31.5.2024 | Svátek má Kamila


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Buvol 2.6.2006 12:59

Pan Doležal zapomněl napsat, že pan Kubice je sudetský Němec ....

??? 2.6.2006 12:41

nějak moc náhod

Na začátku týdne "elitní" policista Kubice zveřejňuje naprosto nestandardním způsobem zprávu, ve které jsou obviněni špičky vlády a ČSSD. ODS na výboru jen přikyvuje.

Pak Ivan Langer, zase z ODS, "čistě náhodou" zapomene zprávu na stole a vše je zveřejněno.

Pak zpráva Kubice obviní z pedofílie premiéra Jiřího Paroubka.Do toho ještě napíše Radovan Krejčíř otevřený dopis panu Paroubkovi, kde mu píše něco na ten způsob - tak a máš to hajzle. Krejčíř všechnu špínu háže na ČSSD, brání ODS. Nevěřím mu ani slovo.

Opravdu to není spiknutí? Ministr vnitra, nejvyšší státní zástupkyně i policejní prezident jsou v šoku a neví skoro, co dělat. A do toho si ještě média přímo vychutnávají, jak mohou informovat o špíně na Paroubka. Přesila pravicově orientovaných (přesněji – ve prospěch ODS orientovaných) novinářů místo odvádění poctivé novinářské práce věnuje své úsilí stranicky zaujaté předvolební kampani.

Tolik náhod pár dní před volbami?

František I. 2.6.2006 14:48

Re: nějak moc náhod

Inu, milý sockomoušku, když se mohou objevit nahrávky Topolánka, proč by se nemohl objevit sexuální deviant Paroubek. Škoda, že při této deviantní aktivitě nebyl zvěčněn videem. Z technického hlediska by mne to zajímalo. Kopulaci dobytka jsem viděl mnohokrát, ale toto hnusné tlusté prase si představit nedovedu. (V tom bych mu snad i věřil.)

??? 2.6.2006 15:03

Re: Re: nějak moc náhod

Chtěl bych vědět proč je každý kdo nesouhlasí s politikou ODS okamžitě označen za komunistu, socialistu , šmejda , gaunera.... připomíná mi to dávné doby " kdo nejde s námi , jde proti nám"!

Takže pozdravuji tě rudej bastarde!

Volil jsem Pravý Blok.

AeroKarel 2.6.2006 15:16

Re: Re: Re: nějak moc náhod

Škoda těch částí vašeho hlasu, které dostane KSČSSD a melouni .......

??? 2.6.2006 16:03

Re: Re: Re: Re: nějak moc náhod

a ODS ?

Marat 2.6.2006 10:55

Paroubkova parta,zřejmě nemá čisté svědomí.

Kdyby Paroubek a jeho kumpání,neměli naděláno v podvlékačkách,tak by se právě oni dovolávali co nejrychlejšího a nejdůslednějšího vyšetření všech vyslovených podezření.To že tomu vyšetření tak zuřivě brání,je víc jak podezřele.

aaa 2.6.2006 12:54

Re: Paroubkova parta,zřejmě nemá čisté svědomí.

Marete, abys neměl ve vaně!!!!!!!!

Ivan 2.6.2006 10:46

Herr Doležal

Správné jméno by mělo být Dolelhal.

Je velmi těžké prefabrikovat zprávu, která má přes dvacet stran, aby to nebylo odhaleno jako prefabrikát. Jako správný žáček Goebelse, musí do správy dát něco věrohodného, co se dá ověřit a potom vylhané konstrukce. To, co přímo uráží, se musí napsat tak zaobaleně, aby to nebylo možné později žalovat, ale aby to splnilo svůj účel propagandy. Takž jméno kočka uvedené v souvislosti s vraždou neříká vůbec nic. Může to být jméno, přezdívka, cokoliv. Ve stajné zprávě je (určitě ne náhodou, takové náhody se vyšetřovatelům nestávají) uveden později v jiné souvislosti už konkrétní Václav Kočka. Propagandista tato dvě jména spojí, soudce samozřejmě nemůže, protože souvislost nemají. Občas ale uteče fakt. Ve stejné době, kdy byl premiér ve Švýcarsku (a asi někde uvedl, že bude na Jadranu, aby měl klid před novináři) měl pak v prefabrikátu znásilnit na Jadranu nějakou dívku. Je jasné, že autor prefabrikátu znal prvou (zastírací) informaci, ale novináři, kteří premiéra ve Švýcarsku vypátrali a pak obléhali vilu, ve které byl, mu poskytli nezvratné alibi. Zpráva, kde je byť jen jediná informace tohoto druhu, je jasným podvodem i jako celek. Nemá smysl se jí z faktického hlediska vůbec zabývat. Jedinou cenu má jen jako podklad pro soudní řízení proti Kubicemu nebo jinému případnému autorovi.

