17.6.2024 | Svátek má Adolf


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Nomen 18.7.2008 17:10

Topolánek je v preferencích za Filipem....

Josef Von Honkong 18.7.2008 22:26

Re: Re: Milý buvole, vzdělanost národa se zvyšuje tím, že se sníží náklady na vysoké školství.......Akce Konstantina von Neuratha vedla k tak vysokému stupni vzdělanosti v našich zemíéh, že v roce 1946 38% československé populace volilo komunisty...

Tak to tedy prrrr, koalici si rozbíjet nedáme.

Buvol 18.7.2008 12:20

Re: V něčem má ale pan Doležal pravdu! Přirovnání premiéra Topolánka k říšskému protektorovi von Neurathovi je opravdu hulvátství!

... a to by byla věčná škoda, hlavně pro místní zastupitele, kteří by nejspíš přišli o provize a i o pro místní občany, kteří by přišli o pietní (spíš pijetní) shromažďování neonacistů ....

Nomen 18.7.2008 11:46

Elitní uzavřená čtvrt v Ústí n.L., pouze pro funkcionáře ODS ..... (dnešní idnes)

Milí modří bolševici, to už tady měli Vaši červení bratři bolševici.... 

Bibabu 18.7.2008 11:29

Ukrutný zločin

Ukrutný zločin každého hrdého občana česka, nebo ČR je, když dnes a denně v mediích slyší  od významných lidí jak říkají a myslí tím celou republiku u nás v ČECHÁCH. Kdy už budou vědět významní lidé, novináři jaký název je našeho státu, naši republiky? To, že to neví v Americe, mi až tolik nevadí, ale, že to neví novináři významných časopisů, na př. Reflex, profesoři, ekonomové, lidé s akademickými tituly, dokonce jsem slyšela i politioky, neví to učitelé, neví to děti,  to mě přivádí chvílemi k zlosti, častěji v depresi. Kdy už konečně Vy v Čechách budete chtít, žít s námi z Moravy, Slezka ve společném státě ČR, nebo Česku!!  Proč už někdo s přispívatelů na NP nepřišel s tímto problémem, vždyď vědomí v jakém státě žijeme, je existenční prioritou státu!! 

Bibabu 18.7.2008 11:30

Re: Ukrutný zločin

Oprava , Česka, chybička se vloudila, omlouvám se Česko si to zaslouží.

Ivan 18.7.2008 10:59

Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Chudák propagandista Svobodné Evropy. ----1) O smlouvě o dodávkách ropy nic neví, ale poslušně plní zadání svých chlebodárců a "zpochybňuje" zdůvodnění snížení dodávek. I když podle smlouvy žádné zdůvodnění nebylo třeba vůbec dodávat a dodávky byly po celou dobu v dohodnutém rozmezí (smlouva určuje hranice dodávaných objemů). ---- 2) O vybírání peněz z poklady (jakékoliv firmy, nemusí se zrovna jednat o praktiky H and B Real) má představu jako Hurvínek o válce. Mimochodem, zdůvodnění příjmů Čunka cesťáky je jen pro ty, kteří o věci nemají ani ponětí. Jednoduchý výpočet, který udělá každý slušný účetní, dokáže, že se za cesťáky mohlo za uvedenou dobu získat nanejvýš tak asi 200 až 250 tisíc Kč a ne 1,8 milionu. Při cestách existují totiž nejen příjmy, ale také výdaje a používání soukromého auta ke služebním cestám je obecně nevýhodný podnik. Pokud ovšem cesťáky nebyly fingované a to by byl další podvod. Co ovšem můžete čekat od ignorantů nějaké vyšetřovací firmy Kroll, která o poměrech v ČR neví vůbec nic. ---- 3)Kdyby na Slovensku měla 48% podpory nějaká ta pravice, tak to by Doležal jásal. Slovenská politická scéna konečně odráží skutečné mínění lidu a to je dobře. Mimochodem, v ruské politice je mnohem více demokracie než v té z USA. Ovšem, ruští politici nedovolují, aby zahraniční agentury mohly pod nejrůznějšími pláštíky organizací financovaných penězi z USA ovlivňovat politiku Ruska. A to se Doležalovi nelíbí. Ruský prezident má taky ve volbách spontánní podporu a nepotřebuje k volebnímu vítězství podvody s volebními automaty, jako Bush v USA. ----  4) Zneužití Červeného kříže k osvobození rukojmích v Kolumbii se Doležalovi líbí. Jistě, poradili to Kolumbijcům poradci z USA tak to bude dobře. A ti Červený kříž nemají rádi, zajímá se totiž i o mučení unesených a nezákonně vězněných občanů na Guantanámu. Každá hůl má totiž dva konce. Příště třeba místo povolení návštěvy Červeného kříže u zajatých žoldáků USA těm zajatcům partizáni raději uříznou hlavy.

jirka.s. 18.7.2008 11:33

Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Správně, ivane sergejeviči, o ruské demokracii věděl své už i Puškin! ;-D

Vyšel jsem dřív než hvězda ranní / svobodu v poušti rozsévat, / z čistého srdce, z duše rád, / úhorům v zotročené pláni /životodárné sémě dát –nadarmo jsem však mrhal prací, / námahou, časem, inspirací…

Paste se tedy klidně dál! / Hlas cti vás nevyburcoval. /Nestojiť stáda o svobodu! / Stříhej a řež je, bij a nič / ;Dědictvím jejich z rodu k rodu / je chomout s rolničkou a bič.    A.S. Puškin 1823

Poklop 18.7.2008 12:08

Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Pro tebe jiříčku-pařez zůstane pařezem a vůl volem.

