9.5.2024 | Svátek má Ctibor


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
PROROK ELIÁŠ 2.6.2006 22:21

S TÍM KLAUNEM-NA HRADĚ

 Z vůle bolševika je to tak a bohužel, pokud se jej ODS NEZBAVÍ, PODOBNĚ jako většiny svých ZJEVŮ ve vedení,pak jsou pro přemýšlejícího pravicového voliče nevolitelní...Zítra si vyberu nějakou solidní neparlamentbí pravicovou stranu....

s 2.6.2006 20:54

PRÁVĚ JSEM VOLIL - ODS!

.

Novotný 2.6.2006 21:35

Re: PRÁVĚ JSEM VOLIL - ODS!

V 18.30 jsem volil:ODS.R^:-DV

Fanda 2.6.2006 17:09

Volte ODS

Při duelu Paroubek - Topolánek bylo jasně vidět že za neůspěchy může ODS /kždým slovem začínal jak to neumí a on ekonom sám za ČSSD to všechno bude umnět/ Po těchto zkušenostech které ODS získaly jistě se vyvarují toho co bylo špatné a bude se jim dobře vládnout i bez podpory ČSSD. Přeji jim hodně voličů. Volím ODS R^

František I. 2.6.2006 20:43

Re: Volte ODS

Se skřípějícími zuby za 9. Už je tam.

Inoy 2.6.2006 20:51

Re: Volte ODS

Kde bere ODS s Topolánkem tu odvahu a jistotu, že právě oni tomu rozumějí nejlíp a jejich experimenty nezkrachují? Pravda je taková, že ODS získala největší zkušenosti asistencí u rozkrádání státního majetku.

Doležalofil 2.6.2006 16:41

chyba,velká chyba

Tady fakt není koho volit.Češi jsou prostě neschopní.

Skoda,že SdL nepostavil své kandidáty.

Berndt Posselt for premier !

AHASVER 2.6.2006 16:18

Tak tohle tady už dlouho nebylo

Po přečtení "nezávislého" článku "objektivního" politologa pana Doležala mám pocit, že  musel asi strávit poslední dny v nervovém sanatoriu kdesi v Bohnicích, kde mu léčili totální ztrátu paměti. Do chvíle, než na Paroubka vytáhla ODS ze "supertajné" zprávy pana Kubiceho  trumfové eso, tedy že mezi jiným pravděpodobně prznil svoji neteř, jsem byl rozhodnut dát hlas ODS, ale tyhle estébácké manýry, ke kterým se ODS uchýlila v poslední chvíli jednoznačně svědčí o tom, jak to bude vypadat po volbách pokud  ODS vyhraje to tedy za prvé, a za druhé, že jí stoupá voda velmi blízko k řitnímu otvoru. Tak pane Doležal, jděte se s Vašimi hlubokomyslnými úvahami bodnout, a vraťte ze zase do Bohnic.

Milan 2.6.2006 16:44

Re: Tak tohle tady už dlouho nebylo

Jsou cesi vtipalkove? Jedna odpoved se nachazi na volebnim plakatu CSSD, ktery hlasal "CHCEME bezplatne zdravotnictvi, Co chcete Vy?", k cemuz nekdo dodal "ABY STE UZ SLI DO PRDELE!!!". Nevim, co je srandovnejsi.

ruba 2.6.2006 17:48

Re: Tak tohle tady už dlouho nebylo

;-) AHASVERE, není Ti jasný, kdo je ten správný Mirek Dušín, na kterého vsadíš, aby Tě měl jistého už na věčné časy? Jsi fakt jeden z těch, pro koho se všechnÿ tyhle kabarety hrají?

Myslíš si asi, že mafie zmákneme jenom tím, že na ně nebudeme věřit. Nebo se Ti zdá, že to jsou neškodní blbečkové, kterým žádný státní úřeník nesedne na lep, protože přece ví, že vzít si několik mega za drobnou protislužbu se přece nedělá. Vždyť mu to přece vštěpovali rodiče a ve škole soudružky učitelky.

A až si z Tebe jednou udělají mafiáni svého otroka (to je ještě pořád ta lepší alternativa), tak Ti už žádný Kubice nepomůže.

AHASVER 2.6.2006 18:44

Re: Re: Tak tohle tady už dlouho nebylo

Milý Rubo, asi moc čteš James Bonda. Jen klidně pokračuj před večeří, místo večeře i po večeři. Možná, že napíšeš něco lepšího o teorii spiknutí, mafiánech a jejich léčbě čestným a neúplatným Kubicem. Můžeš přidat též něco z Orwella.

AeroKarel 2.6.2006 21:14

Re: Re: Re: Tak tohle tady už dlouho nebylo

Čestný a neúplatný?

