18.5.2024 | Svátek má Nataša


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Alex 23.6.2006 20:07

Appeasement, pane Doležale

Rýpal 23.6.2006 19:07

Milý pane Doležale

Ti medvědi, kteří se údajně vrátili do Česka, pobývají na české burze cenných papírů...:-)

Čvančara 23.6.2006 16:35

Jaktože mi nikdo nenadává?

Co je s Vámi, Vy Neffovi a Wágnerovi Edelmanové a Zahradilové. Čekám už půl hodiny, kdy mi začnete nadávat, že jsem agent Sudeťáků, a Vy furt nic. Zřejmě víte, že budu muset odejít od počítače. Víte, že pokud jsem tu, vytřel bych s tou Vaší modrou bezargumentační sprostotou snadno podlahu, navzdory tomu, že je Vás tu víc než v Praze potkanů.

Čvančara alias pravda a láska.

AeroKarel 23.6.2006 16:40

Re: Jaktože mi nikdo nenadává?

Chvilku vydržte, už pro vás jedou .......

Čvančara 23.6.2006 16:44

Re: Re: Jaktože mi nikdo nenadává?(Érokarel)

Haf Haf.

kocour 23.6.2006 16:56

Re: Jaktože mi nikdo nenadává?

Znají oni slovo "neduelespasobnyj"?

Vlada 23.6.2006 15:03

přesuny obyvatel?

Pane Doležale, přesuny obyvatel srovnatelné velikosti (a s počtem obětí o několik řádů vyšším) byly v Evropě i předtím. Dokonce těsně předtím, a "kupodivu" se v nich sudeťáci dost angažovali (1938-odsun Čechů ze sudet, po 1939 - odsun Poláků z "nového německého rasově čistého prostoru", odsun Židů do táborů smrti (6 milionů obětí), odsun dalších skupin obyvatel tamtéž). Vraždění ruských válečných zajatců. Pokud byste šel dál do historie, našel byste např. vyhánění/útěk nekatolíků po Bílé Hoře, stěhování národů, Avary, atd... Jděte už se svými prosudetskými příspěvky, otravující jinak zajímavé články, někam. Za odsun, i divoký, může jistý Adolf s jistým Konrádem. Co se týče zabaveného majetku, byl vyplacen vládou SRN (prý kompenzace za pole kupodivu rozlohou přesahující rozlohu České Republiky - což sudeťákům moc na oblibě nepřidalo:). Uznávám, že na toto tvrzení odkaz neznám, budete ho asi znát vy (a třeba hodíte do placu?)).

Čvančara 23.6.2006 15:53

Adolf s konrádem jsou vladovi bratři

Milý Vlado,

Adolf s Konrádem byli Tví názoroví bratři. Všichni společně se vyznačujete tím, že posuzujete lidi podle národnosti. Přívrženci zločinných národních států jsou velmi početní jak mezi českými  Němci(a´t dnes žijí v Německu či v Čechách) tak mezi Čechy. Z toho ale neplyne, že je podle Vás možno posuzovat každého českého Němce či etnického Čecha..

Ivan 23.6.2006 17:14

Re: Adolf s konrádem jsou vladovi bratři

Odsun se týkal říšských občanů. To Doležalovo vymývání mozků se už u některých diskutujících projevuje zcela zřetelně. Ti Němci, kteří neoptovali pro říšskou státní příslušnost (bylo jich velmi málo, ale byli) neměli žádné problémy.  Takový čin ovšem znamenal jistou odvahu - zařadit se po bok pronásledovaného národa.

podloženej paroubek 23.6.2006 14:43

schizofrenní Drát

soudruh Drát Drátovič nařídil svým výnosem o limitu výkonů, jak dlouho mají pracovat a teď je nutí, aby zbytek pracovní doby povinně hráli jeho hru kolo kolo mlýnský za čtyry rýnský, kolo se nám polámalo mnoho škody nadělalo....

