16.6.2024 | Svátek má Zbyněk


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
tomfuk 13.7.2007 18:05

Angličané...

Angličané mají pro takové staré pány co se nechali zblbnout mladými ctižádostivými kudlankami,výraz BLBEC VE HŘE.:-)

GBShaw 13.7.2007 17:43

Ještě k těm náhrobkům

Je samozřejmě nesmysl dělat z ukradených bronzových součástí náhrobků politickou událost. Ale může mi někdo vysvětlit, jak může být policie tak neskonale neschopná, že nemůže tyto kovové předměty vypátrat ve sběrnách? A samozřejmě vzápětí vedoucího takové sběrny stíhat pro spolupachatelství. To se samozřejmě týká všech ukradených kovů od kanálových deklů až po součásti signalizačního zařízení na Českých drahách.

shybl@seznam.cz 13.7.2007 16:10

paroubek je sice kousek, ale nerozkrádá zdravotnictví ani železnice jako ODS

Pete Brich 13.7.2007 16:20

Re: paroubek je sice kousek, ale nerozkrádá zdravotnictví ani železnice jako ODS

A rozvádět se umí lépe než Tupolánek!!

PB

jirka.s. 13.7.2007 16:50

Re: paroubek je sice kousek, ale nerozkrádá zdravotnictví ani železnice jako ODS

Nač by rozkrádal železnice a zdravotnictví? Vždyť ten si už nakradl coby král pinglů a na pražské radnici!

Už ti došlo, proč musel boss totalitních veksláků Mrázek natáhnout bačkory?

míša mýval 13.7.2007 17:29

Mr 10%

Asi nevíš, kolik toho rozkradli Paroubek a jeho kámoši Macko a Kočka. jestlipak víš komu se říkalo na magistrátu pan 10%?

cipísek 13.7.2007 15:35

Jaký by byl Dienstbier prezident?

To víme přece už dost dlouho - nevhodný.

foreigner 13.7.2007 14:39

CR a vzpominka na 89

Pane Dolezal, problem Krejcik a Soc.bezpecnostni komise je styl, který je pripravou na tazeni Jyrky za svym cilem pres Falbra. Vyuziva situace, které se naucil v case pusobeni v uloze pingla v RaJ od svych velkych vzoru Stalina a Gottwalda. Jen KGB se bude jinak jmenovat.

Kazani o Pravde a spravedlnosti by nam snad mohli nejlepe definovat politici, sedici po vlajkou s napisem Pravda vitezi.

Vase uvaha o tom, co zbylo z idealu 89 roku v CR je overena historii. Je zrejme, at prijde Hitler, Stalin, papez, ci Rus, Cechum je jedno, kdo jim vladne, jen to chteji nejak v tichoucku prezit, az na par vyjimek. Bez naroku na zpusob obrany a vyber spolecenstvi. A kdyz prijdou muslimove, pak nase vyznacne osobnosti, antichartisti a ostatni zadajici referendum se budou muset naucit, jak s nimi mluvit, zpivat a hrat ve vycvikovych taborech v Afganistanu. Pak budou muset prodelat teroristickou rozsadu v podobe samovrazednych utoku bojovniku Svate valky a zbyvajicic signatari se budou se moci ucastnit zadaneho referenda, ktere zrejme uz nebude treba.

nepolitik 13.7.2007 13:19

Jeho veličenstvo Všeználek I.

opět neopoměl kopnout do Klause. Co se dá  od zhreného Klausova poradce očekávat? Rv

mp 13.7.2007 12:41

a pak, ze se na chatech vyzivaji jen hulvati a psychopati

Tak to je ted v tom Polsku, jak se navzajem tituluji a osocuji,  vetsi bzunda jak tady  na internetu.

Blabol 13.7.2007 12:03

Nevíte, co na Doležala ČSSD vyhrabala, že ho může tak úspěšně vydírat?

Takovou propagaci socanů nejde přehlédnout. Ve svém příspěvku ČSSD (či Paroubka) zmiňuje 6x. ODS jen jednou, a to ještě v souvislosti s preferencemi. Chudák Topolánek jakoby nebyl. Takhle podvartně připravovat půdu pro vládu socanů s komunisty ....

Dokonce zmiňuje, že Paroubkova nová polovička bude pro ČSSD dělat zadarmo. V téhle době to musí u spousty lidí zabodovat. Dodnes jsem si myslel, že Bohumil je od narození pravičák, tohle si můžu vysvětlit jen tím, že socani na něj něco našli.

