7.5.2024 | Svátek má Stanislav


Diskuse k článku

UDÁLOSTI: Z posledních dnů

Upozornění

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zobrazit příspěvky: Všechny podle vláken Všechny podle času
Ivan Nový 28.12.2005 9:59

Myslíte, že člověk, který neumí číst a psát

bude mít tendenci se to naučit a nebo spíše bude preferovat zakáz čtení a psaní?
tatina 28.12.2005 9:39

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Ta kára,o které píšete se tlačí,ale není to vláda,co se vydává ze svých sil,ale normální velko i malo podnikatelé,zaměstnanci,rolníci,no zkrátka my všichni,co platíme daně.Bylo by načase,aby se zapojila aspoň trochu i vláda a parlament,a to hlavně zrušením zbytečné byrokracie a nevydáváním nesmyslných zákonů.Taky by mohli ubrat na daních.
tatinaCo jsem ale pochopil již 28.12.2005 9:30

Re: Pane Dolezale, budte tak laskav

Ono pane rozdávat z cizího jde vždy nejlíp,horší ale je,jakmile se vztáhne na vlastní,to je potom řevu.Je lepší dostávat,než-li dávat.To říkávala moje babička,ale dodala,že pak si toho člověk vůbec neváží,ale přesto,když se stane,že se rozdávat přestane,tak je oheň na střeše.Dlouho jsem to nechápal,až z narůstajícím věkem jsem to pochopil.Mám tušení pane,že vy jste teprve někde v půlce.
Torm 28.12.2005 9:28

Chyba autore, chyba

navalte prachy, ale opovažte se nám mluvit do našich věcí
je špatně - má tam stát vraťte nám alespoň ty zaplacené prachy
Intruder 28.12.2005 9:08

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Kára jede na benzín, který si u čerpadel bere na dluh. Vy ekonomický naivko.
joska 28.12.2005 9:04

Pane Dolezale, budte tak laskav

a vyjádřete se konkrétně, co máte na mysli pod "zcela zjevnou a předvolebně motivovanou" rozhazovačností vlády. Není nad konkrétnost, nemyslíte? A zkuste rovnou vyčíslit její finační důsledky a porovnat je se slibotechnou Tlusté peněženky. Děkuji za odpověd.
JoJo 28.12.2005 8:14

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Když teď  ta kára nejede špatně, jak to podle Vás bude vypadat až špatně pojede? Jak chcete vysvětlit Vaši negramotnost?
Hynek Vilém 28.12.2005 8:07

Re: Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Voliči to nedokáží? Jak to víte? Já to třeba nevím. Buď se budu chovat jako politik a budu občany -voliče podceňovat jako stádo ovcí nebo to volič ví a je mu po srsti, že se levice spojuje.  Jestli se spojí pravice bude to také legitimní. Možná však stojí za připomenutí, že v té vládě KSČSSD jsou také unionisté, kteří tvrdí, že jsou pravidová strana a lidovci, kteří svoji klidnou silou jsou jednou v pravo či zas v levo. A bez problémů říkají, že po volbách půjdou s ODS.  Zajímavé je také tvrzení, že Paroubkova reakce odpovídala standardní hospodské úrovni. Ale vždyť on tak mluví neustále a tím oslovuje. Proto mu stoupají preference. Takže mu vyčítáte to, co je pro něj úspěšné. Táňa Fischerová určitě nebude tyto voliče oslovovat, ale má jiné obecenstvo, které oceňuje její kultivovaný projev. A to jí mám vyčítat.  Postrádám něco jiného. Má guvernér ČNB pravdu nebo nemá? Je vůbec někdo schopen pravdivě odpovědět, vysvětlit co a jak a nepoužívat přitom osobních antipatií k jedné nebo druhé straně. Když Paroubek řekne něco na adresu ČNB, tak Langer řekne něco ve stejném duchu na adresu ČSSD. Oba mají vysokoškolský dipolom. Oba, když s nimi mluvíte jsou normální, vyjadřují se bez vulgarit. Ale tam nejsou kamery, novináři.  Oslovují své voliče.
ll 28.12.2005 7:41

K televizní vzpouře

Je symptomatické, že žádná celoplošná TV neuvedla dokumentární film Bezesné noci. Proč si nepřipomenout vybrané chování zaměstnanců veřejnoprávní TV, za něž by v každém zaměstnání letělí na hodinu ven. A jak to též bylo právně? Stávkovali a zároveň ne. Ale je ticho po pěšině. Jen 24cz snad jej uvedla spolu s diskuzí, ale tuto stanici už nelze sledovat ani na kabelovkách (zato své abonenty krmí Karneval reklamními stanicemi a úděsnou Paprikou).
Bolsevik 28.12.2005 7:10

Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Ekonomická negramotnost  O D S  i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.Prakticky priklad- ekonomicke balicky a socani vytahovali karu z bahna.  Ta kara jmenem Ceska republika  jede a vubec ne spatne. Ze by zasluha ODS ?? Jsem zvedav, kdo dokaze vecne vysvetlit proc.
Ladislav N. 28.12.2005 4:48

Ekonomická negramotnost ČSSD i jejích voličů je pověstná - a nic s tím nenaděláme.

Není divu, že jejich hospodářská politika jde proti zdravému rozumu - a nejenom guvernéra ČNB. Musel mít hodně velkou motivaci, když si vůči vládě KSČSSD dovolil vyřknout svá "kacířská" slova. Paroubkova reakce odpovídala standardní hospodské úrovni. Potíž je v tom, že voliči ČSSD nedokáží rozlišit, že na té pomyslné podřezávané větvi sedí s Paroubkem společně.