26.6.2024 | Svátek má Adriana


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
jirka.s. 23.6.2006 8:51

Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Velmi nevážený soudruhu!  Když už si tak evidentně nerozumíte s klávesnicí, buďte tak laskav a nezdůrazňujte tuto svou nedostatečnost béčkem. A pokud ony překlepy činíte ve stavu rozrušení mysli, tak vám doporučuji abyste dříve než usednete před klávesnici navštívil odborného lékaře, nejlépe psychiatra. Pokud bude opravdu dobrý, tak se mu možná povede vás z vaší velmi nedokonalé grafomanie vyléčit ambulantně. A pokud ne, měl by navrhnout z důvodu ochrany společnosti vaši ústavní péči.

VLK 23.6.2006 9:57

Re: Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Ja jsem to Pepovi rikal vcera. A on dnes zapomnel i na to, jak se jmenuje! Taky se nedivte, on to pise ve ctyri rano. Takze je bud zlity nebo cerstve probuzeny. V obou pripadech jeho nazory chapu.

Tedy velevazeni diskutujici, omlouvam se vam, ze si z Josefa delam srandu, ja to tady jindy nedelam. Ale kdyz on je tak perfektni terc, ze se to neda vydrzet....

jirka.s. 23.6.2006 11:30

Re: Re: Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Milá šelmo! Já si myslím, že těch perfektních terčů je na NP nepočítaně. Souhlasím ale s Vámi v tom, že odpovídat všem a ke všemu ještě vtipně, když byste je při tom nejraději promackoval, není v silách lidského jedince. Proto je asi skutečně vhodné se soustředit jenom na jedno takovéto individuum a dávat mu to sežrat v plné míře. Můj favorit je franta vízek (též se velmi rád zviditelňuje béčkem, někdy i červeně).

Lerak 23.6.2006 9:23

Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

trošku se ti třepe ruka a pěna u úst se dá předpokládat. Jinak bezobsažné cinty. Zkus něco o korupčních aférách socanů za 8 let jejich vládnutí. Na jednu desítku konkrétních případů si  možná vzpomeneš. Za tzv. tunelování byli pravomocně odsouzeni z politických elit pouze dva lidé, a to z tábora sociální demokracie (Svoboda, Snopková).

Jan H. 23.6.2006 15:11

Re: Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Vecne s vami souhlasim, Karle.

milan007 23.6.2006 9:31

Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

Země neklesla. Je pár socanů krade a ani se u toho nestydí a tupci jako Vy mají připojení k internetu. Jinak se zdá být vše v normě.

Kontrolní otázka : Je Stanislav Gross produktem zvlčilého kapitalizmu V.Klause ??

Kresinka 23.6.2006 12:59

Re: Kdyby jenom Rath, pomýlený autore!

To je čeština,nebo nějaký jiný slovanský jazyk ?

Lea 23.6.2006 3:56

čekala jsem

že se ODS a ČSSD jasně vyjádří k limitům. Takové obcházení tak zásadního problému s alibistickými kecy,že se vše nechá na rozhodnutí lidí, to snad není ani možné.Takže se problém přesouvá do fáze dohadů dvou vesnic s hornickou lobby a vše se začne točit okolo problému "za kolik"?

Pavel Pávek 23.6.2006 0:19

Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Líbí se mi Rathovo nařizování  délky ordinační (pracovní) doby privátních lékařů. Když prodávám housky, mám prodejní dobu takovou jakou chci a žádný ministr mi nemá co přikazovat. Otevřu li na hodinu denně a zisk mi stačí, je to pouze moje věc. Lélářům pan ministr nařizuje. Patrně je považuje za cosi méněceného prodavačů housek.

