8.5.2024 | Den vítězství


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Jan 8.5.2006 10:27

PRO SROVNÁNÍ: 2006.05.07. - 13:05: Vystoupení předsedy a volebního lídra politické strany Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET Petra C

PRO SROVNÁNÍ: 2006.05.07. - 13:05: Vystoupení předsedy a volebního lídra politické strany Pravý Blok - strana za ODVOLATELNOST politiků, NÍZKÉ daně, MINIMALIZACI byrokracie, SPRAVEDLIVOU justici, REFERENDA a PŘÍMOU demokracii WWW.CIBULKA.NET  Petra Cibulky v televizním předvolebním diskusním poředu "Otázky Václava Moravce 2.část" při obhajobě volebního programu švýcarské a americké PŘÍMÉ demokracie "NEVĚŘÍTE POLITIKŮM A JEJICH NOVINÁŘŮM? NO KONEČNĚ! VĚŘME SAMI SOBĚ!!!" je k disposici na Internetu na:

http://www.ct24.cz/vysilani/?id=106458&datum=2006-05-07&porad=

www.mezzano.cz 8.5.2006 1:54

Nový internetový obchod ZDARMA

www.mezzano.cz Nový internetový obchod ZDARMA >-

plor 6.5.2006 9:43

Jacques je holka jako lusk - zelená a křivá

1) nejsem příznivcem planých slibů a přezírání běžných lidí, v tomto případě od politiků a v parlamentě zastoupených politických stran; 2) nejsem příznivcem zvůle a přitroublosti z jakéhokoliv směru, v tomto případě PČR; 3) nejsem příznivcem lhaní, hysterického divadla a věšení bulíků na nos, v tomto případě od Kateřiny Jacques; 4) jsem příznivcem opravdu férově rovného přístupu k mužům i ženám a mezi muži a ženami navzájem; 5) káže-li někdo vodu, musí také pít pouze vodu

Z důvodu 1) jsem CHTĚL letos volit stranu zelených

Z důvodu 3) NEMOHU volit stranu, která má na kandidátce Katřinu Jacques

Z důvodu 4) NEMOHU volit stranu, která má na kandidátce Katřinu Jacques

Z důvodu 5) NEMOHU volit stranu, která má na kandidátce Katřinu Jacques

Eva Čumrdová 6.5.2006 7:33

Jak to bylo se zbitím paní Kateřiny?

Ta paní, kterou zmlátili pocisté tam jen tak stála a oni do ní mlátili? A proč se nikde neuvádí co dělala ona? A proč s sebou na takovou akci brala děti, není to trestuhodné? Není to náhodou předvolební trik některé z politických stran?8-o 

gogo 5.5.2006 21:41

kdo je Jacques?

je to chlap? je to transsexuál? je to Francouz nebo frankofonní Kanaďan? NE...je to exhibicionistka, která přibalí děti a jde se prát na anarchistickou demonstraci...

Jara London 5.5.2006 22:18

Re: kdo je Jacques?

Stručné a výstižné.

Jaromír 8.5.2006 12:15

Re: Re: kdo je Jacques?

Jacquesová chce naučit cigány lovit ryby a ne je jim dávat.

plor 6.5.2006 9:49

Re: kdo je Jacques?

Jacques učí kreslení nebo co na nějakym gymplu někde na kokosovym ostrově. A za muže si ho prej z čisté, nezištné a trvalé lásky vzala nějaká falešná česká bloncka  : - )

La pardón - Universita Réunion.

jdu jen tak kolem 6.5.2006 23:58

Re: kdo je Jacques?

mimo jiné povolenou (bohužel). Ona se svými podporovateli demonstrovala   n e p o v o l e n ě, tedy důvod k zákroku zcela jasný. Jako státní úřednice nemá co demonstrovat, pokud demonstrovala, neuposlechla výzev policie,  na hodinu propustit, co propustit - vyhodit, ať podniká, maká u soukromníka, pak může protestovat kde chce a proti čemu chce. Svoje protesty, byť se dají pochopit (taky se mi nelíbí náckové), devalvovala, a nelze je chápat jinak, než jako zviditelňující akci před volbami, ve kterých chce kandidovat. Myslím, že šlápla pěkne do h...nědýho.

pařez 5.5.2006 18:24

Jak zákoník práce

a zákon o neziskových nemocnicích ohrožuje demokracii v ČR (a tedy by veto bylo na místě) ví asi jen Doležal. Přitom "nemocniční" zákon je typickou ukázkou postkomunistického myšlení, kdy si někdo chce z povinně odváděných peněz vytvářet soukromý zisk; čili ze "socialistických" peněz si "kapitalisticky" žit. 

