26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
psohlavka 6.3.2007 11:26

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pane dolezale co je to za halucinace ?

A na ty budou taky útočit, myslím na ty malé děti! Jestli tady do té doby nějaké české děti budou...

jakovy 6.3.2007 11:21

Re: vito, ano Re: Co je na plynovodu na mořském dně

asi mi tam vypadlo "r"

jakovy 6.3.2007 11:20

vito, ano Re: Co je na plynovodu na mořském dně

Dostavět Temelín, připravit další JA, nachystat výrobu umělého benzínu z hnědého uhlí (dělal ho tu už Hitler) a vodíkový program. Tak si to představuju já.

Ale zelení by se posali a tak budeme za chvilku v ..*. ... . * *** . *..*****.

Malý Aston 6.3.2007 11:13

Lidový dům nic němění na faktu,že socani kolaborovali s KSČ!

Kdo a jak tady bude vládnout se rozhodlo v Jaltě.Stalin poručil,tam kde položí jen jednou nohu ruský medvěd,tam je Rusko.Imperiální sklony Ruska trvají a je jedno zda tam vládne ten,nebo onen.U nás se toho ujali komouši pod vedením Klémy.Kdo chtěl zůstat u koryta,musel se přidat.A tak naši drazí socani kupky supky vlezli do manželství s komanči a vznikla jedna vedoucí politická strana KSČ.Ostatní také kolaborovali ale pro zdání demokracie si ponechali jiný název.Takže strana Lidová a její vůdce Plojhar,strana Socialistická ve které vyrůstal a piloval svou budoucnost přítel Paroubek.A všichni tvrdí,bylo to pod nátlakem.I ten Lidový dům předali do společného vlastnictví a to KSČ.Takže patří ten barák socanům nebo komoušům?Mám dojem,že je to dnes jedno.Jedna strana,jedna pakáž a zase řvou ústy Filipa a Zaorálka s Ruskem na věčné časy a nikdy jinak.A Brusel jim přitakává,přeci Špidlouš nepůjde proti své straně.Je lépe se mýlit se svou stranou než jít proti ní. Dobře se učili ten marx-leninismus,jen co je pravda.:-D

Brmboš 6.3.2007 10:56

Pane redaktore asi na vás nemám a musím si vás vážit.

Víte někdy mě dokážete vytočit a jindy zase koukám jak je vše rozumně seřazeno a napsáno. Začínám mít dojem, že ještě i přes veškeré výhrady k vám existují objektivní novináři. Dnešní článek souhlas. Až zase budu jindy nadávat věřte, že už je to jen ze zvyku, ale podíval jsem se již velmi pozorně zpátky na články i na události a začínám věřit i na objektivitu. Kdyby nic jiného je to v této zemi hodně a to znovu opakuji i ve chvíli, kdy s vámi zcela nesouhlasím Děkuji.

Ši-ball 6.3.2007 10:55

Re: Autore Doležale, husitská církev není o nic směšnější a nedůvěryhodnější než Vy.

Zatímco její biskup přemejšlí o tom, jak si zašukat s chlapem.

Czenda 6.3.2007 10:51

Přeci jen

Přeci jen jsem našel jednu věc, se kterou nesouhlasím - konkurs na politické strany - podle mně dluhy jsou dluhy a vymyhatelnost práva by měla být stejná pro všechny. I politická strana si objednává služby a materiál, ze který je třeba platit - a pokud neplatí, musí existovat institut, kdy budou věřitelé alespoň částečně uspokojeni.

Czenda 6.3.2007 10:49

Vážený pane Doležale

Ne vždy s vámi mohu souhlasit - ostatně s kým také ano, že? - ale tentokrát musím říct, že váš komentář na téma událostí minulých dní byl velmi trefný. Bohužel, dnes není o co se přit. :-) Díky, velmi přijemné čtení - a myslím tím jak "umělecký", tak i "technický" dojem.R^;-)

PROKOP BUBEN 6.3.2007 10:40

Re: Vážený autore

 PRDUCHU - už se ti někdy pověsil na krk Kočárník a spol. v čele s kLausem....Socany nevolím, ovšem LD jim měl patřit automaticky, podobně jako Melantrich prakticky zaniklé straně.....Nebo jsi snad DUCHEM všech nenažraných vykuků, kteří se neštítí NIČEHO....

Vlad 6.3.2007 10:28

Re: Re: Prohnilá veřejnoprávní ČT

NATO si ji pod křídla nevezme. To by se rozkomotřili nacisté s bolševiky.

Duch.S. 6.3.2007 10:26

Vážený autore

 Dluhy se musí platit ať je udělal kdokoli.ČSSD jen ukazuje jak by utopila stát v dluzích,kdyby se náhodou dostala k moci.Strana,které hrozí konkurs na nějž si svým jednáním sama přispěla není schopna řídit stát.Voliči by to měli vzít na vědomí.

Vlad 6.3.2007 10:25

Re: Autore Doležale, husitská církev není o nic směšnější a nedůvěryhodnější než Vy.

Bylo by to nadějné, kdyby faráři všech církví trávili poslední hodiny života (svého s jinými) umírajícími. :-)

Jinak je to další argument pro teorii, že církve jsou jenom pijavice. Slušný člověk by odešel do ústraní. Jenže pan biskup je prostě chamtivý biskup (ptačí).

Stanley 6.3.2007 10:15

Re: Re: pane dolezale co je to za halucinace ?