Koloděj 18.7.2008 12:10

Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

 Jiří,nic nového pod sluncem, řekl kazatel.... .............ačkoliv země na věky trvá!  Bible svatá kniha ecclesiastes, totiž Kazatel.

Hrad 18.7.2008 12:11

Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Každý mladý nevzdělaný blb si může najít prostor nereflektovaného působení a vytvářet si tak pocit neomezené vševědoucnosti. Yrka je doplňkem této množiny. Jestli takoví lidé mají být budoucností tohoto světa? Yrko, každý starý blb musel být kdysi mladým blbem. Tvoje transformace blba na blba je úplná. Prozraď svým čtenářum, co tě vedlo na Cibulkovy seznamy?  Dostal jsi se tam díky svému věku určitě až po normalizaci. Kdo tam od tohoto období vstupoval, byl pragmatik. ;-€ Dotáhnout to na agenta a tajného spolupracovník je pro tvou halavičku výkon. Kdo si chce ověřit - tak Jiří Sál(alias Jirka-tak pěkné jméno pro mlsně se usmívajícího :-Pkonfidenta) 6.6.1946. 

http://www.cibulka.com/cgi-bin/osoby.exe?code=W

Tato adresa bude zřejmě hlásit chybu. Nezoufejte. Zadejte petr cibulka - ve všech jazycích.

Poklop 18.7.2008 12:17

Re: Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Věřím,že byl udavač,protože takový aktivní blbec byl jistě na STB každý den,že už  ho museli prosit,že si chtějí odpočinout.

jirka.s. 18.7.2008 16:17

Re: Re: Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Tvá jistota, hajzldekle, že na zjištění míry tvé inteligence či schopnosti ukládat cokoliv do crania by se musela angažovat dokonce až StB je vskutku úsměvná! Na to, aby každé malé děcko poznalo, co jsi za blba, stačí jedna jediná holá věta napsaná tebou samým! ;-D

jirka.s. 18.7.2008 16:43

Re: Re: Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Co mne dovedlo na cibulkovy seznamy, hov/nožroute? Pouze a jedině nasr/anost našeho společného známého, soudruha Mirečka Šejnů, alias "čtenáře zdrojů"!  Jeho chorobná představivost už totiž hraničí, právě tak jako ta tvoje, s Chocholouškem! Mohu posloužit dalšími:

Sadovský Jiří, 28.3.1935 - Zdeněk , Sedláček Jiří, 30.7.1946 - TondaSedláček Jiří, 31.10.1946 - Radní, Samek Jiří, 11.6. 1954 - Prouza, Smolík Jiří, 28.3.1943 - Jana. Stačí to pro na každé hov/no se mlsně  usmívající zřiceninu ? 

BTW: Tvé stránky jsou skutečně "senza" ;-) http://kopromasters.cernylord.cz/

Krycí jméno HRAD (jenom z Brna): Franta Kamil, Smítal Petr, Tomek Jan, Tureček Drahomír, Šťastný Jaromír atd. atd. Že by ses našel, smradlavá zřícenino? ;-(

karel.smíchov 18.7.2008 12:39

Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Ivane ! Pan Doležal ,moc mu nefandím ,ale tentokrát  má  80% pravdu !!>-

I. 18.7.2008 12:42

Re: Standardní propagandistiký blábol Doležala.

Jak jste došel k propočtu, že (podvodně) lze získat na cesťáky jen 200 - 250 tis a ne 1,8 mil?    Cesťáky za 250 tis nebyly  fingované  za 1,8 mil by byly, když šlo o to, poskytnout Čunkovi prachy na úplatky na MF  a taky nějakou odměnu za snahu? A jaké výdaje by v tom případě byly ? Máte zajímavého slušného účetního.   - Pardon, kdybych byl býval dočetl celý váš příspěvek , byl bych býval nereagoval, protože jste vůl. 

Sly 18.7.2008 13:08

Po dlouholete hybernaci

jsi jeste nepostrehl, ze uz je stvavych central, tech "hnizd hadich" vice nez jedna tobe znama SE, dokonce je to tak spatne, ze je pomyleni Cesi siri antisocialistickou propagandu i bez mrzkeho penizu. K tomu Slovensku, ja bych nejasal, nicmene proti koalici populistu socialnich a nacionalnich byla Dzurindova mirna kleptokracie skvela. Stesti pro Slovensko je, ze radikalni liberalni reformy nesou ovoce - Fico a Slota bojuji proti burzoazii resp. Madarum vicemene jen hubou. Rusky i zimbabwsky prezident maji oba spontanni podporu, s temi nekolika vytrzniky razne zatoci, je to v zajmu blaha obcanu. To je mozna duvod, proc vzorne demokraticke Rusko drzi v RB Zimbabwe zuby nehty. Aby je nemohli prehlasovat nedemokrati a lidozrouti z Volstrytu. Za ctvrte, mate krasnou rudopravni retoriku, USA maji vzdy zoldaky, pokrokovi soudruzi jsou vzdy partyzani, nebot se snazi dodavkami kokainu znicit imperialismus :-).

