17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 18.7.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

"Čímpak jsi se právě teď "uchopil"? Palcem nebo ocasem?" ? Nebereš těch prášků nebo co tě tak obluzuje nějak moc ?

jirka.s. 18.7.2008 11:23

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Jako vždy! Opět nepochopil! Evidentně nejsi schopen udržet čtené více jak dvacet minut! On by to také byl div, kdyby to tvé ganglium mělo větší kapacitu! ;-)

Buvol 18.7.2008 11:38

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Doufám, že tebe chápe aspoň tvoje stará stará ....

Buvol 18.7.2008 11:47

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

... a že udržiš moč a stolici ....

Poklop 18.7.2008 12:06

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Blázníte?Jirka a stará?Maximálně nějaká Dorota z ulice,ale to asi také né.Kdo by se s takovým magorem  zahazoval?

Buvol 18.7.2008 12:14

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Myslel jsem nějakou slepou masochistku .....

Bibabu 18.7.2008 12:15

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Buvol nemá natolik vyvinutou rozlišovací schopnost, aby to pochopil,  možná ješte tak na úrovní prodloužené míchy, Jirko vzdej to, rozdejte si to jinde.

jirka.s. 18.7.2008 16:11

Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: grafoman

Děkuji za upozornění, nejsem neurolog, tudíž jsem evidentně buvolovy schopnosti vnímání vnějších podnětů přecenil! ;-)

Öman 18.7.2008 9:41

Re: Re: Re: Re: grafoman

Takže čtete dobrovolně. To je dobře :-P

tetrachlor 18.7.2008 7:51

WTF???

"V Chebu začnou během prázdnin práce na německém válečném hřbitově, německý spolek už dodal peníze. To je úspěch! Šedesát tři let po válce mohou, přesněji řečeno smějí být konečně pohřbeni ti, co v ní padli."

A to, že ty již jednou pohřbené ostatky vykopal ze země z různých koutů německý VDK (resp. někdo na zakázku pro VDK, např. Pargent), to sem příště pane Doležale taky napíšete? Nebo to se Vám do pohádky o hodných Němcích a zlé české lůze nehodí? Nevidíte si do huby...

badaxe 18.7.2008 8:51

Re: WTF???

mezi tu lůzu jste se právě zařadil, oni ti vojáci nebyli pohřbeni jak píšete, byli obvykle jen zakopáni bez jakéhokoli označení (a bylo dost problém je najít) takže pro ty které se najít povedlo se zřizuje jeden společný hřbitov, ti kteří byli pohřbeni (jeden takový hřbitov asi s 200 hroby znám nedaleko Pacova) leží dál ve svých hrobech a nikdo je nevkopává, proč taky. A slova o lůze jste sem s lůze vlastní chutí vetknul vy, v článku nejsou, zřejmě se za ni v duchu považujete že vás to tak žere.

Poklop 18.7.2008 9:43

Re: Re: WTF???

Jenom není k pochopení,že je nepohřbí o několik km dále?Tam jsou to otcové ,bratři a j,ale tady jsou to pohřebení jako vrazi a okupanti.Copak Němci nemají kousek půdy pro své pozustalé?

yton 18.7.2008 10:44

Re: Re: Re: WTF???

Poklopče, pozůstalí jsou ti co neumřeli.

jirka.s. 18.7.2008 11:10

Re: Re: Re: Re: WTF???

To nic, to je prostě "dialektik" hajz/ldekl! On sám to bude mít s pohřbením jednodušší, skočí do miskrovny a sám za sebou přiklopí dekl! Stane se tak pohřbeným i pozůstalým zároveň! lze už jenom doufati, že k této příhodě dijde co nejdříve!

Poklop 18.7.2008 12:01

Re: Re: Re: Re: Re: WTF???

koukám,že tě ta běhna moc nevychovalal.Ty jsi pán neomylný?Raději si zjisti,kdo je tvůj táta.

jirka.s. 18.7.2008 16:07

Re: Re: Re: Re: Re: Re: WTF???

Nezbývá mi než vyjádřit svou lítost nad tvým jistě neradostným dětstvím, ha/jzldekle! Tvá obsese rodiči zcela jasně napovídá, že ty sám jsi byl nejspíše zplozen v alkoholickém opojení vajíčka i spermie, přičemž tě zřejmě tvá matka co nejdříve odvrhla, aby tě tatík později zneužíval! No nic, zkus to v Klokánku, na věku nezáleží, konec konců duševním vývojem tam zcela určitě patříš! ;-D

Poklop 18.7.2008 11:59

Re: Re: Re: WTF???