 Ano, ano, takhle hodně Čechů uvažuje pořád.    Naštěstí ne všichni !   Jinak by jsme totiž neměli   legionáře z 1. světový , letce v Anglii ve 2. světový,  vojáky na Dukle, vojáky u Tobruku ale i vojáky v "Pouštní bouři",v Kosovu  atd.

vita 6.3.2007 10:15

Re: Kouzelné to je

V tý Šiklový je bolševismus a držení stranické linie jak v koze - akorát dneska se otočila jinam...

vita 6.3.2007 10:13

Co je na plynovodu na mořském dně

technicky nesmyslného?

Politicky je to obrovská výhoda, že se vyhne potenciálním vyděračům - kteří samozřejmě řvou jak nedostatečně přejetí, že jejich vyděračský potenciál je obracen v niveč.

Chcete menší závislost na Rusku? Nic jednoduššího - přestaňte potřebovat jejich plyn a jejich ropu.

Ši-ball 6.3.2007 10:10

Moravcova hvězda zhasíná.

Zřejmě nastal čas k odstavení tohoto uslintaného narcise, jehož hlavní zbraní začíná být přidrzlé sprosťáctví a nad moderováním převažuje sebeprezentace.

Hamrak 6.3.2007 10:03

Re: Pan Doležal se velmi mýlí, když považuje

Myslím, že poslední větou jste udeřil hřebík na hlavičku. Nic dalšího není třeba dodávat.R^

whaler 6.3.2007 10:00

Re: Čí je Moravec ?

Co chcete, když ve vedení ČT je to samý bolševik.

whaler 6.3.2007 9:59

Re: Moravec je ničemný redaktor

Ze Zaorálka, Moravce, Kocába apod. se člověku nechce zvracet, to se chce přímo blejt!!

Stanley 6.3.2007 9:57

Re: Re: Re: Re: Re: Re: pane dolezale co je to za halucinace ?

  Machu, tady Šebestová ! Promiňte mi malé odlehčení !  Souhlasím s Vámi !  Jenom fakt nevím,  proč mnozí křiklouni už teď rozpoutávají třetí světovou válku  !   I já věřím , že se konečně postavíme na správnou stranu  !!

Kubeš 6.3.2007 9:34

Re: Re: Moravec je ničemný redaktor

Dříve jsem nevynechal žádný diskusní pořad. Nedavno jsem s tím přestal a po přečtení diskuzních příspěvků shledávám, že jsem udělal dobře.

mirek 6.3.2007 9:34

Čí je Moravec ?

Pan Moravec je velmi módní postavou, která málem řídí republiku. Jeho diskuzní pořad nabývá váhy a popularity. To by bylo v pořádku, kdyby nebylo více pochybností o jeho nestrannosti. Kdo chce další důkaz, může si najít pořad OVM, kde byl nedávno Julínek s Rathem  a najít si moment, kdy Moravec bokem mrkne na Ratha. To bylo velmi zajímavé....

J.Mach 6.3.2007 9:26

Re: Re: Re: Re: Re: pane dolezale co je to za halucinace ?

Martine, vy ve své nevědomosti a naivní zaujatosti vždy naleznete důvod pro útok na  USA. Takže jistě i nesmyslný útok z 11.9. dokážete ve své chorobné nenávisti podložit stejně chrobnými důvody. Naštěstí nejsou všichni tak hloupí, jako vy a tak doufám, že se konečně ČR postaví na správnou stranu, snad poprvé ve své historii k tomu máme šanci.

jirka.s. 6.3.2007 9:14

Re: Re: Buvole!

A skutečně je to u tebe o síle číst nebo spíše o umění číst?

aljav 6.3.2007 9:09

Re: Prohnilá veřejnoprávní ČT

já to vydržel 15 minut, a když jsem viděl jak si Moravec s oranžovorudou klikou KSČSSD notují, tak jsem to přepnul. Moravce mám celkem rád, ale v neděli byl tak "objektivní", že by potřeboval nakopnout.

 A je pravda to, že současná vláda mě největší problém se svojí neschopností, dobrře prezentovat a obhajovat své kroky a rozhodnutí.

aljav 6.3.2007 9:05

Re: Pane Doležale!

 komouši k demokracii nepatří. ČSSD ano, ale ne ta Paroubkova. Proti demokratické a rozumné levici nic nemám, opozici potřebují všecby vlády a strany, ale KSČSSD není opozice, to je jen hnůj. To je můj názor.

Král 6.3.2007 9:04

Moravec je ničemný redaktor

Jestli pan Doležal vydržel hodinu, tak klobouk dolů. Ty bolševické slinty Moravce, Zaorálka, Falmera a Kocába nešlo ustát ani 10 minut.

aljav 6.3.2007 9:02

Re: Moravec je ničemný redaktor

  já to vydržel 15 minut, a když jsem viděl jak si Moravec s oranžovorudou klikou KSČSSD notují, tak jsem to přepnul. Moravce mám celkem rád, ale v neděli byl tak "objektivní", že by potřeboval nakopnout.

 A je pravda to, že současná vláda mě největší problém se svojí neschopností, dobrře prezentovat a obhajovat své kroky a rozhodnutí.

jirka.s. 6.3.2007 9:01

Pane Doležale!

Píšete: " Existence politických stran je v zájmu demokratického státu!" Opravdu jste přesvědčen, že existence takového šuntu jako jsou socani a komouši je to pravé ořechové pro náš stát?

Král 6.3.2007 8:56

Moravec je ničemný redaktor

Jestli pan Doležal vydržel hodinu, tak klobouk dolů. Ty bolševické slinty Moravce, Zaorálka, Falmera a Kocába nešlo ustát ani 10 minut.