26.6.2024 | Svátek má Adriana


Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
VLK 31.3.2008 12:31

Re: Re: Tak by mě moc zajímalo

Souhlas. Ale není to tak dlouho, co to platí. A taky to neplatí úplně všude. I dnes se najdou křesťanské sekty, které berou ty xenofobní pasáže z Bible doslova.

Ano, musí to změnit sami muslimové. Ale to není důvod, proč bychom se před nimi neměli mít na pozoru. A na druhou stranu to není důvod, proč bychom je měli zavrhovat a uzavírat se před nimi.

Pája45 1.4.2008 1:19

Re: Tak by mě moc zajímalo

Děkuji ti za hrdinskou SEBEKRITIKU. To chce odvahu, blahopřeji"karle 22". 

BuBu 31.3.2008 7:46

Je to "ukrutně" pravdivý film !

A je nutno jej vysílat každý den na všech televizních kanálech (minimálně) v Evropě a to od 19 hodin !

Filipovi, Paroubkovi, Tamášovi, starostovi Trokavce a . . . . dalším bolševickým a post-bolševickým kreténům je třeba tento film pouštět na všech kanálech - po celý den ! A k tomu je každou hodinu praštit lešeňovou trubkou do kebulí . . . . . aby se konečně probrali !

jirka.s. 31.3.2008 9:32

Re: Je to "ukrutně" pravdivý film !

S tou lešeňovou trubkou souhlas, BuBu! Ale nikoliv každou hodinu! Jenom jednou, pořádně, aby se už vůbec neprobrali!!!;-D

Pája45 1.4.2008 1:22

Re: Je to "ukrutně" pravdivý film !

Milé "BUBU", proč máme skončit jako ty (rána do hlavy). Já jsem tě nepraštil a piočítám, že i většina diskutujících. Tak si dej čouda, vem si prášek a pozdravuj Chocholouška.

Netřeba 31.3.2008 7:37

Rychle stáhnout a zálohovat.

Za pár týdnů (měsíců, roků) tady máme nový samizdat, který se možná bude pašovat v benzinové nádrži bůhví odkud a bůhví kam. Samozřejmě že "bůhví" islámský.

kevorkian 31.3.2008 9:33

Re: Rychle stáhnout a zálohovat.

Ze stejného důvodu já už zkupuju Irwinga, "Tintinova dobrodružství", Solženicina, Bakaláře a ostatní.  Časem to bude mít slušnou cenu...;-)

rony 31.3.2008 18:23

Re: Re: Rychle stáhnout a zálohovat.

Gratuluji. Cena bude buď doživotí nebo poprava ne?;-D

abc 31.3.2008 7:07

Za obdobně udělaný, ale protibushovský film, by dostal nejednu cenu

Jako ten obtloustlý americký "režisér".

MILA 31.3.2008 6:46

pokud bude EU socialni spolecnost

kde staci se pristehovat, delat praci ktera evropanum smrdi a radsi jdou na podporu, a pak se z pristehovalcu stanou prizivnici, a EU to trpi, tak se nehneme z mista a problem bude rust. Nasi blbosti

Alfons 31.3.2008 6:42

A jako vždy poslední dobou autorovi uniká,

že za tento stav můžou komunisti. Nepříliš radostná ekonomická situace muslimů na západě v nich probouzí džina Marxe, jehož myšlenky jsou přetransformovány muslimy do současné podoby násilí. Muslima a komunista se stává pomalu ekvivalent. Obojí je náboženství násilí. 8-o

Pája45 1.4.2008 1:27

Re: A jako vždy poslední dobou autorovi uniká,

Buď sebekritický "Alfons", kliďánko tam uveď i křesťany nebo u nich už nejsi. Napadlo mne to jak říkal farář Otík, kolik, že to psal nástěnek pro předsedu obce nebo KSČ a tak soudím, že z té doby máš dostatek červené. 

sinatra 31.3.2008 6:37

Jaksi...

Nechápu proč jevy všeobecně známé a ve filmu pouze opakované mohou způsobit jak píše autor  článku "V Evropě pozdvižení".Vím pouze jediné.Pakliže se Evropa nevzpamatuje ze své pokrytecké rádoby humanity bude hůř.54 miliónů těchto náboženských fanatiků nám patřičně znepříjemní život pokud ho ovšem časem úplně neznemožní.:-(

Pája45 1.4.2008 1:28

Re: Jaksi...

Tak běž do Vegas "Sinátro".

Olinka 31.3.2008 6:31

Fitna je dokument, který nepřekvapí..

..neshledávám na něm nic štvavého a nechápu už vůbec jeho zákazy. Kormě toho využívá záběry, natočené samotnými teroristy, jak už to tak u dokumentů bývá. Je to celkem jasné, chudoba, nevzdělanost a fanatismus = živná půda pro podporu teroristů všeho druhu. Evropa by se měla mít velice na pozoru (a nejen Evropa), místo toho se kváká o náboženské a rasové toleranci. To je sice hezká věc, ale v tomto případě bych sáhla k biblickému "oko za oko, zub za zub". Jinak mne ještě napadá: copak se asi tak stane v daleké budoucnosti, až začne docházet ropa? A masám lidí, kteří z ní žijí a odvykli pracovat, např. emiráty, se rapidně sníží životní úroveň:-/

pozorovatel123 31.3.2008 6:29

Problémy

S radikální složkou islámu je bezesporu problém. Ale se současnou Evropou možná ještě větší. Začíná se pozvolna měnit v typický socialistický stát, který problémy neřeší, ale zametá pod koberec. Děje se to ve všech oblastech lidského působení. Souhlasím s tím, že svoboda slova s sebou nese současné povinnost odpovědnosti za tato slova. Jinak to nejsou slova ale žvanění. To si většina našich novinářů a redaktorů neuvědomuje. Je pravdou, že žvanění je mnohem jednodužší forma obživy než cokoliv jiného. Proto mohhou být fanatické názory některých ekologistů tak bohatě publikovány, proto může být zásadní změna vzájemného soužití v Evropě (nová smlouva) přijímána pouze v parlamentech, proto naše vlastní nepopulární rozhodnutí jsou zdůvodňovány heslem Unie to vyžaduje.  Máme sami dost másla na hlavě a nějaký 15minutový šot pouze odvádí pozoznost.