Třeba jen nechce dopadnout jako Hrubant, Macháček, Šírek ...........

Pidlypidly 2.6.2006 21:44

Re: Tak tohle tady už dlouho nebylo

Ale ňoňoňóó´:pořád lepší,než když Havel s StB odsouhlasil,že student "Šmíd"-Zifčák přivede 17.11.1989 průvod studentů na Nár.třídu a tam po odzmlácení poctivců bude pro účely záp.médií prostř.estébačky Dražské a marxisty Uhla zpraveno,že pod bílým lajntuchem předvádět mrtvolu "studenta Šmída"!

holinka 2.6.2006 23:59

Re: Tak tohle tady už dlouho nebylo

to je těžký, hochu, když ani neumíš číst nebo přečtenému nerozumíš.Dneska je to nějaká dysle---, za mého mládí se tomu docela srozumitelně říkalo, že je dotyčnej blbej. Kde je co o jeho neteři? Mělo se jednat o dceru majitele jachty, který údajně žádnou nevlastní, a proto na ní P. nikdy nebyl, ale čí jsou potom ty jachty, které firma toho přítele nabízí (snad k pronájmu, či co), a dceru šestnáctku taky přiznal. Je to zkrátka o tom, co krásně vystihuje české přísloví: Čím víc se s ho.nem mažeš - tím víc smrdí. A nevidět na vlastní oči v televizi, jak chudera premiérka !!! čte z papíru !!! trapárnu na jeho obranu, tak nevěřím vlastním uším! Jsem-li přesvědčen o něčí nevině, tak to nepotřebuju mít napsané, zejména těch pár vět. A potom ten přednes - takhle čte nepříliš nadané dítě někdy v březnu v 1. třídě. No jo, no, ona ta 4. cenová skupina se netýká jen RaJe.

AeroKarel 2.6.2006 15:23

Ještě chvíli vydržím, potom nakoupím a jdu Vám pane Doležale vyhovět.

   9

   !

Kocour 2.6.2006 15:12

Nebudete mít hezký víkend, pane.

;-O Jak budete zklamán - a to je mi Vás líto již po přečtení Vaších hlubokomyslných postřehů.

M. Zima 2.6.2006 14:35

Pane Doležal, zásluhou Neffa, Vaší, Jičínského, ...

českých TV's, ať již státní, nebo privátních bude při presentované nabídce jakýkoli výsledek voleb garantovat kontinuitu současné "kvality".

Teď už jenom schází, aby kLaus postavil Šimkaniče před alternativu, buďto vyznamenání "Zasloužil se o stát", nebo doktorát u CEP kumpánů z Akademie.  To jsou také tací žolíci, jako Vy, Jičínský a Neff.

František I. 2.6.2006 14:52

Re: Pane Doležal, zásluhou Neffa, Vaší, Jičínského, ...

Nebo Zima.....

prenatal 2.6.2006 14:06

Též velmi zajimavy clanek

http://blisty.cz/2006/6/2/art28699.html

Saša 2.6.2006 13:44

Velmi zajímavé jsou

"poslední rozhovory" v Lidovkách

http://lidovky.zpravy.cz/posledni-rozhovory-s-lidry-stran-dla-/ln_volby.asp?c=A060602_114926_ln_volby_lvv

Zejména požadavek KSČM na novou Národní frontu mne pobavil.

prenatal 2.6.2006 13:31

Milý pane Dolezale, ta politologie Vam nejde ani trochu

Nepremyslel jste, ze byste zacal delat neco poradneho? Neni vam stydno, psat stale vase uvahy a odhady, ackoli vam jeste nikdy nevysly? Z vaseho clanku je nahony citit, komu stranite. S timhle zaujetim prece nemuzete delat politologii! Jak muzete psat o nebezpeci komunistu dnes? V roce 2006, kde je CR v EU a NATO? Kdyz opozice provadi volebni kampan pucistickymi metodami, to ohrozuje nasi demokracii!

Mel byste jako politolog zhodnotit realnost volebnich slibu: napr. zda ODS proklamovana nezamestnanost 3.7 % je realna...

Vy a vam podobni se svymi desinformacemi podili na polarizaci spolecnosti, v dobe, kde ekonomicky stoupame, hledate zmenu... A zrovna byste podporil garnituru, za jejiz vlady jsme nejvice zchudli - jako obcane i jako stat a ktera rozkradla co mohla, podporovala Kozene a podobne podvodniky.

A to jak Vas nadstranicky "prezident" ovlivnuje kampan Vas neznepokojuje?