pařez 5.5.2006 18:41

oprava

to postkomunistické myšlení a jednání platí pro oponenty zákona o neziskových nemocnicích

Jara London 5.5.2006 22:19

Re: Jak zákoník práce

pařez zůstane pařezem a dub dubem .....

www.andele-svetla.cz 5.5.2006 17:08

DALŚÍ VYJEVOVÁNÍ LOUTKOVÉHO SVĚTA - VRCHNÍ ŘEDITELKA SEKCE LIDSKÝCH PRÁV ÚŘADU VLÁDY Kateřina Jacques BYLA DŮKLADNĚ A OPAKOVANĚ ZMLÁCENA PRAŽSKOU POLICIÍ 1.

DALŚÍ VYJEVOVÁNÍ LOUTKOVÉHO SVĚTA - VRCHNÍ ŘEDITELKA SEKCE LIDSKÝCH PRÁV ÚŘADU VLÁDY Kateřina Jacques BYLA DŮKLADNĚ A OPAKOVANĚ ZMLÁCENA PRAŽSKOU POLICIÍ 1. MÁJE .V nejlepším viníci budou pouze postaveni mimo službu a to bude vše.Za rok se objeví zase jako policajti a bude se to opakovat jestli nezmoudří, ale nedá se to předpokládat.Co se divíme vždyť to většina vládníků a centrální média podporují – ukazují jim jak krást ( zákony postavený na hlavu a nastolil se u nás systém vykořisťování a otrocká práce) a televize a jiná média ukazuje jak se lehko může mlátit a zabíjet.

Ukazuje to na nenormální systém, který vnějšně dávají VLÁDY (většina z nich jsou vysokoškoláci) a VĚDA (univerzity) – ti v první řadě nesou odpovědnost za ubohý, nekvalitní život. Hned za nimi jsou pracovníci MÉDIÍ, neboť vytváří celou vnější NEGATIVNÍ OVLÁDACÍ strukturu informací S MINIMEM POZITIVNÍCH ŘEŠENÍ pro duchovně velmi ponížené loutkolidi, kteří z 95 % počtu mají zavřené duchovní srdce a nedokáží zatím vyciťovat správné světelné vedení PRAVDY o jejich situaci. Tedy je to výsledný stav vlád, vědy a médií na prvním místě. Pochopitelně, v osobní odpovědnosti – každý dospělý člověk ji nese sám za sebe, neplatí žádné výmluvy. Jde o značně nevědomé procesy pseudoživota, které si zvolil mnoha předchozími volbami života dříve a v minulých životech svých.

Více na našem webu(místo jména) -sdělení 2634, 2270 .

bin la miri 5.5.2006 20:31

Re: DALŚÍ VYJEVOVÁNÍ LOUTKOVÉHO SVĚTA - VRCHNÍ ŘEDITELKA SEKCE LIDSKÝCH PRÁV ÚŘADU VLÁDY Kateřina Jacques BYLA DŮKLADNĚ A OPAKOVANĚ ZMLÁCENA PRAŽSKOU POLICIÍ 1.

Lehce vnímám světelný tok, že Bůh mi život dal a taky vezme. A babička ještě říkavala: "Jak žil, tak umřel."  A já chci dobře umřet. Mám takové tušení, že sistém volby dalšího života je poněkud nešťastný, protože člověk umírá do uplneho žimna a rodí se úplně do jiné dimenze. Amen - enter.

pomněnka modrá 5.5.2006 15:47

ta žena je zvláštní,

Ta žena je podivná, není přitažlivá,nemá sex appeal a pere se s policajty. Buď ji někdo zaúkoloval a tomu napovídá i zmínka o objednané fotodokumentaci, anebo vyrábí body pro Paroubka. Proč by ostatně seděla několik měsíců na Úřadu vlády, já fakt nevím, proč tady nikdo nepřemýšlí. Paroubek teď bude vypadat jako ochránce lidských práv a zapomene se na to, že v létě dal příkaz řezat do lidí hlava nehlava. Kateřinu udrží na svém úřadě, zelení mu budou vděční, ale až normální člověk dostane přes hubu, tak se zase nic nestane.

ok 5.5.2006 16:12

Re: ta žena je zvláštní,

Tenhle zpusob mysleni, ktery tu predvadite, ma jednu nevyhodu: vede do pekel. Pokud na to jednou pristoupite, nemuzete verit nikomu a nicemu. Rada lidi v teto diskusi uz tuto diagnozu bohuzel ma. Pro Paroubka je to MINUS, on jmenoval Bublana, Bublan jmenova Husaka. Oni jsou zodpovedni. Ve zdrave spolecnosti by odstoupil bud Husak, nebo Bublan, je to totiz uz nekolikate vyznamne selhani. Takze zadne plus pro Paroubka to neni.