Borek@exil 31.3.2008 5:57

Je pravda, že všichni muslimové nejsou teroristé. Zrovna tak je ale pravda, že skoro všichni teroristé jsou muslimové.

bombik 31.3.2008 7:00

Re: Je pravda, že všichni muslimové nejsou teroristé. Zrovna tak je ale pravda, že skoro všichni teroristé jsou muslimové.

Bingo,pane, skvěle vystiženo.

. 31.3.2008 7:25

Re: Re: Je pravda, že všichni muslimové nejsou teroristé. Zrovna tak je ale pravda, že skoro všichni teroristé jsou muslimové.

ETA, IRA, Rude brigady, Svetla stezka,

drak 31.3.2008 9:40

Re: Re: Re: Je pravda, že všichni muslimové nejsou teroristé. Zrovna tak je ale pravda, že skoro všichni teroristé jsou muslimové.

ETA skoro nic nedělá, Rudé brigády rovněž mlčí, IRA také a Světlá stezka je záležitostí Jižní Ameriky a doufám, že to tak zůstane. Náš problém zde jsou bohužel ti radikální muslimové s jejich množivým potenciálem a naprosto nehoráznými životními projevy, které potlačují svobodu jejich i naše.

Pája45 1.4.2008 1:31

Re: Je pravda, že všichni muslimové nejsou teroristé. Zrovna tak je ale pravda, že skoro všichni teroristé jsou muslimové.

Hele "Borku", kdes to slyšel, vopravdu Jirka Křoví konvertoval k islámu, já to čekal až odejse z Bílého domu.

MILA 31.3.2008 5:20

v tom je jadro pudla, za svobodu uz nejsme ochotni bojovat

a sama od sebe u nas nezustane. A co se tyce tendencnosti tohoto snimku, M. Moorovo Farenheit byl taky tendencni a NIKDO si to nedovolil zakazat, ba ani volat po zakazu, a to prosim ani nejvetsi zloduch sveta sam Bush.

Pokud to opravdu zablokujou, je po svobode, a pujde to tak pozvolna, jako s Hitlerem ve tricatych letech, ustupek za ustupkem, a pak i v Nemecku bylo v koncentracich plno nemcu.

Borek@exil 31.3.2008 5:56

Re: v tom je jadro pudla, za svobodu uz nejsme ochotni bojovat

Na mnoha webech už zablokovali.

VLK 31.3.2008 12:17

Re: v tom je jadro pudla, za svobodu uz nejsme ochotni bojovat

Ten Al Goreho film je taky tendenční a dokonce ho chtějí dát do škol. A to už je jiné kafe.

. 31.3.2008 4:08

Jeho stranický kolega Jeroným Tejc jde i dál. Podle něj "stojí za zvážení", zda by lidé navštěvující internetové kavárny neměli provozovatelům dávat občanské průkazy či být monitorováni kamerami.

http://domaci.ihned.cz/c4-10071860-23532680-002000_d-stat-bude-lidem-kontrolovat-e-maily-i-telefon

. 31.3.2008 4:09

Re: Jeho stranický kolega Jeroným Tejc jde i dál. Podle něj "stojí za zvážení", zda by lidé navštěvující internetové kavárny neměli provozovatelům dávat občanské průkazy či být monitorováni kamerami.

Zda se, ze internet je extremne nebezpecny. Hned po telefonu druhy nenjnebezpecnejsi technicky prostredek 8-o

Jara London 31.3.2008 7:53

Re: Re: Jeho stranický kolega Jeroným Tejc jde i dál. Podle něj "stojí za zvážení", zda by lidé navštěvující internetové kavárny neměli provozovatelům dávat občanské průkazy či být monitorováni kamerami.

Samozřejmě. Je svobodný. A svoboda je nejen podezřelá, ale dokonce nežádoucí. Už zase.

Jara London 31.3.2008 7:52

Re: Velký bratr vám zkontroluje e-maily i telefon

Otázka zní, kdo je stát. Francouzští králové v tom měli jasno - stát byli oni. Ale kdo reprezentuje ten náš "stát", který se snaží získat onu absolutní kontrolun a proč to dělá? Myslím si, že v omezování základních práv a svobod občanů, mnohdy skrývaných kdoví kým vymyšleným principem politické korektnosti (= lhaní vlastním občanům) je pro naši západní civilizaci větší nebezpečí, než pár set tisíc fanatiků z Blízkého a Středního východu, s nimiž bychom si za normálních okolností relativně snadno poradili.

. 31.3.2008 3:59

Je na case zacit detem ve skolach vysvetlit, jake byly duvody k I. svetove valce

Kdo, proc a predevsim JAKYM ZPUSOBEM kolonizoval v 19. a 20. stoleti arabske zeme, Afriku, Orient.

Kdo seje vitr ... dostane pres drzku dle Stareho Zakona naprosto po zasluze.