Doktor 23.6.2006 0:33

Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Kdybyste byl pekař placený podle principu jakým jsou placeni praktičtí lékaři, pak by jste nemusel prodat ani jednu housku a dostal byste měsíční paušál podle toho, kolik lidí bydlí ve vaší ulici.

bob 23.6.2006 1:02

Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Ty tomu rozumíš jak koza petrželi.Pokud bude lékař takový lempl a nebude pečovat o své pacienty, tito se mu přeregistrují a on ztrácí peníz. Rath účelově lže a využívá typické české vlastnosti - závisti. Pokud řekne A - třeba že zubaři účtují 120 tis.pojšťovně musí říci také B- to jest jaké mají náklady.Pak by zjistil, že čistého jim zůstane mezi 20-30 tis. To pochopí každý normální nezávistivý jedinec.Tomu debilovi se podařilo jediné - rozeštvat privátní a státní doktory a také pacienty. Úžasný výkon zachránce českého zdravotnictví.RvRv

LOJR 23.6.2006 11:48

Re: Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Bobe, já vám to nechci kazit, ale bohužel (bohužel pro vás) znám jednoho praktického soukromého lékaře. Je to spolužák z gymplu, takže taky před čtyřicítkou. Má ženu vydělávající sotva průměrný plat a dvě dorůstající děti. Právě kupuje dům za 3 melouny a jezdí v Superbu.

bubu 23.6.2006 13:11

Re: Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Je potřeba jenbom shlédnout spektrum jeho nákladů. Např. osobní auto, leasing, cena 750 tis., po 4 letech nové. S ordinací se staví i dům, cena 4 mil., opět v nákladech. Nábytek, vybavení, telefony za desítky tisíc měsíčně. Vím zcela přesně o čem a o kom mluvím. 

alojz 23.6.2006 16:45

Re: Re: Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

mno to je přesně ta závist.. povolání doktora beru jako velmi prestižní, které zasluhuje vysoké ohodnocení..

vám snad někdo bránil vystudovat medicínu a mít všechno to, co tomu, o kom mluvíte, tak chorobně závidíte?

JiriF 23.6.2006 1:53

Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Doktore, proč lžete ? Jste-li doktor přes lidi, pak jistě víte o kombinované kapitačně-výkonové platbě. A pokud o tom nemáte šajnu, tak proč kecáte o něčem, čemu nerozumíte ?

Ladislav N. 23.6.2006 10:42

Re: Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

"Doktor" je Rathův diskusní ;-O "bojovník"

mak 23.6.2006 2:09

at tedy krizovy manager rath zmeni kapitacni platby

ale on se rad msti

EVa 23.6.2006 5:51

Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Nějak tomu nerozumím. Pokud jsem sledoval boje o smlouvy s VZP a způsob plateb, mají lékaři v podstatě limit nákladů, který mohou vyčerpat na svoji činnost. Jinak jim pojišťovna nezaplatí. To vedlo dokonce k tomu, že někteří lékaři museli omezovat pracovní dobu, protože měli tento limit vyčerpaný. Jestliže jim teď ten kašpárek, co si říká ministr nařídí vyhláškou delší povinnou pracovní dobu, tak co tím vlastně chce zajistit ? Aby tam ten doktor musel povinně sedět, ale nemohl přijímat pacienty ? Poučte mě.

dvd 23.6.2006 6:55

Nejen to

On totiž v rámci těch 7 hodin nebude ani obcházet pacienty, může si však vyřizovat administrativu a aby měl co vyřizovat, o to se už MZd jistě dokáže postarat.

Jan H. 23.6.2006 14:55

Re: Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

Evo, obavam se, ze v jeho rozhodnuti hledat logiku smerujici ku prospechu zdravotnictvi je zakladni omyl. Vzpomenme napr. nechvalne znamou vyhlasku, ktera omezila dostupnost pece pro mnohe pacienty. Na faktickou argumentaci jako napravu radil (o reditelich) "at si MNE pozadaji o mimoradne dotace".. Podobne muzeme vzpomenout degresivni marze, ktere nejdrive zrusil, a pozdeji s velkou slavou jako svoji zasluhu opet prosazoval.. Podle nej je dobre cokoli, co posili jeho moc.

Lerak 23.6.2006 9:19

Re: Je nějaký divný. Nebo že by soudruh?

drath, synek estebáka, je zmrd a možná že i zloděj. To, ale až po prošetření, musíme i u takových božích tvorečků ctít presumci neviny.