Me se Zakova libi, je pritazliva, ma sexappeal a pere se s policajty fakt moc pekne. :-D R^

jirka 5.5.2006 17:28

Re: Re: ta žena je zvláštní,

Pozor, milý pane! V tom pekle už totiž dávno jsme. Píšete "ve zdravé společnosti". A kde ji máte? Odstoupil snad Bublan a Husák jako ve zdravé společnosti? Radil bych Vám, abyste hodně rychle oprášil pud sebezáchovy. Nešťastnou náhodou přijede k autonehodě jako první policajt. V autě je mrtvý, v košili má mobil. No na co je mrtvému mobil, že? Pána na kole táhne pes. No co si to dovoluje, tak ho ztřískám k nepoznání. Technař už leží na zemi? No ale já jsem si do něho ještě nekopl. Ta ženská strašně ječí. No tak jí přidám, aby měla proč. Nemám na kafe u benzinky? No tak zkásnu nějakého řidiče bez bločku. Mám pokračovat? Takhle přesně uvažují všichni ti psychopati, kterými se to u policie jenom hemží.

Korsika 5.5.2006 18:45

Re: Re: Re: ta žena je zvláštní,

Policie zasáhla velice neadekvátně. Ta ženská měla dostat daleko víc.

jepice 5.5.2006 16:27

pomněnka: já fakt nevím, proč tady nikdo nepřemýšlí....

Z vašich vět  plyne:   a/ na potyčky s policií mají licenci přitažlivé krasavice  b/ jestli tu osobu někdo zaúkoloval, nebyl to Paroubek  c/ pokud ta osoba vyrábí body pro Paroubka, bylo to plánováno už před mnoha měsíci, a to proto, aby Paroubek vypadal jako ochránce lidských práv d/ když voličstvo díky tomuto Paroubkovu manévru uvěří, že policie někoho zřezala, zapomene na to, že byl někdo zřezán loni v létě......8-o

pomněnka 5.5.2006 20:22

Re: pomněnka: já fakt nevím, proč tady nikdo nepřemýšlí....

z mých vět plyne, ta žena je nepřitažlivá a hledá jakýkoli způsob zviditelnění, Paroubek zaměstnává na svém úřadě každého, kdo by se mu mohl někdy hodit, pravda Kateřina se malinko vymkla z rukou, o to více se Jirka snaží...Když dal zmlátit lidi na Czech Techu, jistě netušil, že mu Katka udělá takový problém, stačilo jak se dnes potil ve zprávách. Ale jinak je boží, je to naše vizitka

plor 6.5.2006 9:57

Bacha na rovné příležitosti

Bacha na to. Ta kopalka do rozkroku má v názvu funkce i "ROVNÉ PŘÍLEŹITOSTI" !!!

Kdo neví vo co gou, ať si pustí např. film SEXMISE. Všichni muži styďte se!! Vaše chyba, že jste se nenarodili jako ženy.

neuropan 5.5.2006 12:52

Že by kampaň ?

Levnější a účinnější předvolební kampaň si SZ nemohla přát. Proč naopak vyšetřování dvou policistů, Filipce (zvaného Mlátička) a jeho kolegy Terricha, kteří napadli ve Studénce cyklistu se psem, trvalo přes půl roku a skončilo nakonec tak, že policisté před vynesením rozsudku od PČR odešli sami, takže jim z našich daní vyplatili odstupné ? Kolik takových případů policejní zvůle existuje bez účasti TV kamer nebo digiťáků ? Není se čemu divit, když policajty v případě průšvihu vyšetřují zase jenom policajti. Znám i policisty, kteří se chovají korektně a slušně, ovšem o těch se asi nikdy v médiích nedozvíme.

janoryna 5.5.2006 12:42

bojovníků proti komunismu s časem

přibývá, jak partyzánů po válce. za chvíli tady už žádný komunista nebude, jenom bojovníci proti !

M. Zima 5.5.2006 12:51

Českých bojovníků proti komunismu

razantně přibude, až bude jasné, že komunisté prohráli. Zatím vládnou prostřednictvím  různých partají a státních a zprivatisovaných podniků pevněji nežli kdy předtím.