No tak aby ses zase nechal zmrazit, bolseviku, treba se probudis do sveta, kde zitra znamena vcera, nebo obracene...

rdu 18.7.2008 14:13

Re: používání soukromého auta ke služebním cestám je obecně nevýhodný podnik

Používání soukromého auta ke služebním cestám je právě velmi výhodný podnik, tím výhodnější, čím více tím autem jezdíte. Lehce si tak přivyděláte (po odečtení skutečných nákladů) desetitisíce korun měsíčně. Navíc je náhrada, tj. nezdaněný příjem. Proto to taky firmy nerady vidí a spíše poskytují zaměstnancům auta služební.

jízlivec 18.7.2008 10:51

Nemáme dodržovat svá vlastní pravidla?

Máme tedy dodržovat pravidla protistrany - tedy těch ošklivých? Autor odpovídá ANO - to sice může být praktické, ale jistě to není politicky korektní (což by mi nevadilo). Horší je, že to zvenčí vypadá blbě - proč si tedy ta pravidla stanovujeme, když mají platit obecně, ale ne v jednotlivých případech?

Mmch řada těch pravidel (včetně toho o ČK) přímo říká, že se nesmí porušit nikdy a nikde a ze žádného důvodu, zejména pak ne proto, že by to bylo v tu chvíli právě výhodné...

strejda 18.7.2008 11:41

Re: Nemáme dodržovat svá vlastní pravidla?

Slyšel jste někdy o pánech a kmánech? Tak vidíte. Páni MOHOU pravidla porušovat, protože jsou pány. Kmáni mohou jen držet hubu. To když mají štěstí.

Niky 18.7.2008 10:02

S omluvami se roztrhl pytel,

neměl by se raději bývalý komunista B.Kouchner omluvit Srbskému národu,když vidím tohoto bolševika v televizi,dělá se mi až fyzicky nevolno.

yton 18.7.2008 10:41

Re: S omluvami se roztrhl pytel,

Já bych se tedy také omluvil beránkovitým Srbům za jmi provedeným masakrem ve Srebrenici a Bihačské kapse..

Mirek F. 18.7.2008 10:51

Re: Re: S omluvami se roztrhl pytel,

Když mafiánům a teroristům uznáváme jejich nově vytvořené státy a dokonce jim tam posíláme prachy;-O, tak proti tomu by omluva Srbům, ač také nejsou čistí juak lilie, nebyla vcelku nic.

PetrH 18.7.2008 11:44

Re: Re: Re: S omluvami se roztrhl pytel,

OK, pojďme si to rozdělit. Jedni se budou omlouvat Srbům za jimi způsobené vraždy, druzí budou posílat prachy jejich obětem. Však on si to pánbůh přebere.:-/

Mirek F. 18.7.2008 12:23

Re: Re: Re: Re: S omluvami se roztrhl pytel,

Definovat UCK (jejíž předáci teď Kosovo ovládají) coby obět Srbů by bylo vskutku pozoruhodné.

hueb 18.7.2008 9:29

omluva francouského ministra

Není to kocourkovštína-jen omluva za čin,který zůstal někde v podvědomí naroda.-jsou události a činy,které,když dojde k sebemenšímu konfliktu,se i třeba po2000 letech stávají aktuální.

Bibabu 18.7.2008 11:58

Re: omluva francouského ministra

Huebe, stejně to pobavilo i mě, jako by nebyly daleko důležitější věci. To jsou gesta !? kamufláž, jak vykličkovat ze skutečných křivd, podrazů. Stejně je to komedie, jak tlačit na to, aby byla ratifikováná LS, největší zločin proti lidské svobodě a proti právům  občanů evropských  států.

Jiřina Slavíková 18.7.2008 9:14

dejme ropu lidu...

...a všem bude dobře. Kdyby ropné firmy patřily státům, státy by se mezi sebou dohodly a za levno si ropu předávaly. Uvnitř států by mohl nějaký plánovací orgán ropu distribuovat mezi lid tak, aby klesla spotřeba, tak, jak to chce i paní Kuchtová

Zdeněk 18.7.2008 20:51

Re: dejme ropu lidu...

;-D Vy s tím Leninem snad i spíte ;-D

Jiřina Slavíková 18.7.2008 8:57

hlavní je zajistit mír pro příští pokolení

úzkým spojenctvím s Ruskem. Náš pan předseda Filip tam má velice dobré vztahy a pan předseda Paroubek jezdí intenzivně po různých zemích s cílem tam zajistiti trvalý mír a naši velkou prosperitu. Je potřeba je v jejich úsilí podpořit