28.6.2024 | Svátek má Lubomír


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
MLOK 13.7.2007 11:50

Re: Dve divne teze od autora

Nepřipálilo se Vám něco na plotně? Měla byste být opatrnější ...

jurist 13.7.2007 11:27

Re: Re: Naštvaný medvěd

teď mám skoro pocit, že se ozval nějký poslanec ;-)

Helena 13.7.2007 11:08

Mate Saso dneska pravdu

.

Helena 13.7.2007 11:06

Re: Jiří se nám rozvádí.

Pani Paroubkova dostane od PAruba byt, kde bydli jeji maminka. Tedy ten co je maminky. Hezke ze? Uvolni ten, ve kterem ted bydli ex-manzelovi.

Helena 13.7.2007 11:05

Dve divne teze od autora

1. nevim, jestli zvladla pani paroubkova rozvod a jak. To se teprve ukaze. Zatim rekla jen zoufalosti. Jenze jeji prostota zrejme vyhovuje predevsim muzum, ztratit se z verejnosti , zapadnout a nikdy se po rozvodu neukazat , je jejich snem.

Pani Topolankova chtela do politiky a zacala mluvit verejne. Proc ne, o manzelovi mluvila velmi pozitivne. Az se divim. Je aktivni, sympaticka a to mnoho lidi i muzu od opustene manzelky nemuze spolknout. Ani autor.

2. Samorzejme, ze se Terezka nechce stykat s otcem, ktery ji zavrhl. Pokud budete mit deti, tak vezte, ze se velmi casto stane, ze nekam nepojedou, nepujdou a neposlechnou. I v rodinach, kde vladne idealni harmonie. To jsou normalni deti. Dat dite do ustavi za trest je sadismus.

Kdy se budou davat tatinkove do ustavu za nezajem o deti , pane nautore.?????

VLK 13.7.2007 11:05

Polaci

Pokud mame hledat spojence, ktery s nami pujde proti tem, co lezou Rusku do zadnice, neni lepsi nad Polaky. Ti maji uz letitou zkusenost a vypestovany podvedomy reflex, na rozdil od nas. Oni uz byli vtlaceni pod rusky chomout dvakrat a pokazde natlakem a ne dobrovolne. My jsme se tamtez octli jen jednou a to z vlastni blbosti. Takze to by se panu Dolezalovi melo libit. Co se mu uz mozna libit nebude, ze Polaci pujdou i proti pripadnym podobnym snaham vedenym smerem k nasim zapadnim sousedum.

VLK 13.7.2007 10:52

Re: Naštvaný medvěd

Zatim to udelali jen s jednik komunistou, pokud si pamatuju. A ne do zadnice. Skodolibe jsem mu to pral, i kdyz jsem rozumove chapal, ze to spravne neni.

Hele, pokud jste s nim chodil i pred tim do hospody ci s nim dokonce pasl kozy, tak mate plne pravo pouzit i dnes stejne duverne metody sdelovani informaci jako tehdy. Tedy vcetne tech "rucnich". Ale jinak Vam nic toto pravo nedava, pokud se stal vasim zastupitelem.

PetrK 13.7.2007 10:49

Jiří se nám rozvádí.

Je to jeho věc, ale mne by zajímalo, kde a jak získal takový majetek, jehož většinu prý přenechá dosavadní manželce.

VLK 13.7.2007 10:46

Re: Já v tom nevidím žádného velkého rozdílu.

Neni tu nejak moc Sasu? a jeste s protirecicimi si nazory? Ten Vas je mi asi nejbliz. A proto se mi i libila reakce pani Topolankove. I kdyz byla silne kontraproduktivni, i kdyz se pri ni spojila s takovyma zenskyma, se kteryma bych si ani na kafe nesedl, protoze se jim neda verit ani nos mezi ocima. Ale prijde mi to jako reakce pochopitelna a na urovni. Topolankova precniva Paroubkovou o dve hlavy. Precnivala ji v dobach klapajiciho manzelstvi, neklapajiciho manzelstvi, krize i post-krize. Ostatne o jejich manzelech plati stejne znaminko nerovnosti.

Buvol 13.7.2007 10:36

Re: Re: Re: Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

To jsem trouba! Chlap, chlapa podle vzoru pán, pána ... pány, chlapy .... omlouvám se !

Klaudius 13.7.2007 10:33

Re: Re: Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

Ani na gramatiku..

jirka.s. 13.7.2007 10:27

Re: Re: Re: Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

;-D;-D;-D

Klaudius 13.7.2007 10:26

Re: Re: Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

Ani na gramatiku.

jirka.s. 13.7.2007 10:25

Re: Dědeček mecháč

Zajímalo by mne, Frankenštajne, na jakou úroveň bys pana Doležala zařadil, kdyby si toho Topolánka všímal? Asi někam na úroveň rudého Práva, viď?

Žulový Aston 13.7.2007 10:24

Re: Velký úspěch hradní diplomacie

R^R^R^

Buvol 13.7.2007 9:48

Re: Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

Já na chlapi nejsem jako ty .....

Protiva 13.7.2007 9:46

Re: Re: kdyby kovacova pracovala za penize

V zabíjení lidí se náš parteigenosse Doležal musí velmi dobře vyznat; jeho kameraden v tom byli přece nějací mistř!!!!!!!