Načasování zprávy bylo ovšem dokonalé. Je z toho patrné, že ODS má bohaté kriminální zkušenosti, skutečné styky s podsvětím a chce je využít ve volbách. Bude se za to pak muset podsvětí také odměnit, pokud vyhraje. Tento závěr je zcela logický. Dá se na něj nadávat, ale svou platnost tím neztratí. Zloděj volal na premiéra "chyťte zloděje!". Zloději to obvykle dělají.

jeff 2.6.2006 11:51

Re: Herr Doležal

Ivane, to co píšete je na úrovni veselé historky z natáčení.

jepice 2.6.2006 13:14

Vaše pojetí událostí

kolem Kubicovy zprávy není příliš objevné, v různých variantách se vyskytuje v mnoha diskusích. Jen mi není jasné, proč označujete Doležala za lháře. Můžete označit jedinou větu, kde si něco vymyslel?

CR 2.6.2006 14:11

Re: Herr Doležal

Pane Ivane,nezapomel jste napsat,ze kakaovy Bob  Kraus je tajny clen  ODS? Uz jste se ptal naseho premiera proc posilal sveho emisara dr.V. k nepriteli statu Pitrovi atd?

qqq 2.6.2006 10:43

Volím ČSSD. Nazdar.

QQQ-Quardok 2.6.2006 11:26

Re: Volím ČSSD. Nazdar.

No diskutuju velice málo, ale použití jednoho z mých nicků u ČSSD me nemůže nechat klidným. Proto říkám volím menší zlo - ODS. A všichni soudní ví proč.

A za utržené lístky si du do rockpointu koupit trekový boty, kdybych náhodou musel kráčet přes pohraniční hory na západ ;-)

s 2.6.2006 10:42

Klobouk dolů, pane Doležale

za to, že jste byl schopen překročit stín ostatních komentátorů a vyzvat voliče k tomu, aby nevolili rudou koalici. Na druhou stranu mne zklamalo vaše zbytečné vyvolávání nenávisti vůči Němcům.  Auto díla Good Bye, Lenin snad měl právo se demokraticky vyjádřit k tomu, že jeho umělecké dílo je (ač oprávněně na základě koupené licence od distributora) nečekaně využíváno ve volební kampani. Nic víc.

VLK 2.6.2006 10:32

Ad Spraskany pes

Jezismaria, kde to jsme? To uz Vas natolik pohltily pravoleve hadanice pred volbami, ze nikdo nereagujete ani na primou nahravku na smec? Dolezal vam tu pise o spraskanych psech ve spojeni s nemeckym vmesovanim a nikdo z levicaku mu to nenatre zpatky? To to musim psat ja, ktery mu jinak dava za pravdu? No tak Got sein dank!

Jura Jurax 2.6.2006 10:45

Re: Ad Spraskany pes

ale no tak - kvůli germanofilství a náklonosti k nedobitým sudetským ýbrmenšům - jsem tady klnul panu Doleželovi nesčetněkrát. A mohl bych klnout takměř pokaždé - on by si neodpustil smočit, i kdyby reagoval na dění v republice Unga Tonga ... každý máme něco, jeden se dloube v nose a vydloubané pojídá, jinému smrdí nohy, někdo je na poupátka jak Opočenský a pan Doležal má holt tohle. Ale jinak píše docela moudře.

Tak proč se furt opakovat - tady si dloubl jenom nepatrně. Řádně si vyklnu až příště, až ta prosudeťácká propaganda vyvře razantněji - a soudím, že nebudu čekat víc jak týden :-/

Jura Jurax 2.6.2006 10:29

Jojo, to jsou věci

K tomu kritizovanému nekulturnímu kroku prezidenta Klause vztažmo k volební kampani - tak jsem si vzpomněl: kdyby někdy v třiatřicátém roce minulého století v Německu prezident Hindenburg ostře varoval před jistou taky socialistickou (ovšem ne sociálně, nýbrž nacionálně) stranou a jejím vůdcem (ba přímo führerem) a němečtí voliči jej neoslyšeli, mohlo být leccos jinak. Prezident není kladeč věnců, který má jinak držet hubu a krok; prezident má nejen právo, ale i povinnost varovat před tím, co považuje za zlo pro zemi, jejímž je představitelem. A vláda KSČSSD najmě v Paroubkově podání by zlo byla.