JK 23.6.2006 13:42

13 mandatů pro Zelené

Nevím, jak vznikl názor o 11 mandátech pro Zelené. Kdyby byla celá republika jeden volební obvod, měli by 13 mandátů. Viz http://www.volny.cz/kolafa/volby.html (Mozzila) nebo http://www.volny.cz/kolafa/volbymsie.html (Internet Explorer).

Je to JavaScript aplikace a můžete si měnit počty hlasů...

www racek 23.6.2006 12:23

ten náš popleta ...

holt skoro byse dalo říci ... zkuste to dělat opačně a bude to správně.

BuBu 23.6.2006 13:00

Re: ten náš popleta www racek, by se dalo říci . . .

. . . kdybychom ho zeznali z diskusí zde na NP ! Bohužel, www racek není popleta, ale dokonalý obraz bolševika - se vším všudy ! Stačí se podívat na diskusní strom a podpis www racek - a přesně víme, co po rozkliknutí naše oči uvidí : Zcela nesoudnou a nestoudnou obhajobu socanů, komunistů i jejich pohůnků ! Tedy přesně to, co celá společnost slušných lidí v listopadu 1989 odmítla !

Takže žádný popleta, tenhle www racek - ale zuřivý a zanícený propagátor pohrobků totaliťáků a vrahů z let 1948 - 1989, kteří pro svoji nápravu udělali jediné : Přidali do svého názvu M !

AeroKarel 23.6.2006 15:02

Re: ten náš popleta ...

Kdo, Doležal? Vždyť má celkem pravdu, ještě řečenou i celkem zábavným stylem!

JJ 23.6.2006 12:04

K nemeckym spoluobcanum

Bud jsou obcane CR nebo ne. Obcane CR maji stejna prava.

Co se tyce odskodneni, tak jsem priznivec tluste cary, za kterou nema smysl jit. Pro rehabilitovani veci, ktere se staly pred 50 lety a je o nich pramalo dokumentace na obou stranach proste nemam pochopeni.

Plzák 23.6.2006 12:01

Víte někdo, jak to autor s tím rozsudkem Evropského soudu myslel?

Já ne. Jisté ale je, že soud se staví za právo jednotlivce na osobní majetek. K tomu si myslím, že žádný stát nemůže dělat sociální politiku, podporovat jednu skupinu lidí, na úkor druhé. Pokud nájemníky podporovat, pak z daní, abychom v tom byli všichni, i ti zlotřilí majitelé bytů, bez rozdílu.

kylchap 23.6.2006 10:29

Tisková oprava

Slovní spojení  "američtí spojenci"   nahraďte výrazem "američtí protektoři".

bradley 23.6.2006 9:24

Dr. Rath - technolog moci

Dr. Rath, ať už ve funkci šéfa LOK, lékařské komory nebo v současnosti ministerstva zdravotnictví, uplatňuje ono římské: rozděl a panuj. Jeho činy už pěkně dlouho směřují k poštívání zdravotnictví soukromého proti tomu "věřejnému". Jako ministr by však měl dělat vše pro to, aby oba systémy fungovaly nikoliv jeden na úkor druhého, ale kombinovaně a navzájem se doplňovali.  A jeho poukazování na příjmy jsou ukázkou komunistické technologie vzbuzování závisti jedněch proti druhým. Jestli jsem na začátku zmínil cosi ze starého Říma, na konec připomínám ryze české o sousedově koze.

Michal 23.6.2006 12:12

Re: Dr. Rath - technolog moci

Ještě k téměř 50% lidí, kteří údajně Ratha podporují. Jsou to zřejmě jedinci, kteří neviděli film či nepochopili jednu výraznou postavu ze Starců na chmelu. DRath je její zvulgarizované ztělesnění.

Jan H. 23.6.2006 15:04

Re: Re: Dr. Rath - technolog moci

Neverim, ze by se naslo v CR 50% lidi, kteri by Ratha podporovali. Tak spatne na tom zase narod neni!