Protiva 13.7.2007 9:44

Re: z posledních dnů

On tady ten fašista ještě plká? Proč už ho pan Neff z Neviditelného psa nevyrazí? Ať táhne ke svým parteigenosse do sudetenlandsmanschaft a neotravuje nám tady vzduch, zrůda jedna.

dulcibelka 13.7.2007 9:32

Smutná pravda

Když se ujme moci bývalá opozice, vyhodí všechny šéfy všech tajných služeb a dosadí nové. Ti vyhození emigrují do nově vzniklé opozice. Jak pak mohou tajné služby vůbec fungovat?

Bohužel, toto platí nejen pro tajné služby tohoto státu...

I-Worm 13.7.2007 9:31

Já myslím, že ten bronz z náhrobků

sebrali lidé, které komunistická vrchnost v SSSR označovala jako "sociálně blízké". Proto by Rusko mělo mít pochopení. Bohužel, někdy se mi zdá, že i naše současná vrchnost považuje takovéto lidi za "sociálně blízké".

PETR 13.7.2007 9:21

Čunek s Paroubkem ?

Přečetl jsem si inkriminovaný výrok pana Čunka, který na položenou otázku odpověděl, že už bylo projednáváno v minulém roce  ustavení vlády duhové kolaice ( ODS, ČSSD, SZ a KDU-ČSL), v níž měli být všicni předsedové stran a program této vlády byl velmi blízký, v mnoha případech totožný s programem dnešní vlády a v takovém případě bymu ( panu Čunkovi ) nedělalo problém být v jedné vládě s Paroubkem. Pořád nechápu, proč bych měl toto stanovisku panu Čunkovi mít za zlé.   

antikom 13.7.2007 8:50

pane Doležale,

opět velmi přesné vidění světa kolem nás,je to velmi osvěžující čtení oproti blábolení v novinách a televizích.Díky za to a pište více!

jeff 13.7.2007 8:46

Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

Jdi se přitulit k Paroubkovi, obejmi si Rátha, pomazli se s Jandákem, to jsou jezulátka

Frank 13.7.2007 8:39

Dědeček mecháč

Ale je ten stařík Doležal plodný. Hodně místa popíše, jedovatou slinou plivne a hned se mu uleví s pocitem dobře vykonané práce. To má místo sexu. Když je někdo zaujatý, je to zlé, ale někdy se s tím dá něco dělat. Když je zaujatý stařík, je to o to horší, protože toto je už trvalý stav. Tak se snaží chudák stará a ten Topolánek ne a ne si ho všimnout. NP se dostal na úroveň AHA.

jurist 13.7.2007 8:31

Naštvaný medvěd

Snad se najdou nějací aktivisté, kteří se jeho věci ujmou. Bylo by pěkné, kdyby při jejím prosazování zvolili jiné prostředky než zmíněný chlupáč - a proč vlastně? Není to špatná představa, že třeba takový volič, nespokojený se svým poslancem, si jej někde vyčíhne a kousne ho do (Y)....;-D

jirka.s. 13.7.2007 8:29

Roko rozhodl, že pokud bude jeho nová přítelkyně paní Kováčová nadále pracovat pro ČSSD, bude to zadarmo.

Velice správně! Pokud by pracovala pro socany za peníze, někdo by ji mohl ještě obvinit, že je kur/va!

Saša 13.7.2007 8:20

Vy kecáte hlouposti.

Ta časová souvislost je zcela zjevná.

Paroubek nejen že manželce dlouho přímo pod nosem zahýbal s nějkou pomocou sílou, ale navíc ani nedokázal unést, jakou manželku má. On se za ni styděl! To ho degraduje víc než cokoli jiného.

Saša 13.7.2007 8:18

Já v tom nevidím žádného velkého rozdílu.

Paroubek, Gross, Topolánek, Zeman ... - všichni jsou to lidé, kteří nedokáží ovládat své vášně a chovají se kvůli chtíči vůči svým manželkám a potomkům krajně nezodpovědně. Takoví lidé nemají co řídit stát, když nedovedou uřídit ani sebe sama.

Ovšem ve srovnání Paroubka s Topolánkem mně z toho vychází ten Topolánek přeci jen příznivěji. On k nevěře sklouzl v době dlouhodobého odloučení od rodiny a "sčuchl" se s ženou sobě rovnou, s kolegyní. Paroubek však byl doma a zahýbal manželce pod nosem a vypadá velmi směšně, když naletěl první pomocné síle, která mu podržela. Stejně tak byl směšnější Gross i Zeman.

Mně to ale obecně velice vadí, když politik odkopne manželku, díky jejích toleranci a péči o jeho zázemí vůbec dokázal politickou karieru udělat.

Hariet 13.7.2007 8:12

Re: Re: Re: Paroubek je přece jen někdo proti Topolánkovi!

Souhlasím s předřečníkem...:-)

Hariet 13.7.2007 8:09

Re: Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

"O čem sní ženy?  O starých a prachatých... "O čem sní muži?"  O mladých a ctižádostivých... Charakter jde stranou...  Svět se nemění, nezáviďte.:-)