19.6.2024 | Svátek má Leoš


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
David 10.2.2006 9:35

Re: Kdo seje vítr

Omluva? A kdy se Iran a jeho hovada omluvi za znevazovani holokaustu. Pokud vemu problem z roviny etnicke do roviny narodnostni, tak mnoho z tech zidu byli predevsim obcane Ceskoslovenske republiky. Takze milej tatar blbej by se mel omluvit. Co by asi tak rikali na to, ze oni vypalej velvyslanectvi, tak tu mate 20 raket se 150 Kt.
Tady je videt naprosta neschopnost Evropy se branit. Trochu z jineho soudku. Zde v ceske kotline byva zvykem, ze muz v mistnosti smekne, zvlaste je-li pritomna dama. Pracuji v mezinarodni firme a muslim muslimskej si to sedi s tim hadrem na hlave a ani nemrkne. A my musime byt toleratni. Kdyby  vsak ta sama dama z teto pobocky odjela do pobocky v muslimskem svete, tezko by mohla chodit v ty samy sukni a taaaakhle dlouhejma nohama. To by bylo kecu o urazce islamu.
Staci?   Otazka je kam az budem temto stupidum ustupovat. Jakekoliv nabozenstvi zatemnuje mozek a toto jest zarny priklad.
kapitán 10.2.2006 10:04

Re: Re: Kdo seje vítr

Davide  já Mohameda nemusim
ale vase reakce nemá moc logiku.
Pokud NÁM nevadí, že u nás se muslim nechová podle našich norem - tak je to NAŠE chyba ne jejich.
VLK 10.2.2006 10:48

Re: Re: Re: Kdo seje vítr

To neni nase chyba, ale nase prednost. Ale vadi mi, kdyz si ten muslim zacne vyskakovat. V tom pripade je na miste mu zdvorile rict, co vsechno my tolerujeme jemu a tak ze by mel taky on neco tolerovat. A pokud neprestane tak mu taky jeste zdvorile rict, ze mame i pesti. A pak mu tu hubu rozbit. Neni nutne v zadne fazi nazyvat ho prasetem. Ale nekdy je to efektivnejsi nez to rozbiti huby.
Yesir 10.2.2006 1:25

Dobrý pel mel

Autor je tu dost často kritizován tu z leva tu z prava. Tentokrát toho opravdu dost semlel, ale osobně to považuji za jeden z jeho nejlepších článků. Proč? 1) To co se tváří jako politka v ČR a veřejné instituce chránící demokracii je bohužel skutečně mimo jiné také síť nejrůznějších propojení na výdělek a prospěch nejrůznějších lidí a oficiální řeči kolem jsou jen mlha pro lid. Chléb a hry platilo a platí.
2) Jednání mezi "muslimským" světem tak jak je dnes nazýván  a západním světem (úmyslně neuvádím křesťanksým, platí zvláště pro ČR apod) je skutečně zvlášní. Naši mladší bratři (muslimové - dle letopočtu, který používají) se chovají jako puberťáci a my nejsme schopni jim říci: ano svoboda názoruů je O.K. , ale když váš názor začínáte prosazovat zápalnými lahvemi tak to není náš cup of tee. A vzhledem k tomu, že jsme starší bratr tak se do nás nenavážejte a bordel si dělejte jen ve svém pokojíčku. Je pravda, že trochu složitější je dítku vysvětlit proč mu Velký tatínek z USA v pokojíčku pochoduje s jeho názory a tanky, ale navrhuji to historicky brát jako fakt. Je to holt tatínek. V bunoucnu bych to více nechal na dětech ať si ten jejich bordel vyřeší sami a neberou si jako důvod proč se scházet a ventilovat své pocity to, že rozbijí okna na domech jejich tatínka všech jeho příbuzných.
loula 10.2.2006 7:42

Re: Dobrý pel mel

Možná by nebylo od věci připomenout, že ten mladší brácha je zhruba o 500 let mladší, a my, když jsme byli v jeho věku, jsme dělali v podstatě to samé. Je bohužel fakt, že technika od té doby výrazně pokročila, a to nejen technika "humánní", ale i technika ničení a zabíjení.
Pokud si budou dělat bordel ve vlastním pokojíku, tak dejme tomu. Ale oni si činí nárok tento bordel dělat po celém domě, a to už neberu.
klon 10.2.2006 7:59

Souhlas

Chtěl jsem zrovna napsat zhruba totéž. Dneska to neujelo a mělo to docela trefu. Opravuji si názor a budu číst i příště.
drak 10.2.2006 23:29

Re: Dobrý pel mel

Ano, je čím dál tím těžší, ne-li přímo nemožné udržet to na rozumně velkém pískovišti.
Prétextat 10.2.2006 1:15

Szopko

Ten křišťálově čistý Szopko s čitýma rucema v Těšíně je vlastně Sznapka.
Prétextat 10.2.2006 2:31

Re: Szopko

rukama, je pozdě...
milda 10.2.2006 0:27

Já jsem jenom zvědav

kdo z našich politiků nás povede, až se dostaneme do války s tou bandou mohamedánů. A dál by mě zajímalo, co udělala policie ve věci odposlechů předtím, než se dostaly do televize. Obávám se, že k úniku došlo proto, že si lumpové mezi sebou vyřizujou účty nebo proto, že nějaký bezvýznamný poctivý policajt se už nemoh dívat na to, jak jeho nadřízení tyhle lumpy kryjou.
Doktor 10.2.2006 2:39

Re: Já jsem jenom zvědav

Stran úniků důvěrných informací do tisku doporučuji znovu shlédnout "Jistě, pane ministře!" a "Jistě, pane premiére!"