Omlouvám se -zesnulé.

bibabu 18.7.2008 16:01

Re: Re: WTF???

Kdo najde ty ubohé mrtvoly po celé Evropě po více než 63 letech. Kdyby už jim všem, včetně Marie Ludvíkové dáme pokoj.  Dost máme živých, o které  bychom se měli strat. 

V 18.7.2008 7:49

'koncedujici' Dolezal

pripoustim, tedy konceduji, ze je to uz opravdu na vomitovani s tim nasim tongem

Lea 18.7.2008 7:12

k LDN

něco málo služeb existuje,lékař,zdravotní sestra s dojížďkou domů. Jsou vyškoleni k tomu,aby poskytli člověku pomoc v důstojném odchodu ze života v zázemí rodiny.Ovšem je to kapka v moři a my jsme o ní tehdy nevěděli. Mám otřesnou vlastní zkušenost. Maminka  na LDN ležela. Její poslední přání bylo zemřít mezi svými. Pokud ovšem nejsou členové rodiny připraveni na tuhle situaci a poučeni ,může se z dobré snahy vynořit naprostý horor.Matku domů přivezli, večer upadla do stavu,který jsme všichni považovali za jak se říká,poslední hodinku. K ránu se maminka torchu probrala a přes všechno to psychické vypětí a hysterii jsem situaci vyhodnotila tak,že takhle smrt asi nevypadá. Brácha s tátou totákně odpadli. Největší blbinou,jakou jsem v tu chvíli mohla udělat bylo,že jsem zalarmovala bratra,aby matce píchl inzulin. Pak jsem zavolala pohotovost. Byla to mrtvice,jenomže s tím inzulinem matka prodělala šok.Abych to zkrátila. Matka nakonec zemřela na LDN.Ale až za dva měsíce. Doktoři mne připravovai na to,že voda jí bude postupovat do plic a srdce to neunese.Nedovedu si představit,kdo by si troufl bez viz. zmiňované služby vzít  i v té nejlepší snaze  člověka takhle nemocného domů.

doktor 18.7.2008 9:49

Re: k LDN

Někdejší Léčebny Dlouhodobě Nemocných jsou dnes ve 100% v soukromých rukou. Za pobyt tam se platí, a to tolik, že důchod na to nestačí, a příbuzní stejně připlácejí (Ing. Nečas to zatím neví). Pokud chce taková LDN získat také peníze od zdravotních pojišťoven, musí plnit velmi přísná kriteria, včetně odborně personálních. Problém je v tom, že příjmy na to nestačí. Zdravotní péče tam proto bývá dobrá, ale vybavení a ošetřovatelská péče jsou mnohdy otřesné. Vše JE otázka peněz. Ministr Nečas chce ovšem vrátit sociální péči do 19. století, před Bismarka. Všem chytrákům z dnešní katastrofálně rozhodující vlády upřímně přeji průměrný příjem, průměrný důchod, a nucený pobyt v LDN nebo v "domovech" pro seniory.

Bibabu 18.7.2008 12:29

Re: Re: k LDN

Doktore, co tady plantáš za nesmysly. LDN, neboli léčebny dlouhodobě nemocných, jsou větši placeny ze zdrav pojištění, pojišťovnami. Pokud jsou nějaké soukromé LDN ky je to stejné, snad připlácejí na nadstandartní služby, pokud je nabídnou alidé jsou ochotni je platit. Podle  zákona se jedna o zdravotnické, nikoliv sociální služby ..  3 měsíce platí klient 60 KČ, tak jako v nemocnici. Teprve po 3 měsících, se platba zvýšuje. Ono dříve, (znám to z vlastní zkušeností) chronicky nemocni odjeli na 3 i více měsíců do LDN, nemuseli to byt jen nemohoucí, často bývali mohoucí až moc, byli tam zdarma, jídlo, prádlo, voda, televize, rehlitace, vodo, elektroléčby, tam si pěkně ušetřili, pookřáli a pak jeli na zahraniční dovolenou, nebo dětem přispěli tučnou obálkou pod vánoční stromek.