Premiér Paroubek chtěl dát ve vládě hlasovat o tom, zda plukovník Kubice svým postupem porušil zákon. Je-li to pravda - a ono nejspíš je - pak to není strašné, ale děsivé a odpuzující. Jak to vůbec může politika demokratické strany napadnout a jak si vůbec může dovolit, maje jinak hubu plnou demokracie, něco takového říct nahlas? Naše vláda není soud aniž politbyro aniž sbor rádců diktátora - tedy zatím.

vita 2.6.2006 10:26

Abychom nereagovali jen na to jedno jediné

Cavannova persifláž je v učebnici uvedena právě jako persifláž! Jako ukázka persifláže, aby žáčci názorně viděli, co to divné slovo je.

K pochopení persifláže je třeba znát původní text. Ve společnosti více promořené znalostí Bible by se dala použít ukázka z Černoškýho pánaboha a pánů Izraelitů, leč v Česku těžko, zatímco betlémský příběh zná každý vetně neznabohů mého ražení.

Modernější persifláže jako třeba Barry Trottel nebo Silmámilion 1) nemají takovou základnu a 2) kam se na Cavannu hrabou!

I-Worm 2.6.2006 10:16

Tak mafie losuje o tom, koho odstraní, to je bomba!

neměli by se raději obrátit na astrologa? Anebo, aby to bylo vědecké, rovnou na nějakého prognostika?

Cedr 2.6.2006 9:36

Modrá ubohost

Pane Doležale, co takhle sundat ty silně modré brýle, abyste něco viděl. Policejní důjstojník z doby Klausovi éry mafií, které prolezly v té době do policie a který k nim může patřit, si smí říkat cokoliv. Může porušit všechny postupy. A Paroubek nemůže ani dát hlasovat, aby se to vyšetřilo. Modrá novinářská hyiena má sama podat ruku jako první, to se aspoň naučte.

Honza H 2.6.2006 9:57

Re: Modrá ubohost

Dokud fungovala neviditelná Paroubkova ruka( zrušení programu Bez obalu, vyhození Cibulky, zabavení listiných důkazů a počítačů vyšetřovatelům ap) byl premiér velice suveréní. Jakmile se  ta neviditelná ruka začala zviditelňovat, přišla jeho nervozita.  Proč asi??????????

I-Worm 2.6.2006 10:07

Re: Re: Modrá ubohost

a vodkud toho Cibulku vyhodili? Pokud vím, jen ho přeložili.

Lerak 2.6.2006 12:40

Re: Re: Re: Modrá ubohost

Červe, vyhodili ho z moderování konkrétního programu-vy tomu říkáte eufemisticky přeložení. Slovní ekvilibristika paroubkova ražení. Mimochodem, ten který ho vyhodil (nějaký vejvoda, ředitel ČRO) toto vyhození ohajoval v TV (s pěnou u úst a s jiskrou v oku) .

fren440 2.6.2006 21:33

Re: Re: Re: Re: Modrá ubohost

Vejvoda je servilní,myslel jsem, že má úrověň. Ale zlomil se v pase před Paroubkem.

milan007 2.6.2006 9:57

Re: Modrá ubohost

Člověče , od kdy podává dáma ruku jako první ??  Vám se opravdu líbí mít za předsedu vlády toho upoceného, arogantního burana Paroubka ??

D 2.6.2006 10:07

Re: Re: Modrá ubohost

vždycky jsem žil v představě, že ruku podává významnější méně významnému. Takže ve společnosti muž-žena, pokud se nejedná o nějaké funkce typu prezident a spol. by měla nabídnout ruku žena. Ale možná se pletu a je to úplně jinak. Klidně mne opravte.

I-Worm 2.6.2006 10:13

Re: Re: Re: Modrá ubohost

pokud si vzpomínám, před lety naši hokejisté odpověděli na dotaz "Kdy zase podáte po zápase ruku sovětským hokejistům ?" slovy "Je zvykem, že ruku podává poražený vítězi". Takže o co tu šlo? O zápas, nebo o společenskou selanku? Každý může být spokojen, když si vybere to svoje. Ale zajímavé, že na pugét pro Jílkovou myslel Parubek sám, zatímco za Topolánka musel myslet poskok.

D 2.6.2006 10:21

Re: Re: Re: Re: Modrá ubohost

D 2.6.2006 10:28

Re: Re: Re: Re: Modrá ubohost

Takže Paroubek regulérně prohrál v nějakém sportovním utkání? Byl vyhlášen vítěz?

Nejsmutnější na tomto případu ovšem je, že ani takoví lidé jako pan Doležal neznají zásady slušného chování a ještě o něm poučují ostatní.