Radim 23.6.2006 9:03

Vymývání mozků

Pan Doležal " je dokonalým ztělesněním toho,kam klesla" prodejnost kdysi nezávislých novinářů a politologů /ne všech/ v poslední době .Peníze za porušování novinářské etiky a psaní podle potřeb politických stran přicházejí zprava. Manipulování lidí a vymývání mozků za pomoci zkorumpovaných novinářů dosáhlo u nás v předvolebním období  svého vrcholu.Ani to však nevedlo ke kýženému výsledku,takže jedeme dál ve stejném duchu.

p_m 23.6.2006 11:59

Re: Vymývání mozků

Máte pro svá silná tvrzení nějaký konkrétní důkaz? Pokud ano, šup s ním na policii. Pokud ne, tak buďte zticha, nebo vás nařknou z pomluvy.

Velmi se mi líbí jak pořád někdo osočuje jednu či druhou stranu, aniž by podal konkrétní argumenty.

Ivan 23.6.2006 17:10

Re: Re: Vymývání mozků

Každý z Doležalových článků je důkazem sám o sobě.

podloženej paroubek 23.6.2006 14:46

Re: Vymývání mozků

obvinění Dráta jsou velmi konkrétní a důvodná. Jeho argumenty (i ty vaše) jsou vágní

Ivan 23.6.2006 17:20

Re: Re: Vymývání mozků

Zatím žádné konkrétní obvinění MUDr Ratha nevidím. Na druhé straně jsou jasně prokazatelná fakta o nákladech spojených s vydáváním časopisu Lékařské komory a ta svědčí jednoznačně pro MUDr Ratha. Soudu se jistě bát nemusí.

MUDr. Rath má, podle svého vyjádření (a není důvod mu nevěřit) v ruce potvrzení policie a advokáta o tom, co chybí v soudním spise a co bylo přitom zveřejněno v MfDnes a o tom, že soudní spis je veden v rozporu s předpisy, např. nemá číslovány listy. To je samo o sobě zcela dostačující pro podání trestního oznámení (a MUDr Rath ho podal) a mělo by být také dostačující pro soud, pokud se zjistí, kdo z policie se dopustil evidentního porušení zákona. Takž ne MUDr Rath.

Propagandisté placení ODS ovšem budou řvát stále.

Ladislav N. 23.6.2006 17:59

Re: Re: Re: Vymývání mozků

Pouťový žvanile, tady máte tři články, v nichž se dočtete základní informace:

Proč vlastně jde policie po Rathovi

Rath podle faktur na časopisu vydělal, komora ne

Ratha vyšetřuje protikorupční policie

L 23.6.2006 9:00

appeasement

Pise se to appeasement a nikoliv tak, jak to autor pise. Ach ta anglictina. Mozna existuje i ceske slovo.

terra 23.6.2006 10:25

Re: appeasement

Možná ano - dokonce dvě. Jedno je spisovné, druhé mi možná cenzor vymaže. To první zní smířlivost, to druhé vstřícná předposranost. Záleží na vás, doplatit se dá (a těžce) na obojí:-(. Krásný den

hg 23.6.2006 8:45

srovnani ustavniho ciniitele s medvedem

je na povazenou, mozna by se meli ozvat ochranci zver. Ikdyz totiz pripustime, ze medved vic smrdi, mira jeho nebezpecnosti pro jednotlivce (natoz pro celou spolenost) je prece jen mnohem nizsi nez poslance (o vyssich postech nemluve).

Michal 23.6.2006 8:42

Rath a Julínek

David Rath je asi jediným ministrem,který by mohl zdravotnictví stabilizovat.Jenže dal se do boje proti farmaceutickým firmám napojeným na ODS.Tyto firmy mají dlouhé prsty a především velké peníze,kterými uplácejí politiky,lékárníky i soukromé lékaře.Rath boj proti této mocné lobby vyhrát nemůže.Julínek je loutka a brepta,který neví,co říká.Jeho vystoupení na TV Sedmičce v nedělní diskusi s Rathem byl jeden velký blábol.