28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Luděk 13.7.2007 7:58

Velký úspěch hradní diplomacie

Klausova návštěva v Polsku skončila velkým úspěchem.Teď už je celé Evropě jasné,kdo ji zachrání před nebezpečím ze strany bruselských socialistů a byrokratů.Ano jsou to ti dva veleduchové Klaus s Kaczynskim,představitelé států,ke kterým zbídačelí a frustrovaní občané zakladatelských zemí EU upínají své naděje do budoucna.Ano je to tak,Evropská unie bude brzy na kolenou prosit vlády těchto dvou skvělých zemí,aby mohli vstoupit do jejich vzkvétajícího a demokraticky vytříbeného světa plného skvělých politiků.Měli bychom se už na to připravit,neboť se k nám začnou brzy valit vlny lidí z Anglie,Francie,Belgie,Holandska,Itálie žadonících o práci v českém a polském průmyslu i zemědělství.Ještě že máme v čele státu našeho geniálního ekonoma a prognostika,který myslí za nás daleko do budoucnosti. 

Regan 13.7.2007 7:31

Re: Doležal je zaujatý povídálek

Hele, neroste ti taky bradavice?

jerry 13.7.2007 7:21

Jinak řečeno, kdo je větší buran?

Topolánek nebo Paroubek? Co takhle referendum?:-)

jerry 13.7.2007 7:19

Navrhuji úsporu

Všichni poslanci a funkcionáři ČSSD, kteří ještě nejsou úplně senilní a impotentní, opustí své manželky a každý začne žít s nějakou mladou zaměstnankyní strany. Bude to pro ně příjemné, jejich milenka bude pro stranu pracovat zadarmo a ČSSD ušetří ještě víc.:-)

PRASI DENT 13.7.2007 6:12

Re: Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

Hlavně že většina rádobymoralistů nenechávala na Paroubkové NIT SUCHOU a vysmívala se jí i nechutným způsobem......

Saša 13.7.2007 5:00

Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

Kecáte hlouposti.

Saša 13.7.2007 4:58

Doležal je zaujatý povídálek

nemusíte být nadšen Paroubkem, ale Topolánek se svou  Talmanovou je proti němu nemožný a směšný, zachoval se hloupě, navíc jeho poměr s vysoce postavenou političkou už není jeho soukromá záleitost.Ostatně vůbec se neumí chovat, je to takový buran.

naďa 13.7.2007 4:44

z posledních dnů

pane Doležale - ve svých vývodech o eutanazii a ČSSD jste nechutný, jako často.

Petr 13.7.2007 3:14

Re: kdyby kovacova pracovala za penize

ČSSD mu opravdu leží v žaludku, neustále jí straší voliče, teď například naznačuje, že prosadí eutanázii a Rath pak bude zabíjet lidi.

jdu jen tak kolem 13.7.2007 2:00

Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

Taky pro něj zrovna nehořím, ale aby se nevylilo s vaničkou dítě.Prezidentský kandidát komunista?A musel bejt kovanej a ocel kalená,když mohl působit v JÚESEJ co rozhlasovej reportér.Že se pak zřejmě někde ukec a šel od válu,za to by měl dostat klíč k Hradu a do Lán?Holčičky Terezky je mi líto,protože je s ní zacházeno jako s věcí.Poptal se jí pan sudí,jak je to s tou láskou k tatíčkovi?Kdyby totiž byla matinka ta vymývačka mozku a zdroj všeho zla,co to všechno zosnoval jen pro svoji potěchu,tak tatíkovi zavařila tím,že by do té vymyté hlavïčkyvsadila ošklivé nařčení z pohlavního zneužívání a měla vystaráno. Nechutnosti kolem rozpadu rodin ex a současného premiéra může hodnotit jen magor.Oba jsou trapní,ale pořád je to jen věc jejich svědomíproč z toho dělat událost,kdyby nebyli v politice,tak o nich nikdo neví.Ovšem porovnávat obě dámy nelze,tady vede paní Paroubková o pět koňských délek,a to je, nemýlím-li se, mladší.Inu,nejde vždycky moudrost s věkem. Zmizení hodnotného kovu z ruských pomníků je prosté vandalství,ostatně neděje se to jen u ruských pomníků.Ale to co udělal ten buran v Brně,to i já vidím jako politický akt,o vandalství nemluvě.Po jeho vzoru budeme likvidovat cepy a sudlice,když z dnešního pohledu by byli husiti hodnoceni jako teroristi?Abych nebyl jen negativní,souhlasím s odsudkem spolupráce Krejčíka s ČSSD. Vzpomene si někdo na hysterii kolem Vulterina,když byl odstřelen a nikdo mu (tuším,že to tehdy byli socani)nebyl schopen zajistit další existenci?

?? 13.7.2007 1:15

Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

Máte pravdu, velký Jyrka je skutečně kus hovězího! Jako politik je prakticky nepotopitelný! Fascinuje mne je schopnost nalézat neobvyklá řešení ! Zapomněl však na jednu věc: Žádný strom neroste do  nebe! A ani bych se nedivil, kdyby "dojel" na tu  blondýnu!  Nakolik jej opravdu miluje a  nakolik je to vypočítavost !........ 

Martin 13.7.2007 0:53

kdyby kovacova pracovala za penize

tak se na ni dolezal taky projede

jen je velmi legracni sledovat, jak talmanove s topolankem pan veleobjektivni nevenoval temer zadnou pozornost, a ted nedela nic jinyho nez se pitva v bulvaru :-D cimpak to asi bude

Milan 13.7.2007 0:37

Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

co se v televizi objevily záběry z demonstrace, na nichž ona lízala zmrzlinu. Paroubek usoudil, že s ženou takového vzhledu a chování je ohrožena jeho politická kariéra.

Je to hnusné hovado.

Buvol 13.7.2007 0:21

Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

....viz článek v Lidových novinách! .. a ted se jdu osprchovat, protože, když nějak zavadím o doležala, mám pocit špinavosti ....

Buvol 13.7.2007 0:15

Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

Velmi mě také pobavilo, jak tahleta karikatura novináře a člověka vůbec jménem doležal kritizovala exteriér pana Paroubka! Doležal má zřejmě za vzor takové "krasavce" jako je Bernd PossElt ....