23.6.2024 | Svátek má Zdeňka


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Frank 13.7.2007 8:39

Dědeček mecháč

Ale je ten stařík Doležal plodný. Hodně místa popíše, jedovatou slinou plivne a hned se mu uleví s pocitem dobře vykonané práce. To má místo sexu. Když je někdo zaujatý, je to zlé, ale někdy se s tím dá něco dělat. Když je zaujatý stařík, je to o to horší, protože toto je už trvalý stav. Tak se snaží chudák stará a ten Topolánek ne a ne si ho všimnout. NP se dostal na úroveň AHA.

jirka.s. 13.7.2007 10:25

Re: Dědeček mecháč

Zajímalo by mne, Frankenštajne, na jakou úroveň bys pana Doležala zařadil, kdyby si toho Topolánka všímal? Asi někam na úroveň rudého Práva, viď?

jurist 13.7.2007 8:31

Naštvaný medvěd

Snad se najdou nějací aktivisté, kteří se jeho věci ujmou. Bylo by pěkné, kdyby při jejím prosazování zvolili jiné prostředky než zmíněný chlupáč - a proč vlastně? Není to špatná představa, že třeba takový volič, nespokojený se svým poslancem, si jej někde vyčíhne a kousne ho do (Y)....;-D

VLK 13.7.2007 10:52

Re: Naštvaný medvěd

Zatim to udelali jen s jednik komunistou, pokud si pamatuju. A ne do zadnice. Skodolibe jsem mu to pral, i kdyz jsem rozumove chapal, ze to spravne neni.

Hele, pokud jste s nim chodil i pred tim do hospody ci s nim dokonce pasl kozy, tak mate plne pravo pouzit i dnes stejne duverne metody sdelovani informaci jako tehdy. Tedy vcetne tech "rucnich". Ale jinak Vam nic toto pravo nedava, pokud se stal vasim zastupitelem.

jurist 13.7.2007 11:27

Re: Re: Naštvaný medvěd

teď mám skoro pocit, že se ozval nějký poslanec ;-)

VLK 13.7.2007 12:37

Re: Re: Re: Naštvaný medvěd

ze bych sel kandidovat? Ale za koho? Od te doby, co odesla ODA, tak neni nikdo, za koho bych mel chut.

jirka.s. 13.7.2007 8:29

Roko rozhodl, že pokud bude jeho nová přítelkyně paní Kováčová nadále pracovat pro ČSSD, bude to zadarmo.

Velice správně! Pokud by pracovala pro socany za peníze, někdo by ji mohl ještě obvinit, že je kur/va!

SAPI 13.7.2007 12:02

Re: Roko rozhodl, že pokud bude jeho nová přítelkyně paní Kováčová nadále pracovat pro ČSSD, bude to zadarmo.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Eva D. 13.7.2007 13:33

Re: Roko rozhodl, že pokud bude jeho nová přítelkyně paní Kováčová nadále pracovat pro ČSSD, bude to zadarmo.

;-DR^

Luděk 13.7.2007 7:58

Velký úspěch hradní diplomacie

Klausova návštěva v Polsku skončila velkým úspěchem.Teď už je celé Evropě jasné,kdo ji zachrání před nebezpečím ze strany bruselských socialistů a byrokratů.Ano jsou to ti dva veleduchové Klaus s Kaczynskim,představitelé států,ke kterým zbídačelí a frustrovaní občané zakladatelských zemí EU upínají své naděje do budoucna.Ano je to tak,Evropská unie bude brzy na kolenou prosit vlády těchto dvou skvělých zemí,aby mohli vstoupit do jejich vzkvétajícího a demokraticky vytříbeného světa plného skvělých politiků.Měli bychom se už na to připravit,neboť se k nám začnou brzy valit vlny lidí z Anglie,Francie,Belgie,Holandska,Itálie žadonících o práci v českém a polském průmyslu i zemědělství.Ještě že máme v čele státu našeho geniálního ekonoma a prognostika,který myslí za nás daleko do budoucnosti. 

Žulový Aston 13.7.2007 10:24

Re: Velký úspěch hradní diplomacie

R^R^R^

jerry 13.7.2007 7:19

Navrhuji úsporu

Všichni poslanci a funkcionáři ČSSD, kteří ještě nejsou úplně senilní a impotentní, opustí své manželky a každý začne žít s nějakou mladou zaměstnankyní strany. Bude to pro ně příjemné, jejich milenka bude pro stranu pracovat zadarmo a ČSSD ušetří ještě víc.:-)

Saša 13.7.2007 4:58

Doležal je zaujatý povídálek

nemusíte být nadšen Paroubkem, ale Topolánek se svou  Talmanovou je proti němu nemožný a směšný, zachoval se hloupě, navíc jeho poměr s vysoce postavenou političkou už není jeho soukromá záleitost.Ostatně vůbec se neumí chovat, je to takový buran.

jerry 13.7.2007 7:21

Jinak řečeno, kdo je větší buran?

Topolánek nebo Paroubek? Co takhle referendum?:-)

Regan 13.7.2007 7:31

Re: Doležal je zaujatý povídálek

Hele, neroste ti taky bradavice?

Saša 13.7.2007 8:18

Já v tom nevidím žádného velkého rozdílu.