Pak si nemuzeme myslet nic jineho, ze nas podvadite a delate tu kampan ODS za mrzky peniz (nebo z vam vlastni naivity?) Kazdopadne bych se na Vasem miste poohledl po nejake poctive praci, abyste si nemusel pripadat jako zoufaly budizknicemu.

jepice 2.6.2006 14:05

prenatale

reálný svět k vám asi moc nedoléhá, vnímáte nejspíš jen maminčin hlas, když slabikuje Haló noviny. Kdo byl proboha v roce 89 bohatý a v devadesátých letech zchudl? I když skok k otevřené ekonomice neměl nikde žádný použitelný mustr a provázelo ho diletantsví a přiživilo se na něm mnoho šizuňků, nakonec to nevyšlo nejhůř. Teď  jsou příznivé okolnosti,  hospodářství z toho může těžit. Ekonomicky stoupáme, ale jde o to, aby to vydrželo. Recepty, které nabízí levice, vedly v mnoha zemích do bažin stagnace.

prenatal 2.6.2006 14:19

Re: prenatale

Pane Jepice, mylite se zasadne: Neni prece zadnym tajemnstvim, ze ekonomicke problemy v 90 letech zapricinila tehdejsi vlada V. Klause, svym odmitanim dosavadniho trhu, ackoli novy jeste nebyl etablovan. Verim, ze budete souhlasit, ze nam pomohla tez integrace do EU a jejiho ekonomickeho prostoru, ktera ovsem probehla navzdory ODS a V. Klausovi.

Bohati tu byli za vsech dob a za Klausovy vlady jsme schudli skoro vsichni, az na par podvodniku a zejmena statni rozpocet.

Chapu, ze muzeme mit rozdilne nazory, ktere urcuje nase postaveni, ja jsem lekar a jsem asi tudiz prirozene solidarni. Muzete volik naprosto koho chcete, ale zarazi me vase volba novodobych mafii, ktere nam rozkradaji nemocnice... Vyhraji-li ODS, nebudete mit ve strednich cechach nemocnici, ktera by vas osetrila, protoze je  kraj rozprodava kamaradum na  jejich podnikatelskou cinnost a prestanopu slouzit svemu dosavadnimu ucelu. Bohuzel to neni zadna fama, ale realita.

František I. 2.6.2006 14:58

Re: Re: prenatale

Nedivím se, doktůrku, že máte z budoucnosti hrůzu. Co když to ti modráčci vyhrají a navíc splní, co slibovali. Že vrátí zákony zpět. A vy si budete muset zvyknout na život bez u vás tak oblíbených obálčiček. Navíc soukromý podnik vyžaduje výkony, nikoliv kecy a žádosti o vyšší plat. Ani se vašim obavám nedivím.

AeroKarel 2.6.2006 15:21

Re: Re: prenatale

No nesmysl od začátku do konce.

Lepší politicky průchodnou privatizaci bohužel nikdo a nikde nevymyslel (stačí se podívat okolo), vaše nápady vida, nedivím se, že jste zchudl (já ne), a ve zdravotnictví je tolik peněz, že i kdyby současné nemocnice zmizely (jako že nezmizí) okamžitě tu budou nové. Díra na trhu nezůstane nikdy dlouho (tedy vyjma doby vlády socanů).

jepice 2.6.2006 16:04

Re: Re: prenatale

Jestli jste lékař, pak jsou vaše názory ještě méně pochopitelné. Opravdu jste v době Klausovy vlády zchudl? V mé rodině je několik lékařů, jak v soukromých, tak i veřejných zařízeních, tak mě nebulíkujte /ani s tím plánovaným rozkradením, s tím strašte někoho jiného/! ;-) 

Mimochodem, ztráty v důsledku  opuštění východních trhů jsou z velké míry pověra, tenkrát v podstatě nebylo co opouštět. Kdo dál tím směrem vyvážel, nemusel za to taky nic dostat. Orientace na západ se určitě z dlouhodobého hlediska vyplatila.

 

fren440 2.6.2006 21:20

Re: Re: prenatale

Měl jsem za to, že každý lékař je víceméně vpravo názorově. Solidarita to nevylučuje. Nevím možná přispíváte svým pacientům na láky ze svého.

fren440 2.6.2006 21:22

Re: Re: prenatale

Problém průmyslu na konci komunismu byl, že vyráběl něco co nikdo nechtěl a ještě v mizerné kvalitě. A proto musely firmy zkrachovat. V kapitalismu neúspěšný zaniká.

Buvol 2.6.2006 14:21

Re: Milý pane Dolezale, ta politologie Vam nejde ani trochu

"abyste si nemusel pripadat jako zoufaly budizknicemu", ale on je zoufalý budižkničemu a kydač hnoje k tomu!

www racek 2.6.2006 13:28

proč pan doležal nepíše vždy takhle? pravicově, se svých pozic, ale

s respektem k protivníkovi. bohužel, tohle dnes bylo jen taková pěna na vodě... zase se rozplyne ...