Modrobílá 18.7.2008 12:42

Re: Re: k LDN

LdNky nemají nic společného z domovy důchodců a penziony pro seniory. LDN je následná zdravotní péče hrazena pojišťovnami , (spadá pod ministerstvo zdravotnictví, )časově omezená na 3 měsíce. Domovy, penziony patří pod ministerstvo sociálních služeb. Myslím, že si ministr Nečas naběhl, tento problém patří Julinkovi, LDN i když často řeší sociální problém patří ministerstvu zdrav. tedy Julinkovi. LDNky jsou podimensované perosnálně, ani Rambo by nestačil, (dvě pracovnice) uspokojit potřeby 35 nemoucích pacientů. Vše je o penězích, ale pro zástupy úředníků, kteří na všech úrovních řeší sociální politiku, vymýšlejí nesmyslné předpisy,přestože nikdy takovou práci nedělali,  ještě více odhánějí zdravotníky od pacienta k administrativě, tak na tyto peníze jsou!  A věřte, že státní správa v této oblasti je placena dobře. Tam u toho ¨nemocného chybí každá ruka, když není, tak není.

PetrH 18.7.2008 15:59

Re: Re: k LDN

Proč lžete? Namátkou: Thomayerova nemocnice, Fakultní nemocnice Brno jsou státní, třeba v Žamberku je zřizovatelem kraj... Spoléháte na to, že si málokdo vaše lži zkontroluje.Rv

Honza 18.7.2008 3:03

přijde mi divné, že se nikdo pořádně nezabývá nedodávkami ruské ropy ....

... a přitom jde o jasné ohrožení existence a samostatnosti ČR! !! 

Tady už měla dávno naše vláda společně s EU poslat minimálně ostrou stížnost a věci řešit! A zatím se nic neděje a ropa v rezervách ubývá a ubývá ...

... za chvíli nebude benzín a za dva měsíce nebude čím topit!

Mirek F. 18.7.2008 5:44

Re: přijde mi divné, že se nikdo pořádně nezabývá nedodávkami ruské ropy ....

Stačí si přečíst včerejší článek p. Doležala a hlavně komentáře k němu. V nich je i objasnění situace kolem dodávek ropy, nedáváte-li arciť přednost momentálně kovaným ideologickým postojům. Dále něco nastudovati o systému rezerv paliva by rovněž neškodilo.

Frank 18.7.2008 7:06

Re: přijde mi divné, že se nikdo pořádně nezabývá nedodávkami ruské ropy ....

Ještě upřesněte, jak moc má být ta stížnost ostrá. Jen pro pořádek.

badaxe 18.7.2008 8:56

Re: přijde mi divné, že se nikdo pořádně nezabývá nedodávkami ruské ropy ....

Asi by stálo za to si nejdříve přečíst tu smlouvu o dodávkách, pokud je třeba uzavřena na množství dodané za kvartál, je podobný výpadek v podstatě nevymahatelný - dodavatel ho dožene třeba za měsíc větší dodávkou. Je sice hezké se rozčilovat a blábolit o ostrých stížnostech, ale prvně je třeba vědět je-li si na co stěžovat a není-li to prostě věc kterou smlouva umožňuje, to že to klidně může být truc ruské vlády je jiná, ale na stížnost nestačí blábol nějakého redaktůrka v MF heute.

Vasekpasek 18.7.2008 2:25

Hm

„Česko se zásluhou této vlády stává ostrůvkem amerického vlivu ve střední Evropě,“ - plus pro tuto vládu.

Výměna dvou izraelských mrtvých za 5 živých a skoro 200 mrtvých zločinců - opět se ukazuje, jaká je situace na BV. Kdo má sklony k lidskosti a komu jde jen o válčení a zabíjení.

Ruská ropa - raději budu platit 50,- za benzín, než se nechat vydírat Ruskem. To jest s americkým radarem v zádech si rád připlatím.

Jiřina Slavíková 18.7.2008 1:50

Blaho veškerého lidu bez rozdílu pohlaví

musí být prioritou vlády. V dnešní době platíme neskutečně mnoho za lékaře, máme malé důchody a platíme školné. Za nás bylo vše v v naší vlasti zdarma a byly u nás vysoké důchody. Kam se vše podělo??? Kam? Je mi to někdo schopen vysvětlit??? Kde jsou naše jistoty??