Paroubek, Gross, Topolánek, Zeman ... - všichni jsou to lidé, kteří nedokáží ovládat své vášně a chovají se kvůli chtíči vůči svým manželkám a potomkům krajně nezodpovědně. Takoví lidé nemají co řídit stát, když nedovedou uřídit ani sebe sama.

Ovšem ve srovnání Paroubka s Topolánkem mně z toho vychází ten Topolánek přeci jen příznivěji. On k nevěře sklouzl v době dlouhodobého odloučení od rodiny a "sčuchl" se s ženou sobě rovnou, s kolegyní. Paroubek však byl doma a zahýbal manželce pod nosem a vypadá velmi směšně, když naletěl první pomocné síle, která mu podržela. Stejně tak byl směšnější Gross i Zeman.

Mně to ale obecně velice vadí, když politik odkopne manželku, díky jejích toleranci a péči o jeho zázemí vůbec dokázal politickou karieru udělat.

VLK 13.7.2007 10:46

Re: Já v tom nevidím žádného velkého rozdílu.

Neni tu nejak moc Sasu? a jeste s protirecicimi si nazory? Ten Vas je mi asi nejbliz. A proto se mi i libila reakce pani Topolankove. I kdyz byla silne kontraproduktivni, i kdyz se pri ni spojila s takovyma zenskyma, se kteryma bych si ani na kafe nesedl, protoze se jim neda verit ani nos mezi ocima. Ale prijde mi to jako reakce pochopitelna a na urovni. Topolankova precniva Paroubkovou o dve hlavy. Precnivala ji v dobach klapajiciho manzelstvi, neklapajiciho manzelstvi, krize i post-krize. Ostatne o jejich manzelech plati stejne znaminko nerovnosti.

O´Hafra 13.7.2007 14:33

Re: Já v tom nevidím žádného velkého rozdílu.

Dnes jsem viděla fotky slečny páně Paroubkovy a nějak mi na nich připadá nebezpečně profesionální. Bojím se, že až příliš profesionální... Ale že to tomu Paroubkovi přeju!

naďa 13.7.2007 4:44

z posledních dnů

pane Doležale - ve svých vývodech o eutanazii a ČSSD jste nechutný, jako často.

Protiva 13.7.2007 9:44

Re: z posledních dnů

On tady ten fašista ještě plká? Proč už ho pan Neff z Neviditelného psa nevyrazí? Ať táhne ke svým parteigenosse do sudetenlandsmanschaft a neotravuje nám tady vzduch, zrůda jedna.

PEJZLERKA 13.7.2007 23:47

Re: Re: z posledních dnů

Pan  Neff nemá  nyní  na  žádné  personální  reformy,  ve  své  firmě,  absolutně  žádný  čas.  Plně   se  věnuje  svému,  nyní  nejoblíbenějšímu  koníčku,  entomologii.  Spolu  s  Ljubou,jak  jinak,  zkoumá  blechy  a   žije  v  naději,  že  se  jedná  o  ty  psí,  které  na  člověka  nejdou!Mějte  trochu  strpení!

Martin 13.7.2007 0:53

kdyby kovacova pracovala za penize

tak se na ni dolezal taky projede

jen je velmi legracni sledovat, jak talmanove s topolankem pan veleobjektivni nevenoval temer zadnou pozornost, a ted nedela nic jinyho nez se pitva v bulvaru :-D cimpak to asi bude

Petr 13.7.2007 3:14

Re: kdyby kovacova pracovala za penize

ČSSD mu opravdu leží v žaludku, neustále jí straší voliče, teď například naznačuje, že prosadí eutanázii a Rath pak bude zabíjet lidi.

Protiva 13.7.2007 9:46

Re: Re: kdyby kovacova pracovala za penize

V zabíjení lidí se náš parteigenosse Doležal musí velmi dobře vyznat; jeho kameraden v tom byli přece nějací mistř!!!!!!!

karel 13.7.2007 13:14

Re: Re: kdyby kovacova pracovala za penize

Asi si nevšiml co děla Julinek i  bez zakona o eutanazii.

Milan 13.7.2007 0:37

Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

co se v televizi objevily záběry z demonstrace, na nichž ona lízala zmrzlinu. Paroubek usoudil, že s ženou takového vzhledu a chování je ohrožena jeho politická kariéra.

Je to hnusné hovado.

?? 13.7.2007 1:15

Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

Máte pravdu, velký Jyrka je skutečně kus hovězího! Jako politik je prakticky nepotopitelný! Fascinuje mne je schopnost nalézat neobvyklá řešení ! Zapomněl však na jednu věc: Žádný strom neroste do  nebe! A ani bych se nedivil, kdyby "dojel" na tu  blondýnu!  Nakolik jej opravdu miluje a  nakolik je to vypočítavost !........ 

PRASI DENT 13.7.2007 6:12

Re: Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

Hlavně že většina rádobymoralistů nenechávala na Paroubkové NIT SUCHOU a vysmívala se jí i nechutným způsobem......

Hariet 13.7.2007 8:09

Re: Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

"O čem sní ženy?  O starých a prachatých... "O čem sní muži?"  O mladých a ctižádostivých... Charakter jde stranou...  Svět se nemění, nezáviďte.:-)

Jenda 13.7.2007 22:19

Re: Re: Re: Paroubek vykopl Paroubkovou po té,

Myslim, ze bych to obiji trochu zkratil. Zeny o prachatych, muzi o mladych. Ovsem ne vsechny, nektere touzi po mentalne zaostalych dvoumetrovych argentinskych plavcicich.