někdo, co tam čeká sebevražedné teroristky, které se už také sem tam vyskytují ? Snad né 72 paniců?!

Ujo 31.3.2008 18:34

Re: Na sebevražedné islámské teroristy prý čeká v ráji 72 panen ...

72 panien su rozpravky pre neveriacich, aby si mali cim lamat hlavu. Muslimovia nemaju problem s klamstvami.

Otakar 31.3.2008 14:18

Dík za tento článek.

Naprostý souhlas s tím, že je nutno ten 15 min. snímek vidět. Shlédl jsem jej a považuji ho za dost objektivní. Pokud to někomu vadí ať začne před svým prahem. Je to nestoudnost chtít něco odsoudit a přitom nedat možnost to vidět. EÚ by měla přemýšlet a i jednotlivé země o tom zda jakýmkoli přistěhovaleckým skupinám neříci : "jste pro nás přijatelní za těchto podmínek a jen za těchto podmínek", jinak Go Home.

smejicisebestie 31.3.2008 14:51

Re: Dík za tento článek.

Skouknul jsem to a je to cajicek,realita je jeste horsi,multi kulti eurosracum uz fakt hrabe.Jestli se rychle neco nezmeni tak evropska civilizace za par desitek let zanikne.

B XVI 31.3.2008 18:47

No jo, ale my teď zrovna bojujeme s globálním warmingem, Na prkotiny není čas.

Vodník 31.3.2008 14:07

Ad Schumacher: Sami líní, hloupí a nevzdělaní nemohou dlouhodobě vládnout pracovitým, chytrým a vzdělaným otrokům.

Asi se mi změnila IP, tak než mě censor zablokuje:

Fakt, že Arabové převzali mnohé z antické a byzantské vzdělanosti na dobytých územích a "zotročené" ponechali v poměrně vysokých státních funkcích (Sv. Jan Damašský např.), vyvrací tvrzení některých zdejších diskutérů o jejich barbarské nevzdělanosti a hlouposti. Co se dnešních muslimů týče, jsou všechno jen ne líní nebo hloupí, jsou ovšem nevzdělaní, protože si sem Západ natahal zejména pologramotné a negramotné pastevce z marockých hor a turecké Anatolie, a tato nevzdělanost a nekulturnost se, bohužel, v mnoha případech (byť ne ve všech) přenáší i na druhou generaci. Vzhledem k totální nevzdělanosti a nekulturnosti naprosté většiny současných mladých Holanďanů to ale zas nijak dramaticky nevyniká.

Jinak jsou mezi nimi rozdíly (dost dramatické) co se týče přístupu k západní civilisaci, v níž žijí, dále se mění i jejich domovské země, najmě to Maroko a Turecko, takže vyvozovat z dnešní komplikované situace na základě nějakých historických analogií "Bacha! Ti barbaři nás chtějí zničit!" je naprosto zcestné a vytváří to z nich zbytečně opravdového nepřítele.

Stredocech 31.3.2008 15:02

Re: Ad Schumacher: Sami líní, hloupí a nevzdělaní nemohou dlouhodobě vládnout pracovitým, chytrým a vzdělaným otrokům.

Mám tomu rozumět tak, že ty mraky muslimů, zapalující tisíce aut ve Francii jaksi neexistují? A nepřítele si z nich děláme tím, že jim nedovolujeme krást?

Je paradox, že ve své domovině by si něco takového nedovolili ani náhodou.

S tím Tureckem sám nevím, je to závod s časem. Sekularizaci tam zajišťuje armáda a její moc se pitomcům z EU nelíbí. Může to tam klidně skončit jako v Iránu, který už měl také nakročeno na modernizaci země.

Ono ani nejde o to, zda nás ti přistěhovalci chtějí zničit, při dosavadním vývoji nás prostě zničí už svým počtem. Ve spojení se sociálním státem a salónními humanisty to nemůže dobře dopadnout.