Bohumile, alespoň zprávičku o Topolánkovi, alespoň půl odstavce o naší vládě, alespoň větu o ODS.

AeroKarel 13.7.2007 13:28

Re: Nevíte, co na Doležala ČSSD vyhrabala, že ho může tak úspěšně vydírat?

Snad ty lidi napadne, že pro ČSSD překladatelce nic platit nebude, protože vše zacáluje stát ......

Pete Brich 13.7.2007 12:01

"Předseda ČSSD dále přesvědčuje veřejnost, že rozvod může být ještě významnější a mravnější věc než svatba."

A je úspěšný! Veřejnosti se líbí a Tupolánek s ODS už je za ním, jak nám hlásí různé brainwashingové agentury.

PB

ok 13.7.2007 11:59

eutanázie gilotinou?

eutanázie gilotinou? Musím uznat, že Doležal je opravdu kreativní člověk R^Při provádění eutanázie výhradně gilotinou za účasti veřejnosti by bylo jisté, že ji opravdu nikdo nezneužije.

Helena 13.7.2007 11:05

Dve divne teze od autora

1. nevim, jestli zvladla pani paroubkova rozvod a jak. To se teprve ukaze. Zatim rekla jen zoufalosti. Jenze jeji prostota zrejme vyhovuje predevsim muzum, ztratit se z verejnosti , zapadnout a nikdy se po rozvodu neukazat , je jejich snem.

Pani Topolankova chtela do politiky a zacala mluvit verejne. Proc ne, o manzelovi mluvila velmi pozitivne. Az se divim. Je aktivni, sympaticka a to mnoho lidi i muzu od opustene manzelky nemuze spolknout. Ani autor.

2. Samorzejme, ze se Terezka nechce stykat s otcem, ktery ji zavrhl. Pokud budete mit deti, tak vezte, ze se velmi casto stane, ze nekam nepojedou, nepujdou a neposlechnou. I v rodinach, kde vladne idealni harmonie. To jsou normalni deti. Dat dite do ustavi za trest je sadismus.

Kdy se budou davat tatinkove do ustavu za nezajem o deti , pane nautore.?????

MLOK 13.7.2007 11:50

Re: Dve divne teze od autora

Nepřipálilo se Vám něco na plotně? Měla byste být opatrnější ...

lucina 13.7.2007 12:36

Re: Dve divne teze od autora

Paní Heleno, nejspíš vám rozvod trochu zatemnil rozhled. Paní Paroubková přinejmenším důstojně zvládla mediální část skandálu a získala obdiv většiny veřejnosti (skoro bych řekla, že všech mimo vás). Neukazovala se moc před tím, tak proč teď? To paní T. se nechala, zaslepena uraženou ješitností, zblbnout od pí Bobošíkové, a tím ztratila sympatie, které mohla mít dodnes. Mnoho lidí opravdu hysterii rádo nemá. Navíc tím dost poškodila šanci, že se M.T. vrátí k rodině, kterou má rád. (Proč by si jinak pí Talmanovou nevzal už dávno?) A co se nešťastné Terezky týče, samozřejmě by do ústavu patřili její rodiče. Kdyby ji otec zavrhl, nebylo by o čem rozhodovat, kdyby matka nehysterčila, pustila by ji s otcem párkrát, Terezka by mu řekla, že ji to nebaví a bylo by vymalováno. To se by ovšem vám nelíbilo, vy máte zřejmě raději akčnější řešení.

PROKOP BUBEN 13.7.2007 13:12

Re: Re: Dve divne teze od autora

R^

PROKOP BUBEN 13.7.2007 13:15

Re: Re: Re: Dve divne teze od autora

 Dovedete si představit, co si ta zřejmě už narušená dívka odnese z pozornosti sdělovacích prostředků a populistického zájmu samého výkvětu občanstva na Hradě?

AeroKarel 13.7.2007 13:30

Re: Re: Re: Re: Dve divne teze od autora

Určitě úctu k soudům a soudcům a lásku k tatínkovi ...:-P

Frnžalka 13.7.2007 17:26

Re: Re: Re: Re: Dve divne teze od autora

 A co si užije od roztomilých spolužáků a ty útrpné pohledy sousedek až se vrátí domů!!! Řeknu Vám, že bych nechtěla být v  její kůži ani za nic. Jsem už dost stará, ale pamatuji si, jak jsme odpočítávali dny do konce školního roku. A ona?  Místo toho, aby lítala s děckama někde venku, chodila na zmrzku , tak ji zavřou jako králíka. Na jejím místě bych to rodičům neodpustila do smrti a těm ostatním, co se na tom podíleli, také. Mohou tady padat názory, že jí jeden z rodičů vymýval mozek a že se musí v ústavu ps. srovnat. To není její vina!!!! A prázdniny trvají jen dva měsíce.