Marst 5.5.2006 12:03

Tá dáma šla provokovat,nikoliv demonstrovat

Zřejmě se jednalo o plánovanou provokaci té dámy.Blízko ní se potloukal Čulikuv parťák s připraveným foťákem,aby dodal  dokumenty.Dama vyprovokovala policistu a Wolf fotil a ty vhodné fotky přihrál tisku.Díval jsem se v TV na tu dámu,jak vyprávěla o příšerné brutalitě policisty.Vůbec na ni nebylo vidět nějaké poranění ani nejmenší známka rozčílení.Naopak,z jejího kukuče sálalo uspokojení.Zřejmě byla víc jak dostatečně ukojená a zářila spokojenosti.To je něco panečku! Konečně jakás neznámá šmludla se stala slavnou.Dokonce televisní hvězdou.Ten úřad vlády vůbec neměl vzniknout a když,tak už po ustanovení ombudsmana měl být zrušen.Je to jen trafika pro různé horlivé aktivisty,aby byl od ních pokoj.A oni obtežují veřejnost svými pitomími poždadavky a nápady.Žádný demokratický stát,nepotřebuje takové úřady vyžírku v jakém pracuje tá pochybná dáma.

Bohumil Doležal se mýlí.Od několika hloučku nedospělcu státu a společnosti nebezpečí nehrozí.Vždyť to jsou jen malé tlupy.Kolik asi těch "skinu" v ČR je? Několik stovek.Možná ani to né..Nechodí maskovaní aby je nebylo možné poznat a nerozbíjí výlohy,neháží po polici kameny a molotovovi koktejly,neničí cizí majetek na rozdíl ad daleko nebezpečnějších tlup anarchistických násilníku a vandalu s,kterými táto dáma sympatizuje.

Mám dojem,že pan Doležal se chtěl jednou zase zavděčit levičákum.Pochybují,že se mu něco takového někdy podaří.

messenger 5.5.2006 12:19

Re: Tá dáma šla provokovat,nikoliv demonstrovat

> Bohumil Doležal se mýlí.Od několika hloučku nedospělcu státu a společnosti nebezpečí nehrozí.Vždyť to jsou jen malé tlupy.Kolik asi těch "skinu" v ČR je? Několik stovek.Možná ani to né..Nechodí maskovaní aby je nebylo možné poznat a nerozbíjí výlohy,neháží po polici kameny a molotovovi koktejly,neničí cizí majetek na rozdíl ad daleko nebezpečnějších tlup anarchistických násilníku a vandalu s,kterými táto dáma sympatizuje.

Hmm, to ne...

Akorat obcas zabiji nejakeho roma nebo zkopou cestou z hospody nejakeho bezdomovce, ale kdo by se tim prosim vas zabyval... Takove pripady se rovnou odkladaji jako nevyresitelne.

M. Zima 5.5.2006 12:31

I kdyby bylo Česko demokratický stát,

potřebovalo by takový úřad. Leda, že byste myslel socialistickou, nebo klausovskou demokracii, což je v podstatě jedno, tam by se to řešilo jinak.

oakman 5.5.2006 10:59

Proč ta hysterie???

Shrnu-li vaše příspěvky, mám pocit, že: Jacques je hysterka, Doležal blázen, policie tvořena Frankenštejny ( to je nějaká rodina??), všichni se vrtají v záhybech paragrafů a hlavně dělají strašný kravál!! Jedna pani si myslela, že když nedocílí nepochodování nácků zákonem, je tu váha její funkce. To neklaplo, protože váhu své funkce předvedl policista. Den před tím jsme řešili, že dostal přes obličej pan Dolejš. Jak rozdílné jsou reakce na osud dvou lidí, kteří se mýlí - jeden v prostředcích, druhý v samotných cílech svého snažení. Policie bije lidi v této zemi běžně, mnozí souhlasí a jiní dokonce fandí, jako v případě Czechtec. Pokud nemá společnost vyjasněno, kdo může pochodovat a za co se lidi mohou mlátit, těžko můžeme očekávat od policisty vzdělaného k předvádění podezřelých, že neudělá to co umí a bude se snažit o kvalifikovaný politologický úsudek. Jsem zastáncem názoru, že nacismus a komunismus jsou ideologie násilí a útlaku, jsem astáncem permanentního politického boje proti jejich šíření, považuji je za určitou "ptačí chřipku", kterou je třeba likvidovat léčbou a omezvat prevencí. Najde se mnoho těch, kteří mne označí za štváče.  Jak se v tom chaosu v hlavách občanů potom má vyznat prostý uniformovaný biřic!!!

šakal 5.5.2006 11:29

...OK!...

...Až na detaily souhlas!

:-)...Fšůůů, to je práce, vykoukat poslední dobou na "PsovI" nějakej rozumnej příspěvek!

M. Zima 5.5.2006 12:45

Když si ten Váš závěr přečtete,

není Vám, jako byste napsal absolutní nesmysl?