VLK 13.7.2007 11:05

Polaci

Pokud mame hledat spojence, ktery s nami pujde proti tem, co lezou Rusku do zadnice, neni lepsi nad Polaky. Ti maji uz letitou zkusenost a vypestovany podvedomy reflex, na rozdil od nas. Oni uz byli vtlaceni pod rusky chomout dvakrat a pokazde natlakem a ne dobrovolne. My jsme se tamtez octli jen jednou a to z vlastni blbosti. Takze to by se panu Dolezalovi melo libit. Co se mu uz mozna libit nebude, ze Polaci pujdou i proti pripadnym podobnym snaham vedenym smerem k nasim zapadnim sousedum.

PetrK 13.7.2007 10:49

Jiří se nám rozvádí.

Je to jeho věc, ale mne by zajímalo, kde a jak získal takový majetek, jehož většinu prý přenechá dosavadní manželce.

Helena 13.7.2007 11:06

Re: Jiří se nám rozvádí.

Pani Paroubkova dostane od PAruba byt, kde bydli jeji maminka. Tedy ten co je maminky. Hezke ze? Uvolni ten, ve kterem ted bydli ex-manzelovi.

lucina 13.7.2007 12:44

Re: Jiří se nám rozvádí.

Něco má ještě z RaJ, tam jisté možnosti byly. Pak byl na magistrátu a zasvěcení praví, že hrabal ze všech nejvíc. Jako ministr a pak premiér jistě nenuzoval a nakonec už pro něj je důležitější moc, jednak jako taková a pak jako záruka beztrestnosti za minulé čachry. Teď asi peníze zajímají víc sl. Kováčovou. BTW - viděli jste její fotku na třetí stránce včerejšího Expresu? Opravdu drahá profesionálka.

Lucius Malfuj 13.7.2007 16:00

Re: Re: Jiří se nám rozvádí.

Žádná drahá profesionálka, pouze kulinářka ve stylu Dr. Hannibala Lectera.    V Mf Dnes prohlásila, že chce Paroubkův mozek.                                    Recept k přípravě : z prefrontálního laloku odříznout plátek, vložit do studené vody okyselené šťávou z citrónu, aby se zpevnil. Přenést na talíř a poprášit okořeněnou moukou a čerstvou struhankou. Rychle osmahout po obou stranách do získání hnědé barvy. Zalít omáčkou z čerstvých lanýžů a zakápnout citrónem. Jako oblohu použít petržel, celé kapary a květ řeřichy položený na listu potočnice.                                      Dobrou chuť Petro.

dulcibelka 13.7.2007 9:32

Smutná pravda

Když se ujme moci bývalá opozice, vyhodí všechny šéfy všech tajných služeb a dosadí nové. Ti vyhození emigrují do nově vzniklé opozice. Jak pak mohou tajné služby vůbec fungovat?

Bohužel, toto platí nejen pro tajné služby tohoto státu...

I-Worm 13.7.2007 9:31

Já myslím, že ten bronz z náhrobků

sebrali lidé, které komunistická vrchnost v SSSR označovala jako "sociálně blízké". Proto by Rusko mělo mít pochopení. Bohužel, někdy se mi zdá, že i naše současná vrchnost považuje takovéto lidi za "sociálně blízké".

PETR 13.7.2007 9:21

Čunek s Paroubkem ?

Přečetl jsem si inkriminovaný výrok pana Čunka, který na položenou otázku odpověděl, že už bylo projednáváno v minulém roce  ustavení vlády duhové kolaice ( ODS, ČSSD, SZ a KDU-ČSL), v níž měli být všicni předsedové stran a program této vlády byl velmi blízký, v mnoha případech totožný s programem dnešní vlády a v takovém případě bymu ( panu Čunkovi ) nedělalo problém být v jedné vládě s Paroubkem. Pořád nechápu, proč bych měl toto stanovisku panu Čunkovi mít za zlé.   

antikom 13.7.2007 8:50

pane Doležale,

opět velmi přesné vidění světa kolem nás,je to velmi osvěžující čtení oproti blábolení v novinách a televizích.Díky za to a pište více!